Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Elit társkereső

73 444 elit társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők azok a magas beosztásban dolgozó, jól kereső és jól képzett tagok, akik időhiány miatt a társkeresés leghatékonyabb formáját választották.

Néhány elit társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb elit társkereső nők

Viki, 45 éves
Felsővezető
6 napja tag

Fontos számomra az ölelés, tudom, hogy a szavaknak ereje van, van hitem és van érzelmi intelligenciám is. Ha egy szó mindkettőnknél ugyanazzal a jelentéssel bír, az nem lehet hátrány. Azt gondolom, hogy az értékrendem is a helyén van. Mellettem a társam FÉRFI lesz, mert én ezáltal lehetek NŐ... Ha a soraim alapján szeretnél többet megtudni rólam, és szerinted lehetne dolgunk egymással, szívesen megismernélek kölcsönös szimpátia esetén, hogy együtt léphessünk innen. Írj,Írj, Írj!
Évi, 59 éves
Felsővezető
21 napja tag

A személyes találkozás híve vagyok! Talán téged kerestelek? Írj, ha felkeltettem az érdeklődésedet!
Rita, 41 éves
Felsővezető
22 napja tag

Szia! Szeretek utazni, sportolni, az extrém sportokat is beleértve, zenét hallgatni,olvasni stb. Imádom az állatokat, földön, vízben, levegőben! :) Még a munkámat is szeretem.:) Minden lében kanál vagyok.. Saját egzisztenciával rendelkezem, szóval, nem szponzort keresek, hanem egy hasonlóan sokoldalú társat.
Andi, 48 éves
Felsővezető
52 napja tag

Andi vagyok, nemzetközi, fiatalos, északi típus kívül, temperamentumos, déli típus belül, nem otthonülő , laza, merek nagyot álmodni és igyexem, hogy sikerüljön... Karácsonyra szerelmet kérek, nem valami lomot a csomagtartóból... Friss levegő, természet, Puncs + Marika :)

Legújabb elit társkereső férfiak

András - társkereső Budapest - 65 éves férfi
András, 65 éves
500 ezer felett keres
8 órája tag

András vagyok, 65 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sebi, 37 éves
Felsővezető
40 órája tag

Vidám természetű szenvedélyes kedves őszinte becsületes.... Mosolygós persze ha kell komoly magabiztos független igényes Férfi vagyok. Jellemző rám a romantika bújós simogatós érzékí egyéniség vagyok aki imádja életet a szépet..... ) nem válaszolok az csak azért van mert nem v elő fiz.. (
Zoltan - társkereső Burlington NC, - 50 éves férfi
Zoltan, 50 éves
Felsővezető
42 órája tag

"Born and raised in Szabadka Yugoslavia. Speak very little Hungarian, forgot most of it. Would be nice if you speak some English and willing to move to USA eventually.\r\n\r\nDescribe myself? Well, nice guy, comical, smart, easy going but responsible. Still in good condition. You\'d love me.\r\nOK, here\'s more:\r\n*Spontaneous, but plan for the future.\r\n*Always in good mood\r\n*Short term memory sucks, long term still OK.\r\n*I drink, but not an alcoholic. Prefer Chardonnay, but if you say no, I\'ll switch to Cabernet Sauvignon.\r\n*Financially OK too, not rich but not poor either.\r\n*I ride, but not a biker.\r\n*I fish, but not a fisherman.\r\n*Have guns, but don\'t hunt any more.\r\n*Hungarian, so I have an accent, some say it\'s sexy, some say it\'s shitty. You just have to find out for yourself.\r\n*I am in management, so not many friends here. Moved from PA and left friends behind. My family lives out West, CO to Southern CA. Visit them once or twice a year.\r\n*Love the Caribbeans, BVI, Aruba, Jamaica, few of my favorites.\r\n*Prefer summer over winter, although I like skiing.\r\n*Boat person, previous life probably was a pirate.\r\n*My house is always clean, even though I clean once a month, wash dishes as I dirty them. Laundry once a week.\r\n*Garage always a mess.\r\n*Yard and patio; massive cleaning every spring. I cut my own grass in the back, clean and maintain pool and spa myself.\r\n*Like to cook, actually love to chop stuff, onions, meat whatever.\r\n*Award winning medium rare stake on my grill, hope you not a Vegan.\r\n*Run or ride mountain bike once a week. OK, once every two weeks.\r\n*Do 20 push-ups every morning before coffee.\r\n*Sometime I can be an ass, not very often.\r\n*At work they call me Magnificent, have an answer or a fix for every problem.\r\n*Quit smoking 3 years ago, feel like a new man, more energy and everything tastes better.\r\n*Lousy speller, hope no mistakes here, had at least 10 red lines already.\r\n\r\nYou want to know anything else? Message me."
Gyula - társkereső Los Angeles - 59 éves férfi
Gyula, 59 éves
Felsővezető
3 napja tag

