Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, V. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Tünde, 53 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
47 órája tag

Ha megtalálom a Férfit, aki vezet, megismerhetsz, ki vagyok.
Angéla - társkereső Budapest - 53 éves nő
Angéla, 53 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
3 napja tag

Mindenki a maga ízlése és elvei szerint igyekszik párt választani magának - meg persze annak függvényében, hogy milyenek a lehetőségek.
Vanessza - társkereső Budapest - 21 éves nő
Vanessza, 21 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
5 napja tag

Sziasztok! Vanessza vagyok,21 éves, Budapesten élek ,keresem a párom! Nem egy kalandra vágyom, nem is azt mondom hogy legyen szerelem első látásra, egy olyan férfit keresek aki mellet önmagam lehetek megtalálom a helyem mellette. Szeretem a humort.
Szilvia, 47 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
9 napja tag

Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Barna, 44 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
3 napja tag

Szia, Barna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Barnabás, 19 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
3 napja tag

Szia, Barnabás vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dániel, 26 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
6 napja tag

Szia, Dániel vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Peter, 52 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
7 napja tag

Peter vagyok, 52 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online budapesti társkereső nők

Jolika - társkereső Budapest - 79 éves nő
Jolika, 79 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
2 perce lépett be

Társat szeretnék találni, mert szeretnék újból szeretni, tartozni valakihez. Udvaroltatni, játszani, beszélgetni, ölelni. Kirándulni, főzőcskézni, stb. Nem vagyok előfizető,csak email cimre tudok válaszolni!
Katinka, 60 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
2 perce lépett be

Mindenkiben van valami érdekes és jó. ......csak meg kell keresni/találni
Liza, 52 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
5 perce lépett be

I was born in China,now I am living in Budapest in 4 years. I am a doctor, like to help the people who come to me. I have a son he lives in China. I love the Hungarian people and colture also. I\'m looking for a man who honest, loyal, intelligence, romantic.
Mónika, 43 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
9 perce lépett be

Nem dohányzó, sportos, humort kedvelő, pozitív , életvidám nő vagyok. Hasonló beállítottságú férfi érdekelne. Tartós kapcsolat céljából regisztráltam. Nevess, élj, szeress a mottóm :) Nem vagyok előfizető,ezért email cím megadásával tudok csak az illetőnek válaszolni.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Tibor, 61 éves
Társkereső Budapest, ker.
2 perce lépett be

Szeretem a víz minden halmazállapotát a természetet, és tisztelem az élet minden formáját. Dohányzást nem tudom tolerálni! Még ha néha vagy ritkán akkor sem. Nem mindenáron.........
Péter, 41 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 perce lépett be

Mit mondanék el magamról? Boldog és elégedett ember vagyok. Vágyakkal,örömökkel,lelkesedéssel,kudarcokkal,fájdalmakkal és félelmekkel egyaránt. Megfigyeltem,amikor úgy adunk értéket,hogy a másik örül neki,az olyan örömforrás,ami végigkíséri az életünket. A HALADÓ,JOBBÍTÓ SZÁNDÉK VEZÉREL ÉS SZEREZ ÖRÖMET! Vonz az intellektuális tudásvágy,önismereti tréningek,önfejlesztés,pszichológiai és egyéb előadások. Egy mestercoach mellett asszisztensként önkénteskedem. Hiszem,hogy elismeréssel,öleléssel többet lehet elérni,mint bántalmazással. A biztonság választásával,csak a félelem erősödik. Ismerve gyengeségeimet,félelmeimet,olyan értéket szándékozom átadni szabadidőmben,amelyben kiteljesedünk,hozzánk ad és emel. Fejlődésünkhöz olyan játékos komfort zónát átlépő programokat szervezek ismerősök bevonásával,ahol eltökélt szándékunk,hogy letesszük önkorlátozó hiedelmünket,mélyebben felfedezzük önmagunk,sírva röhögünk,átéljük a flow-t,miközben lelkesen inspiráljuk egymást,mondván töltődj,figyelj,érez és tapasztalj. Bővebben személyesen. Gyakran igénylem a kultúra világát. Legyen az békebeli hangulat Operett,Opera,vagy ízléses vacsoraszínház,mint Orfeum a pesti mulató,Moulin Rouge,New York Cafe,gasztrotúrázás. Igénytelen és gyomorforgató érzés számomra egy söröző,egy pub,valamint teljesen értelmetlennek tartom a cigaretta,az alkohol fogyasztást és a TV nézést. Öltözködésem elegáns,farmer rajtam,semmiképp. Úgy érzem,szeretetnyelvünk bemutatásával van esélyünk,egy meghitt szeretetteljes,konstruktív(építő),felnőtt,egyenrangú párkapcsolatra,melynek kvintesszenciáját(legjavát),az együtt megélt örömök,azonos temperamentum(vérmérséklet),a problémamegoldás,valamint az asszertív (nyer-nyer)kommunikáció minősége adja. Mindennél többet jelent,hogy te is úgy érzed,ajándék vagyunk egymás számára és a mindennapjainkat osztanánk meg egymással,értékeinket,erősségeinket felfedezve. Bízom benne,boldogan megízlelteted velem azt,hogy az élet lehet sokkal édesebb,mint ahogyan azt eddig ismertem. Nagyra becsülöm a háziasságot és az apró gesztusokat. A szívességek mélyen megérintenek és kedvességeddel,sokszor érezzem,hogy ölelésedben révbe érhetek. Egy pohár gyömbér mellett,igénylem a mély érzelmi intimitást és az órákon át tartó beszélgetéseket. Így érzem azt,hogy szeretnek. Házias férfiként,összetartó családba szocializálódtam bele és szándékomban áll az elköteleződés,saját gyerek vállalással. Egyedülálló anyukákat nagyra becsülöm. Fantasztikus belső értékeket fedezek fel és igazán szerethetőek,azonban ami fáj,hogy a mozaik család,sajnos rendkívül kényelmetlen és kívülálló idegen érzést vált ki belőlem. Távol áll tőlem a manapság oly divatos "mingli" kapcsolat és a felszínes alkalmi kapcsolat. Most csak drukkolni tudok,hogy átmenjen üzenetem és hinni benned.
Zoltán, 45 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
3 perce lépett be

Nincs nagyon mit írni, úgy is a személyes szimpátia dönt.
Attila, 63 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
4 perce lépett be

Jó lenne már reggelizni valakivel,nem csak mindig vacsorázni. Ne ítélj elsőre,adj egy kis időt,hogy megutálj

Diplomás budapesti társkereső nők

Eva, 68 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Egyetemi diplomás (ELTE)

Kedves, érdeklődő és a társamra figyelő nő vagyok. Hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfit szeretnék találni. Jelenleg nem vagyok előfizető.
Éva, 54 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Egyetemet végzett

Én ilyennek látom magam: gyors észjárású, játékos, lobbanékony, ragaszkodó, mélyérzésű, temperamentumos, családcentrikus, hagyományos értékrenddel, amit Erdélyből hoztam valamikor régen. Imádom a szellemes embereket, a vizet, állatokat, növényeket, lételemem a ZENE (népzenétől - klasszikusig minden), Van olyan szó, hogy érintésfüggő? Mert akkor az én vagyok. Pozitívan próbálok állni az élethez, és nem panaszkodni azért, ami nincs, hanem örülni és értékelni azt, ami van. "Gondolkodó " embertípus vagyok . Szerelmet és szeretetet szeretnék, olyat mely egymás elfogadásáról, erősítéséról szól. De ha nincs meg a vonzalom, csupán a szellemi, lelki összhang nem elég... Ami fontos: minden helyzetben Embernek maradni. Vajon Te majd milyennek látsz? :) Ha az első bekezdésben magadra is ismertél, örülnék, ha írnál. Pl. ilyen vagyok: https://www.youtube.com/watch?v=Ttjh_kK62lY Már nem vagyok előfizető, nem tudok válaszolni csak ha kapok ELÉRHETŐSÉGET !
Ágnes - társkereső Budapest - 63 éves nő
Ágnes, 63 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Főiskolát végzett

Kedves, kiváncsi, érzékeny, toleráns, irónikus, önirónikus, néha cinikus, intelligens, mozgékony, türelmetlen, szabad, független vagyok, legkedveltebb elfoglaltságaim, koncert és mindenek előtt az utazás, de talán minden iránt fel lehet kelteni az érdeklődésemet, igaz gyorsan el is veszthetem.
Erika, 49 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Főiskolát végzett

Kit keresek? Majd ha megtalálom, tudni fogom.... Pihenőidőmet aktívan töltöm. Hobbim az úszás, néptánc....

