Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Fényképes társkereső

31 476 fényképes társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ajánlott legalább 3 jó fotót feltölteni magadról, így sokkal többen érdeklődnek majd utánad, és tízszer akkora eséllyel kapsz választ. Egyes fotóidat titkosíthatod, így csak azok fogják látni, akiknek levélben csatolod. A Randivonal ügyfélszolgálata minden fényképet ellenőriz megjelenés előtt, így nyugodtan böngészhetsz annak tudatában, hogy sértő vagy ízléstelen fotókkal itt nem fogsz találkozni.

Néhány fényképes társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb fényképes társkereső nők

Edit, 48 éves
1 fotóval
7 órája tag

Edit vagyok, 48 éves, lakhelyem Tiszafüred. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csilla - társkereső Budapest - 38 éves nő
Csilla, 38 éves
5 fotóval
7 órája tag

Úgy gondolom, hogy egy normális értekrenddel rendelkező nő vagyok. 🙂 Szeretek a barátaimmal lenni, moziba, szinházba járni, bringazni, sétálni a természetben, vagy csak a városban és szép házakat nézni, ha lehet be is menni és megcsodálni, szeretem az eget kémlelni, érdekel a csillagászat és egyéb tudományok is. 🙂 Hobbim a bringázás, varrás, olvasás...
Rita, 31 éves
1 fotóval
7 órája tag

Szia, Rita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ági, 43 éves
5 fotóval
8 órája tag

Ági vagyok, 43 éves, lakhelyem Vác. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb fényképes társkereső férfiak

János, 27 éves
3 fotóval
8 órája tag

Szia, János vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ivan - társkereső Northampton - 52 éves férfi
Ivan, 52 éves
1 fotóval
8 órája tag

Ivan vagyok, 52 éves. Társam keresem Northampton környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Róbert, 27 éves
1 fotóval
8 órája tag

Róbert vagyok, 27 éves, lakhelyem Szeged. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Viktor - társkereső Győr - 30 éves férfi
Viktor, 30 éves
1 fotóval
8 órája tag

Szia egy csalódott apuka keresi azt az embert akiben a másik felét megtalálhatja :)

Online fényképes társkereső nők

Erzsébet, 63 éves
11 fotóval
0 perce lépett be

Őszinte, hűséges, kedves szeretettre vágyó és adni tudó nő vagyok.Nálam az őszinteség egy kapcsolat alapja.Társkapcsolatban és az életben sem tolerálom a rosszindulatot a hazugságot és a sumákolást! Egy életre keresem azt a társam aki megosztja velem a mindennapokat és az otthon melegét!
Irén - társkereső Budapest - 45 éves nő
Irén, 45 éves
14 fotóval
0 perce lépett be

Nem vagyok előfizető csak a Platináknak tudok itt válaszolni vagy email-re! Nincs viberem. Inkább hogy kit is keresek! Csak módjával legyen önző, lehessen rá számítani, az időt inkább a Nőre szánja mint a gép előtt ülésre! Nem baj ha egészséges az életviteled, az sem ha van gyermeked de már ne ők igényeljék a babusgatást tőled! Szeress utazni, ne riadj vissza a kihívásoktól, ne egy harmatos virágszál legyél! Ne attól a mondattól legyél férfinak nevezett hogy 61 évesen gyereket szeretnél ez nagyon mulatságos, visszataszító. Aki ír és a vissza utasításra sértegetéssel reagál...!És, hogy valaki fürdő ruhába van mert nyaral és nem pózol, szerintem itt a nők akik bár a négy fal között fel vannak öltözve de úgy állnak mint ha egy utca sarok lenne...hát én nem ott állok!
Rózsa, 49 éves
8 fotóval
0 perce lépett be

Vidám, természetkedvelő, romantikus vok. Horoszkópomból adódóan szerelmes típus. Nagyon tudok szeretni, de természetesen cserébe szeretetet várok.Ha valaki ismerkedne velem az kérem írjon a*moderálva* Elnézést kérek előre is aki ír nekem mert mivel nem vagyok előfizető ha szeretnék se tudok válaszolni. Ha valaki komolyan gondolja az ismerkedést kérje el a telefonszámom ahol fel tudja venni velem a kapcsolatot ha szeretné. Köszönöm.
Zsuzsanna, 48 éves
14 fotóval
1 perce lépett be

Sziasztok ! Néhány hónapja költöztem haza Torontóból és visszahúz a szívem. Van egy öt éves kisfiam,aki velem él.Keresem a boldogságom egy nyugodt türelmes ,szeretni tudó,Úr mellett.Magamról annyit békés ,nyugodt természetű,jó humorú ,inteligens személynek tartanak.

