Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Konyvmoly társkeresők

3 417 konyvmoly társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Szereted a könyvek illatát? Esetleg e-book megszállott vagy? Falod a könyveket és egy olyan társra vágysz, aki szintén szeret olvasni? A könyvek olvasása szexi, ahogy a műveltség is. Ha te is olyan társra vágysz, aki örömét leli a könyvekben, jó helyen jársz. Összegyűjtöttük neked azokat a társkeresőket, akik még mindig hisznek abban, hogy egy könyv sokkal inkább átadja egy történet élményét, mint a filmek. Nincs is jobb, mint amikor a saját képzelőerődre van bízva a karakterek kinézete, hangja és lassan,d e biztosan bontakozhat ki előtted egy gyönyörű történet. Regisztrálj a Randivonal társkeresőre és találd meg olvasópartnered, aki az életben is partnerré válhat. Indítsd el közös történeteket akár még ma.

Néhány konyvmoly társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb konyvmoly társkereső nők

Gabriella - társkereső Budapest - 24 éves nő
Gabriella, 24 éves
16 órája tag

24 éves építészhallgató és cukrász tanuló vagyok, szabadidőmben legszívesebben szórakoztató irodalmat olvasok, filmeket, sorozatokat és animét nézek, kézműveskedek.
Rita - társkereső Szeged - 30 éves nő
Rita, 30 éves
40 órája tag

"Nem vagyok cinikus, csak tapasztalataim vannak, ami persze majdnem ugyanaz." Nem vagyok előfizető. Elérhetőséget kérnék ......
Zsuzsa, 28 éves
2 napja tag

Zsuzsa vagyok, Szabolcs megyében tengetem napjaimat jelenleg. Keresem azt a férfit, aki társam lenne egy kalandban, amit életnek neveznek. Szeretek olvasni, filmezni, írni, de a kirándulásban is partner tudok lenni. Ha magadra ismertél, keress bátran!
Iringó, 33 éves
3 napja tag

Mindig is nagy adag szkepszissel és leereszkedéssel tekintettem az online társkeresőkre, és továbbra sem jósolok sok esélyt annak, hogy éppen itt és így találom majd meg az "Igazit" (ha egyáltalán); viszont belépve a krisztusi korba, be kellett látnom, hogy buliban ismerkedni már egyre nehezebb, többek azért is, mert már én se járok el :) A fő bajom a társkeresőkkel az, hogy mesterséges és ráadásul piaci alapú helyzetet teremtenek a találkozásra: ahelyett, hogy valamilyen közös pont mentén születnének ismeretségek, ahogy az emberi viszonyok természetes közegében történne, az online színtéren az egyetlen közös pont az, hogy mindenki nagyon szeretne megismerkedni valakivel. Ráadásul némiképp gyanakvással is tölthet el a tudat, hogy akárcsak veled, a többiekkel se igen stimmel valami, hiszen sorstársaid vélhetően már "odakint" is próbálkoztak, de valamiért nem jártak sikerrel... :) Online társkeresni felteszem olyan, mint webáruházon keresztül megrendelni mondjuk egy kanapét: szépen belövöd a paramétereket, milyen színű, hány centi, hány forint - annyi különbséggel, hogy itt a kiszemelt kanapéd maga is épp kanapékat browse-ol és eh... képzavar. Mindenesetre ha esetleg összefutnánk itt shoppingolás közben, ilyen és ehhez hasonló eszmefuttatásokra számíthatsz tőlem :) *moderálva*

Legújabb konyvmoly társkereső férfiak

Gábor - társkereső Tolmács - 27 éves férfi
Gábor, 27 éves
23 órája tag

Gábor vagyok, 27 éves. Társam keresem .Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást.
Zoli - társkereső Horgos - 64 éves férfi
Zoli, 64 éves
4 napja tag

Szeretem ha a hölgy jól érzi magát velem.
Laci - társkereső Sopron - 37 éves férfi
Laci, 37 éves
6 napja tag

Laci vagyok, 37 éves. Társam keresem Sopron környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Patrik, 28 éves
6 napja tag

Szia, Patrik vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás konyvmoly társkereső nők

