Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Párkeresők most online

8 141 most online párkereső társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A tagok többsége az esti órákban, 19-22 óra körül lép be, akkor találod a legtöbb párkeresőt online. Az aktív, komoly párkeresők 90%-a mindennap belép, így ha nem is azonnal, de egy-két napon belül választ kaphatsz tőlük.

Néhány most online párkereső társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb online párkereső nők

Anita, 41 éves
32 perce lépett be
17 órája tag

41 évesen szeretném végre megtalálni az igazi társam. Van egy 11 éves lányom, akire nagyon büszke vagyok.
Barbi, 22 éves
28 perce lépett be
18 órája tag

Szia, Barbi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Andrea, 53 éves
44 perce lépett be
18 órája tag

Andrea vagyok, 53 éves. Társam keresem Sopron környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Pálma - társkereső Érd - 28 éves nő
Pálma, 28 éves
4 órája lépett be
19 órája tag

Szia, Pálma vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb online párkereső férfiak

Józsi, 49 éves
2 órája lépett be
19 órája tag

Szia, Józsi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Benjámin, 24 éves
42 perce lépett be
19 órája tag

Életvidám, céltudatos embernek mondanám magam, az olyan emberek akikből kihalt a becsületesség, a tisztelet a hüség, kérlek kerüljetek el.
Péter, 35 éves
3 órája lépett be
20 órája tag

Nem írok komolyabb elvárást vagy bemutatkozást. Lépjünk kapcsolatba, és beszélgessünk, hiszen így ismeri meg egymást legjobban két ember...
Zoli, 41 éves
1 órája lépett be
20 órája tag

Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Elvált egyedülélő férfi vagyok. Gyermekeim nem velem élnek. Sosem iszom.

Diplomás online párkereső nők

Kata - társkereső Budapest - 44 éves nő
Kata, 44 éves
3 órája lépett be
Főiskolát végzett

Kedves, közvetlen, érzékeny lány vagyok, aki arra vágyik hogy szeretet adjon és kapjon. Büszke vagyok a jó tulajdonságaimra, és a nőies kisugárzásomra. Szeretnék egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot
Éva, 55 éves
2 órája lépett be
Főiskolát végzett

Kedves fiúk, férfiak! Olyan csodás dolgokkal jellemzitek, jellemezzük itt magunkat! Pár napja olvastam egy férfiú "tollából" amint idézett egy nőtársamtól: minden rendben, imádom az életet, tökéletes körülöttem a világ! Mekkora szamárság! Akkor miért keresünk valakit, aki olyan tökéletlen, gyarló mint mi! Tökéletes minden, de hiányzik valaki! Valaki aki ott van akkor is amikor nem a legszebb mosolyunk, nem hibátlana sminkünk, és nem hibátlan az alakunk! Ott van, mert neki pont így jó! Csupán azért, mert így szeret! Mert nem megváltoztatni, csak szeretni akarjuk egymást!
Fruzsi, 61 éves
4 órája lépett be
Főiskolai diplomás (pedagógia,és marketing)

Mesélik, hogy egy este Winston Churchill és felesége elhatározta, tesznek egy sétát Londonban. Ahogyan haladtak az utcákon, egyszer egy utcaseprő odalépett hozzájuk, de nem a miniszterelnököt szólította meg, hanem annak feleségét. Clementine és az utcaseprő pár percig, jókedvűen beszélgetett. Azután Churchill kíváncsian érdeklődött, hogy miről esett szó kettejük között. A nő azt felelte, hogy ebbe a férfiba volt szerelmes fiatal lány korába. – Látod, drágám! Milyen jól tetted, hogy nem hozzá mentél feleségül, hiszen most egy utcaseprő lenne a férjed. Clementine szigorúan Churchillre nézett, majd így válaszolt. – Nem, édesem. Ha hozzá mentem volna feleségül, akkor belőle lett volna miniszterelnök!
Brigi, 36 éves
2 órája lépett be
Főiskolát végzett

Brigi vagyok, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás online párkereső férfiak

István, 36 éves
1 órája lépett be
Egyetemet végzett

Amennyiben ezt elolvastad, az már jó alap. Költői kérdés: amennyiben kedvencnek jelöl minket valaki, de mi nem jelöljük azonnal vissza, azt utána tiltani valami íratlan szabály itt? Nekem eszembe nem jutna...Az a fránya egó... Ja igen, a nyelveknél az "egyéb" az japán meg kínai, ebből a japán az erősebb. Igen, én ilyet IS tudok, nem kell tolongani nagyon abban a sorban...
Attila, 36 éves
3 órája lépett be
Egyetemi diplomás (BME)

Keresem azt lányt, akik a hozzám hasonló férfit keresi.
Zalán - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Zalán, 52 éves
2 órája lépett be
Főiskolát végzett