Online fényképes társkereső férfiak

Zoltán, 45 éves
3 fotóval
0 perce lépett be

Nincs nagyon mit írni, úgy is a személyes szimpátia dönt.
László, 67 éves
7 fotóval
1 perce lépett be

Fontos nekem a romantika. a humor, könyvek, utazás. a család. Hasonló érdeklődésű, fiatalos gondolkodású hölgyek tesznek kíváncsivá. Olyan hölgyet keresek, akivel mindig elmondhatjuk egymásnak azt, amit gondolunk.
Ferenc, 34 éves
6 fotóval
3 perce lépett be

Szia! Ferenc vagyok, most nem volt időm bővebben írni magamról. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha meg akarsz ismerni.
miklós, 49 éves
2 fotóval
3 perce lépett be

összinte tartos kapcsolatra vágyom!!jobban roszban együtt lennii!! A többit majd személyesen mert a személyi találkozás számomra sokat eldönt!

Diplomás fényképes társkereső nők

Éva, 67 éves
3 fotóval
Főiskolát végzett

Sok elvesztegetett év után döntöttem, végre elhúzom a függönyt, és körülnézek a kinti világban. Hiszem, hogy vár ott rám valami emberi, valai szép és színes jövő.
Andi, 51 éves
3 fotóval
Főiskolát végzett

Hirtelen felindulásból regisztráltam ide. Kíváncsi vagyok mennyire működik a netes ismerkedés. Úgy gondolom egy próbát megér.
Julcsa - társkereső Dunakeszi - 58 éves nő
Julcsa, 58 éves
4 fotóval
Főiskolai diplomás (oktatás)

Nyitott vagyok és vidám. Szeretném átélni minden nap a társammal, hogy szeretetben kényeztetjük egymást.
Veronika, 41 éves
4 fotóval
Egyetemet végzett

Keresem azt a jó humorú, őszinte férfit, aki szeret kimozdulni otthonról és készen áll egy komoly kapcsolatra. Életvidám, mosolygós, megbízható nő vagyok, szenvedélyem a sport és az olvasás...és a személyes találkozásban hiszek.

Diplomás fényképes társkereső férfiak

Ferenc, 43 éves
2 fotóval
Főiskolát végzett

Komoly kapcsolatot keresek. Szabadidőmben szeretek sportolni, utazni, olvasni mindenfélét. Nyitott vagyok bármilyen szórakozásra, foglalatosságra. Családcentrikus, gyermekszerető,megbízható, határozott férfi vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésed keress bátran!!
Zoltán, 70 éves
2 fotóval
Főiskolai diplomás (villamos, kertész)

Kis járáshibám van. Van két gyermekem, unokáim. Nyugdíjas vagyok rendezett körülmények között egyedül élek
László - társkereső Nagyigmánd - 52 éves férfi
László, 52 éves
5 fotóval
Főiskolát végzett

Lacinak hívnak. Nagyigmándon, Komárom közelében élek, ott is dolgozom. Bemutatkozás, szómozaikkal: Egyszerű és sokszínű. Mozgás és megismerés. Racionális és érzelmes… átlagos külsőbe csomagolva. Lehet, így kicsit tömény, részletesebben: Sok minden érdekel. Szeretek új helyeket, embereket, szokásokat és gondolatokat megismerni. Felfedezni a múlt összefüggéseit, a jövő lehetőségeit. Imádok olvasni, mindenfélét. Életem része a sport, a mozgás is. A szabad ég alatt űzött, egyéni állóképességi sportágakat szeretem a legjobban. Túrázni, futni, kerékpározni és néha úszni szoktam. (de próbáltam már a sárkányhajózást is) A mozgás öröméért, a társaságért, egy picit a versenyért.Már futó nagykövetként is. Meg a tájért, a helyekért. Gyakran próbálom fényképben is megörökíteni az így megízlelt szépséget… Racionálisan szemlélem a világot. Szeretem a gondolkodást, indoklást, megfejteni hogyan működik a világ. De gyakran megkérdőjelezem a dolgokat, logikát, struktúrát keresek, ötleteket, elméleteket veszek észre. De fontosak az érzelmek is. Megérint a szépség, a jellem, a szeretet, őszinteség… Szeretek sétálni az ódon városok zegzugos utcáin, a hegyek között az erdőben, egy kávéház teraszán ülni, az embereket figyelve. Vagy egy sziklán ülve egy bögre teát inni… nagyokat beszélgetni, és hallgatni is néha egymás mellett. Szeretem lelkesen csinálni a dolgokat, szeretek közös célokat keresni, hogy azokat közösen érjük el… …Egy találkozás kibontakozását az idő dönti el, megtalálhatjuk életünk párját, egy nagyszerű barátra lelhetünk, vagy egy érdekes ismerősre lelhetünk… "Manapság az emberek már az első találkozásnál egymásra borulnak, örök szerelmet, barátságot ígérnek-fogadnak, mintha ismernék egymást, holott egy kapcsolatnak elemenként kell felépülnie." (Vavyan Fable)
Attila - társkereső Miskolc - 59 éves férfi
Attila, 59 éves
1 fotóval
Főiskolát végzett

Egy a közös szimpátián alapuló és a kölcsönösség elvén működő kapcsolathoz keresek partnert, társat.

