Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Párkeresők most online

1 944 most online párkereső társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A tagok többsége az esti órákban, 19-22 óra körül lép be, akkor találod a legtöbb párkeresőt online. Az aktív, komoly párkeresők 90%-a mindennap belép, így ha nem is azonnal, de egy-két napon belül választ kaphatsz tőlük.

Néhány most online párkereső társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb online párkereső nők

Emőke, 39 éves
2 órája lépett be
11 órája tag

Szia, Emőke vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ági, 38 éves
33 perce lépett be
12 órája tag

Kedves,jóindulatú,romantikus,igényes nő vagyok! Szeretem a kihívásokat,megélni a pillanatokat. Kedvenc időtöltéseim a kirándulás,horgászat,tollas,biciklizés,grillezés és még sok más...Imádom a gasztronómiát,talán a hivatásom miatt. Keresem azt a férfit,aki hasonló érdeklődésű és kimondottan nem cicababára vágyik,az nem én vagyok!
Ildikó, 60 éves
31 perce lépett be
13 órája tag

Ildikó vagyok, 60 éves, lakhelyem Pécs. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Klári - társkereső Kaposvár - 64 éves nő
Klári, 64 éves
6 perce lépett be
18 órája tag

Klári vagyok, 64 éves. Társam keresem Kaposvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Legújabb online párkereső férfiak

Milán, 23 éves
2 órája lépett be
8 órája tag

Milán vagyok, 23 éves. Társam keresem Zirc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás, 36 éves
10 perce lépett be
11 órája tag

Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Roland, 19 éves
0 perce lépett be
14 órája tag

Szia, Roland vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Péter, 46 éves
2 órája lépett be
16 órája tag

Szia, Péter vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás online párkereső nők

Erika, 50 éves
20 perce lépett be
Főiskolai diplomás (humán)

A szőke herceget várom (fehér ló és vagyon nélkül is jó) aki megment engem a hétfejű sárkánytól. Cserébe elnyeri méltó jutalmát :)
Barbara, 42 éves
11 perce lépett be
Egyetemet végzett

Különleges szemelyisegu oroszlán Hölgy levadászna zsakmanyat , egyedi és nem mindennapi stilusaval, csak óvatosan!
Vivien, 44 éves
1 órája lépett be
Főiskolai diplomás (gyógypedagógia)

Életvidám,sportos,közösségi ember vagyok,fontos számomra a család és a barátok.
Krisztina - társkereső Békéscsaba - 49 éves nő
Krisztina, 49 éves
9 perce lépett be
Főiskolát végzett

Keresem a szerelmemet, a társamat, a barátomat egy személyben, életem hátralévő részére. Azt a férfit keresem… akivel lehet jókat beszélgetni… jókat nevetni … jókat sétálni… akit jó hazavárni egy finom vacsorával… akivel egy pohár bor mellett lehet jókat beszélgetni … aki hűséges és megbízható. Remélem rám találsz :)

Diplomás online párkereső férfiak

Zoltán, 37 éves
5 perce lépett be
Főiskolát végzett

"\"Megtanultam...hogy aki nem keres, annak nem hi\u00e1nyzol...\u00e9s akinek nem hi\u00e1nyzol az nem szeret.A sors d\u00f6nti el, hogy ki l\u00e9p be az \u00e9letedbe, de te d\u00f6ntesz arr\u00f3l, hogy ki marad.Az igazs\u00e1g f\u00e1j, de a hazugs\u00e1g \u00fajra meg \u00fajra. Ez\u00e9rt \u00e9rt\u00e9keld azokat, akik \u00e9rt\u00e9kelnek \u00e9s szeresd tiszta sz\u00edvb\u0151l azokat, akik viszonozz\u00e1k!\"\r\nA szem\u00e9lyes tal\u00e1lkoz\u00e1sban \'hiszek\'.\r\n(Nincs el\u0151fizet\u00e9sem, sajnos nem tudok v\u00e1laszolni az \u00fczenetekre.)"
János - társkereső Zalaegerszeg - 70 éves férfi
János, 70 éves
3 órája lépett be
Egyetemi diplomás (mûszaki)