Sok idot fogok tolteni Magyarorszagon a jovoben (kezdodik Junius-sal). Nyitott vagyok minden fajta kapcsolatra (vagy legalabb is megfontolom). Ugyved vagyok Los Angeles-ben.

Diplomás elit társkereső nők

Éva, 36 éves
Felsővezető
Egyetemi diplomás (jogász-közgazdász)

Egy céget vezetek.Romantikus vagyok ,de 2 lábon állok a földön.Szeretek olvasni ,utazni.Hasonló végzettségű,munkájában is eredményes, ,magas ,gyerektelen ,de saját gyereket akaró társat keresek, Szeresse a Balatont, az utazást.
Roxán, 45 éves
Felsővezető
Főiskolát végzett

Sziasztok! Roxán vagyok. 44 éves, 167 cm magas és 50 kg, testalkatom pedig vékony. Szemem színe kék, hajam szőkésbarna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Egyedül nevelem két kiskorú gyermekem. Iskolai végzettségem főiskola, gyerekeket tanítok. Megbízható, kedves és kreatív vagyok, szeretek utazni, világot látni. Kedvelem a képzőművészetet és a történelmet. Nagyon szeretném végre megtalálni azt a férfit, aki boldogsággal töltené ki az életem:) Diplomás, ápolt, rendes, kedves társat keresek. Van itt ilyen?:) Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! Előfizetésem hol van, hol nincs, így kérlek add meg az elérhetőséged! Köszönöm! https://www.youtube.com/watch?v=4kDw7y8EHRE&list=RDE__hA5gfaxU&index=5 http://www.youtube.com/watch?v=6OuajMiZ4SY
Lídia - társkereső Dunaföldvár - 55 éves nő
Lídia, 55 éves
Felsővezető
Főiskolát végzett

Önmagára igényes, csinos, fiatalos, rendszeresen sportoló, még a hagyományos értékekkel rendelkező Nő vagyok, aki szeret felnézni a Férfira egy kapcsolatban.
Ági, 32 éves
Felsővezető
Főiskolai diplomás (műszaki)

Természetesen én is azért vagyok itt mint sokan mások, keresem a másik felem, mivel sajnos még nem hozott össze minket az élet.

Diplomás elit társkereső férfiak

Csaba, 60 éves
Felsővezető
Egyetemet végzett

Tisztelt Hölgyeim !! Keresem társam Barátom és jo szeretöm egy személyben
Imre - társkereső Csorna - 47 éves férfi
Imre, 47 éves
Felsővezető
Egyetemi diplomás (agrármérnök,növényorvos)

Egy nagy szívvel rendelkezö, szerethető férfi vagyok.Ha megismersz nem fogod megbánni.
Attila, 42 éves
Felsővezető
Egyetemet végzett

Szeretnék - végre - egy rendes Magyar hölgyet megismerni !
Miklós - társkereső Budapest - 55 éves férfi
Miklós, 55 éves
Felsővezető
Egyetemi diplomás (Közgazdaság-jog)

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...

