Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Budapest, XII. kerület

Legújabb budapesti női társkeresők

Évi, 35 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
4 napja tag

Vidám, felszabadult, családcentrikus ember vagyok. Egész életemben mindent megterveztem, de most már a fókusz átkerült arra, h képes legyek felfeküdni a hullámokra ahelyett, h nekik mennék. Egészségesen élek,rendszeresen jógázom-légzéses-mozgásos energia gyakorlatokat végzek.Imádok vitorlázni,és szinte mindent, ami a vízhez kapcsolódik. Kimondottan monogám vagyok,a kalandokat utazás formájában preferálom.:-) Két pici lurkóm van.(2,5, 5 évesek) Az édesapjukkal “gyerekként” házasodtunk össze, felnőttként váltunk el, és kimondottan jó a viszony köztünk. 10 évig bankban menedzserként dolgoztam, de az az ember már nem én vagyok. Izgalmas volt fontosnak lenni, de már nem erre vágyom. Van az a bizonyos Maslow piramis.... Minden gyerek a szívügyem, úh dolgozom rajta, h egyszer a hivatásomon keresztül is tehessek értük. Igényes vagyok magamra és a környezetemre. A nagy átlagnál magasabb életszínvonalon élhetek, és sosem okozott gondot tenni is ezért. Szeretek szeretni és szeretve lenni.
Zsuzsa, 46 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
6 napja tag

"Nem bánom, hogy a férfiak világában kell élnem addig amíg nő lehetek benne."
Zsuzsa - társkereső Budapest - 54 éves nő
Zsuzsa, 54 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
8 napja tag

Budapesten, a szép Orbán hegyen lakom. Kozmetikus- sminkes végzettséggel, gyermek nélkül, 19 éve elváltan. Polgári családban nevelkedtem Erdélyben, hasonló értékrendet vallok magam is. Minden kulturális esemény érdekel, sokat olvasok, zenehallgatás közben. Tornász és néptáncos múltam megalapozta a sportolásra való ígényemet. Ha viszontkedveled a szívecskét, levelezhetünk, mert nem fogok fizetni senki érdeklődéséért.
Marietta, 32 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
8 napja tag

Igazi komoly kapcsolatot keresek olyan ember személyében, aki vidam, nyitott, becsületes.

Legújabb budapesti férfi társkeresők

Gee - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Gee, 59 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
32 órája tag

"Hello, I am Gee, and I recently moved from San Francisco to Budapest where I already work by now and would like to live. I am a passionate, loving, caring and intelligent man, who is interested in the world, people, art, environment, healthy life and everything valuable. Moreover, I\'m always a happy, humorous, smiling and active person. I\'m looking for a soul mate and true love with my companion, whom I would like to respect and have a wonderful life together. I am Christian and faith is important to me. Please write a contact email, so I can respond. Thank you and have a wonderful day! Cheers, Gee"
Tamás - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Tamás, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
3 napja tag

Nagy ritkán rámtör az egyedüllét, de ezt leszámítva kedves, vidám, energikus hangulatban élem a mindennapokat, amik a munkám miat - ami egyben a hobbim is - elég változatosak. Szeretek és szoktam is sokat utazni, kiállításokra, koncertekre járni. Keresem azt, akivel megoszthatom azt a sok szép pillanatot, ami ér, mert úgy igazán szép, ha van kivel megosztani. Szerintem.
Bálint, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
4 napja tag

Mostanában úgy érzem, mintha én lennék az utolsó pár nélküli (páratlan?) dinoszaurusz ebben a városban - de szeretném hinni, hogy a dinólányok még nem haltak ki. Társat keresek a következő 100millió évre. Fontosnak tartom a hagyományos értékrend mellett a humort, a könnyedséget. Szeretem a zenét, filmeket, barátokkal és családdal töltött időt, vagy akár egy kikapcsoló társasjátékozást. Szívesen kirándulok, jól esik időnként kimozdulni.
Bertalan, 43 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
13 napja tag

Alapvetően nyitott, a változatosságot szerető ember vagyok. Előítéletektől mentesen élem az életem. Ez a tulajdonság fontos számomra, hogy a partneremben is meglegyen. Nagyon szeretek a fiammal lenni, nagyon sokat tanulókTőle. Imádom a filmeket, a zenét, sportokat. Sokat olvasok. Filmeken belül, kedvelem a skandináv, az olasz alkotásokat, zenén belül, a latin zenét elektronikus zenét. Kedvenc könyveim: Utas és holdvilág, Erlend Loe munkássága. Sportban tulajdonképpen mindenevő vagyok. Fontosnak tartom még velem kapcsolatban, hogy a buddhista utat találom hozzám leginkább közelinek, így ebben a filozófiában hiszek. Azt gondolom, hogy az emberi kapcsolatokban ezen belül a párkapcsolatokban is a legfontosabb építőelem a szeretet, ha ez nincs, akkor nem tudnak működni.

Éppen online budapesti társkereső nők

Dorottya - társkereső Budapest - 51 éves nő
Dorottya, 51 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
4 órája lépett be

Értelmiségi, sportos, sokszínű partnert örömmel fogadnék Budapesten-----aki nem megkötni akar engem=összeköltözni nem fogok senkivel, - de tartalmi kötődést - (szeretetet, megbecsülést, élvezetet) tud kiváltani belőlem.SOTE és Marketing másoddiplomával gyógyszeripari managerkért dolgoztam ( amíg ki nem mentem Németországba élni-dolgoznii 2,5 éve,-ahol a nálam jóval idősebb orvos férjem él időnkénti hazalátogatással,- ahonnan hazaköltöztem végül - nem alkalmas a mostani ottani légkör, környezeti minőség...a megkívánt életvezetéshez...), teniszezem ( egykori verseny-teniszező múlttal), Body buildingezem ---> partnert szeretnék találni ezekhez a sporttevékenységekhez is...-így lenne komplett a kapcsolat .Vonzzon de ne kényszerűen kössön, motiváljon de ne erőltessen, segítsen de ne taszigáljon az Úr....Igen sokat tudok és fogok adni neki ha a "vegyértékeink"találkoznak..NINCS ÉS NEM IS AKAROK ELŐFIZETÉST=CSAK SAJÁT CÍMEN LEVELEZEK HA ÚGY ALAKULNA...---magán mail.címet nem mindenkinek adok kii---Te legyél előfizető ha lehet
Edit, 69 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
2 órája lépett be

Edit vagyok, 69 éves, lakhelyem Budapest.(Buda) Hosszas rábeszélés és gondolkodás után, úgy döntöttem, hogy megpróbálom a társkeresésnek ezt a formáját, bár még mindig szkeptikus vagyok. Az is igaz, hogy csak az talál, aki keres, ezért megadom magamnak ezt a lehetőséget. "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan" Antoine de Saint Exupery "Mindenik embernek a lelkében dal van, És a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a másik énekét is szépnek." Babits M.i
Klára, 62 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
1 órája lépett be

... az élet édes álom... ami akár igaz is lehetne.
Franci, 32 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
2 perce lépett be

Kicsit vad, kicsit önfejű. Csendesen extrovertált. Nagyon lendületes, nagyon lelkes és nagyon kitartó. Lételemem a mozgás, a természet és a zene, ezek határozzák meg életemet. Sok szép álmom van, szeretném végre valakivel megosztani. Kölcsönös szimpátia esetén írok.

