Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Ajka

Legújabb ajkai női társkeresők

Anna, 36 éves
Társkereső Ajka
22 órája tag

Anna vagyok, 36 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Berni - társkereső Ajka - 47 éves nő
Berni, 47 éves
Társkereső Ajka
4 napja tag

9 éves lányom egyedül nevelem nem apát keresek neki
Judit, 51 éves
Társkereső Ajka
4 napja tag

Judit vagyok, 51 éves, lakhelyem Ajka. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Rozália, 66 éves
Társkereső Ajka
26 napja tag

Őszinte családcentrikus hölgy vagyok aki a boldogságot keresi

Legújabb ajkai férfi társkeresők

Martin, 24 éves
Társkereső Ajka
13 napja tag

Szeretek motorozni, szerelgetni, kirándulni, szeretem a kutyákat, mezogazdasagban vágok bell életem sora szoval olyan lany erdekel aki nicsenek az álmok es a vagyak elen. Melete hegesztő kent tevékenykedem nem vagyok egyetem végzet fiatal de jol érzem magam anélkül is. Ha van merszed meg ismerni írj vavy írok de akkor ne félj :D nem harapok.
Tibor, 57 éves
Társkereső Ajka
24 napja tag

Magamról??? Dióhéjban ! Imádom a kerékpározást és a cicám ! Egyikről sem akarok lemondani ezért csak olyan hölgyet keresek aki elfogad így és társam lehet a mindennapi ÉLETBEN!!Szeretném ha a hobbi is összekötne veled fedezzük fel a világot bicajjal !
Balázs, 19 éves
Társkereső Ajka
29 napja tag

Szia, Balázs vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erik Dominik, 27 éves
Társkereső Ajka
31 napja tag

Erik Dominik vagyok, 27 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online ajkai társkereső nők

Anami - társkereső Veszprém - 67 éves nő
Anami, 67 éves
Társkereső Veszprém
7 perce lépett be

" Olyan ember társaságára vágyom, akinek a szeme válaszolni tud a tekintetemre "! Pozitív gondolkodású,vidámságot,humort,zenét és társaságot kedvelő,empatikus,kicsit romantikus ember vagyok.Az őszinteséget és a becsületet elengedhetetlennek tartom, bármilyen kapcsolatról is legyen szó! Szeretem a természetet, a túrákat,szeretek pingpongozni,bowlingozni,autót vezetni,vagy egyszerűen a fák alatt üldögélve csak hallgatni az erdő titokzatos hangjait.
Anna Mária - társkereső Balatonfüred - 53 éves nő
Anna Mária, 53 éves
Társkereső Balatonfüred
34 perce lépett be

Kötetlen munkaidőben dolgozom.Jővőre augusztusi tűzijátékot veled kézenfogva szeretném megnézni. Romantikus alkat vagyok.Szeretek kerékpározni,moziba,szinházba és hangversenyre járni. Elerhetoseget kerek !
Maria, 54 éves
Társkereső Pápa
1 órája lépett be

vidám nyitott szeretek kirándulni utazni hasonló érdeklő désü társat keresek
Katalin, 66 éves
Társkereső Balatonfüred
1 órája lépett be

Hiszek a szeretetben,sőt a szerelemben is. Fiatalos?-ezt mindenki mondja,alkalomadtán,majd eldöntöd. Ha gondolod..... Uraim! Erősítsétek meg a hitem, vannak még őszinte,tisztességes,jellemes,monogám kapcsolatra vágyó férfiak.

Éppen online ajkai társkereső férfiak

Zoltán, 44 éves
Társkereső Pápa
5 perce lépett be

Egyelőre kedvenc idézetemet osztanám meg: "Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra. " Éljünk ezzel a lehetőséggel.:)
Gábor, 37 éves
Társkereső Sümeg
2 órája lépett be

A múlt már megváltoztathatatlan, tanuljunk belőle, de ne forgolódjunk utána - a jövőjéért pedig stresszeljen az, aki ma nem tesz meg mindent annak boldogságáért. Igyekszem két lábbal állni a földön, és a hétköznapokban megfelelni az elvárásoknak, de ideje, hogy valaki inspiráljon és színesebbé, ízletesebbé, minden pillanatát emlékezetessé tegye ezeknek a napoknak :) "ha általánosságoknál többre vagy kíváncsi, tüstént kezdj el kommunikálni..."

Diplomás ajkai társkereső nők

Anetta, 44 éves
Társkereső Veszprém
Főiskolát végzett

Szeretni tudó nő vagyok, akit ha megbecsülnek örökre hű marad. Imádok táncolni és persze imádom a gyerekeimet.Komoly kapcsolatot keresek.
Zsuzsa, 43 éves
Társkereső Balatonfüred
Egyetemet végzett

Vidám, természetes, barátságos lány vagyok. "..egy olyan lány, akit farkasok neveltek és táncolt egy délibábbal, majd elillant csendesen ..egy olyan lány, akit átölel hét kontinens, csobban szép tengerekben s táncot lejt fent felhők közt ..egy olyan lány, akit hóbortos álmok tépnek, kócos haját reggelente szelek fonják, végtelennel ujjat húz és sosem retteg, rozmaringból készít hintót, tücskök húzzák,.." ettől más. :) Festőművész és grafikus vagyok, intelligens, állatbarát, természetkedvelő és bíró :), művelt férfit keresek .
Terka, 68 éves
Társkereső Veszprém
Egyetemet végzett