Diplomás budapesti társkereső férfiak

Péter, 61 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Egyetemet végzett

Ápolt, fiatalos, független odaadó férfi vagyok.Elérhetőséget írj!!
Zalán - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Zalán, 52 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Főiskolát végzett

Budapesten élő, elvált, kormánytisztviselő vagyok.
Szabolcs, 34 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Főiskolát végzett

Sziasztok Szeretnek ismerkedni velem egykoru lanyokkal, celom a parkereses, de ha egy uj baratot szerzek az sem fog bantani:-). Nyitott szemelyisegnek tartom magam, aki tele van ambiciokkal es nem rest azokat megvalositani, egy olyan almodozo, aki nem csak almodja az almait. Nem vagyok az az otthonulos tipus, igy hamarabb megtalalsz egy jo koncerten, moziban, vagy csak kint valahol a termeszetben, mint otthon:-). Szeretek uj helyeket, uj orszagokat felfedezni, amit legszivesebben a motorommal teszek. Hiszek abban, hogy egyedul sok mindenre kepes lehet az ember, de a lehetetlent csak a tarsaval egyutt tudja megvalositani:-) u.i.: szeretem a kedves es bujos lanyokat:))
Ádám, 41 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
Egyetemet végzett

Neked mi az alapja egy párkapcsolatnak? Annak, ami egy életre szól, ami valóban a Te és az Ő kapcsolatát tudja megalapozni? Nem a társadalmi elvárások érdekelnek. Hanem az, hogy Te ki vagy. Megfejtéseket üzenetben várok ;-)

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Bea, 56 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
Platina előfizető

Egy olyan kapcsolat lenne jó , amiben jól érezzük magunkat !-van ilyen?-ha gondolod, próbáljuk meg!
Judit, 49 éves
Társkereső Budapest, ker.
Platina előfizető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!
Mária, 61 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok..Egzisztenciálisan hozzám illő partnert keresek. A fotóimat 2013-2019-ben készítettem.
Barbara, 42 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Platina előfizető

Különleges szemelyisegu oroszlán Hölgy levadászna zsakmanyat , egyedi és nem mindennapi stilusaval, csak óvatosan!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Gábor, 46 éves
Társkereső Budapest, XXII. ker.
Platina előfizető

Kedves, önzetlen, vidám természetű vagyok, aki mellett sosem unalmas az élet :-) A világot mindig a földön két lábon állva szemlélem, és jól tudom, hogy egy érmének mindig két oldala van. Optimista alkatomból kifolyólag a dolgokat igyekszem a jó oldalukról megközelíteni. :-) Tartós és komoly kapcsolat reményében regisztráltam; de ha csak barátságra lelek, én akkor is gazdagabbnak fogom érezni magam!
Károly, 50 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
Platina előfizető

Tartós kapcsolatot keresek.Nem vagyok egy válogatós típus ,de a korombeliek leveleit várom,48-53éves korig.Bújos természetű vagyok.Könnyen barátkozom.Szívesen találkozom személyesen. *moderálva*
Tamás, 50 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Platina előfizető

Szia Kedves Érdeklődő! Mit is írhatnék magamról néhány sorban? Nem szeretnék sablonokat írni, hiszen úgyis a a személyes találkozás alapján fogod eldönteni milyen is vagyok .Bármit írhat az ember magáról. Olyan vagyok, amilyen .Valaki számára közömbös,más számára kedves, és Valaki számára a legvonzóbb Férfi a Földön. Ezt a Valakit keresem Én, és azt a Nőt aki hasonló érzéseket vált ki Belőlem. Úgy gondolom, hogy ezen a fórumon az első ami megfog az a kép, amit látsz. Akkor döntöttél, hogy írsz-e, és ez után jöhet, ha jöhet a folytatás. Kérem csak az írjon aki komolyan gondolja és nem unalmában regisztrált erre y kapcsolatot keresek egy olyan nő személyében aki csinos,intelligens,igényes.
Laci, 48 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
Platina előfizető

A hivatásomban elértem mindazt, amire vágytam (orvosként egy nagy gyógyszercég globális orvosigazgatója vagyok) pörgős, színes, kihívásokkal teli világ... Ez egyfajta extrovertáltságot követel, itthon viszont épp az ellentétét mutatom a nappali önmagamnak. Edzés, lágy zene, könnyed vacsi. Mindehhez hihetetlenül hiányzik már az igazi társ - elváltam szűk 2 év után, pusztán csak nem találtuk meg egymásban azt, ami mindenen átsegít - pedig nekem ilyen párra van szükségem. Az üzleti- és a magánéletben két teljesen eltérő személyiségtípus vagyok. Otthon kényeztetek és bújok, és az nekem is jól esik, ha a másik hasonlóan nyitott a fizikai kontaktusra. Enélkül "csak" barátok lehetünk... Ugyanakkor sokszor akaratos vagyok, köszönhetően a határozott világnézetemnek. Ebből nincs esély kizökkenteni... Hiába, egy férfi 40 év felett valljon határozott elveket... Reggeli Nespresso (ezen George Clooneyval mindig összeveszünk.. ), majd a munkahelyen minden abszolválva, aminek kell (bár igyekszem időben itthon lenni: egy kis összebújás és egy pohár bor máris átalakít az itthoni Lacivá). Zenehallgatás, egzotikus vacsora készítése a szerelememmel, némi erotikával megfűszerezve. Hobbim a szabadtéri fotózás, elsődleges célpont a görög szigetvilág - utazás tekintetében is. Filmek, könyvek, színművek, koncertek, melyek mind-mind hosszútávon gazdagítják az életem. A tenger, napfény, exotikus tájak a szenedélyem. Egyedülállóként mindent megteszek, hogy utazási vágyaim meg is valósulhassanak. Nem tudom, kinek mit mond Inarritu Biutiful című filmje Javier Bardemmel, mostanában ez határozza meg az életem. Új a házam és a kertem, úgyhogy a kertészkedés az, ami jelenleg a leginkább kikapcsol. De mivel a szélsőségek embere vagyok, egy fergeteges rock koncert, vagy bármilyen egyéb buli (akár egy kellemes este egy romkocsmában) napokig úgy fel tud pörgetni, hogy csak járom a várost és lövöm a fotókat. Fanatikusan rajongok a "minőségi" kultúráért, legyen az Al Di Meola játéka (én is gitározom), Verdi Kesztyűáriája, vagy Renoir fürdőző női. A sport mindig is életem és mindennapjaim alapja, elviselhetetlenek az endorfin nélküli napok:-) Mostanság a verseny-szintű billiárdért rajongok. Az igazi lételemem a tenger. Hihetetlen vonzalmat érzek iránta, amit Jacques Mayol érezhetett Luc Besson Nagy Kékségében... Ha lakhelyet kéne választanom, az nem kétség, hogy egy Görög sziget volna. Ja, a kislányok nem sajátok... De vágyom rá:) Hölgyek, számos levelet kapok Budapesten kívülről, nálabb (sokszor) idősebbektől. Nem a sznobizmus és a nagyképűség beszél belőlem, hanem a gyakorlat; azaz a távoli kapcsolatok általában sajnos nem működnek. Másodsorban a természet rendje, hogy a férfi legyen idősebb, érettebb - legalábbis az én felfogásom szerint. Mindezeket tükrözi az adatlapom is. Megköszönöm, ha a fentieket figyelembe veszitek...