Éppen online budapesti társkereső férfiak

Levente, 42 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
42 perce lépett be

"volt e világban olyan vágyad arra a helyre jutni ahova nem sokan jutnak el, a világ oly zugaiba, ahol még a madarak is ritkán jutnak el. Mit is rejt e világ , sok mindent ami nem ember számára teremettet. Vannak bátrak akiket lágy ölébe enged a hegy, szeretetért és tiszteletért cserébe. Ez a világ oly kristálytiszta, hogy ha bármit megtagadsz vagy megszeged törvényét, uralni akarás vagy mindenek felett állni ez a világ nem engedheti meg az ember fiának. Ha megteszed, megveszed csak egyszer fizetsz érte de ennek csak egy ára van, az életed! Létezik e világ, ott ahol magam is megkérdem van egyáltalán keresnivalóm itt? mivel érdemeltem ki, hogy ezt a gyönyört "a mennyek országát" láthatom és megélhetem a varázsát, olyan világ ez ahol a jég kristály alkot világot a hideg lélektelen kőben, de a kőnek is szíve van, ha befogad a világába, sokan nem értik e zord világ titkát ahol te vagy az *** élet és benned az Isten ahol a föld súrolja az eget. ott van! ahol fél lábad a földön fele az égen jár! Levente * https://www.youtube.com/watch?v=Rl06XO2Q10Y&feature=youtu.be Az ideinél sokkal sikeresebb, boldog új esztendőt kívánok! Szia ! Fogadd szeretettel Falevél és fénysugár Lehetek e egy ilyen szépségesnek mosoly az arcén, lehetek e rózsa száll a e kezében, bánat a könnyeiben, csoda a reggeli napsugárban mely arcát lágyan érinti. Mond Lehetek e Lehetek ki bánatos, fáradalmas nap után egy jó szóval megérint, Vagy csak száraz levél mely elhagyja fáját és a feledés szelével a végtelen egek fele száll . de majd hol földet ér testéből új élet sarjad a magban melynek életet adva ad . L.L *moderálva*
János, 60 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
2 órája lépett be

A felfedezés izgalma, a játék vibrálása férfi és nő között.... nos, ezek nélkül nemigen lenne értelme élni. Van bennem vágy és megvan minden adottságom, hogy játsszam az életet, Veled, hogy megvívjuk az örök párbajt... nem ellened - érted és értem.... Szellemi szabadfoglalkozású Budapesti értelmiségi vagyok, a magam ura. Sokat tapasztaltam, okos vagyok, s talán kiegyensúlyozott és jólelkű is. Sokat teszek - az egyébként jó - fizikai képességeim megőrzéséért, intenzíven sportolok, de tornásztatom az agyamat és a lelkemet is. És főleg, várok Rád.... Nem tudom kinek a bőrében rejtőzöl, de ha itt leszel, rád ismerek. Előttem nem kell titkolnod, az eszedet, szeretem a szuverén, szép és okos, igazi nőket.
Zoltán - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Zoltán, 60 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
9 perce lépett be

kicsit ilyen kicsit olyan vagyok nincsenek rögzült szokásaim vágyom a változásra képesnek érzem magam egy új kapcsolat felépítésére.
Gábor, 60 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
2 órája lépett be

szia ! szeretem az életet a kihívásokat , szeretem a természetet , szeretnélek megismerni ! Mindenki igazi társra vágyik. Olyanra, aki figyel, aki megért, aki segít, és aki szeret

Diplomás budapesti társkereső nők

Erika, 48 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Főiskolát végzett

Férfit szeretnék! A kölcsönös értékelés, tisztelet, elvárás egy kapcsolatban, de legyen humora, imádjon nevetni, legyen jóban a ritmussal, és merjen Élni. Keresem azt, aki pozitív szemléletű, aki intelligens és figyelmes. Kinek bőre érintése , felemelő érzés. Akivel jó együtt ébredni és összebújva, elaludni.
Éva, 37 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Egyetemi diplomás (jogász-közgazdász)

Egy céget vezetek.Romantikus vagyok ,de 2 lábon állok a földön.Szeretek olvasni ,utazni.Hasonló végzettségű,munkájában is eredményes, ,magas ,gyerektelen ,de saját gyereket akaró társat keresek, Szeresse a Balatont, az utazást.
Kata, 34 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Egyetemi diplomás (jog)

Szeretném megtalálni a társam, akivel onfeledten jol erzezhetem magam,es ezaltal boldogga tudom tenni Ot is. Olyan valakit keresek, akitol mindig tudok mit tanulni,inspirál, igy egyutt fejlődhetunk tovabb. Mellettem biztos nem fogsz unatkozni! Tartos parkapcsolatban gondolkodok.
Ildikó, 53 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Főiskolai diplomás (Pedagógus)

Remélem a java még hátra van. Ezért keresem azt a kedves, figyelmes, őszinte férfit, akit vidám empatikus személyiségemmel megörvendeztetnék, ezért megszeretne és így fontosak lennénk egymásnak. Nem célom senkit megváltoztatni, fontos, hogy rugalmasan viszonyuljunk egymás már jól kialakult jelleméhez életviteléhez, elveihez. Nem csak remélni és várni kell, hogy egy új közös aktív élet, érdekes és élvezetes legyen, hanem tenni is kell érte.

Diplomás budapesti társkereső férfiak

György, 67 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Főiskolai diplomás (muszaki)

igazi tarsat keresek szepet es okosat egy eletre szolót
Adrián - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Adrián, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Egyetemi diplomás (környezetvédelem)

Az élet nehéz is, könnyű is. S minden belül dől el, még ha ezt nem is könnyű elfogadni. Pár dolog ami érdekel: természet, zene, az emberek igazi őszinte, mély természete, a világ dolgai. Szeretek: társaságban lenni, kirándulni, külföldiekkel találkozni, zenélni, megérteni dolgokat. Szoktam félni, elbizonytalanodni, boldog lenni, szomorú lenni. Általában rugalmas vagyok. Nem könnyű elcsavarni a fejem. Nem szoktam olyan dolgokat csinálni amit nem akarok. Szabad vagyok.
Csaba, 60 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Egyetemet végzett

Tisztelt Hölgyeim !! Keresem társam Barátom és jo szeretöm egy személyben
István, 58 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
Főiskolai diplomás (villamosipar)

Szeretném , ha jól éreznénk magunkat az élet minden pillanatában... N E M V A G Y O K E L Ő F I Z E TŐ "Édes a halott dal,de mit fül meg sem hall,még szebb..." J.K.

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső nők

Judit, 49 éves
Társkereső Budapest, ker.
Platina előfizető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!
Barbara, 42 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
Platina előfizető

Különleges szemelyisegu oroszlán Hölgy levadászna zsakmanyat , egyedi és nem mindennapi stilusaval, csak óvatosan!