Anita, 44 éves
Egyetemet végzett

Csalódott, reménykedő, álmodozó, realista... kicsit ilyen, kicsit olyan, a többit meg majd ha úgy alakul... feltéve ha küldesz elérhetőséget, különben sose fog kiderülni :-)
Mónika, 48 éves
Egyetemet végzett

Csinos, vonzó, intelligens, diplomás nő keresi párját sármos férfi személyében. Rendszeresen úszom, sokat olvasok, kirándulok. Szeretem a társaságot, a jó beszélgetéseket. Szívesen sütők-főzök, mert így kiélhetem a kreativitásomat. Nem hiszek a hosszas levelezésekben, szerintem egy találkozás eldönti, hogyan tovább. Hiszek a villámcsapásban.:-)
Ildi - társkereső Szeged - 43 éves nő
Ildi, 43 éves
Főiskolát végzett

Életvidám, komoly kapcsolatot kereső nő vagyok, akinek fontosa megbízhatóság, és a jó humor. E-mail címet is adjatok meg, ha ismerkedni akartok, nem vagyok előfizető :-)
Margit, 54 éves
Főiskolát végzett

„Nem hiszek a véletlen találkozásokban. A világ törvénye olyan, hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben... két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak akkor amikor megértek e találkozásra.” /Márai Sándor: Eszter hagyatéka/ Ha szeretnél velem találkozni, itt elérsz: *moderálva*

Diplomás konyvmoly társkereső férfiak

Tamás, 36 éves
Egyetemet végzett

Nemrég olvastam egy cikket Stephen Hawkingtól, amiben azt írja, hogy már csak 1000 éve van az emberiségnek a földön. Na mármost jó lenne, ha bejelölne az igazi, mert kifutunk az időből. :)
Kálmán, 30 éves
Egyetemi diplomás (Építőmérnök)

Szia! Hobbim a kajakozás, futás és főzés sütés(csak azt nem szeretem benne hogy utána el kell mosogatni). Szeretem az állatokat és szeretek a szabadban lenni. Leülni borozni egyet és közben jókat beszélgetni. És még sok mást is de azt majd úgy is megtudod.
Norbert, 41 éves
Egyetemet végzett

Az őszinteség az igazsággal mint értékkel összefüggő, azzal összhangban álló, cselekvésben és kommunikációban kifejezésre kerülő emberi tulajdonság. "Egyéni lehetőségeink őszinte belátása az igazi őszinteség forrása, ez az, ami előrevisz minket. Jelenlegi, valós helyzetünk felismerése csupán az első lépés ezen az úton, nem az utolsó. Őszintén lássátok be, hogy jelenleg hol tartotok, de azt is, hogy hova juthattok és mik a lehetőségeitek. Így mindig ott lesz előttetek az út a maga kihívásaival."
Peter, 41 éves
Főiskolát végzett

Ha ennél nyitottabb lennék, sebészt kellene hívni... Úgy látom itt mindenki a kémiát keresi... Kémikusnak kellett volna menjek, vagy legalább kémnek - az már fél siker !

Keresztény konyvmoly társkereső nők

Julcsa - társkereső Dunakeszi - 58 éves nő
Julcsa, 58 éves
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Nyitott vagyok és vidám. Szeretném átélni minden nap a társammal, hogy egymásra figyelve segítjük, kényeztetjük egymást.
Zsuzsanna, 71 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Egyszerű,őszinte ember vagyok,aki nagyon szereti a jó könyvet,a szép zenét és a sportot is! Személyesen a heti többszöri úszás jelenti a sport szeretetemet! Dolgozni jó,mert csak igy lehet a fiatalságból valamit megőrizni! A számitógép a mindenem!
Rózsa, 47 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Frappans bemutatkozas amit majd kesobb fogok megirni magamrol.
Lenke - társkereső Budapest - 72 éves nő
Lenke, 72 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

A lényeges dolgokat a profil tartalmazza, a többi személyes találkozáson realizálódik!