Ingyenesen megismerhető elit társkereső férfiak

Zoltán, 63 éves
Felsővezető
Platina előfizető

"Akt\u00edvan r\u00e9szt veszek a k\u00f6z\u00e9letben. T\u00f6bb mint 20 \u00e9ve \u00f6zvegy vagyok. K\u00e9t fantasztikus nagyl\u00e1nyom van, olyan sz\u00e9pek, mint az apjuk. :)) T\u0151lem k\u00fcl\u00f6n \u00e9lnek.\r\nKispesten van lak\u00e1som, de nem vagyok egy otthon\u00fcl\u0151 t\u00edpus! Eg\u00e9szs\u00e9ges vagyok,nincs cukrom vagy magas v\u00e9rnyom\u00e1som( csoda, hogy \u00e9lek:) stb.. Tetszenek a v\u00e9kony, n\u0151ies asszonyok, h\u00f6lgyek (a saj\u00e1t alkatomhoz ill\u0151 h\u00f6lgyet keresek).Im\u00e1dom a j\u00f6v\u00e9s-men\u00e9st, a mozit, sz\u00ednh\u00e1zat, koncerteket \u00e9s szeretek t\u00e1ncolni (Rock\'n\'Rollt is). V\u00e9g\u00fcl is szeretem az \u00e9letet, mely tele van szerelemmel, v\u00e1gyakkal, b\u00e1nattal \u00e9s \u00f6r\u00f6mmel, \u00e1men."
Miklós - társkereső Szekszárd - 63 éves férfi
Miklós, 63 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Úgy fogadom el magam ahogy vagyok,sem többnek sem kevesebbnek nem akarok látszani. ha igy kellek valakinek,akkor megtalál ,.Már tudom, a szerelem az összetartozás, soha nem jelenthet birtoklást. "Ha romba dőlnek legszebb álmaid,reményeid el ne hagyjanak. Ne csüggedj, mert csüggedni nem szabad,hisz nem egyszer az összedőlt rom felett a legszebb virág fakad,"........... Úgy érzem van jó és rossz tulajdonságom. Mindegy hogyan itélem meg jónak, vagy rossznak a karakteremet, az szerintem a lényeg hogy van.A folytatást, ha érdekel személyesen.
Antal, 44 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Üdvözöllek :-) Sportos, kedves, életvidám, megbízható, hűséges, kitartó, gazdaságilag független, egyedülálló, rendezett körülmények között élő férfi vagyok. Tengerparton élek. Szeretem a napot, az óceánt, az úszást, a finom étel készítést természetesen az társaságban még élvezetesebb. Kedvelem a városi életet, a természetet, a hegyekben, erdökben való túrázás ami felüdülést távolságot, perspektivát ad a városi élet nyüzsgö pezsdüléséhez. Keresek egy partnert, társat az életre, értelemmel, tudással, belátással, képzettséggel, a művészetek és a kúltúra ismeretével, annak igényével, analítikus képességgel … Fontos a Nonviolent Communication, a zsiráfnyelv ismerete és használata. Legyen szerény, nem agresszív, nem haragtartó Társam legyen érzéki, szenvedélyes és odaadó szerető. – elküldöm a listámat a Télapónak is – Ps. Kérlek, küldj elérhetööséget, e-mail, tfn, skype, stb, mert ritkán vagyok itt.
Henrik, 41 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Fiatalos, dinamikus, sportos fiatalember keresi aktív életet, utazást, sportos életmódot kedvelő társát

Keresztény elit társkereső nők

Icuka - társkereső Gyál - 72 éves nő
Icuka, 72 éves
Felsővezető
római katolikus vallású (alkalmanként)