Ingyenesen megismerhető budapesti társkereső férfiak

Laci, 42 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Korábban azt hittem sok fontos dolog van az életben, de mára már tudom, hogy ez nem így van. A boldogság, a szeretet és a tartalmas vidám élet a legfontosabb. Hosszú és tartalmas kapcsolataim voltak, de eljött az idő, hogy megtaláljam az utolsót, az "IGAZIT". Különben sosem godoltam, hogy ilyen fórumon leszek egyszer, de próbáljuk meg ? .....hátha igaz a varázslat....... Mint a mesében........... ..... a herceg találkozik az elvarázsolt királylánnyal......... ..... a többit mindenki maga gondolja ki, és utána élje át..... ..... Mint a mesében.........
Gábor, 53 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Platina előfizető

Kifelé haladva az erdőből sem adom fel a reményt, hogy megtaláljam azt a Nőt, akivel kölcsönösen és minden téren boldogságot csempészhetünk még egymás életébe.
János, 65 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Platina előfizető

Földmérő mérnökként rengeteget utazom az országban, munkaidőm nagy részében keményen-dacosan harcolva a természet erőivel, időjárási körülményekkel. Tudom, hogy néha milyen gyönyörű helyeken járok, de egyre kevesebbszer csodálkozom rá egy szép virágra, egy érdekes formájú-színű felhőre vagy a domb mögötti naplementére. A napokban egy japán jazz koncertet hallgattam élőben egy hajón, örült volt és vad. Vettem egy CD-t és néha belehallgatok a kocsiban, de nem lehet így azt az élményt visszaidézni. Milyen csodálatos lenne Veled utazni a már ismerős tájakon, hallgatni a zenét és megkérdezni, emlékszel… Kérlek, legyél ebben társam, segíts visszaidézni, felfedezni és együtt átélni az élet kisebb-nagyobb örömeit.l
Zsolt, 28 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Platina előfizető

Szia! azért vagyok itt mert szeretek új embereket megismerni :) Imádok a barátaimmal koncertekre járni, bulizni, mozizni szeretem ha társaságban lehetek :D De nem csak szórakozásból áll az élet :D :( dolgozok, mellette pedig tanulok:) Fontos hogy mindig legyenek céljaid! A sport egész életemben központi helyet foglalt, jelenleg a kondi ami a sportot jelenti számomra.Télen pedig belevágtam a snowboardozásba ami hatalmas élmény számomra:) oOyan lányt keresek aki hasonló gondolkodású, jó beszélgető partner, és ÉLVEZZE AZ ÉLETET ! :D

Keresztény budapesti társkereső nők

Georgina, 53 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
református vallású (nem gyakorlom)

Multikultúrával rendelkező személy vagyok, több országban éltem. Intelligencia, stílus, ápoltság, elegancia, igényesség - determinánsak az életemben. Ezeket a személyiségjegyeket értékelem a partnerem esetében is. Állandóan tanulok - jelenleg PhD, sokat utazok, szeretem a művészeteket, színházat, zenét. Lehetőség szerint egyedülálló, független férfi érdekel. Kérem, 180 cm-nél magasabb, sportos testalkatú férfiak írjanak.
Erika, 58 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
református vallású (a magam módján gyakorlom)

Őszinte, hiteles, empatikus társat keresek lelki, testi együttléthez. Egy megnyílt LELKET. "Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy tovább adni azokat, akkor azok birtokolnak téged.Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mint, ha vizet tartanál. Mert ha megszorítod eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon és örökre a tiéd marad." Nem vagyok előfizető, csak e-mail címre tudok írni.
Eta, 46 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
vallása: evangélikus (rendszeresen gyakorlom)

Életvidám,optimista,az életet nem túlbonyolító állatbarát kutyatulajdonos vagyok.Szabadidőmben szívesen kirándulok,sportolok,főzőcskézek......Hasonló érdeklődésű megbízható társat keresek.A személyes találkozót jobban szeretem mint a levelezést,de valahogy el kell kezdeni.Ismerj meg:)Légy bátor és írj vissza....ne félj:)
Magdolna, 60 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Sokirányú érdeklődéssel bíró, tartalmas életre vágyó független nő vagyok...... Aktívan élem az életem testileg, lelkileg és szellemileg is. Korban hozzám illő társat keresek, aki szeret kirándulni, utazni, színházba járni, és érdekli a sport, esetleg sportol is valamit. Reménykedem, hogy van itt valaki, aki ugyanezt keresi ..... A hétvégéket tavasztól őszig Balatonkenesén töltöm, ehhez az életformához szeretnék társat találni.

Keresztény budapesti társkereső férfiak

Janos - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Janos, 66 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Magyar származású orvosként a világ számos táján dolgoztam már és dolgozom ma is -Németországban.- de otthon keresek nívós, energikus, szeretetre méltó társat egy független, diplomás, önbizalommal és önkritikával rendelkező hölgy személyében.Aki a bölcs, higgadt hangon adott segítséget átgondolja megfogadni de a dirigálást nem tűrné el--tehát büszke méltósággal teli személyisége van.Fiatal koromban verseny atléta voltam, örülnek ha a hölgynek is lenne versenysport múltja--az semmi egyébbel nem pótolható karaktert fejleszt ki az emberben.Nem megkötni de kötődésre motiválni szeretnem öt, nem házi-tündért -ingyen bejárónőt keresek --- tisztelhető, szerethető, elvezhető hölgyet egy 44-53/4 éves nő személyében, aki partnerem tud és akar lenni a közösen egyeztetett értékrendű programokban, tevékenységekben egyszer s mindenkorra.Igen sokat tudok és kívánok nyújtani neki én is. Nem bamba elfogódottsággal kényeztetni de a "csillagokat lehozni "neki....vegyük komolyan . csak Similis simile gaudet
Péter - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Péter, 46 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)

Szia! Péter vagyok, és Budapesten élek. Komoly kapcsolatot keresek Jelenleg németet tanitok egy középiskolában. Szeretek futni, úszni, kirándulni, túrázni és sokat sétálni a friss levegőn illetve beülni egy cukrászdába vagy egy étterembe és ott egy pohár bor mellett jókat beszélgetni az élet dolgairól.
Gábor, 60 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Tartós, hosszútávú kapcsolatot keresek, nem levelezőset hanem kéz a kézben sétálósat..... Keresem a négy lábon álló kapcsolatot. Fiatalos, aktív életet élő, rendszeresen sportoló, fotózást, kirándulást, túrázást, utazást, mozit, színházat szerető vagyok, szeretem tartalmasan eltölteni a szabadidőmet, keveset ülök otthon, de ha van valaki aki mellett összebújva filmet nézünk az is nagyszerű program.
Bálint, 40 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

...De érted, hogyha az ember például vesz egy kanapét, akkor hajlamos azt gondolni, hogy egy életre van egy kanapéja és történjék bármi, a kanapé-gondot letudta. Összegyűjtöttem mindent, de tényleg, volt egy jó kis hifi-tornyom, egy tisztességes ruhatáram. Már majdnem... majdnem kész voltam"

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső nők

Eszti, 26 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Eszti vagyok, 21 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sára, 24 éves
Társkereső Budapest, VI. ker.

szeretek olvasni,filmet nézni,bulizni,kirándulni,későn felkelni,kaját,az állatokat,és a normális embereket
Sztella, 25 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.

Keresem a társam :) Szeretek ismerőseimmel sok idot tolteni ha megtehetem.Érdekel a fotózás,hobbi szinten néha szoktam ha lesz ötletem.Szeretem a jokedvet, a humoros embereket( de amugy elegge melankulikus alkat vagyok).Érdekesnek találok sok dolgot, pl. a természettudományokat, a pszchiológiát, a csillagászatot, az asztrológiát, az irodalmat és a történelmet.Fontosnak tartom,hogy harmóniában legyünk önmagunkkal,én is erre törekszem ebben a nehéz és rohanó világban.Szeretem a zenét, sok félét szoktam hallgatni, pl. 80-as,90-es eveket,jazz zenét, klasszikus zenét, rap zenet,acapella zenét, Paul McCartney-t,Leonard Cohen-t, Madredeus-t,Tobu-t,Paolo Conte-t, Koorpiklaani-t,Abba-t, Litfiba-t, Magyar rockabilly-t,Toygar Isikli-t,Justin Timberlake-t, Busta Rhymes &Mariah Carey-tAlex Clare-t,Buna Vista Social Club-ot,Jessie J-t, Ini Kamoze-t, Shaggy-t,Jason Mraz-t, Mamas and The Papas-t,Anima Sound Systeme-t,Simon & Garfunkel-t,Scott McKenzie-t,Adele-t, Jovanotti-t, Fairy Tail-t,Mike Oldfield-t,Green Day-t és még sokmást Főként krimi és fantasy könyveket szeretek olvasni szabadidőben.KEDVENC íróim: Dan Brown, Illés Endre,J.R.R. Tolkien, Stephen Meyer.
Kriszti, 24 éves
Társkereső Budapest, VII. ker.