Keresztény konyvmoly társkereső férfiak

Sándor - társkereső Nyíregyháza - 56 éves férfi
Sándor, 56 éves
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Fiatalos , átlagos testalkatú férfi vagyok . Alaptermészetem kedves és jóindulatú , szeretem a humort .Sok minden érdekel , szeretek olvasni , főleg szépirodalmat és verseket . Érdelődöm a természettudományok , a történelem és a sport iránt is . Szeretek sétálni , túrázni , utazni . Szeretnék egy kedves ,csinos nő személyében társat találni . Sok szeretetre , szerelemre , boldogságra vágyom !
Csaba, 42 éves
hite: református (alkalmanként)

Sziaaa, esetleg Kezét csókelom! Családot szeretnék csinálni és gyerekeket alapítani. Vagy fordítva??? :-) Ha meg akarsz tanuln síelni vagy hódeszkázni, szólj. Mivel Ady 100 van, íme egy részlet: A HAJNAL nem ragyogó, Az Éj fehéren lebben, Az Isten nem jóságos, Az Ördög nem kegyetlen. Amúgy van egy bordó motorom s azzal ide-oda poroszkálok a Világban :-) Üdvözlettel: CSABA Ps : Írj bátran, legfeljebb visszaírok... Ps 2: Hobbiból Aloe verázok
Tibor - társkereső Bük - 53 éves férfi
Tibor, 53 éves
evangélikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Olyan lányt keresek aki barátom,kedvesem,szerelmem a mindenem lesz. Legyen gyerekszerető,de ne haragudjon meg,ha tőlem nem lehet. Mivel nagyon szeretem a gyerekeket nem baj ha van,sőt. Hiszek a csodában,hogy egy megfelelő partnerrel mégis lehet.Kölcsönös odaadásra vágyom.Olyan igazi emberi, mély érzelmekre.Tudom, hogy a szerelem ugyan elmúlhat,de a kölcsönös szeretet,tisztelet, egymás megbecsülése megmarad,gazdagodhat.A problémák közös megoldásának és egymás támogatásának híve vagyok.Lehetőleg a problémamegoldás ne ordibálás és veszekedés kiséretében történjen.Elfogadást és gyengédséget szeretnék adni,kapni.Oly valakit keresek aki nem csak elviseli,hanem szeretné is a szeretetemet.Hiszek az emberi jóságbana szeretetben,de útálom ha kihasználják hogy alapból hiszek bennük.Nagyon fontosak számomra az igaz értékek mint pl.:az őszinteség,kedvesség,barátság,becsületesség,megbízhatóság,hűség.Haragtartás?Minek?Komoly gondolkodású vok,viszont néha bolondos.Alapvetően optimistának tartom magam
Gyuri - társkereső Bana - 44 éves férfi
Gyuri, 44 éves
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Komoly ugyanakkor vidám néha őrült de megbízható őszinte vagyok. Nem 1 2 hetes kalandokat keresek. Amennyiben valaki üzenni akar nekem mivel nem vagyok előfizetö emailba megteheti. *moderálva*

Fiatal konyvmoly társkereső nők

Júlia, 27 éves


Sziasztok Julcsi vagyok! Egerben tanulok ének és töri szakon immár három éve. Hobbijaim közé tartozik: az olvasás és a novella írás. Kórusba is járok. Ha szeretnél jobban megismerni írj egy levelet.
Enikő, 24 éves


Sziasztok. Én azon a véleményen vagyok, hogy nincs olyan, hogy csúnya csak nem tetszhet mindenkinek mindenki.
Reni - társkereső Eger - 28 éves nő
Reni, 28 éves


Kapcsolatot keresek elsősorban akinek szimpatikus vagyok az keressen :) a kalandot keresők kíméljenek,köszi :) Nem vagyok vip tag, itt az email címem : *moderálva* aki gondolja ide írjon válaszolni fogok :)
Lina, 25 éves


ha meg akarsz ismerni írj rám.... aztán majd kiderül :)

30-as konyvmoly társkereső nők

Annamari, 30 éves


Szeretek gondolkodni, és rengeteg könyvet olvasok - ez persze azt jelenti, hogy egyedül is sok időt töltök, de sok barátom is van. Mikor épp mihez van kedvem. Alapvetően igyekszem őszinte lenni - de ki az, aki sosem hazudik? Viszont ezt várom el másoktól is. Szeretem a filmeket - ha amerikai, akkor inkább művészfilm (ritkán), vagy "tesztoszteron"-film (James Bond, Expendables, Batman), a romantikus filmek kevésbé. Aki a szerelemről akar megnézni egy filmet, az nézzen meg egy koreai romantikus vígjátékot. Vagy egy francia filmet. Jah, és főként rock/metál zenét hallgatok, de alapvetően mindent, ami tetszik, táncolni is kell valamire. :)
Kata, 36 éves