Pozitivan gondolkodó, vidám nő vagyok. Minek bosszankodni, amikor ugyanannyi energiával örömködni is lehet. Nyugdijasként dolgozom, olvasok, házam körüli kicsi kertemben turom a földet, foltvarrogatok és csavargok. Kényeztetem szeretteimet. Húúúú, de jó lenne egy társ!
Gabriella, 55 éves
Társkereső Veszprém
Főiskolát végzett

...Ahogy öregedett, sok mindent megtanult, de bölcsebb nem lett. Valójában úgy érezte, egyre többet tud, és egyre kevesebbet ért... Ken Follett

Diplomás ajkai társkereső férfiak

Gyuri, 38 éves
Társkereső Ajka
Egyetemet végzett

Pozitív gondolkodásmód,sportos életvitel,egészséges táplálkozás. Nyitott szemmel járok a világban,érdeklődően. Talán ezek a legfontosabb jellemzők. Ha többre vagy kíváncsi írj bátran!
Balázs, 40 éves
Társkereső Ajka
Főiskolai diplomás (pedagógia)

A társam keresem, a párom! Optimista, humoros és őszinte vagyok. Szeretek beszélgetni. Nálam az emberi érték a mérték..! Vannak céljaim.. Koromhoz képest fiatalabbnak nézek ki, annak minden előnyével; az életben viszont már eleget tapasztalt. Úgy látom itt a hölgyek többsége csak 175 cm-től keres férfit. :( Megjegyezném viszont: az életben inkább a munka/teherbírás.. számít! :) Ész az erő! Nem baj hogy alacsony vagyok: mint egy kisebb autó; kevesebbet eszek és mozgékonyabb.. :-) Férfi vagyok: azért van előfizetésem, mert kíváncsi vagyok rád! :) Nem perverz vagyok! :( Köszi.. Kérlek ne bunkózz: ha nem tetszem/mást szeretnél! :( Nyugodtan keress/válogass tovább..
Előd - társkereső Szigliget - 50 éves férfi
Előd, 50 éves
Társkereső Szigliget
Egyetemi diplomás (mûszaki)

Komoly kapcsolatot keresek, ami reményeim szerint a közös gyermek/ek/ nevelésében, sok szép és boldog pillanatban teljesedik ki. Vidám , de magányos férfi vagyok. Kedvenc hobbim a motorozás és a búvárkodás . Zenei ízlésem a dallamos rock zene.Vonzanak a régi épületek, érdekel az építészettörténetük (pl. Sopron, Dubrovnik, Párizs, Szentendre, Buda). Szeretek olvasni, múzeumba járni, kirándulni, utazni, főleg vízpartokra.
Szabi, 39 éves
Társkereső Veszprém
Egyetemet végzett

Szia! Tömören nem sok mindent lehet elmondani. Szeretek a szabadban lenni, futni, tekerni amerre csak lehet. Szeretek másoknak segíteni. Szeretem a jó társaságokat, vidámságot... Mivel ritkán járok erre ezért kérlek add meg az email címed.

Keresztény ajkai társkereső nők

Zoltánné - társkereső Ajka - 63 éves nő
Zoltánné, 63 éves
Társkereső Ajka
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

természetet, napfényt szerető vidám beállitottságú vagyok
Sarolta - társkereső Veszprém - 65 éves nő
Sarolta, 65 éves
Társkereső Veszprém
római katolikus vallású

Intelligens, ápolt, jó megjelenésű, határozott, fiatalos hölgy vagyok Szívesen részt veszek, társaságban, de tudom becsülni a békés, meghitt nyugalmat is. Szeretem az állatokat, a természetet, mindig, és mindenkori szépségeivel együtt. Szeretem a jó humort, a vidámságot, a nevetést. Várom a megkeresésed, ha szívesen meghódítanál egy hölgyet, aki arra vágyik, hogy valakinek ő legyen a legszebb és a legfontosabb.
Andi - társkereső Sümeg - 47 éves nő
Andi, 47 éves
Társkereső Sümeg
római katolikus vallású

Öszinteség.bizalom.nagyon fontos számomra.Szeretek jokkat.fözni. imádok táncolni bulizni.Szakmám is olyan.hogy az embereknek szeretek segiteni.Általában sokat nevetek. inkább vigkedélyü vagyok. Az élet pozitiv oldalát kell meglátni.tudom nem könnyű néha nekem is volt benn részem.De szerintem muszály talra álni.ha nehéz is.ez csak is saját magunkon múlik.Nehéz itt magamról írni.mert szerintem a személyes találkozáskor .érzi az ember.hogy érez-e valamit.........
Helga, 52 éves
Társkereső Pápa
hite: református

Felnőtt gyermekeim vannak, sőt már egy unokám is.Óvónő vagyok.