Sziasztok :D Mindez új nekem, még nem tudom mit keresek itt. :) Szeretek ismerkedni, nem kifejezetten párkapcsolatot keresek, de még az is elképzelhető. Nem vagyok az egyéjszakás lány, tehát az ilyenek kérem kíméljenek. Kedves, értelmes (már amennyire) lány vagyok :D Szeretek olvasni, rajzolni, sétálni, beszégletni, szeretem az állatokat :D Nem is tudom mit írhatnék még... ha kérdésed van írj bátran , én szívesen válaszolok bármire :P Ennyit a bemutatkozóról :D

Fiatalabb, 30 év alatti budapesti társkereső férfiak

Marci, 26 éves
Társkereső Budapest, ker.

Alapvetően egy kedves, megértő jófej srác vagyok. Hogy mit kamázhatnak bennem ? Semmi elfogultság nélkül szerintem a humorérzékem van az első helyen itt Ebből adódoan sok helyzetet meg tudok oldani lazábban is ami rosszabbul is kijöhet akár. : ) Imádok sportolni, és itt az első helyen a focit emelném ki.Bár igaz hobbi szinten csinálom mostmárt, viszont imádom csinálni. Emellett járok edzőterembe is, amit nagyon fontosnak tartok! Amit még szoktam sportolni az a futás,asztali tenisz, és az úszás. Szeretek bulizni, leginkább a házibulikat favorizálom, de szórakozóhely is szóbajöhet persze. Egyépként ha arrol van szó szeretek túrázni is, különböző szabadtéri programoknak se vagyok ellene. Ha több minden érdekel , vagy csak csevegni akarsz, akkor írj bátran. ;)
Tomi, 29 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.

•Koncertek •Színház •Fesztiválok Jó lenne veled társalogni/barátságot kötni/izgalmas első találkát kitalálni/élményt gyűjteni meg hasonlók. :) (Talán ezek még ma is fontosak.) Szeretem a mindig lüktető fővárost, de talán még jobban azt, amikor jön fel a nap, amikor egyetlen hullám sincs a Dunán, és szinte az egész város a tiéd. Egyébként menő lenne veled koncertre/színházba/érdekes programra menni, vagy szimplán csak kulturálisan el lenni. És talán még főzni is tudok.
Dávid, 28 éves
Társkereső Budapest, X. ker.

Nem szeretem a sértődékeny embereket, nem szeretek otthon ülni, szeretek sportolni, imádom az állatokat és mindenem az autó
Dani, 29 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Három nehéz dolog van a világon: - Úgy mondani igazat, hogy senkinek ne fájjon. - Úgy mondani kellemest, hogy hízelgés ne legyen. - És úgy érvényesülni, hogy senkit se tapossunk el.

30-as budapesti társkereső nők

Adrienn, 31 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.

Szeretek nevettetni s nevetni is, Komoly dolgokat,filmeket,barátokat s játszani akár konzolon vagy pc-n. Sétálni s bámulni az égboltot. :) Egy olyan kapcsolatra vágyom ahol megértenek,közös döntések születnek s romantikában sincs hiány. Válaszlevet nem mindig tudok ìrni mivel nem vagyok prémiumos,ìgy email cìmet szìvesen fogadok.
Brigi, 36 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.

Brigi vagyok, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Katalin, 32 éves
Társkereső Budapest, III. ker.

Sziasztok! Kedves hűséges őszínte.Aranyos lány vagyok. egyenlőre ennyit ha megakarsz ismerni írj.
Anna, 39 éves
Társkereső Budapest, ker.

Szia, örülök hogy megtekinted az adatlapomat! :) Alapvetően vidám természetű vagyok és optimistán szemlélem a világot. Egy séta a természetben, egy kávézó, cukrázda, , ahol lehet beszélgetni bármikor jöhet. Szabadidőmben szeretek moziba járni, kirándulni és mostanában a lovaglás lett a fő „szabadidős” tevékenységem. Komoly kapcsolatra is nyitott vagyok. Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet és megismerkednél velem, kérlek feltétlenül írj! :)

30-as budapesti társkereső férfiak

Lali, 39 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Természetkedvelő, romantikus érzelmi világú párt keresek, akivel jókat tudnánk kirándulni, utazni, bicajozni, akivel sok szép közös élményt szerezhetünk. ;) :) Leginkább jellemzők rám: *Természet szeretet **Kitartás ***Kreativitás ****Játékosság *****Logika ******Romantika *******Igényesség ********Sport szeretet
Zoltán, 38 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

A belső tulajdonságoknál mindenkinek más a fontos, úgyhogy erről nem nagyon írnék ide semmit, majd úgy is rá tudsz kérdezni ha érdekel a dolog. Amivel az időmet töltöm: utazás, sport (foci, strandröplabda, squas, kori, snowboard), mozi, színház, póker, olvasás, séta a városban. Ahová szívesen visszamennék még életemben az Spanyolország, Roma és Monaco. Na szerintem elég is hirtelen ennyi ömlengés önmagamról:) Ha érdekesnek találsz úgy is írsz, ha meg nem, akkor el sem jutottál ezekig a sorokig.....
Sándor, 37 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Sziasztok! Sándor vagyok, 36 éves, lakhelyem Budapest. Főiskolát végeztem, alkalmazott vagyok, alkalmanként dohányzom, ritkán iszom alkoholt. 175 cm magas vagyok és 86 kg, sportosnak mondható a testalkatom , meghatározhatatlan színű a szemem , a hajam fekete. Szeretek kimozdulni a lakásból, főleg, ha van valaki, akivel ezt megtehetem. Szeretek sétálni, kirándulni, moziba járni, ....stb. Mivel nem vagyok előfizető, ezért sajnos csak az e-mailre tudok válaszolni. :( Küldj email címet, ha jobban szeretnél megismerni! :) Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Sándor nem írt elfogadható bemutatkozást.)
Viktor, 32 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Kedves Látogató, Ha szeretnél megismerkedni egy régi értékrendekkel rendelkező fiatal emberrel, akinek helyén van a szíves, s normális egzisztenciával rendelkezik, akkor ne félj az újtól, ismerkedjünk :) Leginkább a nagy séták s beszélgetések, nevetések híve vagyok. Komoly kapcsolatot keresek, már kinőttem a kalandozásokból, most már egy olyan valakire vágyom akivel lehet jövőt építeni, tervezni. Sokan mondják, hogy jó a humorom, meg magam is szeretek mosolyt csalni mások arcára. Legyen szép a napod :)

Középkorú budapesti társkereső nők

Éva, 46 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Kedves Sorstársaim! Szeretnék még ebben az életben BOLDOG lenni és szeretnék mást is BOLDOGGÁ tenni... És talán egy közös pont van már mindkettőnkben, hiszen mindketten ugyanazt keressük és talán pont egymást! Hogy milyen vagyok? Írhatnék ide bármit, de úgy is az lesz a döntő, hogy milyennek találsz a való életben. A körülettem lévők kedvesnek mondanak és nem igazán értik, hogy miért is nincs mellettem senki. Nem szeretnék senkit megtéveszteni, de nem vagyok budapesti, Pest megyében lakom, a munkám köt Budapesthez, így mindennap ingázom. További szép napot Mindenkinek! É.
Marianna, 48 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

akkor most pár gondolat: /nem vagyok jelenleg előfizető,csak email címre tudok válaszolni/ Azt a férfit keresem akivel jól érzem magamat és fejlődni tudok mellette,egy egyenrangú kapcsolatban. Úgy gondolom hogy vannak karmikus kapcsolatok, akihez több szál fűz mint másokhoz és ezt rögtön érzitek amikor látjátok egymást... Nekem a humor és a normális ego szint nagyon fontos egy kapcsolatban,tudjon valaki magán is nevetni erre gondolok! Az a típus vagyok aki bírja a nehézségeket,és nem esem mindentől kétségbe, megtanultam megoldani a dolgokat, és el is tudom engedni őket.... "Ami jön fogadjátok, ami megy engedjétek,, /Dalai Láma/
Éva, 49 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.