Keresztény budapesti társkereső nők

Erzsébet, 49 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hite: református (nem gyakorlom)

Nyílt,vidám, fiatalos,kedves,barátságos, természetű egyéniség vagyok.Szeretem a jó, és szép dolgokat ,romantikus.Szeretek nevetni, társaságba járni, vagy éppen csak szemlélődni.Sok mindent írhatnák magamról,de szóban talán többet tudnék mondani.Keresem a hozzám illő társat.
Erika, 49 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

""1,77 m magas vagyok, dus idomokkal... (igen, ez azt jelenti, hogy hatalmas a mellem es nagy a fenekem).. -ilyen az alkatom... Tehat, aki alkatilag sportos vagy vekony csajokat reszesiti elonybenben, o nem engem keres, tehat ne pazaroljuk egymas idejet! Nem, nem csal a tukrom! de a sportot mind uzni, mind nezni imadom...szerintem, alkalmazkodo, konnyen baratkozo, kellemes tarsasag vagyok...szeretek no lenni..mozi, szinhaz, jo kajak, seta, kave, beszelgetes, hallgatas,...ilyesmi....a milyen kapcsolatot keresel? -kerdesre a valaszom: amilyen alakul... nyilvan eloszor szexkapcsolat lesz, es az lehet tartos, de lehet belole a kovetkezo 40 evre szerelem is... Hazassagban elok, az ex-szel meg egyuttelok, stb.ferfiak ne is keressenek! Csak egyedulallok jelentkezeset varom!!! Huszon- harminceves fiuk NE keressenek! Azonnal tiltom oket! Nem vagyok szexehes, es olyan no sem, akinek mindegy, hogy kivel.... Kedves ferfiu! Ha kolcsonosen kedveljuk egymast, akkor tedd meg, hogy te kezdemenyezel! Legyen meg az udvarlas, mint illuzio.. legalabb... :)""
Mária, 74 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Nyugdíjas, de még aktív, jó megjelenésű, melegszívű, kedves, sportos, utazást, kirándulást kedvelő hölgy vagyok. A személyes találkozó és a kölcsönös szimpátia a döntő. Nemzeti érzelmű, keresztény beállítottságú vagyok, és kizárólag hasonló társat keresek. Járjuk be a világot Most már nem a munka motivál. Olyan társat keresek aki szeret utazni, feltudja cserélni a telet a nyárral. Nemrég, dec. 22-én jöttem haza a Kanári szigetekről, Fuerteventuráról ahol mindig süt a nap és csak vidám és boldog lehetsz. Személyes találkozás alapján dönthetnénk, hogy még a hosszú télből szeretnénk-e 1-2-3-4 hetet ott tölteni, visszamenni. Gran Canaria csodálatos, csupa virág és napsütés. Nagyon fontos a kölcsönös szimpátia. Szeretettel várlak. :)
Judit, 67 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
római katolikus vallású

Szeretem a tarsasagot,sportot kirandulast,de persze a magassarku cipo sem all tolem tavol:)Telen szinhaz mozi eloterben, nyaron seta,hajo,kirandulasra fel! Szeretek uj embereket megismerni,jo humorom segit fiatalnak maradni.Sok fiatal vesz korul a mindennapokban is. Egyedul elo elvalt no vagyok ,talan meg nem keso egy igaz tarsra talalni

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Armin, 48 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hívő római katolikus (alkalmanként)

I already made some of my dreams becoming true and I would love to share all those beautiful moments together with the one I love. I like going out and staying together with friends, but I also enjoy relaxed evenings at home. Music and arts are very important for me, but I also like doing sports and outdoor activities. Looking for a serious relationship to built up a common future.
Béla, 69 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hite: római katolikus

Aki mástól idéz (itt) szerintem az olyan mintha az első találkára a szomszéd Rolls-Royce-ával mennék. Ezért egy pár saját aforizma: Nem a ruha teszi az embert, de az ember veszi a ruhát. Ha nem győződ le magadat egész életedben legjobb esetben is csak második lehetsz. Tiszteld az utolsót is, mert nélküle nem lehetsz az első. Váláskor tudod meg igaziból, hogy ki volt a társad.Ha nem akarod,hogy megtudjak,hogy ki vagy,ne mutasd meg az otthonod,ne tancolj,ne szeretkezz.Ha megismernem magamat a legjobb baratomat veszitenem el.A 80 eves is kell ha olyan, es a 20eves sem kell ha olyan.A felesegemrol meg csak annyit tudok hogy nem lesz izlese.(irtam 18-evesen) A G-pontom 20-evesen is 192cm magassan volt.Es befejezeskent egy keres:gazdagok keruljetek.
Tamás, 50 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Mit is mondhatnék , mint oly sokan én is idő hiányában itt próbálnék szerencsét. Víg kedélyű , humoros , élet szerető srác vagyok és keresem a jobbik felem. Szeretek kerékpározni , sétálni , túrázni, teniszezni ,moziba és színházba járni, de valójában bármit , ha a megfelelő személlyel vagyok. Azokkal szeretek levelezni (találkozni) akik őszinték, korrektek és nem azokkal akik azt sem tudják mit akarnak és elkezdenek levelezni , de már nem fejezik be. Ezért előnyben részesítem a személyes találkozót . Általában a hétvégéken érek rá. Hétköznapokon a munkám miatt csak este 8 óra után. Én személy szerint nem hiszek a később majd kialakul kapcsolatban, azt már az első találkozón érezni , hogy lesz-e valami vagy nem. Ha nagyon szigorúnak találtok az az eddigi tapasztalatoknak köszönhető és a bak aszcendensem miatt lehet .Valószínűleg túl racionális és gyakorlatias lettem , de a megfelelő személlyel valószínűleg elő jönnének a rák tulajdonságaim is. (Egyébként a nőiesség alatt a dekoltázs közeli idomokra és a nőies viselkedésre gondolok leginkább.) Hasonló korú és alkatú hölgyeményt keresek és előre elnézést kérek , de a telt karcsú , kövér vagy hasonló hölgyek nem a zsánereim. "zsák a foltját " ( Max 15km-es sugárban tudok gondolkodni távolabb a rendszerességet alapul véve nincs létjogosultsága egy kapcsolatnak ) *moderálva*
Károly, 75 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

az élet minden területén aktív, ápolt, kulturált, utazást, túrázást, zenét szerető ffi. keresek átlagos, v. sportos nemdohányzó hölgyet, lehetőleg Bp.-i v. környékit, 66 éves korig.