Budapesten élő, elvált, független mérnök, vállalkozó vagyok.
Béla, 34 éves
39 perce lépett be
Egyetemi diplomás (informatika)

"Született szórakoztató vagyok: amikor kinyitom a hűtőt és felgyullad a fény, rögvest dalra fakadok." Rendezett körülmények között élő, káros szenvedélyektől mentes egyedülálló pécsi férfi vagyok. Kizárólag hosszú távú kapcsolatot keresek. Szeretek filmet nézni, társasozni, barátokkal beszélgetni, karaokezni, zenélni, zenét hallgatni, viccet mesélni (na és persze hallgatni is :D :) ) , bringázni, stb. Bármit, amit együtt lehet csinálni. Ha felkeltettem érdeklődésed és van kedved megismerni, írj magadról pár sort. :) Nem vagyok előfizető, így nem tudok válaszolni, ezért kérem aki ír legyen kedves egy elérhetőséget is megadni! Köszönöm

Ingyenesen megismerhető online párkereső nők

Éva, 55 éves
19 perce lépett be
Platina előfizető

A személyes találkozó dönt el mindent.Remélem itt megtalálom a hozzám illőt.
Györgyi, 50 éves
3 órája lépett be
Platina előfizető

Az élet több területén megtaláltam már a számításomat, de nagyon hiányzik a társam, aki ezt teljessé tehetné.A válásom után bezárkóztam, a munkába menekültem.Nem az egyedüllétre születtem,keresem a párom sok-sok vidám, kalandos, romantikus óra eltöltéséhez.

Ingyenesen megismerhető online párkereső férfiak

Károly, 62 éves
33 perce lépett be
Platina előfizető

Ehhez egy személyes találkozót kellene megbeszélnünk. Partner leszek abban hogy megismerhess, nálam az őszinteség az egyik legfontosabb.
András - társkereső Békéscsaba - 58 éves férfi
András, 58 éves
29 perce lépett be
Platina előfizető

Alkalomadtán majd személyesen :-).................
Attila, 44 éves
26 perce lépett be
Platina előfizető

Mint mindenki, így én is azért regisztráltam erre az oldalra, hogy társat találjak. Hogy én milyen is vagyok? Azt hiszem ezt itt pár szóval nem igazán lehet elmondani, illetve szerintem a sablonokból már mindenkinek elege van. Ha úgy gondolod, hogy az adatlapomon feltüntetettek miatt - vagy épp annak ellenére - mégis van kedved találkozni velem, úgy lehetőséged lesz megismerni és meglátni vajon én vagyok-e az akit keresel!
Laci, 48 éves
42 perce lépett be
Platina előfizető