Ingyenesen megismerhető fényképes társkereső nők

Györgyi, 50 éves
1 fotóval
Platina előfizető

Az élet több területén megtaláltam már a számításomat, de nagyon hiányzik a társam, aki ezt teljessé tehetné.A válásom után bezárkóztam, a munkába menekültem.Nem az egyedüllétre születtem,keresem a párom sok-sok vidám, kalandos, romantikus óra eltöltéséhez.
Viola, 57 éves
3 fotóval
Platina előfizető

Elváltam, egy lányom van, aki már nem velem él. Szeretek nevetni, utazni. Normális életet élek. Nem dohányzom. Szeretném, ha Te sem. Szeretem a pizzát, pezsgős vacsorákat. Nem akarok állatokat az otthonom körül! Romantikus csajszi vagyok. Hiszek a szerelemben, és újra arra várok!
Éva, 31 éves
2 fotóval
Platina előfizető

Én mindig edzek, hogy olvasak az elmékben, de az egyetlen amiben eddig sikerült olvasnom az a sajátom, szóval írj.
Alexia, 45 éves
6 fotóval
Platina előfizető

Szolid, szeriőz, humoros, de azért mégsem egyszerű..

Ingyenesen megismerhető fényképes társkereső férfiak

Tomi, 43 éves
7 fotóval
Platina előfizető

Úgy tűnik reménytelen eset vagyok, bár nem érzem magam sem rosszabbnak, sem jobbnak, sem szebbnek sem csúnyábbnak, mint más. Mégis van bennem valami, amely a szinglisségre ítél. Valentin napra megleptem magam egy előfizetéssel. Hátha....
László, 55 éves
9 fotóval
Platina előfizető

Együtt szimbiózisban. Ketten integrálva egymást az életünkbe. Veled. CSAK TE ÉS ÉN VAGYOK PÓTOLHATATLAN. FOGJUNK ÖSSZE ÉS LEGYÜNK EGYÜTT FELHŐTLENÜL BOLDOGOK. NAGYON FIATALOS VAGYOK, ALIG 48 - 51 ÉVESNEK LÁTSZOM, ERRE KÜLÖN IS KÉREK FIGYELMET. ÉN ADOK ÉS KÉREK: IDŐT, RENDEZETT ÉLETKÖRÜLMÉNYEKET, HŰSÉGET, SZERETETET, RUGALMASSÁGOT, FIGYELMESSÉGET, TISZTASÁGOT, SZERÉNYSÉGET, BIZALMAT STB... Figyelmes, türelmes, de szenvedélyes kapcsolatot szeretnék, találj rám végre ismerj fel. Kérek elérhetőséget hogy minél előbb megszervezzük az életünket. MAXIMUM 51 ÉVES, lehetőleg Vékony, légies, sportos testalkatú fiatal nő lehet a párom, aki örömmel elfogad, rajong értem, segít és támogat mindenben, hűséggel szeret, van ideje ránk. Cserébe figyelmet, bizalmat, türelmet, szenvedélyes szeretetet adok. Tartós kapcsolatot keresek, káros szenvedélyem nincsen. MINDENKINEK VANNAK ERŐSSÉGEI ÉS NEHÉZSÉGEI. EGÉSZÍTSÜK KI EGYMÁST. AZT TEGYÜK AMIBEN JOBBAK VAGYUNK ÉS A PÁRUNKAT EMELJÜK MAGUNKHOZ. A navigálásban jó vagyok, de a vezetésben segítséget kérek. az nem a kedvencem, a vezetés örömét inkább átengedem a páromnak. Budapestről járok egy Bio gazdaságot fejleszteni a Balatonföldvári kistérségbe és Turizmus beindítása a feladatom, ebben is segíthetnél, akkor sok időnk lenne együtt. Imádom a klasszikus zenét. Szeretek természetben sétálni és kerékpározni. BÁTRAN ÍRJÁL. KÖSZÖNÖM. L.
Ferenc, 53 éves
10 fotóval
Platina előfizető

Impulzív ,alkotó ,nyugodt életet kereső , érzelmekben gazdag férfi vagyok. Mezőgazdászként saját cégemet vezetem. Szeretek utazgatni ,vannak lovaim , kutyáim , szeretek kertészkedni. Keresem a Szerelmem !!!!
Csaba, 50 éves
6 fotóval
Platina előfizető

Keresem társam a mindennapokra, akivel tartalmasan tudom eltölteni a szabadidőmet. Szeretek színházba, moziba járni, kirándulni, szeretem a baráti összejöveteleket, a jó társaságot.