Egy valódi jó kapcsolat reményében vagyok itt. Néhány éve özvegy vagyok, a gyermekeim már önállóak. Szeretnék egy olyan társat, akivel egymás támaszai lehetnénk. Kedvelem a klasszikus zenét, de emellett a melodikus könnyűzenét is. Nem vagyok előfizető, légy szíves, írj egyéb elérhetőséget a folytatáshoz.
István, 59 éves
24 perce lépett be
Főiskolai diplomás (villamosipar)

Szeretném , ha jól éreznénk magunkat az élet minden pillanatában... N E M V A G Y O K E L Ő F I Z E TŐ "Édes a halott dal,de mit fül meg sem hall,még szebb..." J.K. "premier que tu sois pour moi"
Zoli, 39 éves
38 perce lépett be
Főiskolát végzett

Kedves Idegen! Köszönöm, hogy megnézed az adatlapomat. Aktív férfi vagyok, sok mindennel foglalkozok. Jelenleg kétlaki életet élek, Budapesten és Kecskeméten lakok. Szeretnék megállapodni, ebben egy olyan pár is szerepet játszana, akivel komoly dolgokba foghatnánk. Talán nem rossz alap ehhez egy becsületes, megbízható férfi, akinek a mű dolgok helyett inkább a való világ a lényegesek. Köszönöm, hogy elolvastad :)

Keresztény online párkereső nők

Ottilia, 53 éves
3 órája lépett be
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Keresem a hozzám ,illő férfit,de csak,józan életüekjelentkezését várom!Sajnos nem vagyok elöfizetö facabook kosina ottilia
Judit - társkereső Mosonmagyaróvár - 69 éves nő
Judit, 69 éves
2 órája lépett be
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Életvidám,intelligens,dekoratív, vallásos korrekt nő vagyok aki szeret kirándulni és jókat beszélgetni.kedves, jókedvű, érzéki, odaadó, romantikus, hűséges.,széles érdeklődési körű, a férfi értékrendjével azonosulni tudó vagyok.
Ani, 62 éves
3 órája lépett be
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Ani vagyok, 59 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mária, 60 éves
27 perce lépett be
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Szia, Mária vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény online párkereső férfiak

Imre, 52 éves
3 órája lépett be
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Mit is írhatnék magamról, biztos nem vagyok tökéletes mert ha az lennék nem keresném még mindig a párom. Normális életvitelt élek, van egy 20 éves fiam aki velem él. Gondolom ez mínusz pont. Munkám elég sok rétű ezért elég változatosak a minden napjaim. Szeretem a természetet, főleg az olyan helyeket ahol víz. Nagyon család centrikus vagyok, legfőbb célom, így egy boldog párkapcsolat. Olyan hölgy személyét keresem aki még tud, és mer kapcsolatot létesíteni, akinek fontos az őszinteség, és nem csak kapni de adni is képes szeretett.
Tomi, 51 éves
3 órája lépett be
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Írjak sablonosat?: egyedülállóként keresem stabil társam, őszinteség, bizalom, megértés, törődés....ha neked is fontos szívesen veszem megkeresésed. Írjak romantikusat?: keresem másik felem, akivel szenvedélyes nappalokon, és éjszakákon át társak lehetünk. Vagy komolytalant?? Minek?? Mindenkinek mást jelentenek a leírt szavak...Pedig a tartalom és a valóság a lényeg....
laszlo, 64 éves
3 órája lépett be
római katolikus vallású

Barna öszes haj zöldes kék szem bajuszos szakmunkás vagyok.Egyedül élek.A többit akire tartozik.Milyen hülyeséget irjak
Zsolti, 55 éves
3 órája lépett be
római katolikus vallású (alkalmanként)

szia zsolti vagyok győri elvált független őszinte vidám sportos megbizhato komoly tartos kapcsolatot keresek sok szeretettel