Egy társat keresek komoly kapcsolatra, akivel jó beszélgetni, közös élményeket szerezni szeretben szerelemben harmóniában öszinteségben.
Netti, 46 éves
Társkereső Budapest, II. ker.

Sportosan nőies, energikus, aktív életet élő nő vagyok. Idegenforgalmi közgazdász, vállalkozó. Megjelenésem fiatalosságot, igényességet, harmóniát közvetít. Laza elegancia, kellő vagánysággal párosul. A sport lételeme mindennapjaimnak. Alakformáló edzéssel, futással, görkorcsolyázással tartom karban az alakomat. Nyáron aktívan vitorlázom, télen imádok síelni. Hobbim a tánc, a latin ritmusokat kedvelem. Szeretek fotózni és utazni. Utazásaim során szívesen búvárkodom. Fontos számomra a nyíltság, a gyengédség, a romantika egy párkapcsolaton belül. Szenvedélyes és bújós vagyok, fontos az intimitás, és az érintés. Sokoldalú, nyitott, vidám, temperamentumos egyéniség vagyok. Szeretném megélni a nőiességet, egy karizmatikus, erős férfi oldalán, aki minden tekintetben igényességre és harmóniára törekszik. A metabolikus életkorom 26 év. Ennek megfelelő az energiaszintem és az aktivitásom az élet minden területén!

Középkorú budapesti társkereső férfiak

Dénes, 43 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Üdvözlöm a kedves hölgyeket ,, köszönöm a látogatást és a bizalmat ,, kérem csak komoly kalandorok keresenek köszönöm Üdv Dénes
András, 45 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Mindig remélj, légy erős. Nevess hangosan és játssz keményen. Élj a pillanatnak. Álmodj nagyot, nyisd ki az elméd, higgy a csodákban, Bocsáss meg gyorsan, Csokolj lassan és szeress úgy, mintha sosem bántottak volna. De legfőképp élvezd az életet, hiszen csak egyszer élsz!!!!!!! ????
Ottó, 41 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Előfizum lejárt, mail címet kérek szépen... :-) Szeretek mindent kipróbálni. Új vagyok a netes ismerkedésben, nem tudom mit várhatok de nem veszthetek semmit úgy érzem. Szívesen ismerkedek barátkozom, szeretnék új barátokat találni.
András - társkereső Budapest - 43 éves férfi
András, 43 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Középiskolásként találkoztam először Saint-Exupéry mondásával: \"Szeretni nem azt jelenti, hogy két ember egymásra néz, hanem azt, hogy ketten együtt ugyanabba az irányba tekintenek\". Persze ez nem tetszett, berzenkedtem ellene, küzdöttem, prüszköltem, hevesen vitattam... Mégis, vissza-visszatérően kísértett... Időközben eltelt húsz év. És, bármily nehéz is, fejet kell hajtsak... A másik alapvetően útitárs tehát, nem \"úticél\". Ez fontos, különben könnyen csalódás lesz a vége... Sokkal fontosabb, mint hogy síelni, golfozni vagy szörfözni szeret-e jobban, ezekben bőségesen lehet közös nevezőt keresni, alkalmazkodni... (Ami engem illet, ígérem, megtanulok! ;-) Szóval vagyok: komolyabbféle gondolkodású, széles érdeklődési körű, elemző és filozofikus hajlamú, mélyérzésű (habár ez manapság inkább átok), alapos, az igazságot elkötelezetten kutató (legalább is remélem :-), természetkedvelő, beszélgetni szerető. Társak az úton akkor lehetünk, ha - akárcsak én - az életben nemcsak a hétköznapok szépségeit és örömeit, hanem ennél többet is keresel.

50 év feletti budapesti társkereső nők

Anna, 64 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marietta, 56 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Mit is írhatnék magamról csak annyit hogy egy jó kedélyű nő vagyok aki szereti az életet, de tudod mit ha tetszem neked akkor gyere és ismerj meg személyesen
Andrea, 54 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Életkorban ötvenes,de lélekben igazán fiatalos,pozitív,életigenlő hölgy vagyok. Közös élményekre vágyom,hosszú távra tervezek és keresem azt az urat,aki elfogadja,hogy kétlaki életet élek Budapest és a munkahelyem (Kunmadaras) között,hajlandó ismerkedni,a világot együtt felfedezni és később a világom részévé válni. Kalandorok és azok,akik egyéjszakás kalandot keresők kíméljenek!
Catrin, 60 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

"Add meg minden napnak az esélyt,hogy életed legszebb napja legyen" Vígkedélyű,minden újra nyitott,nem a fellegekben járó nő vagyok. Keresem a másik felem,mert csak párban tudom elképzelni az életem. Hiányzol... Ha szeretnéd,hogy válaszoljak,kérlek add meg az e-mail címed. Illetve.... (kimoderálva)

50 év feletti budapesti társkereső férfiak

Anton, 58 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Közös szellemi csavargás, intellektuális humor, nyitottság a Világ szépségeire. Alázat és elfogadás a másik belső-külső világa felé. A jókedvű, őszinte, nyíltszívű emberek szeretete,velük való közvetlen sokat röhögős kapcsolat, és mély barátságok. Abszurd humor, kreativitás. Kortárs képzőművész és filmkészítőként fontos az alkotói környezet és annak emberi oldala is. Építészekkel, tájtervezőkkel, belsőépítészekkel együtt gondolkodva alkotok egyedi térplasztikákat főleg üvegből. A világ minden táján azonnali tegezős kapcsolataim születnek, így a fiatalabbak abszolút társukként élvezik „örökifjú”, stílusomat. Hajam színét nem a kor hanem a gének festették ilyen szépre még 38 évesen, lásd George Clooney:) Fontos az egymásra figyelés, őszinteség, a kölcsönös vágy az együtt-levésre, összebújásra.. A legfontosabb számomra a belső értékek csendes ereje, ami akár fergeteges tánccá is fokozódhat. Laza, humorral átszőtt együttlét, a csend tisztelete. A kor, mint érték megbecsülése, amúgy háttérbe helyezése. A természet, a zene, a szép énekhang szeretete és tisztelete. Szóval együtt megbecsülni az élet apró és nagyobb ajándékait, örülni az életnek. Éljen Mindenki!! 58nak látszó 46os aktivitású, papíron66, aki 50hez közeli nyugodt, szeretni nagyon tudó lányt keres, ha ez megbocsátható:):)
Miklós - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Miklós, 55 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Szia! Miklós vagyok, most nem volt időm bővebben írni magamról. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha meg akarsz ismerni.
Zsolt, 52 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Építészként dolgozom, szeretem a természetet, a művészeteket, a könyveket, zenét, bor és gasztronómiát, ízeket, illatokat, érdekelnek az emberek...
Richárd - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Richárd, 59 éves
Társkereső Budapest, XII. ker.