Sziasztok! Informatikusként dolgozok, de ettől függetlenül nem vagyok kocka :)
Erika - társkereső Budapest - 37 éves nő
Erika, 37 éves


Szeretnék megismerkedni olyan Férfivel, aki a szó legjobb értelmében az. Sok minden érdekel, aktívan élek. Komoly kapcsolatot szeretnék, ahol fontosak vagyunk egymásnak, bízunk egymásban és társai lehetünk egymásnak.
Kitti - társkereső Érd - 33 éves nő
Kitti, 33 éves


Szia! Mások szerint reménytelenül romantikus vagyok és igen, én is úgy gondolom, hogy van benne valami. Éppen ezért, nem árulok el nagy titkot, de társat keresek, nem szexpartnert és nem is csak barátkozni akarok. Konkrét elképzeléseim vannak. Fontos számomra az őszinteség, a hűség, a másik fél maximális elfogadása és támogatása, a közös érdeklődési kör, a humorérzék, stb… Szabadidőmet szívesen töltöm a szabadban, legyen az kirándulás vagy csak egy hosszabb-rövidebb séta. Ugyanakkor szívesen járok színházba és moziba is. Egy fárasztó nap után ki tud kapcsolni a zenehallgatás és az olvasás is. Sőt, a hétvégi lustálkodást sem vetem meg. Ha többet szeretnél rólam megtudni, írj, nyugodtan igyekszem csillapítani a kíváncsiságodat:)

Középkorú konyvmoly társkereső nők

Krisztina - társkereső Békéscsaba - 49 éves nő
Krisztina, 49 éves


Keresem a szerelmemet, a társamat, a barátomat egy személyben, életem hátralévő részére. Azt a férfit keresem… akivel lehet jókat beszélgetni… jókat nevetni … jókat sétálni… akit jó hazavárni egy finom vacsorával… akivel egy pohár bor mellett lehet jókat beszélgetni … aki hűséges és megbízható. Remélem rám találsz :)
Andi, 49 éves


Ez nem is olyan könnyű. 3 gyerekem van, 23,22 és 15 évesek, özvegyként neveltem fel őket. Megbízható, hűséges embernek ismernek . Szeretek olvasni, kézimunkázni, kertészkedni, de a barkácsolás sem ijeszt meg :) és a főzéssel-sütéssel is boldogulok. Hiányzik az életemből egy társ.Tartós, tartalmas, őszinte kapcsolat érdekel. Nem vagyok előfizető, így nem biztos, hogy válaszolni tudok a levelekre, ezért előre is elnézést kérek, ha hiába vársz :)
Gabi - társkereső Gödöllő - 45 éves nő
Gabi, 45 éves


Sok mindent írhatnék ide, de a személyes varázsban hiszek, nem a külsőben. Igyekszem a belső és nem a külső alapján dönteni, és szeretném ha Te is ezt tennéd, kedves Keresőtársam. Mottóm alapján egyre erősebb leszek vagy főnixként éledek :) Nem vagyok előfizető, így a levelekre sem tudok válaszolni :(
Judit, 40 éves


Ismerj meg! Vidám természetű lány, bár néha nehezen kezelhető. Szeretem a vígjátékokat, zenében bármi jöhet minden evő vagyok. Olvasás a kedvenc elfoglaltságom. Röviden ennyi.