Keresztény ajkai társkereső férfiak

Tamás, 67 éves
Társkereső Ajka
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

5 éve özvegy vagyok. Keresem a párom mert úgy érzem, hogy kettesben szebb az élet. Egész életembe a sportban életem és még mindig benne vagyok. Alap vetően jó a természetem, vidám természetű vagyok, és könnyen alkalmazkodó típus vagyok. Röviden ennyi, a többit megkésőbb.
Alexander - társkereső Ajka - 63 éves férfi
Alexander, 63 éves
Társkereső Ajka
hite: római katolikus

"Nem vagyok elég erős, Tudom, nem vagyok hős. Adj békét és erőt, És egy szelíd szemű nőt! Aki nem vádol, ha szól, És megvéd magamtól, Ha gyengülök és félek, Ha már nem hiszek, csak élek." (kimoderálva)
László - társkereső Ajka - 64 éves férfi
László, 64 éves
Társkereső Ajka
vallása: római katolikus

Jelenleg Győrben tartozkodok itt dolgozok Hétvégét Ajkan tőltőm a balatonhoz kőzel
Laci, 55 éves
Társkereső Révfülöp
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

A barátaim szerint megbizható,társaságkedvelő,intelligens,nyugodt,őszinte ember vagyok. Szeretem a gyerekeket,szeretetben,egésségben élni. Amit nem kedvelek az a hazugság. Ha lehetne eg kívánságom, azt szeretném,hogy legyen egy olyan társam aki nélkül nem tudnám leélni az életem.

30-as ajkai társkereső nők

Anita, 37 éves
Társkereső Veszprém

Szia, Anita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildikó, 35 éves
Társkereső Balatonfüred

Életvidám csajszinak tartom magam. Szeretem a sportot, főként a lovaglást, a természetet és a zene,tánc az életem. Szeretek ismerkedni, mint általában a társasági emberek. Lelki szemetesládának szoktak használni, szóval, ha bármi gondod van, hozzám nyugodtan jöhetsz. Az egyetlen probléma, hogy a saját gondjaimat nehezen tudom megoldani. De idővel minden úgyis jóra fordul. Optimista ember vagyok, aki szereti a pörgést az életben. Nem fizettem elő, ha írsz, írj e-mail-címet is. :) Köszi (kimoderálva)
Timi, 34 éves
Társkereső Sümeg

Megbízható embernek tartom magam, alapvetően optimista és céltudatos vagyok, igyekszem a pozitív gondolkodást előnyben részesíteni. Ez néha nehéz, és sok erő kell hozzá. De ki mondta, hogy az élet egyszerű?! :-) Makacs természet jellemez, előfordul, hogy ragaszkodom a véleményemhez, de lehet velem kompromisszumot kötni. Mindennek a kommunikáció az alapja. Fontosnak tartom a megbízhatóságot, egymás iránti tiszteletet, szeretetet. Honnan tudjuk, hogy létezik az Igazi? Nem tudhatjuk, csak bízhatunk benne. Remélhetünk. Ha nem lennék itt, elszalasztanám az esélyt, hogy rátaláljak.... :-) Tehát: Keresem páromat egy független, megbízható férfi személyében, komoly kapcsolat reményében. Légy kedves, figyelmes, pozitív életszemléletű, családcentrikus, természetkedvelő. Igazából nem értem azokat a társkeresőket, akik nem tudnak személyes bemutatkozót írni magukról. Ennyire nem ismered magad, vagy ilyen lusta vagy pár sort megfogalmazni?! Akkor hogy várod el, hogy párra lelj?! Nyilván nem az életedet kell ide leírni, viszont néhány sorban jellemezhetnéd magad.... ....ne a múltban élj, hanem a mából építs holnapot... ...talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk... ...az életed nem akkor kezdődik, amikor meglátod a fényt. Hanem egy másik pillanatban. Egy találkozással, egy mosollyal, egy zavart kézfogással. Amikor meglátod Őt. Amikor megtalálod.... ....a legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást....
Viktória - társkereső Pápa - 32 éves nő
Viktória, 32 éves
Társkereső Pápa

Viktória vagyok. 27 éves.Legmagasabb iskolai végzettségem kereskedelmi technikus.Jelenleg dolgozom.Szeretem a munkám.

30-as ajkai társkereső férfiak

Csabi, 34 éves
Társkereső Pápa

Az elmúlt 30 év során számtalan dolgon mentem keresztül, melyek közt volt jó is, rossz is... Követtem el hibákat, tettem olyan dolgokat, amiket bánok, és sok olyat is, amire büszke vagyok, de ez már a múlt! Most, hogy nemrégiben gyermekem édesanyja úgy döntött, kilép a kapcsolatunkból - az igazi okokat a mai napig nem tudtam megfejteni, de már nem is próbálom, mindketten hibáztunk, azt hiszem -, igyekszem érzelmileg összeszedni magam, elfelejteni a rosszat, minél többet látni a kislányom és ...újra érezni az otthon melegét...!
Benjámin - társkereső Veszprém - 35 éves férfi
Benjámin, 35 éves
Társkereső Veszprém

Ha én be tudnám mutatni magamat az igazán jó lenne, de sose ment az ilyesmi. Szerencsére vannak címkéim, jellemképeim meg 1-2 fotót is töltöttem fel. Bár nem a legfrissebbek, de sokat nem változtam. Sajnos.. :)
Ádám, 33 éves
Társkereső Veszprém

