Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Párkeresők most online

8 410 most online párkereső társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A tagok többsége az esti órákban, 19-22 óra körül lép be, akkor találod a legtöbb párkeresőt online. Az aktív, komoly párkeresők 90%-a mindennap belép, így ha nem is azonnal, de egy-két napon belül választ kaphatsz tőlük.

Néhány most online párkereső társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb online párkereső nők

Panna, 20 éves
17 perce lépett be
23 órája tag

Diplomácia/ Nemzetközi tanulmányok szakos egyetemista hallgató Jelenleg Nottingham-ben tanulok
Ági, 39 éves
2 órája lépett be
23 órája tag

Hello! Nem fogok ódákat zengeni magamról. Inkább a személyes találkozásokban és a kémiában hiszek.Ha müködik a többi .....
Heni - társkereső Budapest - 54 éves nő
Heni, 54 éves
2 órája lépett be
23 órája tag

Szia, Heni vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Erzsébet, 57 éves
2 órája lépett be
25 órája tag

Bármi lehet....keresgélek....Hogy kit? Magam sem tudom,de ha meglátom ráismerek biztos. Ez persze így furcsa, legyen pozitív, jó humorú, korban hozzám illő,de semmi sincs kőbe vésve. Én magam is ilyen vagyok .

Legújabb online párkereső férfiak

Gabi, 20 éves
3 órája lépett be
24 órája tag

Sziasztok gabika vagyok ..szeretek táncolni hiphap .disco tanc stb...ismerj meg nem fogod meg báni😎😃
Zoli - társkereső Eger - 38 éves férfi
Zoli, 38 éves
1 órája lépett be
25 órája tag

Nem árulok zsákbamacskát! 12 évig tartó párkapcsolatomnak lett sajnos idén vége (részletek élőben). 6 és 9 éves kislányaimmal nagyon szeretek lenni, így felváltva neveljük őket (1 hét itt - 1 hét ott felosztásban). Egyelőre csak ismerkedni, beszélgetni szeretnék a helyzetből fakadóan! Egerből biztosan nem szeretnék még jó darabig elköltözni szóval Eger + 20 km jöhet számításba ;) Nagyon szeretem a természet közelségét (túrázás, bicajozás) A sportok közül inkább a jóga TRX a szimpatikus Nagyon kedvelem a pszichológiát, a személyiségfejlesztő könyveket és szakmámból fakadóan a marketing témájú anyagokat Ugyan tánc terén még van mit fejlődnöm, bulik közül a latin vagy a retro party-k jöhetnek bármikor :) Zenei ízlésem majdnem mindenevő - hörgős metál és trash metal csak akkor, ha a jóbarátom lenne az énekes és nem akarnám megbántani :D Bármikor elmegyek veled operába, színházba, moziba, jó koncertre vagy csak sörözni a haverokkal. Nem vagyok különösebben otthonülős tévénézős típus (jelenleg tv-m sincs). Mikor írj rám? - Ha a fentiek alapján sok közös vonást fedeztél fel! - Ha a következő nevek legalább egyike mond neked valamit: Brian Tracy, Feldmár András, Almási Kitti, Pál Feri, Wolf Gábor. - Ha voltál már pl Vad Fruttik vagy Margaret Island koncerten :) Mikor ne írj rám semmiképp? - Ha szappanoperákat nézel meg valóságshow-kat meg hasonló időkitöltő tv műsorokat - Ha túlzásba viszed az ezotériát (a jógához szorosan kötődő szellemiségben még valamennyire hiszek is) - Ha a főzés neked stresszforrásnak számít - Ha maratonra készülsz vagy egyéb túlzásba vitt sporttevékenységre - Ha dohányzol - Ha nem laksz Egerben vagy környékén - Ha a glamour napok kifejezés hallatán izzadni kezd a tenyered és felgyorsul a szívverésed
Barnabas, 65 éves
26 perce lépett be
25 órája tag

Szia, Barnabas vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 51 éves
3 órája lépett be
26 órája tag

Eddig az egzisztencia építése és az alkotás töltötte ki az életemet, amelyben a sokszori kérésem ellenére a családom nem akart részt venni, csak kihasználta. Olyan társat, kapcsolatot keresek, aki szeretne tenni a másikért, elvárásai vannak úgy a másikkal, mint magával szemben is, képes, akarja élvezni az életet a szó minden értelmében. Az egész élet egy verseny neked is, nekem is. Ha ezt nem érted NE keress!