Keresztény fényképes társkereső nők

Klárika - társkereső Debrecen - 64 éves nő
Klárika, 64 éves
7 fotóval
görög katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

mosolygós vidám természetü nőies nő vagyok,szeretek olvasni ,zenét halgatni ,táncolni kirándulni
Viki - társkereső Budapest - 30 éves nő
Viki, 30 éves
2 fotóval
hite: római katolikus

Kevés szabadidővel rendelkezem, így ismerkedésre sem tudok túl sok időt fordítani. Már kinőttem a minden héten bulizós korszakomból, így a szórakozóhelyi pártalalás is kilőve (nem mintha eddig hittem volna benne). Majd talán itt kialakul valami. Nem kalandot keresek, hosszabb távban gondolkodom.
Zsuzsi, 45 éves
2 fotóval
vallása: református (hiszem, de nem gyakorlom)

Zsuzsi vagyok, 44-éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ildikó - társkereső Felsőzsolca - 45 éves nő
Ildikó, 45 éves
1 fotóval
hívő görög katolikus (a magam módján gyakorlom)

Ildikó vagyok.komoly kapcsolatot keresek.Eddig a szingli csajszik életét éltem de már szeretnék valakihez tartozni. Légy magas ,humoros ,természet kedvelő és állatbarát.A többit közös szimpátia esetén megbeszéljük.küldj email címet,hogy felvehessem veled akapcsolatot vagy képet küldhessek!Köszi

Keresztény fényképes társkereső férfiak

Viktor, 31 éves
3 fotóval
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Szeretem a tartalmas beszélgetéseket és a sok nevetést, ezen felül szabadidőmben szeretek színházba, moziba járni, biliárdozni. Mivel sétáimat mostanában egyedül töltöm, ezért gondoltam a társkeresést ezen formáját is kipróbálom, ki tudja hátha? Nincs kedved egyet sétálni? :) Legyen szép a napod!
Ferenc, 39 éves
9 fotóval
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Lehetek én a legfantasztikusabb Férfi, a legbunkóbb pasi, úgysem ez alapján fogsz dönteni, hanem hogy megfoglak és megtartalak vagy nem én választok te döntesz, nincsenek játékszabályok csak határok.
Ferenc, 69 éves
4 fotóval
római katolikus vallású

Zoltán - társkereső Nádasdladány - 48 éves férfi
Zoltán, 48 éves
6 fotóval
hívő római katolikus (alkalmanként)

Nem akarom fényezni magam.Szeretem az élet apró örömeit és jó lenne valakivel megosztani azokat.Keresem a nőt aki a párom lenne,a társam,a legjobb barátom.

Fiatal fényképes társkereső nők

Miri, 22 éves
1 fotóval

hali,miri vagyok, 20éves.van egy kisfiam akit imádok.
Roxána, 28 éves
7 fotóval

Szívesen ismerkednék józan életvitelű (nem iszik rendszeresen alkoholt, nem dohányzik, nem drogozik!) őszinte, komoly férfiakkal. Csatolj fb elérhetőséget illetve fényképet magadról, ha felkeltetted az érdeklődésemet válaszolni fogok ;) (Senkinek nem írok email címre)
Erzsébet, 24 éves
1 fotóval

Szeretek ismerkedni,bulizni haverokkal lógni. A barátaim szerint kedves barátságos és néha bolondos csaj vagyok de ismerj meg és meg tudod :)
Bella, 20 éves
9 fotóval

sziasztok!40év feleti pasit keresek ,komoly kapcsolat szeretnék

Fiatal fényképes társkereső férfiak

Roland, 28 éves
4 fotóval

Fiatal, kedves, vidám:) ja és persze néha bulizós:)
Tamás, 27 éves
3 fotóval

A fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a szellem és a lélek állapota: az akarat- és képzelőerő, az érzelmek intenzitása, a jókedv és a kalandvágy győzelme a lustaságon. Csak az öregszik meg, aki lemond eszményeiről
Tomi - társkereső Debrecen - 28 éves férfi
Tomi, 28 éves
3 fotóval

Őszinte , kedves humoros srác. Imádom a sportot. Komoly kapcsolatot keresek. Nem vagyok előfizető, küldj egy email elérhetőséget.
Henrik, 29 éves
2 fotóval

Kedves látogató, tartós kapcsolat céljából regisztráltam. Persze a nagy őt megtalálni nem egyszerű, de egy jó beszélgetésből hamar kiderül hogy van-e közös elképzelésünk. Ha érdekellek jelölj vagy îrj. :)

30-as fényképes társkereső nők

Ilona, 36 éves
13 fotóval

Nem érdekel kinek milyen autója vagy háza van, engem csak az ember érdekel. Magamról....? Néha bántóan őszinte,vidám nő vagyok. Szeretek bolondozni és új dolgokat kipróbálni,vagy megtanulni. Nincs diplomám vagy egyetemi végzettségem, de nem azért mert hülye vagyok (vagy mégis) :) de akkoriban nem igazán kötött le a tanulás. (késő bánat, de ez van) :) Szeretek olvasni és értelmes emberekkel beszélgetni. Szeretem a jó filmeket és a forma 1-t. Érdekel más országok kultúrája és a "magam módján" tanulok is nyelveket :) kicsit nehezen megy :) de a "szeretlek " szót már sok nyelven tudom. :) Bár ezt nem mondom akárkinek,mert hiszem, hogy ezt csak annak kell mondani aki iránt szívből ezt érzem. Szóval ennyit rólam,ha érdekesnek találsz írj. Ja és még annyit,hogy régimódi vagyok, vagyis szerintem a férfi dolga a hódítás :D
Enikő, 39 éves
5 fotóval