Jelenleg saját kertes házamban élek divatosan öltözködöm, nem dohányzom környezetemre igényes ápolt család centrikus hölgy vagyok. kultur és szabad idö program egy aránt érdekel. bármit is irunk mindég az ismerkedési vonzalom a döntö én egy nyugot természetü hölgy vagyok komoly kapcsolat esetén döl el igazán hogyan tudja tolerálni és megérteni leendö társát mind kétfél. minden kép korban hozám való párom keresem. nem hátrány a vidám természet és jó humor nálam jól müködik légy te is az.
Virág - társkereső Budapest - 66 éves nő
Virág, 66 éves
Felsővezető
hite: református (rendszeresen gyakorlom)

Mosolygós, családcentrikus, optimista, kiegyensúlyozott ny.zongoratanár vagyok. Szeretem a rendezett körülményeket, zavar, ami nem ilyen. Az emberi méltóságot,tiszteletadást és csendes beszédet előnyben részesítem. Jellemes, kellemes megjelenésű, derűs urat keresek. Egyetértésre,kölcsönösségre s egymás melletti kiállásra vágyom. Nem a "szerelem első látásra" kapcsolatot keresem. Hobbym a hivatásom: a zene. Szeretem a körutazásokat, igényes kulturális szórakozást, olvasást ,filmet, táncot. Mindig csinos a megjelenésem. Szeretettel várom korban hozzám illő úriember fényképes levelét.

Keresztény elit társkereső férfiak

András - társkereső Békéscsaba - 57 éves férfi
András, 57 éves
Felsővezető
vallása: római katolikus

Alkalomadtán majd személyesen :-).................
Károly - társkereső Miskolc - 65 éves férfi
Károly, 65 éves
Felsővezető
római katolikus vallású (alkalmanként)

Zárkózott, magasan vagyok,de ha fontos nekem kúszok-mászok felfelé, lehetőleg együtt, utazva múzeumokat látogatom főleg Európában FAZ szerint,egyébként zenét hallgatok.Küzdeni tudok ha van miért- kiért, felesleges harcba nem bocsátkozom, legjobb a win-win, de a null szaldó is működik, tudok lemondani, ha ezzel mindkettő nyer, vagy a másik többet ér el a nyeréssel, mint nekem a vesztés. Nem mindenáron, " áron alul nem". Bizalom, őszinteség alapból feltétel. Minden ha igen vagy semmi ha nem ez az alapelv.Langyos víz nem a világom. Személyes találkozó egyébként mindent eldönt. *moderálva* vagyok
Thomas, 48 éves
Felsővezető
hívő református (alkalmanként)

Keresem kedves, hüseges , öszinte 40 eves korig levö csinos , sportos normal Testalkatu Partnerem. Ne legyel nagyon követelözzö. En kenyesztetö tipus vagyok ,de azert en is szeretem ha kenyesztetnek. Ha felebresztettem erdeklödesed, valaszolj . Irhatunk SMS be is ha megadod a Mobilszamod. Ne felj irni, ha megismersz nagyon Boldog leszel csak ad meg ra a lehetöseget. Varom leveled. Elnezest kerek hejesirasomert, de amit magyarul irni tudok aszt utolag Magyar baratoktol tanultam. Ha meg mindig alkalmat adsz hogy megismerhesselek varom valaszod. Hüseges , szorgalmas, kicsit Bolondozo vagyok es szeretek megnevetetni.
Tamás - társkereső Bécs - 48 éves férfi
Tamás, 48 éves
Felsővezető
római katolikus vallású

A külső és belső emberi értékekre egyaránt igényes, megbízható, elegáns értelmiségi férfi vagyok. Szabadidőmben sportolok, kirándulok, kiállításokra, színházba, társaságba járok, sokat utazok. Imádom a tengert, de elvarázsolnak a hegyek is. Szeretem a romantikát, a csendes borozgatást és a mély beszélgetéseket. Kérlek hagyj e-mail címet, hogy válaszolhassak.