Bemutatkozás 1 (amit az oldal, a nôk és a szerkesztôség elvár, a valódiért kérlek tekerj lejjebb...): A hivatásomban elértem mindazt, amire vágytam (orvosként egy nagy gyógyszercég globális orvosigazgatója vagyok) pörgős, színes, kihívásokkal teli világ... Ez egyfajta extrovertáltságot követel, itthon viszont épp az ellentétét mutatom a nappali önmagamnak. Edzés, lágy zene, könnyed vacsi. Mindehhez hihetetlenül hiányzik már az igazi társ - elváltam szűk 2 év után, pusztán csak nem találtuk meg egymásban azt, ami mindenen átsegít - pedig nekem ilyen párra van szükségem. Az üzleti- és a magánéletben két teljesen eltérő személyiségtípus vagyok. Otthon kényeztetek és bújok, és az nekem is jól esik, ha a másik hasonlóan nyitott a fizikai kontaktusra. Enélkül "csak" barátok lehetünk... Ugyanakkor sokszor akaratos vagyok, köszönhetően a határozott világnézetemnek. Ebből nincs esély kizökkenteni... Hiába, egy férfi 40 év felett valljon határozott elveket... Reggeli Nespresso (ezen George Clooneyval mindig összeveszünk.. ), majd a munkahelyen minden abszolválva, aminek kell (bár igyekszem időben itthon lenni: egy kis összebújás és egy pohár bor máris átalakít az itthoni Lacivá). Zenehallgatás, egzotikus vacsora készítése a szerelememmel, némi erotikával megfűszerezve. Hobbim a szabadtéri fotózás, elsődleges célpont a görög szigetvilág - utazás tekintetében is. Filmek, könyvek, színművek, koncertek, melyek mind-mind hosszútávon gazdagítják az életem. A tenger, napfény, exotikus tájak a szenedélyem. Egyedülállóként mindent megteszek, hogy utazási vágyaim meg is valósulhassanak. Nem tudom, kinek mit mond Inarritu Biutiful című filmje Javier Bardemmel, mostanában ez határozza meg az életem. Új a házam és a kertem, úgyhogy a kertészkedés az, ami jelenleg a leginkább kikapcsol. De mivel a szélsőségek embere vagyok, egy fergeteges rock koncert, vagy bármilyen egyéb buli (akár egy kellemes este egy romkocsmában) napokig úgy fel tud pörgetni, hogy csak járom a várost és lövöm a fotókat. Fanatikusan rajongok a "minőségi" kultúráért, legyen az Al Di Meola játéka (én is gitározom), Verdi Kesztyűáriája, vagy Renoir fürdőző női. A sport mindig is életem és mindennapjaim alapja, elviselhetetlenek az endorfin nélküli napok:-) Mostanság a verseny-szintű billiárdért rajongok. Az igazi lételemem a tenger. Hihetetlen vonzalmat érzek iránta, amit Jacques Mayol érezhetett Luc Besson Nagy Kékségében... Ha lakhelyet kéne választanom, az nem kétség, hogy egy Görög sziget volna. Ja, a kislányok nem sajátok... De vágyom rá:) Hölgyek, számos levelet kapok Budapesten kívülről, nálabb (sokszor) idősebbektől. Nem a sznobizmus és a nagyképűség beszél belőlem, hanem a gyakorlat; azaz a távoli kapcsolatok általában sajnos nem működnek. Másodsorban a természet rendje, hogy a férfi legyen idősebb, érettebb - legalábbis az én felfogásom szerint. Mindezeket tükrözi az adatlapom is. Megköszönöm, ha a fentieket figyelembe veszitek... Bemutatkozás 2 (ami valóban én vagyok, de ezzel egyetlen lányt sem tudok elbűvölni): amit fentebb leírtam, az utolsó szóig igaz. DE: a koromhoz képest egy igazi hedonista vagyok, imádom az élet minden szegmensét megélni. Megôrulök a ténytôl, hogy 50+ nôk küldenek nekem szívecskét. Egy jóképű, határozott, sportos, fiatalos faszi vagyok, aki èlni akar és esze ágában nincs kompromisszumok mellett megállapodni. És ehhez megvan az egzisztenciám és a pénzem. De ezért rohadt keményen megküzdöttem. A hozzám hasonló tökös csajokat keresem, akibe egy pillanat alatt bele tudnék szeretni. Elegem van abból, hogy 20 levélváltás után felépítek magamban egy ideált, majd a találkozás elsô pillanatában tudom, hogy elcseszett idôvesztegetés volt az egész. Szóval ez van, ha valaki ezek után is rám mer nézni (ne adj isten írni), akkor örülni fogok. De gondolom ez a pár sor mindenkinel elrettentô volt. De gyűlölök továbbra is képmutató maradni. Hogy akkor miért nem törlöm magam? Mert itt majden mindenki képmutató a nyáladzó szövegekkel és a 20 èves képekkel. Ez Nektek szól... Bemutatkozás 3: elképesztô, hogy a nôk 40 éves korukra képtelenek helyesen írni. Minden bemutatkozásban, sokszor még a címszövegben is elementáris nyelvtani hibák vannak. Ezt képtelen vagyok felfogni. Ha kapok még egy szívecskét, vagy levelet a fenti katasztofális hibákkal, azonnal törlöm magam és lemegyek kurvázni. Azoktól legalább nem várok el semmit...

Keresztény online párkereső nők

Éva, 59 éves
3 órája lépett be
vallása: görög katolikus (alkalmanként)

Azt a férfit keresem, aki nélkül élni lehet, csak nem érdemes!
Nikolett, 32 éves
10 perce lépett be
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Barátságos, őszinte és vidám lánynak tartom magam.
Erzsi - társkereső Zalaegerszeg - 61 éves nő
Erzsi, 61 éves
12 perce lépett be
hite: római katolikus (alkalmanként)

Szeretem a jó társaságot,szeretek horgászni,gombázni.2 felnőtt lányom és 3 fiú unokám van.Kedves,józanéletű férfival ismerkednék,barátkoznék.
Szilvia, 39 éves
3 órája lépett be
római katolikus vallású

NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ! HA NEM ADSZ ELÉRHETŐSÉGET, NEM FOGOK TUDNI VÁLASZOLNI!!! Hozzám illő férfit keresek KOMOLY KAPCSOLAT CÉLJÁBÓL!