Őszinte, megbízható vagyok.Szeretek kirándulni, néha bulizni is, egészségügyben dolgozom,szeretem a munkámat szívvel lélekkel csinálom, külsőmre, környezetemre igényes vagyok. Komoly kapcsolat céljából társat keresek.
Ibolya, 32 éves
6 fotóval

Mit is írjak ide. Kedves aranyos lány vagyok azt mondják rólam, de szerintem visszahúzódó vagyok Szerek zenét hallgatni, a jó filmeket nézni és jó nagyokat sétálni. Elsősorban komoly kapcsolatot keresek.
Viki, 37 éves
3 fotóval

Kutyás vagyok, ha nem tudod elfogadni az a te bajod :)

30-as fényképes társkereső férfiak

Ádám - társkereső Budapest - 34 éves férfi
Ádám, 34 éves
6 fotóval

Személyes bemutatkozó..... majd személyesen :) A kis srác a képeken az unokaöcsém, a félreértések elkerülése miatt írtam le :)
Olivér, 38 éves
4 fotóval

Évek múltán újra itt. Ez most jó, vagy rossz? :D Úgy döntöttem, hogy a társkeresés eme formájának is adok egy lehetőséget, bár szerintem a személyes találkozást nem helyettesíthetik képek és karakterek. Fontosnak találom a másik kisugárzását, mozdulatait, illatát. Személyiségtípusom alapjában véve szangvinikus, gondolkodásmódom pedig idealista, mindez fűszerezve a vízöntőre igaz jellemvonásokkal. Pozitív szemléletű, empatikus, ambiciózus és magabiztos egyéniség, akinek egyetlen fegyvere a humor. ;) "Az idő nekem folyó, amelyben horgászom. Iszom is belőle; de mialatt iszom, meglátom alján a fövényt, s fölfedezem, milyen sekély. Vékonyka áramlása elsurran; az örökkévalóság megmarad. Mélyebb vízből szeretnék inni; szeretnék az égben horgászni, melynek mélye csillaggal kavicsos" Thoreau: Walden
Gergely, 36 éves
3 fotóval

Sírva jössz a világra és körülötted mindenki mosolyog. Igyekezz úgy élni, hogy mosolyogva távozzál és körülötted mindenki sírjon
Ádám, 33 éves
6 fotóval

Azért regisztráltam ide mert szeretnék komoly kapcsolatot kialakítani egy normális nővel akinek még fontos az őszinteség és a hűség és azok az értékek amik kiveszőben vannak sajnos ebben a rohanó világban,kalandok nem érdekelnek csak komoly kapcsolatban gondolkozok!Egy olyan kapcsolatban amit lehet építeni.Pozitívan látom a világot és szinte mindig mosolygok,sokkal könnyebb az élet ha így nézem!:) Én egy olyan férfi vagyok,aki nagyon tud szeretni és ha van valakije nagyon megtudja becsülni a másikat,romantikus típus vagyok,szeretek kedveskedni,udvarolni,örömet szerezni,és kitalálni a másik gondolatait. (de azért jós nem vagyok :) ) Alapjából véve pörgős életem van amit nagyon szeretek,szerintem úgy jó ha zajlik és nem unalmas.Vannak terveim,álmaim,elég határozott,céltudatos ember vagyok.Nyitott vagyok a világ dolgaira.Imádok,utazni kirándulni,néha bulizni,moziba járni és még sok helyre,ha érdekellek nyugodtan írj:)

Középkorú fényképes társkereső nők

Ildikó, 47 éves
5 fotóval

Energikus, általában vidám, jó humorú ember vagyok. Hasonló tulajdonságokkal rendelkező független férfit keresek akivel kölcsönös szimpátia esetén boldog párkapcsolatban élhetnénk. A személyes találkozás híve vagyok, ezért ha ezután a pár sor után esetleg úgy gondolod, hogy szívesen megismerkednél velem, írj bátran:)
Zsuzsa, 49 éves
8 fotóval

Azt,hogy Kit keresünk,akkor tudjuk meg,ha már megtaláltuk....:) Kommunikáció nélkül nincs emberi kapcsolat... Tisztelet nélkül nincs valódi érzelem... Bizalom nélkül nincs amiért folytatni.... Az őszinteség nem elvárás,hanem alappillér... Meglátjuk kinek milyen leszek...ismerkedjünk és ha egyeznek az elképzelések, még akár csoda is történhet..:-)
Andrea, 46 éves
2 fotóval

A megismeréshez nem elég pár szó vagy fénykép.Én a személyes emberi kapcsolatokban hiszek és bízom.Aki szeretne majd megismer,és viszont.
Rita, 44 éves
2 fotóval

Rita vagyok.Nem vagyok független,de ennek ellenére én mégis szeretnék új,érdekes,intelligens férfiakkal megismerkedni.nincs előfizetésem,ezért az oldal teljes lehetőségét sajnos nem tudom igénybe venni.De bízom benne,hogy aki kíváncsi rám úgyis megtalálja a módját,hogy a közelembe férkőzzön