30-as elit társkereső férfiak

Isti - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Isti, 38 éves
Felsővezető

Őszinte, humoros, szenvedélyes egyéniségnek tartom magamat. Nőies, intelligens, megbízható, nyitott lányt keresek :)
Gábor, 32 éves
Felsővezető

Sziasztok, Keresek egy őszinte lányt, mert sok csalódás ért mostanság. Nekem a legfontosabb az őszinteség, legyen az jó vagy rossz nem számít, ha rossz segítek, ha jó mosolygok:) Imádok utazni, célom, hogy míg élek az összes országba eljussak, eddig szerencsére már sikerült több mint 50be eljutnom:)
Péter, 35 éves
Felsővezető

Egy vidéki srác keresi Párját, itt a Kárpátmedence közepén. Szeretem az időm nagy részét a szabadban eltölteni, nézni a sárgulú repcét, a szőke ringatódzó búzát, a zöldellő mezőket. Szeretném ha a társam szeretné a természetet, a jó túrákat az ezzel megélt szép perceket. Peti
Roland, 38 éves
Felsővezető

de sok mindent lehetne le írni, de ha mindent leírnék akkor mindent meg is tudnál, hogy milyen is vagyok ! De annyit elárulok Őszinte, jó szívű, segítőkész humoros, poénkodást azt szeretem, de ha kell tudok nagyon komoly is lenni ;) Szeretek kerékpározni, étterembe járni pizzázni :) és mostanában itthon 3 D filmnézés, de benne vagyok mindenben ami leköt és szórakoztat :)

Középkorú elit társkereső nők

Alexia, 46 éves
Felsővezető

Szolid, szeriőz, humoros, de azért mégsem egyszerű..
Ágnes, 48 éves
Felsővezető

Sportos, aktív életet élő nő vagyok. Vezető beosztásban dolgozom ezért a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Szeretek utazni, kirándulni , koncertre járni élményekkel gazdagodni. Fontosak számomra a barátok és az emberi kapcsolatok ebben a folyton rohanó világban. Keresem azt a társat akivel meg tudnám osztani az élményeket , akivel jókat lehet beszélgetni , akinek van véleménye a körülöttünk levő világról és azt bátran el is mondja.

Középkorú elit társkereső férfiak

Gábor, 49 éves
Felsővezető

Keresek egy hölgyet, akivel lehetőleg hosszú távon megoszthatom az életemet és boldogok lehetünk. Fontos a közös érdeklődési kör, intelligencia, ápoltság, igényesség. Szeretek utazni, motorozni, barátaimmal lenni és a munkám is fontos számomra. Fontos, hogy érzéseinket őszintén ki tudjuk fejezni egymás felé. A kölcsönös figyelem, bizalom, őszinteség a legfontosabbak számomra. Tapasztalatom szerint nem egyszerű társra találni ezeken az oldalakon, de hátha sikerül ... Remélem, megtalállak :-) Nem hiszek a hosszú levelezésben, a személyes találkozás mindent eldönt ...
Zoli, 43 éves
Felsővezető

Élj úgy minden nap,mintha életedben az lenne az utolsó.Aztán egyszer csak igazad lesz!!
Gábor, 45 éves
Felsővezető

Kedves, önzetlen, vidám természetű vagyok, aki mellett sosem unalmas az élet :-) A világot mindig a földön két lábon állva szemlélem, és jól tudom, hogy egy érmének mindig két oldala van. Optimista alkatomból kifolyólag a dolgokat igyekszem a jó oldalukról megközelíteni. :-) Tartós és komoly kapcsolat reményében regisztráltam; de ha csak barátságra lelek, én akkor is gazdagabbnak fogom érezni magam!
Laci, 42 éves
Felsővezető

Korábban azt hittem sok fontos dolog van az életben, de mára már tudom, hogy ez nem így van. A boldogság, a szeretet és a tartalmas vidám élet a legfontosabb. Hosszú és tartalmas kapcsolataim voltak, de eljött az idő, hogy megtaláljam az utolsót, az "IGAZIT". Különben sosem godoltam, hogy ilyen fórumon leszek egyszer, de próbáljuk meg ? .....hátha igaz a varázslat....... Mint a mesében........... ..... a herceg találkozik az elvarázsolt királylánnyal......... ..... a többit mindenki maga gondolja ki, és utána élje át..... ..... Mint a mesében.........