Nem vagyok szép.Fiatal sem.Éppen anyagilag sem fényeskedem.Dohányzom is.Néha a jó italt sem vetem meg.Kártyázni is szeretek.Lóversenyre is jártam.A hűség sem volt mindig erős oldalam... Szóval szeretek élni,jókat nevetni,olvasni,vitorlázni,úszni,horgászni, finomakat enni-sokat meg is tudok főzni-és még annyi mindent,de nem mindig.Futni utálok és nem is szoktam megfutamodni.Feladni sem szoktam,vállalom a harcokat..és tudok a legnehezebb helyzetekben is jókat röhögni.A humorérzékem Rejtő Jenőn edződött. Hiszek Istenben és a tudományban is. Szeretem az asszonyokat,a kutyákat,a lovakat és a gyerekeket.De volt macskám is :-) Azt mondják tudok szeretni...néha nagyon is. Immáron hosszú ideje nem vagyok előfizető,ezért csak email címre tudok válaszolni.Ok : meguntam a végtelen levelezéseket.Ha írsz,megadom a telefonszámomat.Beszéljünk.Azután eldönthetjük,kívánjuk-e látni egymást.Azután...? :)))

Elit budapesti társkereső nők

Mónika, 48 éves
Társkereső Budapest, XVIII. ker.
Felsővezető

Csinos, vonzó, intelligens, diplomás nő keresi párját sármos férfi személyében. Rendszeresen úszom, sokat olvasok, kirándulok. Szeretem a társaságot, a jó beszélgetéseket. Szívesen sütők-főzök, mert így kiélhetem a kreativitásomat. Nem hiszek a hosszas levelezésekben, szerintem egy találkozás eldönti, hogyan tovább. Hiszek a villámcsapásban.:-)
Mária, 60 éves
Társkereső Budapest, XIII. ker.
Középvezető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok..Egzisztenciálisan hozzám illő partnert keresek. A fotóimat 2013-2019-ben készítettem.
Mikolt, 34 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Középvezető

"Semmitől nem félni, de mindenhez kötődni. Mindent átélni és mindent megtartani. Vajon lehetséges-e? Újraélni minden hajnalt, mintha először látnánk, érezni minden virág illatát, szüntelenül megújulni, és nem ismerni a szót: keserű. "
Évi, 47 éves
Társkereső Budapest, XVI. ker.
Középvezető

Pár szóban írjak magamról...Hát elkezdem aztán a többit majd talán szóban..:) Szeretek élni, szeretem élvezni az életet, szeretek szeretni és szeretve lenni, szeretek nagyokat nevetni, utazni, új dolgokat megismerni, felfedezni..:) Most pl. újabb hóbortom a búvárkodás.. fantasztikus:) Életem fontos része még a humor, anélkül nem élet az élet:) Jó lenne megtaláni a párom, valakit, akivel megoszthatjuk a fontos és nem olyan fontos dolgokat, élményeket, akivel végigjárjuk az utat... Fontos ugyan a hasonló hullámhoszz de az még fontosabb, hogy fogadjuk el, szeressük és tiszteljük egymást olyannak, amilyenek vagyunk . Fontos, hogy ne akarjunk változtatni egymáson és egymásra telepedni sem. És persze azt is, hogy a céljaink, álmaink hasonlóak legyenek. 35 fölötti, mélyérzesű, őszinte, meleg és nyilt tekintetű, tiszteletet, szerelmet fogadni és adni tudó, az élni szerető és az életet élvező férfiak, hol vagytok??

Elit budapesti társkereső férfiak

Marcell - társkereső Budapest - 64 éves férfi
Marcell, 64 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Felsővezető

Egy független, sportos, aktív életet élő informatika vezető keresi komolyan a társát.
Tibor, 57 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
Felsővezető

Élni az itt és a mostban! A jelent, a pillanatot élem meg! Ha ezt jól csinálom, a jövöm szép, olyan amilyennek szabad döntésemmel teremtettem! Az ősi törvényt, az emberi erényeket élem meg! A rosszból hálásan tanulok! A jót megosztom, hogy igazi öröm forrása legyen! Ez az elmélet! Mindannyian azért születtünk le , hogy boldogok legyünk! Ezt csak Társunkkal, női minőségűnkkel kiegészülve tehetjük esélyesen! Találjunk egymásra, éljünk minden nap egymásnak, egymásért! Ez meg túl érzelgős lett! Mindegy ! Vagyok aki vagyok! Ha az utunk közös egymásra találunk! Siess ! A földi óránk ketyeg! Az egó, az elme keresztbe tesz! Ne hagyd!
András, 51 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Középvezető

"Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység!" :-) /Bástya Elvtárs/ Teljesen normális pasi vagyok! A hangok is ezt mondják... :-) Publikus, VALÓDI fotó nélkül kérlek ne keress! Jaaa, és nem vagyok hajlandó senkinél fotók láthatóságáért kuncsorogni! Valaki árulja már el nekem, hogy fotó nélkül hogyan lehet ismerkedni??? Komolyan mondom, röhej!!! Ha az utcán összefutunk sem vagyunk elparavánozva! Vállald magad! A karcsú, átlagos lányokért rajongok! :-) A molett, duci hölgyeket is kedvelem, de azokért nem rajongok! :D Nem egyszerű. Tipikus skorpió. Ha ez mond valamit... :-) Dohányzom, és nem sportolok semmit! Enélkül is eszméletlen jó kondiban vagyok!!! :-) Imádom a zsíros, szaftos, magyaros "egészségtelen" ételeket, és pont nem érdekel mit fecsegnek össze-vissza a dietetikusok! :D
Szilárd - társkereső Budapest - 36 éves férfi
Szilárd, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
Középvezető

Arcoskodás nélkül állíthatom, hogy nem csak a nevem Szilárd. Megbízható, őszinte, sőt az a típus vagyok akire bátran lehet támaszkodni. De a jövőmet céljaimat illetően is szilárdak az elképzeléseim, eddig mindig sikerre vittem amibe belekezdtem. Jellemző még rám, hogy mellettem nem lehet unatkozni. :) semmi rossznak nem vagyok elrontója, ha közös kalandról van szó. Szóval szeretem a jó humort a kihívásokat, de ha megfelelő partnerre lelek akkor romantikus vagyok akár Rómeó.. már a suicid dolgot leszámítva :) Munkámat és egzisztenciámat tekintve úgy érzem már kiteljesedtem, stabil anyagi háttérrel rendelkezem. Szabadidőmben rendszeresen sportolok, legfőképp focizom és a vitorlázó repülőzök, illetve az utóbbi időben a keleti mozgáskultúrával kezdtem foglalkozni (joga és harcművészetek) ,de egyenlőre csak amatőr szinten... Zenében inkább a hagyományos és klasszikus hangzásvilág érintenek meg, bulizás szórakozóhelyekre járás kevésbé áll hozzám közel. Fontos számomra a jó kommunikáció, a tartalmas minőségi időtöltés, szeretet nyelvemben is ezen van legfőbb hangsúly. Társam, lelki társam és szerelmem keresem egy személyben, hosszútávú kapcsolat reményében.