Középkorú fényképes társkereső férfiak

Attila, 48 éves
3 fotóval

Az igazat megvallva azt hittem már annyi mindenre megtanított az élet, közben pedig mégsem. Az a sok lecke és pofon, pedig a felét még meg sem kaptam. De az elmúlt napok mégis kihozták belőlem azt, amiről azt hittem már megtanultam. Az életben semmi sem álladó. Minden változik, ha akarod, ha nem. De a legnehezebb dolgok most következnek, most érnek utol, mert most éreztem azt, hogy készen állok arra, hogy beengedjem a változást az életembe. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy feladd az eddigi életedet és újrakezd. Egyszer mindenki eljut arra a pontra, hogy besokall és úgy érzi, hogy elég volt. Ehhez bőven elég egy rosszul elejtett mondat, egy se veled se nélküled kapcsolat, vagy csak egy hatalmas pofon, attól, akitől nem várnád. Mindenkit megváltoztat az élet, csak nem mindegy, hogy hogyan. Nem mindegy, hogy benne ragadsz vagy továbblépsz.
Viktor, 46 éves
14 fotóval

Tisztelt Idetalált Kereső! Milyen lehet kinek bemutatkozását épp olvasod? Megosztok Veled néhány lényeges gondolatot, melyek alapján eldöntheted, hogy egy üzenetet megérdemlek-e. Káros szenvedélyektől (italozás, dohányzás, kicsapongó, lármás világélvezet) mentes, hagyományos értékrendet kedvelő, tisztelő, és a szerint élni igyekvő illető vagyok. Jelenti ez a természet és a munka tiszteletét, szeretetét és megbecsülését. Jelenti a hazaszeretetet, a magyar haza iránti végtelen és őszinte tiszteletet. Műszaki ember létemre kedvelem az irodalmat, a verseket, a filozófiát, s minden írást ami a létezés és elmúlás titkait igyekszik feltárni. Végzettségemen kívül számos szakterületen megállom helyem, és ezen területeken elvégzett munkáim után nem kell szégyenkeznem Igyekszem a szabadban sokat tevékenykedni, kertimunkákat végezni, s ha úgy adódik, kellemes kirándulásokat tenni, ahol a természet csodálata ragadhat magával.
Miklós - társkereső Budapest - 43 éves férfi
Miklós, 43 éves
3 fotóval

Szia! kb. röviden ennyit magamról. Írjatok bátran! :))
Gábor, 48 éves
3 fotóval

Szeretnék találni egy társat.Mily meglepő :D Örök optimista vagyok.Ami a lényeg az ember életében nem véletlenül találkozik különböző emberekkel akiket szeret és viszont.Ha úgy érezzük,hogy Ő már nem kell akkor ne toljuk el magunktól mert részei lettek az életünknek és ha elküldjük,nem foglalkozunk vele,hanyagoljuk akkor megint új élet után kell nézni. MERT TÁPLÁLJUK,ERŐSÍTJÜK EGYMÁST szükségünk van a másikra,mert nincsenek véletlenek.Mert ha már találtunk valakit és tök mindegy szerelem,barátság egyéb akkor képletesen szólva egy kört képzünk mintha fognánk egymás kezét.Nem sok olyan ember van aki befolyásolja az életünket úgy hogy ne dobj el magadtól senkit még akkor sem ha már nem úgy viszonyulsz hozzá.Ez most elég bonyolult lett,de nem véletlenül írtam.Talán érthető egy picit. :)

50 feletti fényképes társkereső nők

Éva, 53 éves
2 fotóval

A mottó a fontos... Szeretem a zenét,a könyveket,filmeket.Szívesen vagyok a természetben.
Mariann, 64 éves
2 fotóval

Társat keresek mindahhoz, amit nem lehet, vagy nem jó egyedül csinálni: kultúrához, utazáshoz, szórakozáshoz, szerelemhez, és talán az egész élethez... Társat keresek levelező, nappali, majd esti tagozaton!!!!!!!
Margó - társkereső Miskolc - 67 éves nő
Margó, 67 éves
4 fotóval

Talán még nem késő! Szeretném meg találni páromat. Egyszerű,őszinte,tiszta,rendezett komoly korban hozzám illő társat szeretnénk.
Eszter, 64 éves
3 fotóval

Életvidám, csinos, több diplomával, megfelelő egzisztenciával és megteremtett anyagi háttérrel, igényes hölgyként keresem megbízható, értékes társam.(moderálva)Pénzügyi, ellenőrzési területen dolgoztam, szeretem a könnyű, komoly zenét, színházba járni, utazni, sétálni. Vallásgyakorlás vasárnaponként. Nem vagyok előfizető, légyszi e-mail címet küldeni, ha választ vársz tőlem! ! Kecskeméten is otthon vagyok. Kedvencnek jelöllek, hogy jelezzem, szeretnélek megismerni. (kimoderálva) (moderálva)