Azért regisztráltam ide mert szeretnék komoly kapcsolatot kialakítani egy normális nővel akinek még fontos az őszinteség és a hűség és azok az értékek amik kiveszőben vannak sajnos ebben a rohanó világban,kalandok nem érdekelnek csak komoly kapcsolatban gondolkozok!Egy olyan kapcsolatban amit lehet építeni.Pozitívan látom a világot és szinte mindig mosolygok,sokkal könnyebb az élet ha így nézem!:) Én egy olyan férfi vagyok,aki nagyon tud szeretni és ha van valakije nagyon megtudja becsülni a másikat,romantikus típus vagyok,szeretek kedveskedni,udvarolni,örömet szerezni,és kitalálni a másik gondolatait. (de azért jós nem vagyok :) ) Alapjából véve pörgős életem van amit nagyon szeretek,szerintem úgy jó ha zajlik és nem unalmas.Vannak terveim,álmaim,elég határozott,céltudatos ember vagyok.Nyitott vagyok a világ dolgaira.Imádok,utazni kirándulni,néha bulizni,moziba járni és még sok helyre,ha érdekellek nyugodtan írj:)
Gergő, 35 éves
Társkereső Pápa

Ha van kedved egy normális és remélhetőleg :) jófej emberkét megismerni, akkor írj ide, vagy a *moderálva*

Középkorú ajkai társkereső nők

Mónika, 48 éves
Társkereső Ajka

Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Reni - társkereső Ajka - 44 éves nő
Reni, 44 éves
Társkereső Ajka

Elsösorban ismerkedek ,de természetesen ha valaki felkelti az érdeklödésemet akkor szivesen probálkoznék kapcsolattal amely kölcsönös érzelmen alapul Egyépként vidám természetü vagyok aki nem szeret unatkozni !
tündi, 46 éves
Társkereső Veszprém

úgy gondolom a bemutatkozó címsorban a lényeget elmondtam:) a regisztráció szerint nem, tehát, ha egy kissé konok ,önfejű,de mosolygós ,kedves,szeretni való és szeretni tudó,őszinte nőt keresel,akkor írj nekem.Szeretem a természetet,kikapcsolódás számomra a futás ,úszás,tekerés.
ÉVA, 42 éves
Társkereső Veszprém

Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek. Rámosolygok, az arcára nyomok egy puszit. El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de ő nem így néz rám, és én ezt tudom. (kimoderálva)

Középkorú ajkai társkereső férfiak

János, 48 éves
Társkereső Tapolca

kedves romantikus fiatalember vagyok humoros szeretem a természetet az állatokat szeretek kerékpározni és internetezni szeretem a szép kocsikat nem iszom alkoholt és nem dohányzom szeretném megtalálni az igazi nőt aki mellet le élhetném az életemet.
Attila, 42 éves
Társkereső Veszprém

Szeretek sportolni kirándulni ,moziba járni.Szeretek kipróbálni új ízeket.
Árpád, 49 éves
Társkereső Csopak

A helyzet az, hogy nem vagyok a legszebb, sőt talán a legokosabb sem, még csak viccesnek se mondanám magam. Nem vagyok gazdag, sőt néha nagyon is szegény vagyok, de mindezek ellenére van valamim, ami sokaknak nincs. Szívem!!!
Attila, 49 éves
Társkereső Berhida

Nagyon szeretek sportolni kirándulni és a szabadban mozogni.Miivel balaton mellett lakom szeretek hajózni.

50 év feletti ajkai társkereső nők

Erika, 56 éves
Társkereső Ajka

Erika vagyok, 51 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gyöngyi, 56 éves
Társkereső Ajka

Életvidám, optimista nőként, nagy mosollyal élem az életem. Keresem, hasonló gondolkodású páromat, akivel őszinte, hosszútávú kapcsolatot építünk ki.
Erzsébet, 63 éves
Társkereső Veszprém

És ne keresd másban azt, amit magadban sem találsz! Tanulom a koromat - mosollyal fűszerezve... az idő rajtunk kívűli ok miatt múlik, de csak rajtunk áll a változást milyen minőségben, hogy éljük meg.. Önmagamra és környezetemre igényes NŐ vagyok. Szeretek mindent ami szép és emberi - művészetek, zene, irodalom, természet... Ami taszít- az igénytelenség, az ápolatlanság, az egysíkú gondolkodás. .. és majd személyesen - másképp értelmetlen és felesleges!?
Mariann, 63 éves
Társkereső Balatonvilágos

Magamról?.Szeretek az emberekkel foglalkozni,ennél fogva imádom a munkám,de nem vagyok munkamániás.Zenében mindenevő vagyok,de a szivemhez a komolyzene közelebb áll. Nagyon szeretem a hegyeket és az erdö csodás milliőjét.de szeretem a Balaton megnyugtató ringatását,napfelkeltét és győnyörű naplementét.Sokat kerékpározom,de ha egy jó könyv kerül a kezembe nehezen teszem leSok minden másról személyesen,mert hiszek a meglátni.......