Diplomás online párkereső nők

Hanna, 35 éves
2 órája lépett be
Főiskolát végzett

Szia, Hanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Adrienn, 38 éves
3 órája lépett be
Főiskolai diplomás (idegenforgalom)

Nagyon vidám,barátságos,őszinte,hűséges lány vagyok!A férfiak szerint dekoratív,a barátok szerint a társaság középpontja! Szeretek utazni,imádom a vizet,lehet az tó,tenger,medence,imádom a nyarat,viszont utálom a telet és a havat. Átlagos testalkatú,barna hajú,barna szemű lány vagyok!Nincs testékszerem,se tetoválásom,azt pasin se szeretem!Általában tetszem a férfiaknak,de ez persze relatív,egyéni ízlés függvénye!Keresek egy normális,komoly gondolkodású,átlagos/sportos testalkatú,lehetőleg Nálam magasabb férfit,aki humoros,őszinte és hűséges beállítottságú,aki céltudatos,és biztos háttér tud lenni minden téren!
Andrea, 47 éves
1 órája lépett be
Főiskolát végzett

A megismeréshez nem elég pár szó vagy fénykép.Én a személyes emberi kapcsolatokban hiszek és bízom.Aki szeretne majd megismer,és viszont.
Bella, 49 éves
2 órája lépett be
Egyetemi diplomás (pszichológia)

Nem vagyok előfiizető, e-mail cím megadása esetén tudok válaszolni.

Diplomás online párkereső férfiak

Sanci, 54 éves
3 órája lépett be
Főiskolát végzett

Ismerkedni szeretnék ,azután látjuk mi lesz belőle .Számomra fontos a személyes találkozás ,akkor dől el van e szimpátia ,tetszünk -e egymásnak , Beszélgetés közben ismerhetjük meg egymást legjoban.
Lajos, 39 éves
1 órája lépett be
Egyetemet végzett

Forever young, always forever young, who is ...ismerj meg :) (kimoderálva)
Péter, 42 éves
2 órája lépett be
Egyetemet végzett

Életem párját keresem. Igen: hegyek, érdekes emberek, vidék, Spanyolország, Olaszország, szabadság, bringa, búvárkodás, utazás, bor; Nem: sorozatok, tél, halrudacskák.
Tibor, 33 éves
3 órája lépett be
Főiskolát végzett

Szia. Kösz ,hogy benéztél. Mit is mondhatnék magamról? Írj rám és megtudod.

Ingyenesen megismerhető online párkereső nők

Timea - társkereső Dunaharaszti - 43 éves nő
Timea, 43 éves
31 perce lépett be
Platina előfizető

Fontos szàmomra a hagyomànyos èrtèkrend , egymàs irànti tisztelet, odafigyelès, èrdeklődès, őszintesèg, törődès, szenvedèly, kommunikàció, tartalmas beszèlgetèsek, testi lelki összhang.
Györgyi, 50 éves
1 órája lépett be
Platina előfizető

Az élet több területén megtaláltam már a számításomat, de nagyon hiányzik a társam, aki ezt teljessé tehetné.A válásom után bezárkóztam, a munkába menekültem.Nem az egyedüllétre születtem,keresem a párom sok-sok vidám, kalandos, romantikus óra eltöltéséhez.

Ingyenesen megismerhető online párkereső férfiak

Csaba - társkereső Győr - 56 éves férfi
Csaba, 56 éves
2 órája lépett be
Platina előfizető

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...
Laci, 42 éves
2 órája lépett be
Platina előfizető

Korábban azt hittem sok fontos dolog van az életben, de mára már tudom, hogy ez nem így van. A boldogság, a szeretet és a tartalmas vidám élet a legfontosabb. Hosszú és tartalmas kapcsolataim voltak, de eljött az idő, hogy megtaláljam az utolsót, az "IGAZIT". Különben sosem godoltam, hogy ilyen fórumon leszek egyszer, de próbáljuk meg ? .....hátha igaz a varázslat....... Mint a mesében........... ..... a herceg találkozik az elvarázsolt királylánnyal......... ..... a többit mindenki maga gondolja ki, és utána élje át..... ..... Mint a mesében.........
Szabolcs, 34 éves
31 perce lépett be
Platina előfizető

"Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük a szemünket a célról!" ( Henry Ford)
Lali, 39 éves
3 órája lépett be
Platina előfizető

Természetkedvelő, romantikus érzelmi világú párt keresek, akivel jókat tudnánk kirándulni, utazni, bicajozni, akivel sok szép közös élményt szerezhetünk. ;) :) Leginkább jellemzők rám: *Természet szeretet **Kitartás ***Kreativitás ****Játékosság *****Logika ******Romantika *******Igényesség ********Sport szeretet

Keresztény online párkereső nők

Jutka - társkereső Eger - 69 éves nő
Jutka, 69 éves
12 perce lépett be
hite: református (nem gyakorlom)

Megfontolt, őszinte, toleráns , alkalmazkodó.Társával mindent megbeszél.
Marika - társkereső Mátészalka - 62 éves nő
Marika, 62 éves
3 órája lépett be
római katolikus vallású (alkalmanként)