50 feletti fényképes társkereső férfiak

Zsigmond, 65 éves
9 fotóval

Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, és az örömeimet... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amiken én megbotlottam. Azután mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogyan én tettem. Csakis ezek után ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod hogy; ismersz.. (Alberto Moravia) - Mivel impotens vagyok, talán nincs is jogom itt lenni, de én sem szeretnék egyedül élni....
Zoltán - társkereső Sárospatak - 63 éves férfi
Zoltán, 63 éves
14 fotóval

Sziasztok! Zoltán vagyok. 55 éves, 183 cm magas és 85 kg, testalkatom pedig sportos. Szemem színe kék, hajam szőkésbarna, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg elvált vagyok, iskolai végzettségem középiskola, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
Józsi - társkereső Békéscsaba - 61 éves férfi
Józsi, 61 éves
3 fotóval

Társam keresem,egy vékony nő személyében.50-60.
Csaba, 53 éves
3 fotóval

szeretek kirándulni, beszélgetni, főzni , szeretni!

Elit fényképes társkereső nők

Bori, 53 éves
7 fotóval
Középvezető

Egy vidám, kiegyensúlyozott, pozitiv gondolkodású egyéniség vagyok. Szeretem a kedves, intelligens, értelmes, határozott , figyelmes férfiakat.Nem vagyok előfizető, e-mail címre szivesen válaszolok.
Tunde, 49 éves
6 fotóval
Felsővezető

Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szuksegem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra... Mail cím?
Zsuzsi, 37 éves
6 fotóval
Középvezető

Életvidám 37 èves nő vagyok, szeretek emberekkel ismerkedni,beszélgetni.Próbálok embereken segíteni,határozott és céltudatos vagyok a munkám során.Otthon annál inkább odabújos, szeretetéhes. Olyan párt keresek akivel kölcsönösen tiszteljük egymást, akire felnézhetek.( nem a magasságod a fontos):). Jó volna ha nem ijesztene el az igazi oroszlán természetem sem:)
Sári, 40 éves
8 fotóval
Középvezető

Olyan férfit keresek, aki mellett azt érzem, hogy minden értelemben kiegészítjük egymást. Tisztelet, szerelem, szeretet, hűség, jókedv és bizalom. Talán ezek számomra a legfontosabb tulajdonságok, amik fontosak lehetnek egy ilyen harmonikus kapcsolatban. Nem szeretnék semmilyen külső ideálhoz ragaszkodni, és idézettel sem készültem, mint oly sokan. Legyen elég annyi, hogy a külső fogjon meg, a belső pedig tartsa meg a szikrát, ami nélkül nem létezik semmi...

Elit fényképes társkereső férfiak

György, 49 éves
9 fotóval
Felsővezető

TARTALMASAN Túlfűtött Érzelmi, Emberi Kapcsolatot keresek!!!!! Humoros és a társasági életet kedvelő ember lévén az élet vidám és sok szinű lehet velem.Szeretek utazni és imádom a vizisportokat,hajózást..Sajnos nem szeretem a levelezgetést mert az személytelen érzéketlen és lassú.ezért kérlek majd KÜLDJ TELSZÁMOT,*** azonositótvagySMS.természetesen én hivlak. Találkozzunk minél előbb hogy igazán megismerjük egymást.
Csaba, 60 éves
3 fotóval
Felsővezető

Tisztelt Hölgyeim !! Keresem társam Barátom és jo szeretöm egy személyben
Jancsi - társkereső Bécs, Pozsony - 71 éves férfi
Jancsi, 71 éves
2 fotóval
Felsővezető

Az a csoda, ha valakivel jól érezzük magunkat (megértés?)
Zoltan - társkereső Olaszország - 49 éves férfi
Zoltan, 49 éves
7 fotóval
Középvezető

10 eve Olaszorszagban elo, erdelyi eredetu, elvalt ferfi vagyok, aki szeretne az eletet rendberakni es megtalalni az igazit... Imadom a napot, a tengert, szeretek autozni, motorozni, szeretem a finom izzeket, a jo filmet, a jo zenet, es egy kicsit tehnikai bolond vagyok (hi). De nagyon fontos a csalad is szamomra. Ha Te valaki ott kint kivancsi vagy ram, vagy felkeltettem az erdeklodesedet, akkor irjal.

Most online fényképes párkereső nők

Eszter - társkereső Budapest - 46 éves nő
Eszter, 46 éves
fotóval
2 perce lépett be

Egyedülálló, kétgyerekes nő vagyok. Fontos számomra a család, a barátok. Szeretek színházba, moziba járni, kikapcsolódni a hétköznapi rohanásból.
Gyöngyi - társkereső Bad Hofgastein - 56 éves nő
Gyöngyi, 56 éves
fotóval
2 perce lépett be

Ebben a rohanó világban megtalálni a boldogságot,és megtartani. Írhatnám hogy csinos vagyok,jó megjelenésű,sportos,de ezek mind sablonos dolgok,persze fontos a külső is,de az ember jellemét ez nem tükrözi. Keresem az izgalmat az életembe,írjál és megtudod milyen vagyok.
Gabi - társkereső Szabadszállás - 45 éves nő
Gabi, 45 éves
fotóval
3 perce lépett be

Sajnos nem vagyok előfizető így nem tudok írni senkinek.** elérhető vagyok ha valaki ismerkedni szeretne.
Györgyi - társkereső Budapest - 46 éves nő
Györgyi, 46 éves
fotóval
4 perce lépett be

Elvált, de víg kedélyű, a romantikát kereső hölgy vagyok. Igaz, kicsit kerekebb a testalkatom, de nem kövér! Ha így is megfelelek, csak akkor írj! Komoly, tartós kapcsolatra vágyom.