50 év feletti ajkai társkereső férfiak

Istvan, 58 éves
Társkereső Ajka

nem vagyok eggy szelhamos tipus de szeretek elni utazni.
Jozsef - társkereső Veszprém - 67 éves férfi
Jozsef, 67 éves
Társkereső Veszprém

szetem zenét szeretek táncolni minden sport érdekel szeretek kirándulni szeretek t ársaságba járni szeretek sütni fözni telefon számom (kimoderálva) egy nyomdábadolgozom szeretem életett egyedül nehéz még dolgozom akkor elvagyok de utána rosz nics senki akivel megosztjam leki problémát
Laci - társkereső Alsóörs - 51 éves férfi
Laci, 51 éves
Társkereső Alsóörs

Sziasztok, Lacinak hívnak, Alsóörsön a Balaton partján élek, különálló családi házamban. 50 éves, 190cm magas 85 kg, sokszor csalódott, magára és környezetére igényes elvált fiatalember vagyok. Húsáruházban dolgozom, hentes a szakmám, megfontolt (pörgős típus) vagyok. Szeretem a természetet, kirándulást, szórakozást, nagyon szeretem az állatokat főleg a lovakat! Szeretem a lovassporttal kapcsolatos könyveket, filmeket. Legtöbb időt a gyermekeimmel töltöm ha nálam vannak, gyermekeim 26 és 18 évesek, családi körülményeim rendezettek. Magányosan élek, ezért keresem azt a kedves, csinos és türelmes hölgyet, aki társam lenne és elfogad olyannak amilyen vagyok.
Mihály, 65 éves
Társkereső Nemesvámos

Nyugdijas vállalkozó vagyok.Szeretek utazni,kirándulni. Eddig a munkám volt az életem.Most az időm nagy részét Csopakon a szőlőmben töltöm.Szeretem a természetet. Olyan társat keresek aki ezeket elfogadja,de nem csak a hétvégén. Előnyt jelent a mosoly,szeretet, őszinteség, a pozitív életszemlélet mivel én is ilyen vagyok.

Fényképes ajkai társkereső férfiak

László, 61 éves
Társkereső Várpalota
1 fotóval

Keresem azt a nőt, aki tényleg a párját keresi, akivel szívesen megyek kézenfogva az utcán, akinek megsimogathatom az arcát, és akinek fontos a szex is. (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert László nem írt elfogadható bemutatkozást.)
Ákos, 44 éves
Társkereső Herend
5 fotóval

Én tartos kapcsolat érdekében jelentkeztem.olyan társat keresek aki elfogad olyannak amilyen vagyok és a szakmám miatti kellemetlenségeket. Itt leírhatod bővebben, hogy milyen ember vagy, milyen kapcsolatot szeretnél, mik az elképzeléseid, vágyaid, vagy akár azt, hogy milyen társat keresel.
Roland, 43 éves
Társkereső Sümeg
3 fotóval

Egy laza szeretni való srác vagyok,csak kevesen tudják,imádok új dolgokat kipróbálni és nagyon tudok szeretni!!Fontos számomra a család és a gyerek,amit már nagyon szeretnék........
Tamás, 41 éves
Társkereső Balatonfüred
7 fotóval