Keresztény online párkereső férfiak

István, 52 éves
3 órája lépett be
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Hunyd le a szemed! Dőlj hátra, lazulj el és gyújts egy illatgyertyát! Képzelj magad elé, amint éjfekete BMW-mből zordan kikönyökölve, homlokomra tolt márkás napszemüvegem alól rád emelem hipnotikusan igéző tekintetemet (vö.:polip) s metszőn végigmérlek. Kopaszra borotvált tarkómig húzódó, xenon-fehér mosolyomtól megremegnek térdeid. Rettenetes izomzatomból bódító auraként árad a konditerem tesztoszterondús trópusi illata. Bronzbarna, csupasz mellkasomat verdeső súlyos nemesfém láncom remekül harmonizál legújabb tetoválásommal. Érzed a hormonok pulzáló áramlását? Röpködnek a pillangók? Perzsel a forróság? Igen? ... Jól sejtetted, mindez csupán (rém)álom. A valóság kissé prózaibb. Érzelmileg stabil, intelligens, megbízható, realista világszemléletű, önmagával és környezetével szemben igényes, kiegyensúlyozott életvitelű, jó humorérzékkel (hm) rendelkező férfiként mély érzelmeken, odaadáson és egymás értékrendjének tiszteletben tartásán alapuló kapcsolatra vágyom.
Attila, 53 éves
24 perce lépett be
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Őszinte, komoly társat, kapcsolatot keresek. Egy hűséges hölgy személyében. Szívesen fel adnám függetlenségemet egy komoly gondolkodású nő kedvéért.
André, 69 éves
2 órája lépett be
vallása: református (nem gyakorlom)

A nagy Őt már elhibáztam-most azt keresem aki két lábbal ezen a földön,s ebben a világmindenségben szeret élni,örülni racionálisan olykor naivan is.
Gábor, 36 éves
3 órája lépett be
hite: római katolikus

Bár nem annyira hiszek az interneten való ismerkedésben,de hátha :)

Fiatal online párkereső nők

Barbi, 29 éves
3 órája lépett be

Sziasztok! Barbi vagyok, 29 éves, Budapesten lakom. Komoly, hosszú távú kapcsolatot keresek, akivel lehet tervezni. Szabadidőmben szeretek tornázni, olvasni újságot, magazinokat, zenét hallgatni(leginkább a régi retró zenéket szeretem), sétálni, jókat beszélgetni, nevetni, filmet nézni, nyáron szeretek strandolni, úszni. Szeretem a házi állatokat, leginkább a cicákat, de sajnos nincsen, bár jó lenne. Fontos számomra az őszinteség, bizalom, megértés, szeretet, egy olyan társsal aki úgy szeret amilyen vagyok.
Heni, 29 éves
2 órája lépett be

Sziasztok Heni vagyok szeretném életem párját megtalálni,sok igényem nincsen csak szeressen s ne csaljon meg!29 éves vagyok :) üdv Heni várom a leveleiteket!!

Fiatal online párkereső férfiak

Dávid, 28 éves
2 órája lépett be

Pár szót magamról:őszinte,megbízható,hűséges típusú srác vagyok.Szeretek szórakozni járni.Komoly kapcsolat érdekel.Keresem társam őszinte,hűséges,jó modorú,megbízható lány kilétében.
Barnabás - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Barnabás, 28 éves
2 órája lépett be

Kedves, intelligens, romantikus, szeretnivaló, jóképű fiú vagyok. A szabadidőmben általában a gépem előtt ülök, legspécibb hobbijaim a könyv és versírás, illetve a nem elektronikus játéktervezés. Emellett még a tánc is érdekel, a Keringő a kedvencem. A spirituális, energetikus, ezoterikus dolgok is nagyon érdekelnek. Komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani egy csinos, kedves lánnyal, akit szerethetek, védhetek, segíthetek, vagyis a szárnyaim alá vehetem, az őrangyalává lehetek. Mivel a közvélemény szerint egy angyal él bennem. Nálam egy lányban az arc az első számú döntőbíró. Ha szimpatikusnak vélsz, nyugodtan írj.

30-as online párkereső nők

Viki, 30 éves
32 perce lépett be

Szia, Viki vagyok, most tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Adrienn, 39 éves
2 órája lépett be

Nagyon vidám,barátságos,őszinte,hűséges lány vagyok!A férfiak szerint dekoratív,a barátok szerint a társaság középpontja! Szeretek utazni,imádom a vizet,lehet az tó,tenger,medence,imádom a nyarat,viszont utálom a telet és a havat. Átlagos testalkatú,barna hajú,barna szemű lány vagyok!Nincs testékszerem,se tetoválásom,azt pasin se szeretem!Általában tetszem a férfiaknak,de ez persze relatív,egyéni ízlés függvénye!Keresek egy normális,komoly gondolkodású,átlagos/sportos testalkatú,lehetőleg Nálam magasabb férfit,aki humoros,őszinte és hűséges beállítottságú,aki céltudatos,és biztos háttér tud lenni minden téren!
Bogi, 38 éves
3 órája lépett be

Sziasztok!Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ide,remélem megtalálom,azt,akit keresek!Sokat dolgozom,ezért gondoltam szerencsét próbálok itt!Ha meg szeretnél ismerni,irj!!!
Zsuzsa, 39 éves
38 perce lépett be

Egy nő, olyan mint egy hangszer, csak kevesen tudnak bánni vele! TÖKÉLETES egy nő gyönyörű alakkal, TÖKÉLETES egy éjszakára, de egy nő gyönyörű lélekkel TÖKÉLETES egy egész életre!