Komoly gondolkodású,vidám ,utazást ,kirándulást kedvelő ,igényes hölgy keresi a másik felét,,talán valahol létezik!!!
Csilla, 50 éves
2 órája lépett be
hite: evangélikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Egy nyugodt természetű,evangélikus, független nő vagyok. Sokféle lakásban tartható állatom volt már, és jelenleg egy macskám van. Nyugodt, békés, kiegyensúlyozott életet élek, de a jó élmények és a boldogság hiányzik..Mivel a messziről jött ember azt mond amit akar, ezért én egyenlőre nem akarok összeköltözni senkivel, csak barátot keresek, de ez nem azt jelenti, hogy egyedül akarok megöregedni. A célom az, hogy olyan társat találjak akivel a közös jövőt lehet építgetni.Alkoholt italozó, részeges,verekedő, goromba,pasik kíméljenek ..Diszkrét kapcsolat nem érdekel!. Éppen attól vagyok különleges, hogy nem vagyok tökéletes. Nem vágyom kifogástalan férfire, mert nem vagyok hal. . Megváltozott munkaképességű vagyok, de dolgozom. Kérlek tisztelj meg a fényképeddel. Nem vagyok előfizető, kérlek írj e-mail címet. Köszi!
Bettina, 31 éves
2 órája lépett be
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Szeretek utazni, koncertre járni, zenét hallgatni, filmet nézni, szeretem a beülős helyeket. Szeretem a nyár estéket, a nyár esti sétákat, imádom a Balatont...... Komoly kapcsolatot keresek! Van egy kutyám. Ironikus humorral rendelkezem, a többiről kérdezz bátran. :-D Nem k előfizető, nem biztos hogy tudok válaszolni, adj meg legalább egy mail címet!

Keresztény online párkereső férfiak

Tibor, 35 éves
1 órája lépett be
római katolikus vallású (alkalmanként)

- Utazás ? Már ott vagyunk ? - A szomszéd tehene ? Inkább éljen még soká az is ! - Olyan nincs, hogy ne legyen sehogy ! - Beszélni ? Na azt tud...akár értelmesen is. - Határozott és igyekszik tenni azért, amit el akar érni. - Realista gondolkodásmód jellemzi, de meghallgatja mások véleményét és megvizsgálja a dolgokat azon szemszögből is. - A jövőképe tovább mutat a hétvégénél... - Fontosabb születés és névnapokat megjegyzi, kevésbé fontosakról a feljegyzései / web 2.0 segíti ki. - Állatokat szereti ( mármint amelyek nem a saját fajtársai közül kerülnek ki ). - Módjával sportolni is szokott. - Kedveli a természetet. .. a teljes körű véleményalkotáshoz meg úgy is személyes találkozóra van szükség...
István, 58 éves
2 órája lépett be
hívő római katolikus (alkalmanként)

Szeretném , ha jól éreznénk magunkat az élet minden pillanatában...*moderálva* *moderálva* elérhetőség... Bérelt lakásban élek,a félreértések véget nem lakást,társat keresek.Akit ez a helyzet zavar kérem ne" kedveljen", ne írjon.Fontos számomra a testi érintkezés,a szeretkezés.
István, 57 éves
3 órája lépett be
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

olvasás ,horgászat ,sport napi rendszerességgel,napfény-tenger
Bálint, 65 éves
39 perce lépett be
vallása: református

egyedül élek magányosan mit ér a nap tüze a nő szeme fénye nélkül? mit ér a nagy folyó csobogó forrása nélkül? csupán egy tátongó mély száraz meder nő nélkül a férfi meddő,kihalt,tenger vágyok utána mint kék bolygónk a tűzre, jégre, vízre, viharra, villámra mert a nélkül forgása megállna vágyok utána mint madár a párjára de ha egyszer lenne és elszállna hű szívem kettészakadna megállna ha komolyan gondolod (kimoderálva)

Fiatal online párkereső nők

Viktória - társkereső Budapest - 29 éves nő
Viktória, 29 éves
3 órája lépett be

Kedves, vidám lány vagyok, aki szeretne párra lelni. :)
Rita, 22 éves
19 perce lépett be

szeretek sétálni, kissé félénk vagyok de megszerethető. imádom az állatokat,és a horror filmeket. szeretnék valakit a korosztályomból aki tényleg komolyan gondolja de nem fojt meg a jelenlétével. olyan srácot szeretnék aki kedveli az anime-t és akár együtt is nézhessük az olyanok hagyjanak akik nem tudják miaz
Eszti, 29 éves
2 órája lépett be

Hello, Eszti vagyok. Éppen párt keresek. Szeretek utazni, kirándulni, új dolgokat felfedezni, vagy csak jókat beszélgetni. Olyan emberrel szeretnék megismerkedni aki nyitott az új dolgokra, őszinte, és lehet rá számítani. (Elnézést kérek azoktól akiknek nem írtam/írok vissza. Velük egyszerűen csak nem szeretnék ismerkedni, de köszönöm a érdeklődést+a bókokat!)
Babett, 26 éves
2 órája lépett be

Abszolút nem mondanám magam szürke egyéniségnek, imádok nevetni. Kedvelem a humoros emberek társaságát. Budapesten tanulok illetve dolgozom, kollégiumban lakom. Bács megyében születtem és a szüleim is ott élnek, lehetőségeimhez mérten Budapesten tartózkodom, de azért néha haza látogatok a családi fészekbe, ami feltölt energiával (a táj, a természet, az illatok, madarak). Vidéken még az eső is máshogy esik. Nagyon nem szeretem a negatív embereket. Miért szomorkodunk, ha nevethetünk is? Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra a saját képeimmel. Az őszinteség nagy erényem, így ezt másoktól is elvárom! Meséket az találjon ki, akinek az a hivatása! Köszönöm, hogy elolvastad a nem túl sokat mondó, de támpontot adó soraimat.