50 feletti konyvmoly társkereső nők

Jutka, 59 éves


Főként a humán dolgok érdekelnek. Leginkább az irodalom, film, pszichológia, ezoterika, és nem utolsósorban a szexológia )
Eva, 77 éves


Szeretek a természetet, a könnyű túrákat. Szeretem a zene szinte minden váll faját.szeretek olvasni, keresztrejtvényt fejteni,kirakós játékot játszani, szeretek a Vígszínházba és a MŰPÁ-ba járni Van egy fiam és két unokám. Egyedűl minden kicsit nem a legkellemesebb, ezért keresek hasonló társar.
Szilvia - társkereső Nagykovácsi - 72 éves nő
Szilvia, 72 éves


Aktív nagymama vagyok, szakmámat még hobbiból űzöm. Szeretek színházba, koncertekre járni, tartalmasan tölteni el kevés szabadidőm. Olvasok, kutyát sétáltatok, szeretem az értelmes társaságot. Nem vagyok előfizető, e-mailre tudok csak válaszolni.
Ilona, 73 éves


Optimista és nyitott személyiség vagyok, az unokák felnőttek, könyvszerkesztői munkám mellett végre van időm magamra is gondolni, és társat keresni a szabad idő közös élvezésére, amiből komoly kapcsolat is lehet. Csak egyedülállókat keresek. Szinte minden érdekel: emberek, természet, irodalom, zene, művészetek, sportok stb. Adni jobban szeretek, mint kapni, kerülöm a konfliktusokat. A 2. fotó 2015.07.11-én készült rólam egy vadászházban.

50 feletti konyvmoly társkereső férfiak

Lajos, 53 éves


Ezotériával foglalkozom.Rendszeresen sportolok, kerékpár, ping-pong,jóga, trx. Könyvmoly és zenefüggő vagyok. Keresem nem dohányzó páromat. A férfi jutalma a nő, a nő jutalma, az a tudat, hogy ő jutalom. Nem hiszek az ellentétek vonzásában, az ilyen kapcsolatok csak ideig-óráig működnek. Az igazi kapcsolat a közös érdeklődési körökben, a hasonló mentalitásban és a közös célokban rejlik. Nem az az igazi, akivel együtt tudunk élni, hanem aki nélkül nem. A boldogság a hiányérzet hiánya.Mivel tehetném szebbé a napodat? A nö választ, a férfi dönt.A nőket nem megérteni kell, hanem szeretni. A férfi adja a keretet, de a nő tölti meg tartalommal.Keresd azt, aki tanít, többé tesz, felemel magához. Aki hozzáad és nem elvesz. Aki által folyamatosan fejlődsz, tanulsz, megismersz. Aki tükröt tart eléd, hogy megtanuld kívülről látni önmagad. Aki rávilágít hibáidra, de erősségeidet hangsúlyozza. Keresd azt a valakit, aki terel, de nem irányít, rendelkezik, de mégsem birtokló, aki oltalmaz, nem pedig felügyel. Aki folyamatosan inspirál, arra sarkallva, hogy jobb és több legyél. Aki nem akarja, hogy tökéletes légy, aki mellett az lehetsz, aki vagy. Keresd őt, aki mellett megnyugszik a szíved."
Imre - társkereső San Salvador - 52 éves férfi
Imre, 52 éves


Ha Chanel-kosztümre, budai villára, felsőkategóriás autóra és társadalmi státuszra vágysz, akkor lépj tovább a következő pasi profiljára. Ha viszont szeretnéd beutazni a világot, jó ételeket enni, finom italokat inni, remek zenéket hallgatni, jókat hancúrozni, és érdekel a kultúra, a történelem, a sport és van hordozható jövedelemforrásod, amelyet a világ bármely pontjáról működtetni tudsz, akkor keress meg.
Zoltán - társkereső Dunaújváros - 55 éves férfi
Zoltán, 55 éves


normális életvitelű de nem unalmas, átlagos de azért izgalmas, ...nem dohányzik, absztinens, fogat mos, körmöt vág....sokat olvas, jól főz, alaposan takarít, ha muszáj mosogat is ... kipróbálható, hazavihető, garanciális,... amúgy egy pocakosra hízott, őszülő szakállú, semmitérő alak, afféle félresikerült egzisztencia,..íjászkodik, néha novellákat ír, rajong a Tankcsapdáért, motorozik ...kedvenc kajája a marhapörkölt, de az nem szerepelt a választékban,..az étkezéshez pedig be kellett írni, hogy mindenevő,..de ez nem igaz, mert a főzeléket eccerűen NEM ESZI MEG! ...teccenekértenyi?
János, 69 éves