Fényképes budapesti társkereső nők

Edit, 59 éves
Társkereső Budapest, I. ker.
6 fotóval

Sok minden érdekel. A szakmámom kívül az utazás, jóga, rajzolás és festés,de mostanában a vitorlázás is. Szeretem a mozit, színházat, baráti összejöveteleket, biciklizést, kirándulásokat, sízést... Olyan partnert keresek, aki pozitív beállítottságú és megőrizte nyitottságát, kíváncsiságát a világ iránt.
Évi, 56 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
1 fotóval

Lelkünk, ha összeér az élet egyik legszebb ajándéka. Tovább színesíthettjük közös élményekkel, odafigyeléssel, tisztelettel. Aktív kikapcsolódást és művészeteket kedvelő sportos nő vagyok, rendezett egzisztenciával. Vidám, pozitív gondolkodású partnert keresek, aki szeret sportolni, igényes környezetére és magával szemben is, vannak még tervei, szereti az iróniát, a kultúrális kikapcsolódást. Együtt minden szebb és könnyebb is!
Éva - társkereső Budapest - 64 éves nő
Éva, 64 éves
Társkereső Budapest, IV. ker.
7 fotóval

Fiatalos, optimista, vidám alaptermészetű hölgy keresi a társát egy őszinte,kedves, jó humorú férfi személyében. Romantikus alkat vagyok, szeretem a természetet, az állatokat, el tudok gyönyörködni egy naplementében. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazni, úszni, fotózni. Jó lenne mindezt megosztani valakivel. Csak sexpartnert keresők ne írjanak!
Csilla, 42 éves
Társkereső Budapest, XIX. ker.
20 fotóval

Egy őszinteségen alapuló,hosszútávú komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani az erre érdemleges szimpatikus,és vonzó társsal,akivel együtt valósíthatjuk meg közös álmainkat,és céljainkat.Egy kapcsolatban nekem fontos értékrend az őszinteség,a másik megbecsülése,tiszteletben tartása,oda-vissza,fontos az egymásra való odafigyelés,kölcsönös bizalom,szenvedély,vágy,az hogy nagyon szeressenek,és megbecsüljük kölcsönösen egymást.

Fényképes budapesti társkereső férfiak

Béla - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Béla, 54 éves
Társkereső Budapest, V. ker.
1 fotóval

A fene tudja. Ismerőseim mindenfélét összehordanak rólam, ezek zömét magam se hiszem el.
Gábor - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Gábor, 52 éves
Társkereső Budapest, XXI. ker.
4 fotóval

Kedves barátságos, átlagos, egyáltalán nem tökéletes férfi vagyok.Nem táncolok, nem is tudok, de szeretem a természetet, állatokat, igaz történeteket filmesítve, szeretem a romantikus együtt töltött estéket, a barátaimat, összejöveteleket, rock zenét, de abban is válogatok... Szeretek viccelődni, nevetni, nevettetni. IGAZI szerető társat szeretnék.Van egy 11 éves kisfiam akit imádok és velem él. Végre szeretnélek megtalálni Téged akit szerethetek, akiben bízhatok, aki majd tényleg szíből tud szeretni!!! Hűség, feltétel nélküli szeretet,elfogadás, érzelmi meghittség, biztonság... Nem vagyok gazdag, leszázalékoltak a megromlott egészségem miatt",de terveim vannak a jövőre nézve, ha nem vágysz luxus körülményekre , szerény lehetőségeim mellett el is tartanálak... Bizakodva tekintek a jövőbe. Nem az érdekel, hogy van e pénzed, állásod, nekem a szíved, lelked a legfontosabb, és hogy őszintén tudj ragaszkodni, elfogadni, szeretni, és ne légy kötekedő, veszekedős, mert a nyugalmat harmóniát szeretem Kicsit romantikus is vagyok, néha szentimentális, de határozott, és tudom mit akarok. Most írj üzenetet, mert az idő az, amivel nem szabad pazarolni. Mindenkinek egy kevés van belőle és nincs több ha elfogy... nem olyan mint a pénz, amit pótolni lehet ha nincs...Ha gazdag, trendi piperkőc karrierista pasira vágysz, akkor az nem én vagyok...!
Gábor, 72 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
15 fotóval

Nyugalmazott maratonfutó öregjampi partnert keres tánciskolai boogie gyakorláshoz. Képzelj el egy randa vén öregembert, aki egyben van, nem keresi a másik felét, viszont perverz álmaiban boogie-t gyakorol egy sportos, legalább 170 cm magas partnerrel. Na, ez vagyok én! Ped Oféliák rémálma. Boogie-t fogsz velem tanulni, majd ropni nem(!) nyugdíjas klubban vagy főzni, mosni, takarítani álmaid lovagjára. Amennyiben ezek után is írnál üzenetet: a legújabb tudományos kutatások szerint, a valós kornak, ill. állapotnak nem megfelelő fényképnek nincs fiatalító hatása, sőt…igen cikissé tudja tenni a személyes találkozást. Lehet, hogy emiatt nem válaszolnak többen a megkeresésemre? A kis hamisak... :) Gratulálok, ha elértél eddig: van humorérzéked!
Antal, 37 éves
Társkereső Budapest, X. ker.
5 fotóval

Sziasztok! Kommunikáció és médiaterületen dolgozó férfi vagyok! Szabadidőmben sportolok, kirándulok és kulturálódom:)

Most online budapesti párkereső nők

Ibolya - társkereső Budapest - 67 éves nő
Ibolya, 67 éves
Társkereső Budapest, III. ker.
3 perce lépett be

Mit szólnál egy randihoz, ott meg is ismerhetnél:)
Erzsébet - társkereső Budapest - 70 éves nő
Erzsébet, 70 éves
Társkereső Budapest, XV. ker.
7 perce lépett be

Életvidám,optimista vagyok!Szeretek főzni,netezni,kirándulni és jókat beszélgetni!Szeretek sportosan öltözni. Hasonló adottságú,korban hozzám illő társam keresem!
Andrea - társkereső Budapest - 65 éves nő
Andrea, 65 éves
Társkereső Budapest, XX. ker.
12 perce lépett be

Családszerető, őszinte, hűséges társ vagyok... a többit majd személyesen :-)
Barbi - társkereső Budapest - 30 éves nő
Barbi, 30 éves
Társkereső Budapest, XIV. ker.
15 perce lépett be

Sziasztok! Barbi vagyok, 29 éves, Budapesten lakom. Komoly, hosszú távú kapcsolatot keresek, akivel lehet tervezni. Szabadidőmben szeretek tornázni, olvasni újságot, magazinokat, zenét hallgatni(leginkább a régi retró zenéket szeretem), sétálni, jókat beszélgetni, nevetni, filmet nézni, nyáron szeretek strandolni, úszni. Szeretem a házi állatokat, leginkább a cicákat, de sajnos nincsen, bár jó lenne. Fontos számomra az őszinteség, bizalom, megértés, szeretet, egy olyan társsal aki úgy szeret amilyen vagyok.