Fiatal online párkereső férfiak

Norbi, 29 éves
2 órája lépett be

Üdv az adatlapomon! Norbi vagyok, Üllőn élek már lassan 8 éve egyedül és keresem a társamat akivel megoszthatom az életemet. Irodai adminisztratív munkám van amit szeretek, mert közel van, nyugis és jól megélek belőle. Szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni, játszani, főzni, macskázni ( 2 éves félsziámi macskám van), találkozni barátaimmal és szeretek közéleti témákkal, politikával foglalkozni. A társkereső oldalaknál nekem nem szimpatikus ez a partner szűrő, hogy maximum hány éves legyen, mekkora legyen a max távolság, diplomája legyen, milyen messze lakjon és meghatározott fizetése. A szeretet nem úgy működik, hogyha átmész a szűrőmön akkor foglak szeretni, ez nem szeretet hanem érdek és érdekből nem születnek jól müködő harmonikus párkapcsolatok és az a szó, hogy szeretlek hamissá vállik. Röviden ennyi, ha szeretnél többet megtudni rólam ismerj meg és találkozzunk! A személyes ismerkedésben hiszek. :) Ha szimpatikus vagyok neked nyugodtan írj rám!
Tomi, 28 éves
30 perce lépett be

•Koncertek •Színház •Fesztiválok Jó lenne veled társalogni/barátságot kötni/izgalmas első találkát kitalálni/élményt gyűjteni meg hasonlók. :) (Talán ezek még ma is fontosak.) Szeretem a mindig lüktető fővárost, de talán még jobban azt, amikor jön fel a nap, amikor egyetlen hullám sincs a Dunán, és szinte az egész város a tiéd. Egyébként menő lenne veled koncertre/színházba/érdekes programra menni, vagy szimplán csak kulturálisan el lenni. És talán még főzni is tudok.
Zsolt, 27 éves
4 órája lépett be

Szia! azért vagyok itt mert szeretek új embereket megismerni :) Imádok a barátaimmal koncertekre járni, bulizni, mozizni szeretem ha társaságban lehetek :D De nem csak szórakozásból áll az élet :D :( dolgozok, mellette pedig tanulok:) Fontos hogy mindig legyenek céljaid! A sport egész életemben központi helyet foglalt, jelenleg a kondi ami a sportot jelenti számomra.Télen pedig belevágtam a snowboardozásba ami hatalmas élmény számomra:) oOyan lányt keresek aki hasonló gondolkodású, jó beszélgető partner, és ÉLVEZZE AZ ÉLETET ! :D
Dani, 29 éves
2 órája lépett be

Három nehéz dolog van a világon: - Úgy mondani igazat, hogy senkinek ne fájjon. - Úgy mondani kellemest, hogy hízelgés ne legyen. - És úgy érvényesülni, hogy senkit se tapossunk el.

30-as online párkereső nők

Franci, 32 éves
1 órája lépett be

Kicsit vad, kicsit önfejű. Csendesen extrovertált. Nagyon lendületes, nagyon lelkes és nagyon kitartó. Lételemem a mozgás, a természet és a zene, ezek határozzák meg életemet. Sok szép álmom van, szeretném végre valakivel megosztani. Kölcsönös szimpátia esetén írok.
Erika, 34 éves
11 perce lépett be

visszahúzódó félénk lány vagyok. szeretek zenét hallgatni és szeretem az állatokat.
Zsuzsa, 39 éves
3 órája lépett be

Egy nő, olyan mint egy hangszer, csak kevesen tudnak bánni vele! TÖKÉLETES egy nő gyönyörű alakkal, TÖKÉLETES egy éjszakára, de egy nő gyönyörű lélekkel TÖKÉLETES egy egész életre!
Éva, 31 éves
2 órája lépett be

Én mindig edzek, hogy olvasak az elmékben, de az egyetlen amiben eddig sikerült olvasnom az a sajátom, szóval írj.

30-as online párkereső férfiak

attila, 38 éves
2 órája lépett be

29éves őszinte Brad Pitt keresi Angelina Joliet:) \" találd meg azt akit meg kell,s történjen bármi mellette legyőzhetetlen leszel\"
Dani, 35 éves
2 órája lépett be

Szia! Dani vagyok. 36 éves férfi, lakhelyem Budapest. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 38 éves
3 órája lépett be

Nem lehetsz öreg és bölcs, ha nem voltál fiatal és őrült...:) Szeretek kirándulni, utazni, sportolni. Nem iszom alkoholt,nem dohányzom. Ha szimpatikusnak találtál, jelölj kedvencnek, hogy tudjam.
István, 34 éves
2 órája lépett be