30-as online párkereső férfiak

Peti - társkereső Salgótarján - 31 éves férfi
Peti, 31 éves
5 órája lépett be

Sziasztok! Szeretnék ismerkedni!Komoly kapcsolat céljából regisztrálok az oldalra!Megbízható, hűséges, őszinte vagyok! Keresem azt a lányt aki hasonló mint én! Email címem: *moderálva*
Dávid, 38 éves
2 órája lépett be

Enyhén értelmi fogyatékos vagyok,de mint mindenki szeretnék egy lányt aki hozzám tartozik,aki hasonló adotságokkal rendelkezik.Úgy gondolom nekünk is jár a boldogság.Én nyugott kiegyensulyozott szeretet teljes férfi vagyok,családcentrikus.Jelenleg édesanyámmal élek,segitek neki a bolti teendőkben.Ha létezik ilyen lány a környéken várom jelentkezését.Üdv:Dávid
Peti, 33 éves
0 perce lépett be

Mit is írhatnék ide, ezt igy elég nehéz megfogalmazni... Pár szòt írnek magamról. Időtöltésképpen szeretek barátokkal eljárni vacsorázni, hétvégente wellnessezni, koncertekre, színházba járni, önkénteskedni, utazgatni különleges *moderálva*
Máté, 32 éves
3 órája lépett be

Sosincs késő egy kapcsolatnak, nincs olyan hogy elmúlt, elhalványodott, az érzések mindig ott lesznek az ember lelkének legmélyén, s ez így van jól. S talán csak egy megfelelő szikra, egy tökéletes pillanat kell, hogy felkeljenek tetszhalott állapotukból, s ekkorra talán már sokkal erősebbek is lesznek, mint valaha voltak. Zakály Viktória Címszavakban: Pozitív, életvidám srác keresi őszinte,megértő Párját. :)

Középkorú online párkereső nők

Beáta, 40 éves
2 órája lépett be

Az vagyok,aki bár más is lehet,ha hallgat a szivére.Olyan ember vagyok,aki leborul az élet titokzatossága előtt,aki nyitott a csodákra,aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez,amit csinál.
Tímea, 49 éves
24 perce lépett be

Sok mindent keresek, mivel most sok minden hiányzik az életemben, ebből csak pár dolog: szerelem, meghittség, intimitás, humor-nevetés minden mennyiségben, tartalmas beszélgetések és szabadidős programok, lelkesedés, lazulás, jó borozgatások, világmegváltó ötletek, utazás, színház, közös sport, közös célok, sok-sok kellemes meglepetés... :-) Ha többnyire hasonló dolgokat keresünk és Neked is hiányzik az életedből, lehet, hogy találkoznunk kellene? :)
Zsuzsa, 42 éves
2 órája lépett be

Gyerekek, jókedv, sport, munka, pörgés, társaság, néha egyedüllét... Ezek fontosak...
Enikő, 45 éves
38 perce lépett be

Szia, Enikő vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú online párkereső férfiak

István - társkereső Kétsoprony - 49 éves férfi
István, 49 éves
26 perce lépett be

Jóképűnek mondott, jó humorú, rendezett körülmények közt élő.Szívesen megismerkednék akivel mély érzésekről lehet beszélgetni. Aki szeret sétálni, csak úgy lenni a világban.
Balázs, 41 éves
4 perce lépett be

Ha az összes férfi ugyan olyan, akkor a nők miért válogatnak annyit??! Nem az a baj, hogy magas a kerités, amit megkell ugrani,hanem mert máshol van! Kedves hölgyek, vegyétek már a fáradságot, hogy irtok vissza” bocs nem az esetem vagy” vagy valami hasonlót!!! Please, please!!!!
György, 49 éves
41 perce lépett be

Sziasztok! Van egy 20 éves lányom. Tartós kapcsolat reményébe regisztráltam. Szeretném megtalálni a másik felemet,őszinte megbízható társat. Aki szereti a természetet kertészkedni . kirándulni . Vicces fiatalos pasi vagyok:))
Csaba - társkereső Heidenheimben , Magyaroroszág , Erdély - 49 éves férfi
Csaba, 49 éves
2 órája lépett be

Egyenes , romantikus , öszinte , és jó humorral rendelkező fiatal ember , megismerkedne hasonló tulajdonsággal rendelkező hölggyel , komoly kapcsolat céljából. A személyes találkozás híve vagyok.