A szexben az ölelés a legjobb. Hát szerinted? Jó lenne ha hosszabb távú ölelés lenne... ;-)
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Attila (55), Ajka
  Aki a virágot szereti rossz ember nem lehet.
  Attila vagyok 54éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszet a profilom többre vagy kíváncsi vedd fel velem a kapcsolatot.
 • Balázs (29), Ajka
  Sziasztok!
  Balázs vagyok, 28 éves. Társam keresem Ajka vagy Szombathely környékéről.
 • László (64), Ajka
  E-mail cimem (kimoderálva)
  Jelenleg Győrben tartozkodok itt dolgozok Hétvégét Ajkan tőltőm a balatonhoz kőzel
 • Szilvia (48), Pula
  Természet, emberek, állatok, kerékpár, levegő, víz
  Szilvia vagyok, 48 éves, lakhelyem Pula, Magyarország, Veszprém megye. Nem vagyok előfizető. A dal a miénk... Ha opera, akkor A Kékszakállú herceg vára. (Íme, az én birodalmam! Ugye milyen szép nagy ország? - Könnyek, Judit, könnyek!) Ha jazz, akkor sok minden, dle elsőnek Dresch Quartet: Sirató. És még: Ella Fitzgerald, Pat Metheny, Supertramp, és még ..... mi minden. Ha pop, akkor Sade, ha rock, akkor King Crimson, Led Zeppelin (Kashmir), ha népzene és néptánc, akkor mezőségi. Járni is tudom, ha van kivel... Csaknem mindent eszem zenében. Ja, ki ne hagyjam, ha klasszikus, akkor nekem a csúcs Mozart Requiem-je, Lacrimosa... (Könnyek, Judit, könnyek!) ...és az A-dúr (No. 23) zongoraverseny (KV 488) 2. Adagio tétele! (Szenvedélyek viharában... Drága Hopkins Úr, most már Ön is hallgatható!) Állatok: komplett macskafarmot üzemeltetek, de kiterjedőfélben levő kapcsolataimnak köszönhetően kezdünk gátat vetni a szaporulatnak. Macska nélkül nekem már nem élet e földi ittlét. Legtartósabb élettársi kapcsolatom Berci, 13 éves szürke nőstény cirmosom. Hát, míg kölyök, nem lehetett tudni! Kutyám még nincs, de lesz. Feltűnt, hogy különösen könnyen építek ki barátságot a németjuhászokkal, úgyhogy valószínűleg affajta lesz. 26 évet töltöttem életemből botor módon Budapesten, de már nem kívánok visszaköltözni. Ember tervez, ... ember újratervez... újratervez, ...újratervez........ Az otthonomat én választottam itt a Bakony és Balaton-felvidék határán, sok dzsindzsást irtottam ki, még maradt, de szeretem, gondozom, ahogy bírom. Van egy gitárom, spanyol, naná, de nem játszom rajta. (ember tervezett...) Még játszhatok;) Dorombom is van, de nem dorombolok, arra ott vannak a ciccek. Kottaállvány, hangvilla, kották, ej... minek is! Erdő, mert nomen est omen, trans silvania és innen... erdőkkel körülvéve élek. Járom (azt is), amennyit lehet. - Szeretem a gombás ételeket. - Szedek, szárítok, főzöm. (Sütni jobban szeretek.) A kelt tészták és a húsleves még nem az erősségem, de marhapörköltben voltam már jó. Ha hús, akkor tiszta fehérje, tengeri herkentyűk, hal. Szeretem a fűszerek illatát, tapintását, állagait, hatásaik rejtélyeit, fortélyait. Kísérletezni velük, kotyvasztani őket, minél többféle íz, nekem annál jobb. De a legjobb a CSOKI! Ó, az külön regény, a csokoládé, regényfolyam, enciklopédia, scientia sacra! Kimeríthetetlen anyag! Ha könyv: hol kezdjem, és hol végezzem? Bulgakov, Kundera, Hrabal, Ottlik Géza, Hamvas Béla... jajjajjaj, hogy lehetne ezt sorba rendezni? Most skandináv krimi, mert az is tud jó lenni. Ó, azok a hűvös skandinávok! Nekem bejön Bergman, Bresson és Tarr Béla is. - Ó, majd elfeledtem: ha alternatív, akkor Balaton, főleg a "Kész az egész". - Jól úszom, kitartóan, nem félek semekkora víztől, kidolgozott tervem van óceánba zuhanó repülőgép teljes utasközönségének jól szervezett (ámbátor minden erőszakosságot és durva hangnemet nem mellőző) meg- és kimentésére. Kb. 10 órát biztos eltöltöttem a kidolgozásával, hiába, szakmai ártalom! Félek a magasban, iszonyodom a tértől, ha vertikálisan változik, ha nincs, akkor teremtek. A mélységektől nem félek. A felhajtóerő úgyis erősebb nálam. Légzsákot, légzsákot! Csak lebegsz, te szamár, vegyél levegőt! Ha a hit: fölfelé és befelé tágítani, emelkedni. Nem cél, vágy. Pannon vidék pannon halma, Pannonhalma. Szellemi táptalaj, ambivalens szerelem, kötés és oldás. Kereszt. Jobbra, balra, a mélybe és a magasba. Ha érzés: nyugalom. Kontraszt: (Soha nem szerettem anyámat. - Dr. House, lelkisérült para-zita) Egyébként a megoldás a mindenség kérdésére a 2. Vagy rosszul emlékszem. Akkor mégse a 2, ha rosszul lehet emlékezni. Akkor nincs is. Vagy a hiba a megoldás. "Hibák vagyunk a téridő tengerében." - csak Coelho-t ne, kérem! Kerékpár. Ózdon vettem, mert Sátán laktam akkor. Sáta kisebbségiek által túlnyomórészt többségben lakott falu BAZ megyében. Kecskéim voltak, sajtot készítettem, ittam a kecsketejet. Már múlt. Most vadmenta van meg vadkakukkfű meg csalán. A kertben levendula. Szeretem az illatát. (Kedvenc színem a lila;)) Botrányos, hogy van jogosítványom, de nincs amit vezessek. Valaki azt mondta, lehet, hogy nekem nem való a vezetés. A karambolom után. Mindenki megmaradt, hála... (Légzsákot, légzsákot!) Azóta nincs kocsim. Tekerek. Sokat, azt is kitartóan. Hála az embernek, aki feltalálta a sebességváltót, no de férfiak, teremtésnek koronái, miért nincs még kész a napelemes felmosógép?!?! És mikor lesz?! Technika, kütyü, net-bit-bite... csak röviden köti le az agyamat, szent viszolygás, majd gyors menekülés a kiváltott reakció belőlem. Inkább bármi más, ami mozog, él, bánt, sért, büdös, szép, ... Foton, bozon, spin, értem én, az is él, minden él, de csak van valami különbség!! Ha bolygó, akkor a Föld, úgy döntöttem, most már maradok, amíg kell, amíg lehet. Védek minden élőt, nem ölök