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Adrienn, 26 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Sziasztok:) Vicces, jó szívű, őszinte, szeretetre vágyó lány vagyok:) Szeretem az állatokat és a természetet:) Ja és igen ha esetleg jobban meg akarsz ismerni ***
Rita, 23 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

szeretek sétálni, kissé félénk vagyok de megszerethető. imádom az állatokat,és a horror filmeket. szeretnék valakit a korosztályomból aki tényleg komolyan gondolja de nem fojt meg a jelenlétével. olyan srácot szeretnék aki kedveli az anime-t és akár együtt is nézhessük az olyanok hagyjanak akik nem tudják miaz
Andrea, 16 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Andrea vagyok, 16 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Noémi, 28 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Hát ígysem nagyon ismerkedtem mééég, de bármi meglehet! :) Kicsit magamról: Imádok bulizni, barinőkkel lenni...ha több is érdekel írj pucca

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Ádám - társkereső Budapest - 27 éves férfi
Ádám, 27 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Üdvözletem ;) Köszöntelek a valóság.....sivatagában.
Viktor, 27 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.

Sziasztok. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt.
Zsolt, 28 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.

Szia! azért vagyok itt mert szeretek új embereket megismerni :) Imádok a barátaimmal koncertekre járni, bulizni, mozizni szeretem ha társaságban lehetek :D De nem csak szórakozásból áll az élet :D :( dolgozok, mellette pedig tanulok:) Fontos hogy mindig legyenek céljaid! A sport egész életemben központi helyet foglalt, jelenleg a kondi ami a sportot jelenti számomra.Télen pedig belevágtam a snowboardozásba ami hatalmas élmény számomra:) oOyan lányt keresek aki hasonló gondolkodású, jó beszélgető partner, és ÉLVEZZE AZ ÉLETET ! :D
Dávid, 26 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.

Szia *moderálva*Dávid Szabolcs vagyok, Budapesten a XVII-ik kerületben lakom,nem vagyok előfizető így nem tudok írni üzenetet megtalálsz ha szimpatikus vagyok és szeretnél megismerni. :)

30-as budapesti társkereső nők

Adrienn, 35 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.

Humoros és elég megosztó személyiség vagyok. Hosszútávú kapcsolatra vágyom. Szabadidőmben a lányommal és a fiammal játszok. Egy szintén jó humorú kedves jóképű és őszinte férfire vágyom. Ha tetszek írj nyugodtan, a többit meg... Ha szeretnél levelezni email címet írj
Beus, 35 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Keresem az "Ádámom", de ebben a nagy világban nem könnyű megtalálni a hamisítatlan és nekem teremtett egyedi egyedet. A hamis "Ádámokból " nem kérek. A lényeg az őszinteség, hűség és tisztelet.Olyan Ádámot keresek, aki értékekkel rendelkező vidám egyéniség és nincsenek káros szenvedélyei, ahogy nekem sincsen. Konzervatív életfelfogással rendelkezők előnyben :) Komolytalan, könnyed kalandra vágyók kérem ne írjanak! Fétis bolondok is kerüljenek! Köszönöm.
Heidi, 39 éves
Társkereső Budapest, ker.

Ne beszélj mellé, én sem fogok. Írhatnék ide bármit, hogy vékony vagyok például és alacsony, barna hajú és sötét szemű, független és határozott, sokat mégsem mond ez rólam el... Azt a bizonyos \"szikrát\" keresem, írj nekem, ha felkeltettem az érdeklődésedet és kiderítjük.:)
Judit, 34 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Nem vagyok egy modell alkat, de minden sportot imádok és rengeteget űzök is. Ha meg szeretnél ismerni írjál, mert én még régimódi vagyok és úgy gondolom a férfiaknak kell kezdeményezni :D Komoly kapcsolatot keresek, az egy éjszakás kalandok nem érdekelnek.

30-as budapesti társkereső férfiak

László, 39 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Szia! Értékelem az őszinteséget, a másikra való odafigyelést, a megértést és a szenvedélyt. Olyannak ismerem magam, aki ezeket nyújtani tudja. Szeretem az életet, a társaságot, a humort, a sokszínűséget, ugyanakkor a békés, csöndes nyugalmat is, otthon vagy a természetben. Zongoraművész vagyok, tanítok is. Szeretem a zene örömét megosztani másokkal. Ezen kívül sok minden érdekel -- szeretek pl. színházba járni, filmet nézni, jókat beszélgetni, új dolgokkal megismerkedni, vagy egy kicsit az emberi lélek mély rejtelmeiről tűnődni... És elhatároztam, hogy elmegyek végre egy tánctanfolyamra! :-) Minden, ami a Párommal van, őszintén érdekel, akár öröm, akár bánat. Ami foglalkoztatja, az engem sem hagy hidegen. Mindezt viszont úgy tartom legjobbnak, hogy a személyes szabadság is megmaradjon -- nem kell a másikra \"rátelepedni\", csak szeretni.
Gábor, 30 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Szeretek sportolni, jól érezni magam, beszélgetni. Tudományos végzettségem van és egy informatikai cégnél dolgozom. Jó fej, értelmes srácnak tartom magam (és mások is), akit az értelmes lányok állandóan keresnek és nem találnak. Ha magadra ismersz, ne habozz, írj! :D
Laci, 32 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Nem vagyok túl jó a marketingben, de meg próbálkozom vele. Szakmámat tekintve hegesztő vagyok, hetente többször sportolok ( biciklizek és futok). Szeretek olvasni, most Dan Brown könyveinek estem neki. Egyenlőre ennyi, majd bővítem :)
Gábor, 30 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Economist. Addicted to healthy and active lifestyle, sports and travelling. Committed to lifelong learning and continuous development in all area of life. Looking for a lady with similar interests, views and values for serious, happy and long-term relationship. Preferably, both of us are non-smoker and drinking casually, but always with responsibility.

Középkorú budapesti társkereső nők

Brigitta, 43 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Szerintem úgyis a fotó alapján dönt először mindenki, de talán az itt leírtak is segíthetnek eldönteni, hogy szeretnél-e velem megismerkedni. Vidám, nyitott, jófej vagyok. Talán szerencsém lesz és itt fogok találkozni valakivel, akivel megoszthatjuk az életünk szép (és kevésbé szép) pillanatait, akivel együtt kirándulhatunk, moziba járhatunk,vagy csak egyszerűen a lábunk lógathatjuk egy padon ülve a Duna-parton... Sok nevetésre, beszélgetésekre, tartalmas időtöltésre vágyom. Olyan társat szeretnék, aki igazán meg akar ismerni engem, aki tudni szeretné, hogy mi okoz nekem örömet, és aki engedi, hogy én is megismerhessem. Akivel élni lehet az életet és élvezni a mindennapokat. Jó humorérzékem van, empatikus vagyok és nem áll tőlem távol a kreativitás. Szeretek utazni, futni, olvasni, fotózni, túrázni. Kérlek, hogy írj e-mail címet, hogy tudjak válaszolni. köszönöm
Éva, 49 éves
Társkereső Budapest, X. ker.