50 feletti online párkereső nők

Juliánna, 54 éves
3 órája lépett be

Ez a hely vagy túl sok, vagy túl kevés. Hobbim a mozgás és a tanulás, szeretem a természetet, az állatokat, főleg a kutyákat.Mindenkit és mindent komolyan veszek, de legfőképp a nyugalmat és a humort. A korrektség alapvető tulajdonságom és ezt mástól is elvárom.Egy e-mail-cím, ha írni szeretnél(kimoderálva) ugyanis nem vagyok előfizetve:) "Van, aki megy, és van, aki jön, Aki rád nevet és elköszön, De a végállomás én leszek, esküszöm. Van, aki szebb, és van, aki jobb, De olyan nincs, aki én vagyok." Társat keresek. Eddig mindig elfoglaltam magam, hogy ne vegyem észre, mennyire egyedül vagyok. Most egy kis kényszerpihenő rádöbbentett, hogy keserű dolog az egyedüllét. Rohanhatnék tovább az életben, de azt már nem egyedül szeretném, hanem kézen fogva. Írj elérhetőséget! Kérlek.. :)
Irén, 62 éves
3 órája lépett be

Köszönöm, hogy az oldalamra látogattál. Amenyiben negativ élményt okoztam külön megköszönén ha nem komentálnád.?
Julcsi - társkereső Alsónémedi - 62 éves nő
Julcsi, 62 éves
9 órája lépett be

Fiatalos hölgy vagyok. Barátot - Társat keresek szabadidő kellemes eltöltéséhez. Szeretek olvasni, kertészkedni, kirándulni és minden olyat tenni ami melengeti a szívemet. Velem tartasz???????? nyugágyban a teraszon elmélkedni kettesben
Gabriella - társkereső Budapest - 59 éves nő
Gabriella, 59 éves
2 órája lépett be

Fiatalos, életvidám, optimista, független nő vagyok. Keresem, korban hozzám illő társam. Pár mondat nem elég arra, hogy bemutatkozzak Neked. Ha mégis felkeltettem érdeklődésedet és szeretnél engem megismerni, akkor írj és küldj elérhetőséget, hogy megtaláljuk egymást!

50 feletti online párkereső férfiak

Laci, 64 éves
1 órája lépett be

Laci vagyok, 61 éves, lakhelyem Balatonszentgyörgy. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
László, 62 éves
1 órája lépett be

Nem kalandot keresek. A hátralévő életemet szeretném boldogságban leélni a párommal.
Jani, 58 éves
13 perce lépett be

Nem szeretek magamról írni, mert mindenki azt olvas ki belőle, amit akar. Találkozzunk, beszélgessünk! Itt, vagy az Élet bármely más területén, szeretném megtalálni Társamat, lehetőleg egy életre, Akivel családot tudok alapítani... Fénykép nélküli levelekre nem válaszolok! A Szia nem levél...
Ferenc, 52 éves
2 órája lépett be

Szia! Társam keresem levelező,majd később nappali,és esti "tagozatra"!!

Elit online párkereső nők

Nikol - társkereső Budapest - 54 éves nő
Nikol, 54 éves
3 órája lépett be
Középvezető

Hiszem, hogy 50 év fölött is van élet, igény a szerelemre, szórakozásra, feltöltődésre. A kihalóban lévő romantikus férfiak közül keresek egyet itt a FÖLD nevű bolygón.
Ilona, 53 éves
2 órája lépett be
Középvezető

Nem mindegy, hogy én kellek vagy beéred velem. Értelmes, érző, gondolkodó ember vagyok, ismerem a becsület, emberség, tisztelet és tisztesség fogalmát, az érintés hatalmát és a mosoly erejét a humort. Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De az ember kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek. Nem mondhatom, hogy tökéletes vagyok, ezért igyekszem úgy keresni társamat, hogy az ő tökéletlensége kiegészítse az enyémet.
Mária, 60 éves
1 órája lépett be
Középvezető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok..Egzisztenciálisan hozzám illő partnert keresek. A fotóimat 2013-2019-ben készítettem.
Bori, 53 éves
3 órája lépett be
Középvezető

Egy vidám, kiegyensúlyozott, pozitiv gondolkodású egyéniség vagyok. Szeretem a kedves, intelligens, értelmes, határozott , figyelmes férfiakat.Nem vagyok előfizető, e-mail címre szivesen válaszolok.

Elit online párkereső férfiak

Viktor, 40 éves
2 órája lépett be
Középvezető

Üdvözöllek, megpróbálom a társkeresés formáját itt:)))Olyan lány személyében akivel nagyokat lehet nevetni vagy akár sírni az élet nehézségein, szellemi, lelki, testi társam keresem egyszemélyben.Hiszem, hogy létezik...Amennyiben felkeltetettem az érdeklődésed írj:))))Fontos számomra a család intézménye, a tradíciók, hagyományok ápolása és a tartalmas, minőségi időtöltés.Szintén fontos a stabil érzelmi háttér...jó tudni, hogy egy a célunk, jövőnk.Szeretem a nagy sétákat, a gasztronómiát, színházat vagy csak összebújni egy kellemes film mellett.Szóval harmónia.Várok rád...
Laci, 63 éves
27 perce lépett be
Felsővezető