Szia Kedves Ismeretlen! Remélem ez hamarosan megváltozik. :) Komoly kapcsolatot szeretnék,nem futó kalandot! Ha neked is hasonló célod van akkor ismerkedjünk,csevegjünk! Köszönöm szépen! ;)

Középkorú online párkereső nők

Orsolya - társkereső Budapest - 47 éves nő
Orsolya, 47 éves
1 perce lépett be

Szeretem a természetességet. Nincs mű hajam, műszempillám, műkörmöm, szemöldök tetoválásom. Levélből lehet találkozás, találkozásból barátság, barátságból talán szerelem. Meglátjuk, hogyan alakul. Maximális nyitottságot, őszinteséget tudok ígérni és ugyanerre vágynék.
Erzsébet, 48 éves
15 perce lépett be

Mit is írhatnék ide? Nem vágyom már nagy dolgokra, de azt hiszem még nincs késő egy kis boldogsághoz.
Erika, 43 éves
3 órája lépett be

Komoly kapcsolatot keresek, hobbim a lovaglás,szemèlyes találkozó híve vagyok :-)ritkán iszom alkoholt nem dohányzom...csak szex kapcsolat nem érdekel!Ismerkedem, beszélgetek..azután majd kialakul.
Tímea, 49 éves
2 órája lépett be

Sok mindent keresek, mivel most sok minden hiányzik az életemben, ebből csak pár dolog: szerelem, meghittség, intimitás, humor-nevetés minden mennyiségben, tartalmas beszélgetések és szabadidős programok, lelkesedés, lazulás, jó borozgatások, világmegváltó ötletek, utazás, színház, közös sport, közös célok, sok-sok kellemes meglepetés... :-) Ha többnyire hasonló dolgokat keresünk és Neked is hiányzik az életedből, lehet, hogy találkoznunk kellene? :)

Középkorú online párkereső férfiak

Tibor, 43 éves
2 órája lépett be

Kedves, megbízható és mindig vidám vagyok. Szeretek utazni sportolni, beszélgetni keresem hasonló beállítottságú társat
Tamás, 41 éves
2 órája lépett be

A szexben az ölelés a legjobb. Hát szerinted? Jó lenne ha hosszabb távú ölelés lenne... ;-)
Gyuszi - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Gyuszi, 45 éves
3 órája lépett be

"Szia Kedves \u00c9rdekl\u0151d\u0151!\r\n\r\nMegtisztel\u0151, hogy olvasod a soraimat. Imm\u00e1r 44 \u00e9ves vagyok, egy \u00e1tlagosnak mondhat\u00f3 pesti pasi sz\u00e9p tervekkel \u00e9s \u00e1lmokkal, sz\u00e9p \u00e9s keser\u0171 eml\u00e9kekkel, \u00f6r\u00f6m\u00f6kkel \u00e9s csal\u00f3d\u00e1sokkal. Tal\u00e1n nem \u00e9n vagyok az egyetlen, aki nem \u00edgy k\u00e9pzelte az ismerked\u00e9st, de ha Neked is hasonl\u00f3 gondolataid vannak, m\u00e1r van mir\u0151l besz\u00e9ln\u00fcnk. \r\nM\u00e9g most is azt hiszem, hogy az \u00e9let j\u00f3 j\u00e1t\u00e9k \u00e9s nem csak a grafik\u00e1ja nagyon j\u00f3! De a \"singleplayer mode\" helyett sz\u00edvesen j\u00e1tszan\u00e1m m\u00e1r a \"dualplayer mode\"-ot! \"Multiplayer mode\" nem \u00e9rdekel!\r\n\u00c9rzelmileg, kapcsolati szempontb\u00f3l imm\u00e1r teljesen f\u00fcggetlen vagyok, de (m\u00e9g) nem adtam f\u00f6l a rem\u00e9nyt, hogy van m\u00e9g olyan N\u0151, aki t\u00e9nyleg egy norm\u00e1lis kapcsolatra v\u00e1gyik. Nem gondolom, hogy ez a megfelel\u0151 m\u00f3dja egy kapcsolat \u00e9p\u00edt\u00e9s\u00e9nek, de hogy esetleg felfigyelj\u00fcnk egym\u00e1sra, arra mindenk\u00e9ppen alkalmas. Ha Te is \u00edgy gondolod, m\u00e1r ism\u00e9t van mir\u0151l besz\u00e9ln\u00fcnk. Ha esetleg t\u00f6bb is \u00e9rdekel, mint amit ide le\u00edrtam, csak k\u00e9rdezz nyugodtan s \u00e9n (majdnem) mindent elmondok!\r\nTal\u00e1n sokakat riaszthat, m\u00e9gis fontos lehet, hogy a hagyom\u00e1nyos \u00e9rt\u00e9keket tartom fontosnak, \u00edgy is \u00e9lek. T\u00e1vol \u00e1ll t\u0151lem a mai \u00e9rtelemben vett liber\u00e1lis gondolkod\u00e1s!\r\n\r\nGy.\u00ed.k. - v\u00e1laszok\r\n\r\n- Nem az\u00e9rt nincs gyermekem, mert nem szerettem volna!\r\n- Munk\u00e1b\u00f3l \u00e9lek, magam tartom el saj\u00e1t magam.\r\n- Jellemz\u0151en NINCS s\u00f6r a h\u0171t\u0151mben.\r\n- Naponta v\u00e1ltok feh\u00e9rnem\u0171t (k\u00e1nikul\u00e1ban gyakrabban).\r\n- Naponta f\u00fcrd\u00f6k (k\u00e1nikul\u00e1ban gyakrabban).\r\n- Mosok, mosogatok, takar\u00edtok \u00e9s vasalok magamra.\r\n- Nem tudok f\u0151zni.\r\n- Naponta t\u00f6bbsz\u00f6r mosok fogat.\r\n- Nem szegez a k\u00e9perny\u0151 el\u00e9 a foci.\r\n- Hetente mozgok, rendszeresen. Ha tehetem, t\u00f6bbsz\u00f6r is.\r\n- Nem t\u00f6lt\u00f6m kocsm\u00e1ban a h\u00e9tv\u00e9g\u00e9imet.\r\n- Sanszos, hogy m\u00e1r NEM lesz diplom\u00e1m, b\u00e1rmennyire ciki.\r\n- Szerintem a \'val\u00f3di f\u00e9rfiak\' \u00e9pp ott vannak, ahol a \'val\u00f3di n\u0151k\'.\r\n- A leggyakoribb \"els\u0151 k\u00e9rd\u00e9sre\" adott v\u00e1laszom (megsp\u00f3rolva ezzel n\u00e9h\u00e1ny k\u00ednos pillanatot): alkalmazottk\u00e9nt dolgozom egyszer\u0171 munkav\u00e1llal\u00f3k\u00e9nt. Nem vagyok kommand\u00f3s, t\u0171zolt\u00f3, \u00f6lt\u00f6ny\u00f6s bank\u00e1r, maffi\u00f3z\u00f3 \u00e9s oper\u00e1torok sokas\u00e1g\u00e1t sem ugr\u00e1ltatom naphosszat. \u00c9s nem cs\u00f6ng itthon a telefonom a mel\u00f3 miatt. Tudom, hogy ciki, de ez van.\r\nA t\u00f6bbi k\u00e9rd\u00e9s vagy nagyon bugyuta volt (v\u00e1laszra sem m\u00e9lt\u00f3), vagy c\u00e9lzottan provokat\u00edv (nem \u00e9rdemes a v\u00e1lasszal f\u00e1radni), vagy nem tartozik az olvas\u00f3ra az ismerked\u00e9s jelen f\u00e1zis\u00e1ban. K\u00f6sz\u00f6n\u00f6m, ha meg\u00e9rted!"
Gábor - társkereső Ráckeve - 43 éves férfi
Gábor, 43 éves
3 órája lépett be