Kedves, vitális, sportos nő vagyok. Foglalkozásomat tekintve voltam már tanárnő, pincérnő, blues zenész, takarítónő, szociális munkás, fodrász és tanítónő is. Éltem már külföldön. Képes vagyok haszontalan diplomák halmozására.Szeretem az intellektuális és a fizikai kihívásokat. Szívesen evezek, biciklizek, jógázom, zenélek, olvasok, írok és lazulok, ha tehetem. Kicsit problémás vagyok, de cserébe érzékeny. Van egy tündéri, kilenc éves kislányom.
Rita, 46 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Párkeresés szempontjából halmozottan hátrányos helyzetű vagyok. Felsőfokú végzettségem van, vezető beosztásban dolgozom, barna hajú vagyok :) , az hogy csinos vagyok-e az ízlés kérdése, a fényképarcom szörnyű, de élőben állítólag igen. Gondolkodásom nyitott,sok minden érdekel, sok mindennel foglalkozom, de mivel saját erőből építettem fel azt amit idáig elértem az életemben, ezért a felszínes és látszat dolgok nem annyira érdekelnek semmiben sem. Szabadidőmben sokat sportolok, futás, aerobik , biciklizés , mostanában rendszeresen járok túrázni, sokat olvasok és a baráti körrel járok össze beszélgetni , színházba , nagynéha, egyre ritkábban bulizni. Már csak egy igazi társ hiányzik az életemből.
Bernadette, 48 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Talán ez a legnehezebb része az ismerkedésnek, mivel az ember úgy érzi magát, mint egy állásinterjún, ahol a legjobbat kell (ene) kihoznod magadból, úgy, hogy egyéniséged, stílusod kitűnjön a masszából! Megvallom, nem könnyű feladat! Nem szeretnék kliséket sem írni a létező, és a nem létező tulajdonságaim több tucatjairól. Talán annyit, hogy elég sokoldalú, érdeklődő, színes egyéniség vagyok, rajongok a művészetekért, komolyzenéért,egyben nyitott vagyok az újdonságokra, az ismeretlenre! Nem a tökéleteset keresem, hisz én sem vagyok az! Hanem egy olyan férfit, akivel igaz társai lehetünk egymásnak, akivel megoszthatom magam , és az Élet apró csodáit. Akivel lehet nagyokat kacagni, mókázni, bolondozni, de ha úgy hozza az élet, akkor együtt érez velem, és mellettem áll ha szükséges! Ezt a személyt megtalálni, azt hiszem, ez az igazi kihívás!

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Sam, 43 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

I would say I am kind and tender , have a lot to give. The question is are you ready to receive ? I am Budapest lover, Budapest, Frankfurt and Dubai because of my business. My only love is Budapest....I promise u to make u laugh like never before, to make u happy like never before. To feel a lady like never before. Waiting :) .. oh by the way , Magyar version is coming soon .. working on it ! I am trying to refresh my Hungarian , Probal fristen Magyar! Another thing.. please do not ask me if I am here for sex... I do love sex, yet I am not here only for sex.
Jamie, 47 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Hello! I moved to Budapest 5 years ago, through my job, expecting to only stay 2 years. Time has gone by and I am still here. I love Budapest and its people. I have a terrific job and friends and colleagues which keeps me here, and I can see myself staying for a long time. I like to relax with friends over a meal and a nice bottle of wine. My Hungarian skills are minimal - I can just about translate the menu! But that would not stop me from ordering something nice for you! So if you fancy a coffee and a chat, or something more, then just drop me a message!
Laci, 45 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.

Nem hiszem, hogy az internet a legjobb hely az ismerkedésre, de egy esélyt azért adhatunk neki :) Pár szóban magamról: természet, hegyek, túrák, latin táncok, kerékpár, úszás, utazás (inkább öko, hátizsákos semmint "all inclusive" felállásban),egészséges életmód, sütés-főzés,jó filmek, fotózás, barkácsolás... Meg persze kedves, figyelmes, türelmes, aranyos... de ezt inkább nem mondom, úgysem lenne hiteles az én számból. ;-) Ha valami kimaradt,kérdezz bátran! :-)
András, 45 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Mindig remélj, légy erős. Nevess hangosan és játssz keményen. Élj a pillanatnak. Álmodj nagyot, nyisd ki az elméd, higgy a csodákban, Bocsáss meg gyorsan, Csokolj lassan és szeress úgy, mintha sosem bántottak volna. De legfőképp élvezd az életet, hiszen csak egyszer élsz!!!!!!! ????

50 év feletti budapesti társkereső nők

Mária, 74 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

Vidám alaptermészeti, pozitív gondolkodású hölgy keresi társam, akivel a szabadidőnket kellemesen eltölthetjük, és szereti a kertet és a kutyát.
Ágnes - társkereső Budapest - 59 éves nő
Ágnes, 59 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Egészséges életszemléletü és értékrendü, normális társat, barátot keresek, aki képes örülni az őt körülvevő világ jó dolgainak. Szeresse a kutyákat, napfényt, vizpartokat, szinházat, mozit és teret engedjen néha az álmok szabad szárnyalásának. És ami a legfontosabb:legyen képes engem elviselni infantilisabb pillanataimban is.
Jucus, 57 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.

Sziasztok! jucus vagyok. 57 éves, 162 cm magas és 69 kg, testalkatom pedig átlagos. Szemem színe barna, hajam barna, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem felsőfokú tanfolyam, foglalkozásom Álláskereső. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ildikó, 52 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Kedves Ismeretlen ! " ALFA hívja BÁZIST, BÁZIS jelentkezz !" Itt egy örök optimista, pozitív életszemléletű lény beszél a Föld nevű bolygóról. Alapvetően a hagyományos értékrend híve vagyok. Az én világképem alapján a CSALÁD a két fél harmonikus kapcsolatán alapul, ahol a nő és a férfi - a hagyományos női és férfi szerepeket nem felcserélve - egymást jól kiegészítve teremtik meg együtt azt a szigetet, ahová esténként jó megérkezni, fel lehet töltődni és reggel úgy lehet elindulni, hogy " Bárcsak már újra együtt lehetnénk !" Szeretem a biztonságot, a nyugalmat és a harmóniát magam körül. Szeretek játszani, de játszmázi és megjátszani nem. Szeretem a természetet. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazgatni, sportolni, zenét hallgatni, barátaimmal beszélgetni. Szeretem a jó filmeket, a színvonalas színházi darabokat, de egy jó koncert és kiállítás is belefér néha a programok közé. Mindezt azonban nem az igazi egyedül tenni, mert az ember alapvetően társas lény. Szeretnék egy olyan társat, párt találni, akivel jóban-rosszban, egymás kezét fogva gyűjtögetnénk a közös élményeket. Üzenet elküldve, vajon ki fogja az adást?

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Béla, 54 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

A fene tudja. Ismerőseim mindenfélét összehordanak rólam, ezek zömét magam se hiszem el.
Emil, 73 éves
Társkereső Budapest, V. ker.

\"KERESEM A MÁSIK FELEM!!!\" Nyugdíjas gépészmérnök vagyok. Keresem a társam, akivel szabadidőmet eltölthetem. Széleskörű az érdeklődési köröm. Kölcsönös megbecsülés a mottóm. Nem vagyok előfizetve, így csak email címre tudok képet és választ küldeni.
Laci - társkereső Budapest - 80 éves férfi
Laci, 80 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.

Káros szenvedélyektől mentes, kulturált megjelenésű, széles látókörű, energikus, arányosan sportos alkatú vagyok. Keresem csinos, hozzám illő, igényes hölgy ismeretségét. Csillagjegyem: Kos.
Zoltán, 54 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Szia, kedves! Még nem igazán találtam ki, mit is írjak ide. Ffi vagyok! Mások álltal jóképűnek tartott, ápolt, sokat megélt, de fiatalos lendülettel rendelkezem. Szeretem a társasági életet, a táncot (még a diszkót is) és a komolyabb kulturális programokat is.Szeretek sétálni, kirándulni, utazni, rendszeresen sportolok (bringa, konditerem, görkori), mert számomra fontos a testi, lelki egyensúly. A barátaim intelligens, jó humorú, vidám palinak tartanak. Hasonló beállítottságú társat keresek! Kérlek írj mail címet, nincs kreditem.