50 feletti elit társkereső férfiak

Tibor, 57 éves
Felsővezető

Élni az itt és a mostban! A jelent, a pillanatot élem meg! Ha ezt jól csinálom, a jövöm szép, olyan amilyennek szabad döntésemmel teremtettem! Az ősi törvényt, az emberi erényeket élem meg! A rosszból hálásan tanulok! A jót megosztom, hogy igazi öröm forrása legyen! Ez az elmélet! Mindannyian azért születtünk le , hogy boldogok legyünk! Ezt csak Társunkkal, női minőségűnkkel kiegészülve tehetjük esélyesen! Találjunk egymásra, éljünk minden nap egymásnak, egymásért! Ez meg túl érzelgős lett! Mindegy ! Vagyok aki vagyok! Ha az utunk közös egymásra találunk! Siess ! A földi óránk ketyeg! Az egó, az elme keresztbe tesz! Ne hagyd!
Gábor, 73 éves
Felsővezető

Curriculum vitae Háború vége Mégis félelem éve. Így kezdődött az éltút. Apám anyámmal eggyésimult. Költészet napján Pápán születtem. Lelkészcsaládban cseperedtem. Két igazságban nevelkedtem, Lyukas zászlómat rejtegettem, Lobogása nélkül emberedtem. Szívet raboltam szerelemmel, Ó "tűrrös" lányka, Az Isten is áldja! Hunor és Botond lett Méhe varázsa, Sokra vágyó lelkem Megvalósult álma. Hitet kerestem emberekben, Olykor-olykor tévelyegtem. Életem pergett. Ma már csak ballagok, Pápai föld ölelje testem, Ha meghalok. Percnyi időben ennyi az életút,l Benne Nagymagyarország képe Szívembe szorult.
Dávid - társkereső Miami i florida - 65 éves férfi
Dávid, 65 éves
Felsővezető

elvalt vagyok sajnos az en hibambol kifolyolag. nagyon kemeny lecke volt .soha tobbet nem leszek hulye. ha sikerul meg egyszer szerelmet talalni azt meg fogom es soha tobbet nem adok okot a szerelmemnek hogy szomoru vagy boldogtalan legyen. ki mondta hogy a hulyeseg ellen nincs orvossag? de van en talaltam.keresek egy sovany holgyet 0 tol 35 evesig.hiaba elek a legszebb helyen joletben ha nincs kivel megosztani azt a sok jot az csak szomoru. az ember tarsas leny es nekem a legnagyobb oromot az adja ha a kevesem orul es boldog. egy szep naplemente a tengeren egy alomhajo ut ket jatszadozo kismacska egy viragos mezo stb. ......hogy lehet ezeknek egyedul orulni?? ha te is egy romantikus bolond vagy de vitriolos humorral itt a helyed vagy nekem ott csak az eggyutlet fontos.....En meg hiszek a tundermesekbe.....
Laci, 63 éves
Felsővezető