Anyámmal élek, babettával járok, macskám van.... na és!?

50 feletti online párkereső nők

Marika, 58 éves
38 perce lépett be

Köszönöm, hogy benéztél... Azért regisztráltam az oldalra mert keresek valakit akivel el lehet beszélgetni és megosztani néhány dolgot ... Az embernek sok problémája gondja lehet és nehéz amikor egyedül maradsz ezzel... Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj és többet is meg tudhatsz rólam...:)
Zsóka, 72 éves
2 órája lépett be

Pozítivan élem az életem. Odafigyelek embertársaimra. Szeretem a vidám embereket. Fiatalnak érzem magam kivül belül. Fontos számomra az egészséges életmód, ezért sokat teszek. Érdeklödési köröm sokoldalú, pl. olvasás napi szinten, zenehallgatás, müvészetek: képző ép. stb. túrázás, kerékpá-rozás. Szeretek főzni sütni, egészsége alapanyagokból.
Julcsi, 64 éves
43 perce lépett be

Üdvözlök mindenkit . Igen én is azon emberek közé tartozom , aki szeretne , egy őszinte, becsületes társra találni az elkövetkezendő 40- akár 50- évre. Szeretném még érezni valaki hiányát , szeretetét, és szeretnék még odaadóan szeretni . Mert tudok ám szeretni . Sajnos az élet elbánt velem özveggyé tett. Nem kérek másat , szeretni , és szeretve lenni. Az életem minden oldala rendezett, aktívan dolgozom , és aktívan is élek .Vidám , humoros , kedves hölgy vagyok . Ismerj meg . *moderálva*harminc kettőszázhat tizenöt ötvennégy . *moderálva* sajnos már nemvagyok előfizető.
Judit, 53 éves
3 órája lépett be

Aktív, sportos....a szabadidő eltöltésében, szinte mindenevő... Hasonló társ reményében vagyok itt......