Elit budapesti társkereső nők

Tunde, 49 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
Felsővezető

Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szuksegem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra... Mail cím?
Ágnes, 48 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
Felsővezető

Sportos, aktív életet élő nő vagyok. Vezető beosztásban dolgozom ezért a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Szeretek utazni, kirándulni , koncertre járni élményekkel gazdagodni. Fontosak számomra a barátok és az emberi kapcsolatok ebben a folyton rohanó világban. Keresem azt a társat akivel meg tudnám osztani az élményeket , akivel jókat lehet beszélgetni , akinek van véleménye a körülöttünk levő világról és azt bátran el is mondja.
Sári, 40 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
Középvezető

Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy minden értelemben kiegészítjük egymást. Tisztelet, szerelem, szeretet, hűség, jókedv és bizalom. Talán ezek számomra a legfontosabb tulajdonságok, amik fontosak lehetnek egy ilyen harmonikus kapcsolatban. Nem szeretnék semmilyen külső ideálhoz ragaszkodni, és idézettel sem készültem, mint oly sokan. Legyen elég annyi, hogy a külső fogjon meg, a belső pedig tartsa meg a szikrát, ami nélkül nem létezik semmi...
Éva, 37 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Felsővezető

Egy céget vezetek.Romantikus vagyok ,de 2 lábon állok a földön.Szeretek olvasni ,utazni.Hasonló végzettségű,munkájában is eredményes, ,magas ,gyerektelen ,de saját gyereket akaró társat keresek, Szeresse a Balatont, az utazást.

Elit budapesti társkereső férfiak

Robi, 40 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Középvezető

Sziasztok! Amerikai szuletesu buszke MAGYAR srac vagyok. Ohioban USA-ban szulettem, jelenleg most Pesten elek hogy hatha megtalalom az igazit. Szivesen talalkoznek egy kedves, oszinte lannyal aki komoly kapcsolatra vagyik. Szeretek kirandulni, pingpongozni, sportolni, kiskertemben tevekenykedni, fozni tanulni magyaros eteleket. Szeretek es tudok tancolni magyar neptancot, de azert johet egy keringo, tango, vagy salsa is! Ha Te is szeretsz tancolni akkor az egy piros pont. ;) A szemelyes ismerkedes hive vagyok. Minden jot, Robi
András, 52 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Középvezető

"Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység!" :-) /Bástya Elvtárs/ Teljesen normális pasi vagyok! A hangok is ezt mondják... :-) Publikus, VALÓDI fotó nélkül kérlek ne keress! Jaaa, és nem vagyok hajlandó senkinél fotók láthatóságáért kuncsorogni! Valaki árulja már el nekem, hogy fotó nélkül hogyan lehet ismerkedni??? Komolyan mondom, röhej!!! Ha az utcán összefutunk sem vagyunk elparavánozva! Vállald magad! A karcsú, átlagos lányokért rajongok! :-) A molett, duci hölgyeket is kedvelem, de azokért nem rajongok! :D Nem egyszerű. Tipikus skorpió. Ha ez mond valamit... :-) Dohányzom, és nem sportolok semmit! Enélkül is eszméletlen jó kondiban vagyok!!! :-) Imádom a zsíros, szaftos, magyaros "egészségtelen" ételeket, és pont nem érdekel mit fecsegnek össze-vissza a dietetikusok! :D
Marcell - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Marcell, 65 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Egy független, sportos, aktív életet élő informatika vezető keresi komolyan a társát.
Tamás - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Tamás, 39 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

Ha kell, komoly, de többnyire inkább komolytalan harmincas srác vagyok (amíg magányos az ember, a humor segít elviselni a mindennapokat; no meg aztán kárba veszett nap az, amikor nem sikerül megnevettetni legalább egy számomra kedves arcot). Ha meg akarsz ismerni, őszintén válaszolok bármilyen kérdésre (de legalább is megpróbálok; az ember néha maga sem ismeri a választ a saját magát érintő kérdésekre). A részletekkel egyelőre nem is untatnám tovább az egybegyűlteket. Akinél még versenyben vagyok, írjon bátran!

Fényképes budapesti társkereső nők

Kati, 52 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
3 fotóval

Szabadság, természetesség, derű, önirónia. Javíthatatlan liberális, aki meggyőződésesen hiszi, hogy felismeri azt az egyet. No meg 1db kutya és még 2 cica (is).
Marcsi, 74 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
3 fotóval

Fiatalos jó kedélyű és igényes vagyok magammal és környezetemmel szemben. Rész munkaidőben még aktívan dolgozom. Keresem igényes, jól szituált, társamat aki mindenben a társam lenne!
Edit, 60 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
6 fotóval

Sok minden érdekel. A szakmámom kívül az utazás, jóga, rajzolás és festés,de mostanában a vitorlázás is. Szeretem a mozit, színházat, baráti összejöveteleket, biciklizést, kirándulásokat, sízést... Olyan partnert keresek, aki pozitív beállítottságú és megőrizte nyitottságát, kíváncsiságát a világ iránt.
Éva - társkereső Budapest - 65 éves nő
Éva, 65 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
7 fotóval

Fiatalos, optimista, vidám alaptermészetű hölgy keresi a társát egy őszinte,kedves, jó humorú férfi személyében. Romantikus alkat vagyok, szeretem a természetet, az állatokat, el tudok gyönyörködni egy naplementében. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazni, úszni, fotózni. Jó lenne mindezt megosztani valakivel. Csak sexpartnert keresők ne írjanak!

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Endi - társkereső Budapest - 51 éves férfi
Endi, 51 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
2 fotóval

Kedves Hölgyem! Ide kellene most egy kis marketing. Törekedjünk az egyszerűségre. Kedves, barátságos, nyugodt természetű sallangok nélküli pasi vagyok, aki keresi és szeretné megtalálni hozzá illő párját. Talán ennyi elég is. Ja és nehogy az apró-betűs részhez kerüljön: komoly és határozatlan idejű kapcsolatra vágyom.
István, 51 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
4 fotóval

Optimista , vidám , nyitott férfi vagyok általában. Egy óriási, nyitott ablak a világ számomra. Nem a nagy Ő-t, nem a másik felemet keresem, viszont egymás kiegészítését jó dolognak tartom. Van önbizalmam, de önkritikám is, szoktam gyakorolni, eredetinek születtünk, nem tökéletesnek. Érdekel a jövőm, mert az elkövetkező éveimet ott szeretném eltölteni. Egy mosoly, egy kedves szó olyan, mint a tavaszi napsütés az arcomon.
Antal, 37 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
5 fotóval

Sziasztok! Kommunikáció és médiaterületen dolgozó férfi vagyok! Szabadidőmben sportolok, kirándulok és kulturálódom:)
Tibor, 35 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
6 fotóval

- Utazás ? Már ott vagyunk ? - A szomszéd tehene ? Inkább éljen még soká az is ! - Olyan nincs, hogy ne legyen sehogy ! - Beszélni ? Na azt tud...akár értelmesen is. - Határozott és igyekszik tenni azért, amit el akar érni. - Realista gondolkodásmód jellemzi, de meghallgatja mások véleményét és megvizsgálja a dolgokat azon szemszögből is. - A jövőképe tovább mutat a hétvégénél... - Fontosabb születés és névnapokat megjegyzi, kevésbé fontosakról a feljegyzései / web 2.0 segíti ki. - Állatokat szereti ( mármint amelyek nem a saját fajtársai közül kerülnek ki ). - Módjával sportolni is szokott. - Kedveli a természetet. .. a teljes körű véleményalkotáshoz meg úgy is személyes találkozóra van szükség...