Társam keresem Budapesten és környékéről. Egyelőre bemutatkozást még nem írok,inkább a közvetlen,levelezésen és a személyes beszélgetésen keresztül szeretném ha megismernének!Annyi mindent lehet írni,olyankor túl sok olyan paraméter,adat kerül be a bemutatkozásba ami torzítja a képet! Jobb a face to face!! És csak őszintén kedves hölgyek!
Lacus - társkereső Sopron - 39 éves férfi
Lacus, 39 éves
3 órája lépett be
Középvezető

"Az asszony látta, hogy még most is olyan kormos a Gergely arca, mint volt. A bajusza, szakálla, szemöldöke lepörkölődött. A jobb keze vastag kötésben. De az ő arca is felismerhetetlen volt. Annyi vér és annyi korom volt rajta. Csak a szeme fehére látszott ki a véres, füstös arcból. Gergely idegein ugyanaz a meleg áramlás futott végig, amit akkor érzett, mikor a kerék dolgában járt, s a palota ablakában ugyanezeket a szemeket látta. S a két szempár egy pillanatig egymásra irányult. - Gergely! - szólalt meg ekkor az asszony. - Éva! Éva! Hogy kerülsz te ide! S mivelhogy abban a percben összecikázott az agyában mindaz, amit........ A könny kicsordult mind a két szeméből, és végigfutott puskaporfüstös orcáján." Na, valahol itt kezdődik a szerelem! És nem a pénznél, keresetnél, csilli- villi anyagi javaknál, nagyképű affektálásnál, kényeskedésnél. Vajon léteznek még egészséges értékrendű lányok? Üdv! L
Józsi, 58 éves
2 órája lépett be
Felsővezető

Talán ha egyszer találkozunk, akkor talán meg tudom mondani téged kereslek e, és talán te is meg tudod mondani, én vagyok e az akit keresel.

Fényképes online párkereső nők

Zsuzsa, 49 éves
23 perce lépett be
21 fotóval

Azt,hogy Kit keresünk,akkor tudjuk meg,ha már megtaláltuk....:) Kommunikáció nélkül nincs emberi kapcsolat... Tisztelet nélkül nincs valódi érzelem... Bizalom nélkül nincs amiért folytatni.... Az őszinteség nem elvárás,hanem alappillér... Meglátjuk kinek milyen leszek...ismerkedjünk és ha egyeznek az elképzelések, még akár csoda is történhet..:-)
Eszter, 46 éves
1 órája lépett be
7 fotóval

Egyedülálló nő vagyok. Van ket nagy gyerekem. Fontos számomra a család, a barátok. Szeretek színházba, moziba járni, kikapcsolódni a hétköznapi rohanásból.
Margó - társkereső Budapest - 78 éves nő
Margó, 78 éves
33 perce lépett be
3 fotóval

Vízöntő jelű vagyok, szeretem az új dolgokat, minden érdekel ami körülöttem zajlik, szeretem a természetet, állatokat. Szeretek utazgatni, kirándulni, világot látni. Kedvelem a jó társaságot, szinházi előadásokat. Leendő társammal kapcsolatos elvárásaim: Pozitiv gondolkodásu, egészséges életmódot folytató, vidám természetű .legyen, szeresse a Balatont, mert én nyáron a balatoni nyaralómban tartózkodom.
Katica, 71 éves
2 órája lépett be
3 fotóval

Társat keresek utazásra, kirándulásra, és egyéb kellemes foglalatosságra.Szeretk jókat főzni.Szeretném, ha egy férfit boldoggá tehetnék éa aki engem is boldoggá tenne. nem jó egyedül,a társtalanság nagyon nyomasztó.Még aktívan dolgozom.

Fényképes online párkereső férfiak

József, 51 éves
2 órája lépett be
6 fotóval

Ide valami klassz és vonzó bemutatkozót kéne írnom? :) Személyem egy bohém, de mégis szigorú, utazást és kikapcsolódási lehetőségeket kereső, valamint kedvelő, családcentrikus személyiség vagyok.
András, 41 éves
6 perce lépett be
2 fotóval

Sziasztok! Húúú, ez jó:) Milyen vagyok? Erről másoknak kellene írni. Kicsit ilyen is, kicsit olyan is, de alapvetően nincs nagy gond velem.Mindenre nyitott vagyok, szeretek mozogni, más kultúrákba belecsöppenni, motorozni, Balcsizni, vitorlázni.... Kis rezsijű, kevés km-es, garázsban tartott, sok extrás lányt keresek:) Jól van, ez csak vicc volt!
Tamás, 41 éves
3 órája lépett be
7 fotóval