Most online fényképes párkereső férfiak

Feri - társkereső Kisvárda - 51 éves férfi
Feri, 51 éves
fotóval
3 perce lépett be

Sziasztok! Feri vagyok. 49 éves, 178 cm magas és 75 kg, testalkatom pedig átlagos. Szemem színe barna, hajam szőkésbarna, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem technikum, foglalkozásom vállalkozó. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás - társkereső Kiskunfélegyháza - 42 éves férfi
Tamás, 42 éves
fotóval
4 perce lépett be

Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ferenc - társkereső Pécs - 68 éves férfi
Ferenc, 68 éves
fotóval
5 perce lépett be

komoly határozott emberke vagyok tartós kapcsolatot keresek kötöttségek és összköltözés nélkül.
János - társkereső jnagynegyvenkukigmailpontcom - 58 éves férfi
János, 58 éves
fotóval
6 perce lépett be

Nyugodt, toleráns természetu vagyok. Szeretek fozni, huséges vagyok ahhoz akit megszeretek. Nem vagyok kalandor és komoly kapcsolatot keresek.
Néhány fényképes társkereső bemutatkozása
 • Dániel (33), Székesfehérvár
  A legalkalmasabb időpont mindig a most
  ,,Van aki szebb, és van aki jobb, de olyan nincs aki én vagyok" Szeretném megtalálni a társam. Pár kép és pár mondat alapján nehéz megismerni a másikat. Ismerkedjünk, beszélgessünk és minden kiderül
 • Ferenc (60), Budapest
  Sziasztok!
  Üdvözöllek,magamrol csak annyit,hogy ide bármitlehetirni én a tanálkozás hive vagyok,FERI .
 • László (65), Budapest
  Álarc nélkül
  Tartós kapcsolatot, hasonlóan gondolkodó társat keresek, akivel szabadidőnket tartalmasan, egymásnak örülve tudjuk eltölteni. Néhány kedvenc: "Indokína", "Farkasokkal táncoló", "Volt egyszer egy Vadnyugat", Monty Python; Bikini, Bródy, Clapton, Chopin, Dés, Knopfler, Zorán; ?apek, Hašek, Koestler, Márai, Merle; Klubrádió, Rádió Q, Tilos; ÉS, HVG Televíziót nem nézek, kedvenc időtöltésem az olvasás, zene - és rádióhallgatás. Szeretem világéer fiaimat ás társaikat, barátaimat, azokat, akiknek tartásuk van, a valódi ismeretekkel rendelkezőket, az értelmes gondolatok megfogalmazására és átadására képeseket, a jó ételeket-italokat. Kerülöm a gerincteleneket, a butákat, a bárkit (ld. piréz) agyatlanul utálókat és sajnálom a bármilyen tekintetben vezérfüggőket.
 • Napsugár (42), Budapest
  Komoly kapcsolatot az szeretne aki szereti magát
  Normális értékrenden alapuló kapcsolatot szeretnék kialakítani egy arra érdemes férfival. Ennek az alapjai: tisztelet, megbecsülés, szeretet, őszinteség, megbízhatóság.
 • Peti (24), Győr
  nekem ilyen nincs vagy nem tudok róla
  Hello kedves olvasó! Egy komolyabb kapcsolat reményében vagyok itt. Szeretek kirándulni,biciklizni, korizni, edzeni. Időm nagy részét a kutyámmal és a barátaimmal töltöm. ha jobban meg szeretnél ismerni irj bátran ;)
Többet mond ezer szónál...
Nem mindenki szeret fantomképekkel beszélgetni – ha te is szívesebben levelezel olyanokkal, akik szeretik látni a másikat, mielőtt komolyabbra fordulna a dolog, akkor a Randivonalon a helyed! Nálunk ugyanis többszázezer kényképes társkereső várja, hogy megismerhessen!

A Randivonalon a tagok 80 százaléka keres párt fényképes adatlappal! Ne várj tovább, regisztrálj te is, és ismerkedj kedvedre! A magukról fényképet feltöltő társkeresők százszor több levelet kapnak a Randivonalon, mint azok, akik fotó nélküli profillal regisztráltak. Ne késlekedj, tölts fel te is képet magadról és találd meg a társad még ma!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Naponta több mint 1500 új fotó kerül fel az oldalra, a folyamatos moderálás miatt pedig garantáltan valós felhasználókkal találkozhatsz nálunk. Lépj be, és nézelődj a Randivonalon – biztosan nem fogsz csalódni!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.