hangyát, legyet, pókot (hát azt aztán végképp nem, legcsodásabb barátaim a rovarok országából!), nem vágok le kacsát és nem lövök le szarvast. Inkább hallgatom most éjszakánként, hogy bőgnek! Rókát is igyekeztem nem gázolni el. Döglött útszéli macskát eltemetek, ha kéri. Minden élő felszólít, hogy tiszteljem az életét, és az egyediségét, ha a leggörényebb főnököm is az illető. Ha film, akkor ... na ne már sorrendet kelljen állítani! A spontán emlékezet alapján, 9 éves koromban a Csillagok háborúja, 18 évesen az Amarcord, 25-30 évesen az Intimitás, most, 40 után, talán még mindig a Szindbád. Nem tudom, még nincs vége... Ha ital, akkor bor. Átmenetinek mondható elcsábulásom a söritalok irányába, bár véletlenszerűnek nem nevezhető, de teljesen tudatosnak sem. Meggyes belga, bodzás borsodi, esetleg lemon cerveza, jöhet, ha nyári forróság kínoz. De az ital mégiscsak a bor! Hamvas mester, a Béla, kit szomszédommal hónapszám emlegettünk, jobban kielemezte ezt, nem is próbálom megindokolni, miért a bor, valószínűleg a Csobánc lábánál történő fogantatásom pecsételte meg sorsom ebbéli szálát, és már nem fogok ellenkezni. Ha bor, akkor egyre inkább száraz. Kezdetben vala a Cserszegi fűszeres (from Keszthely), majd a testes vörösek, Medina (from Eger, Szépasszonyok völgye), a spanyol Jerez-i (alias sherry, egyenesen Jerezből), később a kisfröccs Rizlingből (from Révfülöp, Balaton-kerülő évi rendes kerékpárkörtúra), az elmúlt évben a Tokaji (furmint, hárslevelű, mindkettő jó, from Mád, de leginkább az ajkai Euro Family). Jesszus, most hogy bizonyítom be, hogy nem vagyok alkoholista? - á, nem érdekes, majd megoldom, most kortyintok egyet. Tudok füvet nyírni, kényszerültem már kaszálni, szereltem tévéantenna-csatlakozót, de nem vágyom rá, hogy mindig én faragjam be a karácsonyfatalpat. Inkább nem díszítek. Vagy mást aggatok fel, pl. lekérgezett fűzfaágat. Egy nő legyen kreatív! Egy férfi is! (Esterházy: Egy nő) Mindenki legyen kreatív! A kezem ügyes. A lábam is. A ritmusérzékem nem tökéletes. (Mi az, Amit még mindig tudni akarsz a szexről?) A téli sportokat nem szeretem, nem járok síelni, van korcsolyám, de bénázok vele, utálom a hideget, utálok sok ruhát fölvenni, utálok cipekedni, legyen mindig nyár, és járhassak papucsban, azt könnyű lerúgni. Szeretek hajón és repülőn utazni, biciklivel száguldozni, vicinálison zötyögni, lovaskocsin aszalódni, de a legtöbb kilométert a két földig érő - mérsékelten visszeres - lábamon tettem meg. Szeretek gyalogolni. Pihenni is. Kedves Pályázó/Jelölt/Királyfi/Szegénylegény/Öreglegény/Örökifjú! Nem én vagyok/leszek a Kicsifeleségem/Kisbarátnőm/ titkos szeretőm/Királynőm/plasztikolt Balaton Szandi (bár jó a humora a csajnak;)), stb., stb., de lehetek haver, barát, társ, akár még a hátralevőre szóló feleség is (és akkor egyszerre madonna, királylány, ribanc és anya, istennő és földi szajha, szent asszony és vihogó kiscsaj, naiv kislány és cinikus öreglány - hiszen/ mert mindez vagyok, most is). - Csak Coelho-t ne, kérem! A hajamat még festem, nem járok kondiba, gyűjtöm a ráncokat, különösen a mimikaiak nagy kedvelője vagyok, nem futok naponta, de nem eszem csülkös babot, és évente egyszer sütök nyárson szalonnát. Átlag alatti a magasságom, átlag feletti az intellektusom (mindenkinek a maga keresztje és kereszténye!), nem mindig értem azt a szót, hogy 'csajos', nem szeretek ruhák közt turkálni, de akit megszeretek, azért sok mindenre képes vagyok (Ezt most nem részletezem. - Dr. House, vagy bárki más.) Nem nézek sorozatokat. Csak kivételesen rossz években. Akkor akár latint is. De nem megszállottan! Akár több hétköznapot is kihagyok. De az utolsó részt látni akarom, úgyhogy aznap délután mindenki hagyjon békén! De akkor is 'A Tenkes kapitánya' és Zenthe Ferenc visz mindent! Mindeent! Hugh Jackman-nel egy napon van a szülinapom! Ő a legszebb férfi a világon! De lehet, hogy tévedek... A legszebb csúnya férfi? Na? Luis de Funes? Vincent Cassel? Nem is tudom. "Mindannyian boldogságra vágyunk. Néhányan közülünk meg is találJUK." - a zseniális Etesi Gábor, Magyarországon élő, zsenialitásában (még) el nem ismert matematikai fizikus, Roger Penrose Kozmikus Cenzor Hipotézisének - egyik - megcáfolója! Tisztelet és hála néki! Előnytelen fotómat gyatrán ellensúlyozandó, a túladagolt információmennyiségből finoman kiemelném, hogy a Mérleg jegyében születtem, ebből következően a békére és a megbékítésre törekszem, bolygóm a Vénusz /;)/, lételemem a levegő, a harmónia mindennél fontosabb számomra, imádom a luxust, a csillogást (itt azért befigyelt egy kis bibi), társasági ember vagyok, igen fontos helyen állnak a családi és baráti kapcsolatok, piszok nehezen döntök, és közepes szerető vagyok. Ha állat, akkor ló. Istállóm is van! Nincs benne ló. De jó lenne! Szeretek lovon ülni. Már harcoltam is lovon. Na jó, csak a másik lovon ülő csajt kellett lerántani, de azt se adták ingyen! Kedves helyek: Szilvásvárad. A ménes. Salföld.A ménes, amikor áthajtják az országúton, és a réten száguldani kezdenek. Te meg versenyt tekersz velük az úton! Szabadság! Úszni is szabadság! Bicajjal a meredeken leszáguldani is szabadság! Mondom, nem én leszek a Kicsifeleség, de lehetünk egyenrangú, kölcsönösségben élő társak. ?????? Hát, mindezek fényében... a Végtelenbe és Tovább! (Buzz Lightyear, dagadt műanyag játékfigura, - volt autista tanítványom által sokat recitált jelmondat, induló, vagy mi a fene) Fel bátran, vitézek! (ismeretlen szabadságharcos) Non est volentis... (Iskola a határon)
Társkeresés Ajkán