30-as online párkereső férfiak

Krisztián, 38 éves
3 órája lépett be

Keresem az utam, néha keresem a bajt, és keresem azt aki engem akart, akinek engem küldött, akit nekem szánt az ég. Sajnos nem vagyok előfizető, de akinek van kedve, a *moderálva*-ra bátran írhat!
Tibor, 37 éves
1 órája lépett be

Tibor vagyok, 37éves, lakhelyem Békéscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gábor, 33 éves
27 perce lépett be

Levélváltás közben sok minden kiderül...
Lacus - társkereső Sopron - 39 éves férfi
Lacus, 39 éves
20 perce lépett be

"Az asszony látta, hogy még most is olyan kormos a Gergely arca, mint volt. A bajusza, szakálla, szemöldöke lepörkölődött. A jobb keze vastag kötésben. De az ő arca is felismerhetetlen volt. Annyi vér és annyi korom volt rajta. Csak a szeme fehére látszott ki a véres, füstös arcból. Gergely idegein ugyanaz a meleg áramlás futott végig, amit akkor érzett, mikor a kerék dolgában járt, s a palota ablakában ugyanezeket a szemeket látta. S a két szempár egy pillanatig egymásra irányult. - Gergely! - szólalt meg ekkor az asszony. - Éva! Éva! Hogy kerülsz te ide! S mivelhogy abban a percben összecikázott az agyában mindaz, amit........ A könny kicsordult mind a két szeméből, és végigfutott puskaporfüstös orcáján." Na, valahol itt kezdődik a szerelem! És nem a pénznél, keresetnél, csilli- villi anyagi javaknál, nagyképű affektálásnál, kényeskedésnél. Vajon léteznek még egészséges értékrendű lányok? Elég szánalmas, aki még visszaköszönni sem tud. Rengetegen hazudnak, persze ilyen diploma, meg olyan diploma, de írni sem tud helyesen. Egzisztencia, meg hangzatos latin szavak, de nem tudja ki Nyírő József, Szabó Magda. Hát még aki angolul ír bemutatkozót Magyarországon. Ennyire liberális már nem menő..... Elhisszük, hogy tudsz angolul, gratulálunk. Na hajrá! :) Üdv! Lacus

Középkorú online párkereső nők

Erzsébet, 49 éves
19 perce lépett be

Mit is írhatnék ide? Nem vágyom már nagy dolgokra, de azt hiszem még nincs késő egy kis boldogsághoz.
Ildikó, 44 éves
3 órája lépett be

Nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség vagyok. Nem szeretem az álszent embereket. Aki nem előfizető, annak nem tudok válaszolni, ezért kérlek írj az email címemre. Köszönöm
Eszter, 49 éves
3 órája lépett be

Érzelmes,pozitív gondolkodású, kommunikatív természetű vagyok. Fontos számomra a humor, a nevetés, a tartalmas beszélgetések. A hagyományos értékeket képviselem. 🙂
Timi, 46 éves
2 perce lépett be

Timi vagyok társam keresem Székesfehérvár környékéről. Rövid ismerkedés után szeretem a személyes találkozókat mert ott döl el minden.

Középkorú online párkereső férfiak

János, 46 éves
3 órája lépett be

vidám, kedves férfi vagyok ,ugyanilyen beállítottságú hasonló lányt keresek
Mark, 41 éves
2 perce lépett be

Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt aki majd megadja azt ami hiányzik az életünkből.
Imi, 49 éves
2 órája lépett be

Keresem a párom, komoly kapcsolatra vágyok remélem megtalálom.
Gabor, 49 éves
2 órája lépett be

Romantikus ,erzekeny,szeretetre vagyo, Szeretek a termeszetde setalni,fozocskezni,