Társam keresem Budapesten és környékéről. Egyelőre bemutatkozást még nem írok,inkább a közvetlen,levelezésen és a személyes beszélgetésen keresztül szeretném ha megismernének!Annyi mindent lehet írni,olyankor túl sok olyan paraméter,adat kerül be a bemutatkozásba ami torzítja a képet! Jobb a face to face!! És csak őszintén kedves hölgyek!
Néhány elit társkereső bemutatkozása
 • Gilliey (49), Budapest
  Szia, live and let live, love the other
  What should I describe to the ladies that look at my photos? It is not easy. First, I am not sure I want to tell so much about myself on this site. Secondly, since I have known myself for a long time and quite a lot, there are too many things should be written here so that I can feel this reading really get a good spin about me to a stranger. However, I will try. :) 185 cm, S+2(11&14) I love beauty and attract to younger people especially younger women. I am looking and behaving much younger then I’m. I love the nights and the night life, love dancing, love the peace and quiet, love the action, love to work, love to travel, love massage and hot mineral water – well I think its enough info to confuse you. P.S very important!!! I barely speak Hungarian ????
 • Tibor (51), Vecsés
  Sziasztok!
  Felsőfokú végzettséggel és rendezett egzisztenciával tartós kapcsolatot keresek. Fiam harmad éves orvostanhallgató, Pesten él, hétvégén előkerül. Úgy érzem 51 éves koromra a harcot megharcoltam, futásomat (illetve annak nehezét) elvégeztem, fiamat felneveltem és elindítottam, egzisztenciámat megalapoztam. Élni szeretnék - a szó nemes értelmében. Utazni, összebújni, jazz-t hallgatni rozézás közben a teraszon, tavasztól őszig bringázni. Tartós kapcsolatot keresek, melyet a kölcsönös értékrend, az elfogadás és a monogámia jellemez. A személyes találkozásban hiszek, de a levelezés sincsen ellenemre. Munkám Budapesthez köt. Fénykép nélküli profilokkal nem tudok mit kezdeni. Szép estét hölgyeim, Tibor
 • Attila (41), Budapest
  Easy decisions hard life, hard decisions easy life
  Szia, Attila vagyok... Jól szituált, intellektuális férfi keresi társát, komoly kapcsolat céljából... volna egy régimódi hirdetés... Amúgy szeretek olvasni, mindenféle témában. Nem csak szépirodalom. Meg persze értelmes dolgokról beszélgetni barátokkal. Vagy nem értelmes dolgokról röhögcsélni... És ezek mindenféle kombinációja. Komoly kapcsolatot keresek és szeretnék gyereket. Majd még finomítok a szövegen... Ez az első verziós draft.
 • Éva (61), Budapest
  Egy mosoly feléd!
  Biztos van olyan aki hasonlót keres, mint amilyen én vagyok, de ez az olvasat során nem derül ki. Próbálkozom, mint ti velem együtt sokan. Sok szerencsét mindenkinek!
 • Roli (39), Debrecen
  Meglátni és megszeretni:-))))
  Kedves hölgyeim! Szeretnék ismerkedni egy kedves, inteligens, humoros, önmagára és környezetére igényes hölggyel! Szeretném ha tudnád, hogy nállam nem minden a külső, inkább a belső értékeket részesitem előnyben! Magamról: szeretek sportolni, amit napi szinten elő szeretettel csinálok! Kirándulni, nyaralni is szeretek persze amennyire az időm engedi, mivel chef vagyok és elég sokat dolgozom! Imádok főzni!
Elit társkereső
Eleged van abból, hogy az első randin nincs közös témátok? Akkor neked olyan partnerre van szükséged, aki hozzád hasonló dolgok iránt fogékony, és akivel a felszínes témákon túl is tudtok beszélgetni. A Randivonal egy elit társkereső, ahol csaknem százezer diplomás várja, hogy rátaláljon a szerelem.

Ha te is egy elit társkereső tagja szeretnél lenni, regisztrálj még ma és találd meg a párodat!

Ha neked nem a diploma a lényeg, hanem az életfelfogás, akkor is megéri regisztrálnod, mert többszázezer aktív társkeresőnk közt biztosan megtalálod azt, akivel biztosan nem fogtok összeveszni, hogy romkocsma, vagy sky terasz legyen a következő randihelyszín.

Elit társkeresőnk már mobilon is elérhető, töltsd le az applikációt, nézd meg, kik vannak a közeledben és már indulhat is az ismerkedés!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy a Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb elit társkeresője? Nálunk a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és fényképes adatlappal rendelkezik. Nincs mitől tartanod, hisz a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.