Most online budapesti párkereső nők

Vera - társkereső Budapest - 34 éves nő
Vera, 34 éves
Társkereső Budapest, II. ker.
10 perce lépett be

Nem vagyok a neten való ismerkedés híve, de most ez van... jóideje ez van már és kicsit unom.:) Pár sor, ami elég sok mindent elárulhat: Normális lánynak tartom magam, de nem vagyok átlagos. Szeretem a társaságot, de szükségem van a magányra is. Két lábbal a földön állok, de vannak álmaim. Racionális vagyok, de vannak irracionális elvárásaim.(Vicceltem :) Ja, igen és állítólag van humorom is!) Tudom, hogy a méret nem minden, de 180 cm felett kelted fel az érdeklödésem! Nem vagyok előfizető!
Anikó - társkereső Budapest - 43 éves nő
Anikó, 43 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
12 perce lépett be

Anikó vagyok, 38 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod
Erika - társkereső Budapest - 50 éves nő
Erika, 50 éves
Társkereső Budapest, IX. ker.
17 perce lépett be

A szőke herceget várom (fehér ló és vagyon nélkül is jó) aki megment engem a hétfejű sárkánytól. Cserébe elnyeri méltó jutalmát :)
Kriszti - társkereső Budapest - 48 éves nő
Kriszti, 48 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
22 perce lépett be

Egészszégügyi asszisztensként dolgozom.imàdok főzni és annàl jobban szeretek enni.rajongok az àllatokért/mindenféle jöhet/.szeretek kiràndulni,zenét hallgatni,szinhàz,mozi minden jöhet.két nagy sràcom van akiket imàdok.labradorom és egy cicàm is van.olyan tàrsat keresek akik hasonló érdeklődésűek.csak komolyan érdeklődők vàlaszàt vàrom!!!

Most online budapesti párkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 36 éves férfi
István, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
5 perce lépett be

Amennyiben ezt elolvastad, az már jó alap. Költői kérdés: amennyiben kedvencnek jelöl minket valaki, de mi nem jelöljük azonnal vissza, azt utána tiltani valami íratlan szabály itt? Nekem eszembe nem jutna...Az a fránya egó...
Krisztián - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Krisztián, 41 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
5 perce lépett be

Krisztián vagyok! DJ / Producer Rádiós- Tv-s Műsorvezető. Hobbim a dobolás, kertészkedés kirándulás utazgatás, tenisz... Komoly kapcsolatot ,társat keresek hosszútávra!Sok szabad idővel rendelkezem a hivatásom miatt!!! Értékrendem szerint, a hagyományos értékrendet részesítem előnyben! Legfontosabb a Család!Nem vagyok "party ARC" ,csak szórakoztatom a közönséget! Mottom: Valódi társat,hosszútávú kapcsolatot keresek!
Iván - társkereső Budapest - 73 éves férfi
Iván, 73 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
8 perce lépett be

Polgári értékrendek mentén gondolkodó és élő nyugdíjas vagyok. Keresem a korban hozzám illő, katolikus vallását gyakorló, értelmiségi, diplomás hölgyet. Az első találkozást meghatározónak tartom. *moderálva* Sok évi egyedüllét után szeretném az életemet a megfelelő mederbe terelni.
Ádám - társkereső Budapest - 32 éves férfi
Ádám, 32 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
9 perce lépett be

Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Andrea (44), Budapest
  Sziasztok!
  Szia! Andrea vagyok, független, budapesti nő. Pozitív, nyitott, vidám személyiségem van. Szeretek barátokkal lenni, főzni, utazni, érdekelnek a művészetek, mint pl. kiállítás, hangverseny, színház.. Társam keresem, komoly kapcsolat céljából. Kedves, értelmes, jószívű, vidám, nyitott, független férfi személyében. Gyermek nem akadály.
 • Béci (30), Budapest
  Légy az,aki vagy,és ami a sziveden,legyen a szádon
  Üdv minden kedves hölgynek, Béci vagyok Budapesten élek és szeretném megtalálni azt a lányt aki párom lehet. Kedves,őszinte ember vagyok. Ha szimpatikusnak találsz irj nyugodtan vagy jelölj kedvencnek :)
 • Tamás (48), Budapest
  Napot hoztam, csillagot... (Omega)
  Tudós-művész-szerzetes (abszurd-absztrakt-alternatív) A fentieknek megfelelő mentalitással, hozzáállással, értékrenddel, humorral, széleskörű zenei, irodalmi és egyéb érdeklődéssel, ízléssel, életmóddal :) Csillagszemű juhász 21. századi kiadásban :) Szeretem a szerzetesi egyszerűséget, egy asztal, egy szék, egy ágy. Utóbbi jó nagy :) A gyermeki őszinteséget és a huszáros egyenességet. A kreatív és spontán dolgokat :) A Szépet, a Jót, de legfőképpen az Igazat :) Többnyire magyar és egyetemes kultúrával foglalkozom. Kitalálok dolgokat és megvalósítom. Ez a munkám, az életem. Bár a további részleteket még kapcsolatban is magánügyként kezelem. Rengeteg szabadidőm van, magam osztom be az időmet (bár sosem unatkozom), viszont napi 24 órát dolgozom :) Ambíció szinten: még egy pár értelmes dolgot szeretnék megcsinálni a hátralévő életemben és persze szeretni is :) Ez így pont elegendő lesz :) A dolgozószobám számomra olyan, mint mágusnak a varázslótornya. Csak ez modernebb, mert számítógépesített :) Egyben az irodám, a mozim, könyvtáram, zenestúdióm, koncert-termem stb. Virágos-gyümölcsös kert is van hozzá :) Elég jó hely :) Csak három esetben mozdulok ki innen: ha kell, ha érdemes és ha fontos :) Általában az arc-szemek-hang-szellemiség ami fontos nekem egy nőben, a többi alkatrésze kisebb-nagyobb eltéréssel de minden nőnek hasonló :) A belső értékek-tulajdonságok a fontosak számomra, így ezek mellett a szimpátia és egy elfogadható külső szinte bármire elegendő lehet :) Én egy másik bolygóról jöttem, nálunk máshogy mennek a dolgok :) Nőtlen vagyok és gyermektelen. Egyke vagyok, nincs testvérem. Egyszem édesanyám van, bár nem vagyok anyás típus. Az alkotói magányra és szabadságra szükségem van, de vannak különböző fajta emberi kapcsolataim és lesznek is :) A szívem fiatal és még sokáig fiatal is marad, ezért (érdekmentes) érzelmeket-szerelmet keresek. Megértő testvért-barátot-szeretőt egyben. Jódarabig (akár évekig) nem összeköltözést-házasságot, de komoly kapcsolatot. Vagy lehet laza is, de akkor 3 egyszerre, ahhoz legalább 3-mas ikrek az ideálisak :) Lazán is ugyanaz a tartalom, nyilván ritkább a találkozás és kevesebb az elvárás. (egyéjszakás kalandokért nem rajongok, egyrészt mert nekem kell legalább 3 éjszaka, hogy mindent kipróbáljunk és így hiányérzetem maradna, másrészt én szeretem a nappali időpontokat is és az ágynak is van több alternatívája) Barátnőt keresek, akiből idővel társ is lehet. Örömet :) Akivel nem veszünk el egymás életéből, csak hozzáadunk. Nos, azt hiszem alaposan körbejártam, nem pont ugyanolyan kapcsolat-típusok, de érdemben hasonlóak és teljesek. A „költő és a gyufaáruslány szerelme” pont jó lesz :) Adott esetben tudom egy kicsit rugalmasabban kezelni a keresési feltételeimet. Nem vagyok érzéketlen, vannak érzelmeim, érzelmi világom, nézegettem már fél órán át egy számomra szép 50-es nő arcképét, vagy egy formás teltkarcsú nő bemutatkozását. A szívem is meg tud szólalni :) Egy tartalmas futó szerelmet sem hagynék ki. Viszont egyetlen nő után sem fogok rohangálni :) Nem vagyok szoknyavadász, relatíve visszavonultan élek, a normál életben is ritkán ismerkedem, itt a neten meg ritka a szerető szív. De azért meg kell adni a lehetőséget mindenre :) Rendkívül gazdag szellemi és lelki kincsekkel rendelkezem. Mindezek mellett pedig vannak még rejtett tartalékaim is :) A fotón a lencse dioptriás, tehát szemüveges vagyok. :) A „csillag szemeket” majd személyesen, kölcsönös megfelelés-szimpátia esetén. Kulturáltan dohányzom, csak a szabad levegőn gyújtok rá (magam sodrom meg, de van pipakészletem is) és még a szabadban sem füstölök más orra alá. Ettől persze még kávé és dohányízű a csókom, de legalább én még lecsókolom azt a nőt, akihez közöm van :) Nagy buci fejem van, mint a kocsiknál, kell a hely a köbcentiknek :) Bár én nem vezetek, nem vagyok alkalmas rá. Ahogyan az emberek nagy része sem. Én túlkoncentrált vagyok, sokan alul-koncentráltak, tökmindegy milyen irányból, jobb nem erőltetni. De én legalább tisztában vagyok vele :) Amúgy is elég jó a budapesti tömegközlekedés, csak ki kell ismerni alaposan. Mondjuk ép ésszel nem lehet itt sem kocsival közlekedni-parkolni stb. De azért jó hely Budapest, rengeteg szálon ide kötődöm. Nem is tudnám elképzelni máshol az életem, csak Budapesten és közvetlen környékén. Engem kirobbantani sem lehetne innen. A távolság persze relatív, kocsival előbb beérni környező nagyvárosokból, „vidékről”, mint itt átmenni a város másik végébe :) Azért, ha elegendő okom van rá, hajlamos vagyok elhagyni a „városhatárt” :) Testalkat szerint az átlagosnál alkatilag „vastagabb” vagyok, de nem vagyok mackós. Legyek mondjuk macis. Szemből átlagos vagyok, 75 kilós, oldalról viszont másfélszer olyan vastag. Így jön ki a kb. 85-90 kiló :) Önismeretem alapján mondhatni, hogy a hasamhoz is ragaszkodom :) Nem vagyok „jó pasi”, de nem is szeretnék az lenni :) Viszont sok olyat tudok, amire másoknak esélye sincs :) Ugyan nem használom hivatalosan a testőri képzettségem, viszont megvan így az az előny, hogy oldalról teljesen kitakarlak a nyílzápor elől. :) Azért tudok ennyire alternatív lenni, mert én már mindenen átmentem ezen a bolygón, nekem már a halál sem árthat :) Spirituális pedig azért, mert egyszer már meg is haltam :) Azóta bővültek az érzékeim és más a fontos nekem ezen a világon és más nagyságrendben :) Sok mindenben maximalista lettem. Nyugalom, azért még mindig közelebb állok a zsenihez, mint az őrülthöz vagy a bolondhoz :) Nem vagyok érdekember, tőlem jópofizásra, alakoskodásra, képmutatásra nem számíthat senki. Egy nőt sem fogok fűzni, szépeket hazudni neki, tenni neki a szépet, meg nem érdemelt bókokkal bódítani, hogy kiránthassam a bugyijából :) Idővel vagy leveszi magától, netán némi segítséggel, esetleg eleve fel sem veszi :) Tudok viselkedni, de nem mindig akarok :) Adott esetben a fékezhetetlenségem sem arról szól, hogy nem tudom, hogy hol a határ, csak nálam kicsit kitolódtak a határok. A közvetlenségem sem túlzott bizalmaskodás, vagy tolakodás, ahogyan az őszinteségem sem bántó szándékú vagy bunkóság, a bátorságom sem elbizakodottság, a 2 órás aktus sem csak pasiduma. Ha tanácsot adok, az nem kioktatás, lekezelés vagy lenézés, hanem sok minden van amire egyszerűen csak jóval nagyobb a rálátásom és a megszerzett, átélt tapasztalataim. Nagyon engedékeny tudok lenni, de nagyon szigorú is, ha kell. Nem vagyok társasági ember, de van olyan társaság, amiben jól tudom érezni magam, amit értékelek. Simán bemegyek pólóban öltönyösök közé, ha ők hívnak és örülnek, ha elmegyek, ha ott vagyok. Művészekre jellemző sálat azért nem hordok, csak télen :) Nem érdekel az emberek véleménye rólam, de ha nem vagyok egyedül, figyelembe veszem a másik fél érdekeit is. Nem akarok tetszeni senkinek :) Nem vagyok megalkuvó, de együttműködő igen. Alapvetően jóindulatú vagyok, de nem célszerű húzogatni az alvó oroszlán bajszát :) Az biztos, ha valaki egy egyszerű, átlagos, kiismerhető pasit keres, akin könnyen átlát, akit irányíthat, nos, az biztosan nem én vagyok :) (Ez csak egy bemutatkozás, nyilván ennél sokkal több vagyok, de alapnak jó lesz. Mondjuk ennyi még lazán publikus :) Viszont engem komolyan kell venni, már az elején. Hagyományos értelemben nem randizom. Találkozni-összefutni szoktam (valami szabadtéri megoldás), jobb az, ha egyikőnknek sincsenek elvárásai. Persze azért szándékai lehetnek :) A szellemi-érzelmi tartalom sem korlátozott :) Azért ennyire terjedelmes a reglapom, mert semmi sincs a homlokunkra írva, ha egymás mellett állunk a villamosmegállóban, vagy toljuk a bevásárlókocsinkat az áruházban :) Ez a valódi nagy lehetőség a netes ismerkedésben, nem a nagy számok törvénye. Mondjuk azért az is :) Ez a reglap megfelel annak, mintha lenne egy kedves közös ismerősünk, aki össze akarna hozni minket :) A keresett Nőre vonatkozó belső tulajdonságok nagy része értelemszerűen rám is igaz, rám is érvényes, hiszen jórészt magamhoz hasonlót keresek (külsőleg azért nyilván nem) :)
 • Nikoletta (24), Budapest
  Sziaaa
  Nikinek hívnak 24 éves vagyok Budapesten dolgozom mint gyógyszertári asszisztens .Ebben a szakmában is szeretnék tovább tanulni . Normális kapcsolat a célom 🙂😉 Ha kedvelsz légyszíves írj 🙂😘
 • Edit (51), Budapest
  Sziasztok!
  Edit vagyok, 51 éves. Budapest környékéről keresek egyenlore csak egy lazább kapcsolatra aki elfogadja hogy vannak kiskorú gyermekeim akiket egyedül nevelek.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Randiakadémia oldalunkon adunk pár tippet internetes társkereséshez. Végezetül olvasd el sikertörténeteinket olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével. Hiszen mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, V. kerület
Budapest, V. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.