50 feletti online párkereső nők

Jolika - társkereső Budapest - 79 éves nő
Jolika, 79 éves
1 órája lépett be

Társat szeretnék találni, mert szeretnék újból szeretni, tartozni valakihez. Udvaroltatni, játszani, beszélgetni, ölelni. Kirándulni, főzőcskézni, stb. Nem vagyok előfizető,csak email cimre tudok válaszolni!
Zoltánné - társkereső Ajka - 63 éves nő
Zoltánné, 63 éves
44 perce lépett be

természetet, napfényt szerető vidám beállitottságú vagyok
Anna, 59 éves
3 perce lépett be

Szeretnek ismerkedni, tarsat talalni. Szeretem a vidam embereket, hisz magam is az vagyok. Szeretek pihenni, sportolni, szabadban lenni, konnyhaban tustentkedni. Probalok mindig pozitivan gondolkozni, elore tervezni.
Márta - társkereső Nemesvámos - 66 éves nő
Márta, 66 éves
14 perce lépett be

Az életem eddig a gyerekekről szólt . Olyan társat keresek . akinek fontos a szeretet . a másik tisztelete . Társként élni a célom .akivel megélhetem a mindennap boldogságát. Kapcsolat alkalmazkodáson múlik. Egymás elfogadása feltétel nélkül .

50 feletti online párkereső férfiak

Gyuri, 55 éves
24 perce lépett be

Általában jó kedélyű sportot zenét társaságot kedvelœmber vagyok. Minden ami a természetben, születik, állat, növény, ős kövület, lenyügöz, egyenlőre....... ennyi
Sanyi - társkereső Debrecen - 59 éves férfi
Sanyi, 59 éves
20 perce lépett be

Vidám természetű, de komoly gondolkodású,sportot, kirándulást kedvelő, házias vagyok. A személyes szimpátia mindent eldönt.
István - társkereső Budapest - 59 éves férfi
István, 59 éves
2 órája lépett be

Sziasztok csajok! Egyedül élek saját lakásomban, ismerkedni szeretnék lányokkal az ország egész területéről!
Tibor, 51 éves
4 perce lépett be

51 éves vagyok, 180 cm és 76 kg. Imádom a vidámságot, a humort, így hasonló vidám hölgyet keresek... Szeretek olvasni, sportolni, kertészkedni és utazni. Egyenlőre nézelődök, ismerkedek, a többi úgyis kiderül, ha valaki szimpatikus lenne és viszont...:) Nem tudok írni, így ha valaki szimpatikusnak talál, megkérem küldjön egy email címet...:)

Fényképes online párkereső nők

Ágnes, 61 éves
21 perce lépett be
9 fotóval

Alapvetòen optimista, vagyokIgyekszem magam távol tartani a negatìv embertársaimtól,mert nem szeretem,ha egy pillanatra is lehangolttá tesznek.
Katalin - társkereső Szeged - 64 éves nő
Katalin, 64 éves
2 órája lépett be
3 fotóval

Komoly kapcsolatot keresek, amely nem zárja ki a vidámságot, tartalmas életet. Sok minden iránt érdeklődő, minden téren aktív társam keresem. Egyenlő társként, egymásért! *moderálva*
Zsuzsa, 51 éves
2 órája lépett be
5 fotóval

Józan,mert fontosnak érzem társam legyen.Bolond,mert sorsom ellenére belevágtam. Uram ,két beteg gyermekem ápolom közel 26 éve,ezért türelemmel élem meg az itt töltött időt. Hiszem,hogy van még hely a szívemben.Üdv😊
Ica, 59 éves
1 órája lépett be
7 fotóval

Vidam termeszetu tarsasagot kedvelo ember vagyok.Negy eve elek az Egyesult Allamokba.Elvaltam van ket felnott gyerekem,ok nem velem elnek.Szeretek sutni,fozni,kirandulni,olvasni,filmet nezni,internetezni.... stb.Keresem egy egyedulallo szinten NewYork-ban elo ferfi tarsasagat,komoly kapcsolat remenyeben.