Társkeresés Ajkán

Ha Ajkán találkoztok kiszemelteddel, célszerű randihelyként a Városligetet választanotok. Ez egy igazi oázis a városban.

Ha csak egy kis levegőzésre vágytok, sétáljatok egy nagyot a ligetben, miközben jókat beszélgettek.

Mindenképp kanyarodjatok el a Csónakázó tó felé, a ligetnek ez a része ugyanis különösen szép. A tó közepén található szigetre egy kis fahídon juthattok át. Itt megtekinthetitek Fekete István szobrát, sőt a körülötte látható kis szobrokat, melyek főszereplői az író állattörténeteinek szereplői. Többek között Kelét, Csít, Hut és Bogáncsot is felismerheted közöttük.

Ha egy hangulatos vacsorát is beiktatnátok a programba, a vízparton található Tó Vendéglőben garantáltan jól fogjátok érezni magatokat.

A nyári kánikulában ellátogathattok a Kristályfürdőbe is, ahol hat medence közül választhatjátok ki, melyikben szeretnétek csobbanni, de kipróbálhatjátok a sodrófolyosót, a pezsgőágyakat is. Ha kilubickoltátok magatokat, irány a strandröplabda pálya, ahol játék közben jókat nevethettek.

Ha szeretnétek kicsit kimozdulni a városból, nem kell aggódnotok, hogy nem lesz mit csinálni, mert rengeteg programlehetőség adódik a környéken.

A Balaton viszonylagos közelsége sok-sok élményben gazdag kirándulást eredményezhet. A Tihanyi-félsziget különleges földrajzi helyzeténél, ritka növény-és állatvilágánál fogva nagyon izgalmas randihelyzín lehet. Ha nem csak sétálgatni szeretnétek, hanem picit tanulnátok is a félszigetről, mindenképpen látogassatok el a Levendula Házba.

Ha szívesen strandolnátok, de a város fürdőjét már kicsit unalmasnak találjátok, akkor utazzatok Pápára, ahol a fürdő területén a termál rész mellett uszoda és strand is található. Itt leszáguldhattok mind a hat csúszdán, de a vegyes élménymedencében is remekül szórakozhattok.

Igazán szép környezetben található, és érdekes hely a Sümegi vár is, ami a Várhegy tetején található. Ide egy szerpentinút vezet fel, amit megmászva elérhetitek a külső kaputornyot. A várban rengeteg tematikus szoba található, amiket végigjárva megismerkedhettek az elmúlt időkkel. Ha szeretnétek kicsit jobban belelátni a történelembe, és részese lenni annak, részt vehettek történelmi lovagi torna bemutatón, vagy akár egy középkori lakomán is. Emellett gyönyörű panoráma nyílik fentről a környékre.

A környék egyik legérdekesebb helyszíne a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark. A gyűjteményben mind az öt kontinens állatvilága képviselteti magát, sőt vannak olyanok is, melyek hazánkban csak itt tekinthetők meg. Összesen 120 faj él a vadasparkban, melynek alapterülete nagyobb, mint 10 hektár, úgyhogy ha ide tervezitek a randit, úgy szervezzétek, hogy biztosan legyen időtök minden lakót meglátogatni.

Ha egy nyári estét tűztetek ki a találkozó időpontjának, érdemes ellátogatni a tapolcai Víziszínpadhoz. A város rendezvényeinek helyszíne ugyanis a tóparton felállított színpad, így nem csak az előadásokat élvezhetitek, de a gyönyörű környezetet is.

Ha attól tartasz, hogy nem tudtok kellően felengedni a rendi elején, szervezz olyan programot, ami kicsit oldja a bennetek lévő feszültséget. Jó hely ehhez a Bakonyi kalandpark. Itt szórakozva ismerhetitek meg egymást, és garantáltan könnyebben nyittok majd egymás felé. Végig mehettek a drótkötélpályán, lovagolhattok, kipróbálhatjátok az íjászatot, lézerharcolhattok, de akár vízipuffancsozhattok is a park területén.

Ennél picit romantikusabb programot keresők bátran választhatják randihelyszínként a Tapolcai Tavasbarlangot. A barlangrendszer egy részét víz borítja, így ezt a részt csónakkal tudjátok körbejárni. A félhomályban csónakázva pedig garantáltan egymásra tudtok majd hangolódni.

Enniy programlehetőség mellett már igazán nem lehet kifogásod a randizásra! Ha azonban még most is vannak kétségeid, olvasd el társkeresőink sikertörténeteit!

Ajka
Ajka

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.