50 feletti online párkereső férfiak

Zoli, 68 éves
2 órája lépett be

6 éve elváltam,10 hónapja nyugdijas vagyok, egyedül élek.Szeretek uszni,kirándulni,utazni.
Jenő - társkereső Zalaegerszeg - 63 éves férfi
Jenő, 63 éves
2 órája lépett be

Szimpatikus úriember vagyok,sportos,és életvidám .
Lajos, 55 éves
1 órája lépett be

Nyitott,alapvetően vidám,őszinte és segítőkész,gondoskodást adó és kapni szerető ember vagyok.TÁRSAT keresek,akivel újra lehet kezdeni.Aki velem együtt elhiszi azt,hogy van erre esély.Akivel kölcsönösen megértjük és támogatjuk egymást.Akivel majd-szavak nélkül is,összekacsintva-tudjuk a másik gondolatát.Szeretek utazni,"felfedezni"dolgokat,kirándulni,színházba járni.Lételemem a kommunikáció.Hiszem,hogy mindent meg lehet beszélni."Káros szenvedélyem"a gyerek,gyerekek.Szeretek "lemenni"gyerekbe és játszani velük.Feledve mindent....!.Számomra a konyha nem idegen terület.Szeretek főzni.Minden zúgó,berregő gép a barátom.A zene,a tánc "mindenevőjeként"élek.Lehet,hogy" konzervatívnak"látszom,de örökké fiatalon szeretnék élni!Várlak.....
Zoltán - társkereső Somogyaszaló - 63 éves férfi
Zoltán, 63 éves
3 órája lépett be

Nem vagyok előfizető! Nem tudok válaszolni. Egyedül élek és társat keresek nem beszélgető partnert. Korábban már egyszer sikerült de sajnos vége lett. Azért nem adom fel megpróbálom újra. A személyes találkozás sok mindent eldönt, de előtte a levelezéssel szeretném kezdeni az ismerkedést. Szeretek olvasni, elég sok könyvem van, valamint kint lenni a természetben vagy csak az udvaron kertben tenni venni. Tudom senki se tökéletes így az erényeim mellé hibák is társulnak, ezzel együtt szeretnék olyan társat találni aki így elfogad.

Elit online párkereső nők

Bori, 53 éves
2 órája lépett be
Középvezető

Egy vidám, kiegyensúlyozott, pozitiv gondolkodású egyéniség vagyok. Szeretem a kedves, intelligens, értelmes, határozott , figyelmes férfiakat.Nem vagyok előfizető, e-mail címre szivesen válaszolok.
Mária, 60 éves
2 órája lépett be
Középvezető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok..Egzisztenciálisan hozzám illő partnert keresek. A fotóimat 2013-2019-ben készítettem.
Barbara, 41 éves
4 órája lépett be
Középvezető

Különleges szemelyisegu oroszlán Hölgy levadászna zsakmanyat , egyedi és nem mindennapi stilusaval, csak óvatosan!
Tunde, 50 éves
36 perce lépett be
Felsővezető

Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szuksegem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra... Mail cím?

Elit online párkereső férfiak

Martin - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Martin, 41 éves
2 órája lépett be
Felsővezető

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?
István, 35 éves
13 perce lépett be
Középvezető

Amennyiben ezt elolvastad, az már jó alap.
Józsi, 58 éves
2 órája lépett be
Felsővezető

Talán ha egyszer találkozunk, akkor talán meg tudom mondani téged kereslek e, és talán te is meg tudod mondani, én vagyok e az akit keresel.
Zoltán, 42 éves
3 órája lépett be
Középvezető

------------------------------------------------------------------------ Szolgálati közlemény: sajnos nem vagyok előfizető, így elnézést ha valakinek nem tudok visszaírni, éppen ezért kérném, hogy aki ír, az írja meg egyúttal az email címét is, hogy válaszolni tudjak. Úgy tűnik, nem mindenki tudja, hogy csak Platina előfizetőknek lehetséges a válasz előfizetés nélkül, Arany előfizetőknek sajnos nem. ------------------------------------------------------------------------ Keresem azt a kibékíthetetlen ellentétes kapcsolatot, ahol mindenki mást akar: a nő a férfit, a férfi a nőt :) Valójában egy teljesen normális kapcsolatot keresek, egy vidám, jó humorérzékkel megáldott hölgy társaságában.

Fényképes online párkereső nők

Katalin, 69 éves
4 órája lépett be
60 fotóval

Fiatalos,pörgős,skorpió jegyű 65 éves hölgy vagyok.Őszinte, nyitott, vidám ember társaságát keresem.Csak komoly kapcsolatra vágyom, kalandorok kíméljenek.Nyugdíjas vagyok, de ez csak papíron igaz, mivel teljes aktivitással dolgozom.Megfelelő egzisztenciát teremtettem magamnak, s ez az elvárásaim közé tartozik a másik fél részéről is.Szeretek utazni, kirándulni, s mindent ami a mindennapokat bearanyozza.Szeretek főzni, imádom a környezetemet csinosítani, imádom a virágokat, szinház és kultúra kedvelő vagyok.Két gyermekem van. A fiam 43 éves,a lányom idén tölti be a 36-ot.Mindkettő saját lábán álló független család, nem velem laknak.Tartós kapcsolatot szeretnék, otthont szerető, családcentrikus vagyok.
Viktória, 35 éves
3 órája lépett be
1 fotóval

Tartós kapcsolatot keresek .Miskolci 33 éves nő vagyok.
Aniko, 58 éves
3 órája lépett be
4 fotóval

Pár éve egyedül élek,ezen szeretnék változtatni.olyan társat szeretnék akivel lehet beszélgetni,szórakozni járni,utazgatni.
Nóra, 63 éves
1 órája lépett be
5 fotóval

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....