Fényképes online párkereső férfiak

Tibor, 64 éves
2 órája lépett be
4 fotóval

Keresem azt aki engem keres! Találkozzunk találjunk közös témát, érezzük a személyes szimpátiát,a többi pedig már magától alakul...
István, 44 éves
42 perce lépett be
10 fotóval

Akinek humora van, mindent tud. Akinek nincs, az mindenre képes. Lehet valaki realista és idealista egyszerre? "Nem vagy tökéletes, pajtás, de megnyugtatlak, az a lány sem tökéletes. A kérdés az, hogy egymásnak tökéletesek vagytok-e. Erről szól az egész, ez a bizalom alapja, és hogy tényleg így van-e, arról csak úgy győződhetsz meg, pajtás, ha kipróbálod." (Good Will Hunting)
Lajos, 57 éves
3 órája lépett be
13 fotóval

Üdv Kedves Hölgyek.Keresem a társamat,de nincsen nagy igényem.Szeretem a humort,módjával szórakozni.
Jen? - társkereső Kecskemét - 56 éves férfi
Jen?, 56 éves
2 perce lépett be
2 fotóval

Kölcsönös szimpátia,személyes találkozás...........
Néhány most online párkereső társkereső bemutatkozása
 • Andrea (44), Szeged
  Sziasztok!
  Szia, Andi vagyok! Komoly kapcsolatot keresek egy olyan férfi mellett akinek fontos az őszinteség, bizalom, hűség. Vannak gyermekeim, nem pótapukát keresek hanem társat! Nem szeretem a fölösleges köröket, szerintem tisztességesebb,ha őszintén beszélünk egymással! Ha szimpatikus vagyok, kérlek írj, vedd fel velem a kapcsolatot.
 • Zsóka (68), Eger
  VARÁZSLAT A SZÍVBEN!
  Csinos, fiatalos, szőke hosszú hajú, jó kedélyű, romantikus alkattal rendelkező, dinamikus hölgy vagyok. Nem dohányzom, rendezett körülmények között élek. Szeretek olvasni, kirándulni, utazni, zenés műfajokat hallgatni, szinházban megnézni. Semmi jónak nem vagyok az elrontója! Keresem párom Eger és vonzáskörzetéből, talán nekünk sikerül. Véleményem az, hogy aki csak várja a jószerencsét, nem biztos, hogy nála kopogtat. A SZERENCSÉHEZ is kell egy kis rásegítés, ezért kérlek küldj üzenetet!
 • Zsolt (35), Szeged
  Társat keresek
  Sziasztok! Köszi hogy meg nézted profilomat:) ha meg akarsz ismerni vagy csak csevegni akarsz még( akármi lehet)
 • János (50), Budapest
  Kölcsönös szimpátia
  Személyes találkozónál érdemes erről beszélgetni!
 • István (59), Budapest
  István vagyok, ismerkednék
  Sziasztok csajok! Egyedül élek saját lakásomban, ismerkedni szeretnék lányokkal az ország egész területéről!
Párkeresők most online
A szíve mélyén a legtöbb ember egy megértő társra vágyik, aki mellette van jóban-rosszban, egészen élete végéig. Nálunk, a Randivonalon a párkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres.

Ne maradj le róla te se, regisztrálj még ma, és légy tagja társkereső csapatunknak!

A Randivonal tagok szerint ez a legjobb párkereső oldal, az ő véleményükre pedig nyugodtan hallgathatsz, mert ők azok, akik rendszeresen használják. Ha elfoglalt vagy, és nincs időd nap mint nap órákat a gép előtt tölteni, próbáld ki mobil alkalmazásunkat, aminek segítségével azt is meg tudod nézni, kik azok a párkeresők, akik épp a közeledben tartózkodnak!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan 150-en hagyják el az oldalt, mert megtalálták párjukat. Találj párt te is! Hidd el, nálunk nem lesz nehéz, ugyanis átlagosan 550 párkereső regisztrál az oldalra naponta. A folyamatos moderálásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.