A szexben az ölelés a legjobb. Hát szerinted? Jó lenne ha hosszabb távú ölelés lenne... ;-)
Bálint, 65 éves
2 órája lépett be
5 fotóval

egyedül élek magányosan mit ér a nap tüze a nő szeme fénye nélkül? mit ér a nagy folyó csobogó forrása nélkül? csupán egy tátongó mély száraz meder nő nélkül a férfi meddő,kihalt,tenger vágyok utána mint kék bolygónk a tűzre, jégre, vízre, viharra, villámra mert a nélkül forgása megállna vágyok utána mint madár a párjára de ha egyszer lenne és elszállna hű szívem kettészakadna megállna ha komolyan gondolod (kimoderálva)
Néhány most online párkereső társkereső bemutatkozása
 • Balázs (42), Székesfehérvár
  Szia!
  Szeretek kirándulni, csavarogni, jönni-menni, sétálni, vásárolni, utazni, de jöhet egy pizsi nap is :)
 • Tíbor (48), Vác
  Sziasztok!
  Sziasztok! Tibor vagyok, Pest megyéből társat keresek egy normális és megbízható nő személyében.
 • Zsuzsanna (60), Bonyhád
  Merj élni !
  Zsuzsa vagyok ! Özvegy ,Egy boldog kapcsolatot szeretnék ,természetesen ha kölcsönös lenne ! Nekem a legfontosabb egymás iránti hűség ,szeretet és a megbecsülés ! Egy ölelésbe a világ összes érzése benne van ,vágy ,szeretet ,szerelem ,búcsú ,kötődés ,fájdalom ,boldogság amire vágyom !
 • Zsolt (45), Budapest
  Hüha
  Keresem a párom, de nehéz ide bármit is írni, tapasztalatom hogy (lakva) ismerjük meg egymást, a hétköznapok nehézségei kovácsolnak össze vagy szakítanak el.
 • László (38), Budapest
  Innen Szép Nyerni...
  Hátha épp itt és épp most, illetve "mit veszíthetek" alapon keresgélek és nem is szeretnék sokkal több "mélyenszántót" magamról (első körben), talán csak annyit, hogy nincs "ideálom", nem szem, haj (vagy egyéb) szín, "ideális" testsúly, elvégzett iskolák és bizonyítványok mennyisége, elvárt minimum havi jövedelem, csillagjegy (!!!) vagy egyéb "felettébb fontos" kritériumok alapján szoktam ismerkedni vagy "ne adj Isten" szerelembe esni. Aki Itt van és Itt keresgél, (szerintem!) bízván abban, hogy rátalál (végre) valakire, (szinte) biztos, hogy épp nem boldog vagy nem teljes az élete, túl van csalódásokon és nehézségeken, magányos vagy hiányzik az életéből A Társ, mutassanak bármi mást is a fotók, mottók, bemutatkozások. Ezért Én nem játszok szerepeket, ezzel sok fölösleges kört és csalódást megspórolva magamnak is, hisz legkésőbb egy személyes találkozó alkalmával úgyis kiderül, ha valaki köszönő viszonyban sincs az itteni "avatárjával".. Nem mondom és nem írom, hogy csodás és kiegyensúlyozott az életem, mert most nem az és nem az unaloműzés vezetett egy társkereső oldalra. Nem könnyű elölről kezdeni, újra elindulni, de el kell, ez pedig az első lépés.. Nekem. Én Társat keresni (és találni) érkeztem, (ki gondolná..) összesen ennyi a terv, aztán úgyis alakul, ahogy a Sors vagy inkább ahogy majd MI akarjuk vagy alakítjuk. ...De, ha ez "túl nyers vagy snassz" és nem túl népszerű, akkor majd "befeszített izmokkal, jó nagy autókkal és kacsalábon forgó ingatlanok előtt pózolósokkal vagy iksz évvel ezelőtti nyaralósokkal (ahogy illik)" feltétlenül felturbózom a profilt.. :)
Párkeresők most online
A szíve mélyén a legtöbb ember egy megértő társra vágyik, aki mellette van jóban-rosszban, egészen élete végéig. Nálunk, a Randivonalon a párkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres.

Ne maradj le róla te se, regisztrálj még ma, és légy tagja társkereső csapatunknak!

A Randivonal tagok szerint ez a legjobb párkereső oldal, az ő véleményükre pedig nyugodtan hallgathatsz, mert ők azok, akik rendszeresen használják. Ha elfoglalt vagy, és nincs időd nap mint nap órákat a gép előtt tölteni, próbáld ki mobil alkalmazásunkat, aminek segítségével azt is meg tudod nézni, kik azok a párkeresők, akik épp a közeledben tartózkodnak!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan 150-en hagyják el az oldalt, mert megtalálták párjukat. Találj párt te is! Hidd el, nálunk nem lesz nehéz, ugyanis átlagosan 550 párkereső regisztrál az oldalra naponta. A folyamatos moderálásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.