Most online budapesti párkereső férfiak

László - társkereső Budapest - 58 éves férfi
László, 58 éves
Társkereső Budapest, XI. ker.
0 perce lépett be

László vagyok, 54 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, bátran vedd fel velem a kapcsolatot.
Péter - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Péter, 50 éves
Társkereső Budapest, VIII. ker.
2 perce lépett be

Mit is írjak ide? Na ugorjunk neki:Ha megtetszettünk egymásnak fontos számomra a kölcsönösség,egymás tisztelete! Ebben a korban már tisztában vagyok vele hogy a párom szeretetét, figyelmét valószínűleg gyerekekkel és/vagy bundás házikedvencekkel kell megosztanom, nincs is ezzel semmi probléma amíg az arányok nem csúsznak el. A kölcsönösség például abban is fontos számomra hogy hasonló dolgokat szeressünk az életben. Mozizás, tánc, romantikázás,táncolni egymással, bármi ami élményt adhat úgy jó igazán ha a kedveseddel éled meg. Hát igen romantika.Ez az egyik gyengém.Azt hiszem csak olyan partnerrel tudom elképzelni az életemet aki ugyanúgy fogékony az apró csodákra és a romantikára ami bárhol ott lehet,csak meg kell érezni, mint én. Szóval Pierrot keresi nőnemű társát......
Frigyes - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Frigyes, 39 éves
Társkereső Budapest, XXIII. ker.
4 perce lépett be

SKORPIÓ: Rengeteg energia lakozik benne. Maximalista, a legigényesebb, a legbüszkébb, a legerőszakosabb és a legkíméletlenebb jegynek mondják, sok mindenben a "LEGnek" felel meg. A legjobb szövetséges, és a legveszedelmesebb ellenség tud lenni. ;-) Nagyon kevés embernek ad az egész életében búvárruhát, hogy leússzanak a jeges rész alá és megnézzék, mi van ott a mélységben. Nagyon nehezen szokott megolvadni, de ha mégis, NAGYON TUD SZERETNI. Nem szeretgetni, hanem IMÁDNI TUD!!! De hosszú az idő, míg eljutsz egy Skorpió lelkéig. Az életben megélt fájdalmak edzik meg, mint az acélt.
András - társkereső Budapest - 41 éves férfi
András, 41 éves
Társkereső Budapest, XVII. ker.
7 perce lépett be

Sziasztok! Húúú, ez jó:) Milyen vagyok? Erről másoknak kellene írni. Kicsit ilyen is, kicsit olyan is, de alapvetően nincs nagy gond velem.Mindenre nyitott vagyok, szeretek mozogni, más kultúrákba belecsöppenni, motorozni, Balcsizni, vitorlázni.... Kis rezsijű, kevés km-es, garázsban tartott, sok extrás lányt keresek:) Jól van, ez csak vicc volt!
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Laszlo (63), Budapest
  Fiatalos, mozgékony, életvidám, férfi vagyok. Társam keresem.
  Elvált férfi vagyok. Van két fiam, 31 és 17 évesek. Huszonkét éves kapcsolatom szakadt meg ebben az évben. Budapesten élek, Jász-Nagykun Szolnok Megyében van egy lovasturizmussal foglalkozó vállalkozásom. Szeretem a természetet, az állatokat. Olyan társat keresek, aki a fentiek figyelembevételével megosztaná velem életét.
 • Ádám (25), Budapest
  "Bízz istenben, és tartsd szárazon a puskaport"
  Nem igazán vagyok a szavak embere, de azért igyekszem pár sorban bemutatni magamat: Ádámnak hívnak, Budapesten élek és dolgozom. Szabadidőmben ha tehetem, szívesen túrázok, filmet nézek, nézem a plafont Hobbim az airsoft, íjászat, lövészet. Véleményem szerint más értékrenddel rendelkezem mint a mostanában annyira divat, -már már maradinak vagyok mondható- de ezt majd te eldöntöd Ha szimpatikusnak találsz, és még kérdésed van, szívesen válaszolok!
 • István (51), Budapest
  Napsugaras szép napot..
  Sziasztok......Aranyásó voltam Alaszkában,de"" Budapesten élek..........Egyedülálló, önálló férfi vagyok. Rendezett körülmények között élek. Senkinek a problémáját nem akarom a nyakamba venni, én sem kívánom ezt mástól. Egyet tudunk közösen megoldani csak, ha Te is arra vágysz, hogy legyen valaki melletted aki segít elfeledtetni a szürke hétköznapokat. ..................Ha a tökéletes FFI-t keresed, biztos lehetsz benne, hogy nem most"" találtad meg...! /csodák nincsenek/// Ami mellettem szól.???....jól váltam papíron is.!!..KÉPEKEN NEM A LÁNYOM VAN..!!....Olvas végig,mi elött rám írsz!!!! .........Képeimre kattintani kell............
 • Martin (23), Budapest
  ,,Megpróbálom ismét"
  Martin vagyok 23 éves. Budapesten lakók és dolgozok, jelenleg a Costa Coffe-nál. Magamról pár dolgot röviden: Szeretek bringázni szinte minden nap bringázok hogy legalább formába tartsam magam, kedves vagyok megértő szeretek beszélgetni, tv-zésről már leszóktam mert csak a hülyeség megy benne ha felkeltetem az érdeklödésedet nyugodtan írj rám és elbeszélgethetünk. :D
 • Ferenc (28), Budapest
  Do. Or do not. There is no try.
  Budapesten élek, dolgozom, tanulok, meg ilyesmik. A többi majd privátban.
Társkeresés Budapesten

Társkeresés Budapesten

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. A Duna két partján, az Alföld, illetve a Dunántúli- és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Természetföldrajzi adottságainak köszönhetően a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.

Ezen a vidéken már az őskorban is volt emberi település. A város jelenlegi területén belül az egyik első ismert település a kelta alapítású, de latin néven elhíresült Aquincum, amely a római korban Alsó-Pannónia tartomány székhelye volt.
A honfoglaló magyarok 900 táján jutottak ide. Településüket az 1241-es tatárjárás elpusztította. Az újjáépült város a 15. században a humanista műveltség egyik európai központjává vált. A közel másfél százados török uralom után a városi élet csak a 18. század során kezdett ismét kibontakozni, de igazi lendületet a 19. században, az ország nagyarányú iparosodásával vett.
1873-ban az addig önálló három várost, Pestet, Budát és Óbudát Budapest néven egyesítették.

Ismerkednél budapesti szinglikkel?


Nem találsz megfelelő ismerkedési helyet Budapesten? Esetleg úgy érzed, mindenkit ismersz a környéken? Van még egy hely, ahol nem kerested még az Igazit!

Vallás, vagy végzettség alapján kutakodnál? Őket mind megtalálod a Randivonal Budapest megyei társkeresőjén! Legyél fiatal vagy idős, amennyiben Budapest megyében komoly kapcsolatot keresel, akkor a Randivonal számodra az ideális választás!

Nálunk nem számít, hogy Magyarország melyik részén laksz, vagy akár a határainkon túl, mert a 2 millió párkereső közül egészen biztos találsz a közelben élő, ugyancsak társra vágyakozó magányos szívet!

A Randivonal társkeresőn könnyedén keresgélhetsz (például iskolai végzettség alapján, keresztényekre, fiatalabbakra, idősebbekre).

Hogy Rád találjon a szerelem, először regisztrálj fel az oldalra, tölts fel magadról képet illetve az adatlapodat! Menj biztosra, ossz meg minél több dolgot magadról! Ezután csupán annyi a dolgod, hogy legyél aktív tagja társkereső közösségünknek: nézelődj, írj, randizz bátran!

Randiakadémia oldalunkon adunk pár tippet internetes társkereséshez. Végezetül olvasd el sikertörténeteinket olyanoktól, akik már megtalálták a párjukat a Randivonal segítségével. Hiszen mindenkinek van egy párja, csak nem szabad feladni a keresést!

Mire is vársz még? Tedd meg az első lépéseket a szerelemért és boldogságodért! Regisztrálj most!

Budapest, XII. kerület
Budapest, XII. kerület

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.