Fényképes online párkereső férfiak

József, 53 éves
3 órája lépett be
2 fotóval

Hiszek abban, hogy mindenkinek megvan a párja valahol, csak még nem találkoztak és ez történt velem is eddig.
Attila, 44 éves
2 órája lépett be
4 fotóval

Mint mindenki, így én is azért regisztráltam erre az oldalra, hogy társat találjak. Hogy én milyen is vagyok? Azt hiszem ezt itt pár szóval nem igazán lehet elmondani, illetve szerintem a sablonokból már mindenkinek elege van. Ha úgy gondolod, hogy az adatlapomon feltüntetettek miatt - vagy épp annak ellenére - mégis van kedved találkozni velem, úgy lehetőséged lesz megismerni és meglátni vajon én vagyok-e az akit keresel!
Géza, 63 éves
2 órája lépett be
6 fotóval

Vess egy á-molt a kertem (ünk)-be hátha ki kell belőle egy kapcsolat...
Gaben, 46 éves
3 órája lépett be
9 fotóval

sziasztok!!Keresek független és szabadidövel rendelkezö hölgyet,aki a sikeres barátkozás után ráér közös programokban is elmerülni és képes szerelembe esni,szereti az igényes együttléteket,szeret odabújni,megölelni stb.....Cserebe adom a szivem!!!
Néhány most online párkereső társkereső bemutatkozása
 • Katalin (69), Győr
  Kölcsönös megértés!
  Fiatalos,pörgős,skorpió jegyű 65 éves hölgy vagyok.Őszinte, nyitott, vidám ember társaságát keresem.Csak komoly kapcsolatra vágyom, kalandorok kíméljenek.Nyugdíjas vagyok, de ez csak papíron igaz, mivel teljes aktivitással dolgozom.Megfelelő egzisztenciát teremtettem magamnak, s ez az elvárásaim közé tartozik a másik fél részéről is.Szeretek utazni, kirándulni, s mindent ami a mindennapokat bearanyozza.Szeretek főzni, imádom a környezetemet csinosítani, imádom a virágokat, szinház és kultúra kedvelő vagyok.Két gyermekem van. A fiam 43 éves,a lányom idén tölti be a 36-ot.Mindkettő saját lábán álló független család, nem velem laknak.Tartós kapcsolatot szeretnék, otthont szerető, családcentrikus vagyok.
 • Judit (58), Kecskemét
  Személyes találkozáskor többet.....
  Egyedülállóként keresek barátot, akivel a szürke hétköznapokat lecserélhetem vidám napokra.
 • Robi (42), Miskolc
  Keresem a másik felem.
  Keresem a társam tartós kapcsolat reményében. Önfejű vagyok, és akaratos. Legalábbis ezt mondják. :)
 • Marika (67), Gödöllő
  Szeretet, türelem, hasonló érdeklődési kör.
  Fiatalos,pozitív gondolkodású, természetkedvelő.Rendezett körülmények között élek. Szeretek kertészkedni, kirándulni. Gödöllő és környékéről szeretnék társat, akivel a kapcsolat tartás tömegközlekedéssel is egyszerűen megoldható lenne. Nem diplomás, egy őszinte, özvegy vagy elvált, aki saját lakással rendelkezik, esetleg társas házban él és szívesen töltene időt szép kertes házban. Szeresse a természetet: sétálni, kirándulni. Legyen igényes önmagára és környezetére.
 • Nikoletta (40), Zalaegerszeg
  Keresem a hercegem 😍
  Lehet, hogy hihetetlen, de komoly, hosszútávú, tartós kapcsolatra vágyom 😊 És egy csodás, hűséges, őszinte, intelligens, igényes, ápolt, szenvedélyes férfira, aki csak engem akar 😉🤗
Párkeresők most online
A szíve mélyén a legtöbb ember egy megértő társra vágyik, aki mellette van jóban-rosszban, egészen élete végéig. Nálunk, a Randivonalon a párkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres.

Ne maradj le róla te se, regisztrálj még ma, és légy tagja társkereső csapatunknak!

A Randivonal tagok szerint ez a legjobb párkereső oldal, az ő véleményükre pedig nyugodtan hallgathatsz, mert ők azok, akik rendszeresen használják. Ha elfoglalt vagy, és nincs időd nap mint nap órákat a gép előtt tölteni, próbáld ki mobil alkalmazásunkat, aminek segítségével azt is meg tudod nézni, kik azok a párkeresők, akik épp a közeledben tartózkodnak!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan 150-en hagyják el az oldalt, mert megtalálták párjukat. Találj párt te is! Hidd el, nálunk nem lesz nehéz, ugyanis átlagosan 550 párkereső regisztrál az oldalra naponta. A folyamatos moderálásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.