Nyugdijasként még szorgalmasan dolgozom... Keresem a nagy "Ő"-t vagy az ABC többi betűjét. Szeretem a humort és mindent ami szép és jó... Remélem meg találom ill. MEGTALÁLLAK.
Néhány konyvmoly társkereső bemutatkozása
 • Endre (54), Tatabánya
  "Mindennek oka van, ami csak történik." /folyt köv
  "A kötél egyik vége húzza a másik végét" Az ember nem olyan, mint fényképen az arca, mert a lelke, a képen nem lehet rajta. Azt keresem, aki megszépíti a jelent. Mert Ő lesz a jövőm! Hogy milyen vagyok? Mint a tölgyfa, aki dacol a hőséggel, hideggel, széllel, esővel, százazsággal. Minden évszakban másnak látszik, ezért nem unalmas. Fejlődik, napról napra, de nem látszik... csak évek múlva. Mielőtt véleményt alkotsz rólam, járd végig az én utamat, az én cipőmben. Nem fék vagyok, és nem gát. Kapaszkodó, kire mindig számíthatsz. Hallgató, ki örömmel hallgatja sikereid, megértően, támogatóan, kiútkereső, problémamegoldó fülekkel kudarcaid. Aki ott van, érezhetően melletted, ha szükséged van rá, de nem tolakszik, telepszik rád. Akár hiszed, akár nem, nem azért fotó nélküli az adatlapom, hogy első mondatod után képet küldjek neked. Amennyiben megtisztelsz érdeklődéseddel, beszélgetünk, és kialakul egy minimális szimpátia, bizalom, természetesen nem marad titokban előtted ábrázatom.
 • Mihály (47), Budapest
  "Szerelem és hiúság nem férnek meg egymással"
  Ha meg akarsz ismerni valakit, aki nem a 2020-as foci EB-t várja, hanem sokkal inkább az új Linklater, Enyedi Ildikó filmet, akit nem hoz lázba a Forma 1, de annál inkább egy ZAZ vagy egy Iggy Pop koncert, egy Székely Kriszta vagy Shilling Árpád rendezés, aki nem csak újságot olvas hanem négyszáz oldalas regényeket és akire rábízhatod a tengerimalacod, ha elutazol.
 • Anikó (48), Budapest
  Sziasztok!
  Komoly kapcsolatot keresek. Egy olyan pasit akivel lehet beszélgetni, aki tud hallgatni, aki ott van amikor sírok és amikor boldog vagyok... Akivel lehet nézni a semmit...És igen, akivel van kémia...
 • Artur (26), Berettyóújfalu
  Komoly kapcsolatot szeretnék. Keresem az igazit 🙂
  Szia! Először is komoly kapcsolatot reményében regisztráltam az oldalra. Sokat csalódtam már, de bízom benne hogy még van remény és megtalálom az igazit. Azt az embert aki elfogad úgy, amilyen vagyok, a jó és a rosszabb napokon is. Nem vagyok tökéletes, nekem is vannak hibáim, de ki tökéletes? De egy kép és egy bemutatkozás alapján úgysem lehet megismerni a másikat, csak beszélgetés alapján. Gyerekekkel könnyen barátkozom, számomra nem akadály ha a jövendőbelimnek már van gyermeke. Ezzel nem lehet elriasztani.🙂Remélem megtalálom azt a személyt, akivel boldog lehetek és én is boldoggá tehetem. Ui. Van egy pár tetoválásom, amit a privát képek kérésével Te is láthatsz.🙂
 • Zsuzsi (30), Budapest
  :)
  Barátaim, kollégáim kedves, figyelmes, valamint lelkiismeretes embernek tartanak. Szeretem apróságokkal színesebbé tenni a környezetem hétköznapjait. Szabadidőmet szívesen töltöm akár láblógatással, csokival és filmnézéssel, akár kirándulással és programokkal telezsúfolva; nyáron vízpart közelében. Néhány véletlenszerűen válogatott információ rólam: - Télen néha 2 pár zoknit is felveszek - Nem szeretem a bogarakat, földigilisztákat, de ha esős időben meglátok egy útra tévedt csigát, azt mindig biztonságos helyre viszem - Múlt nyáron 8,5 könyvet olvastam el - Szeretem az állatokat, a napfényt és a könyveket - Nem riadok vissza attól, ha egyedül kell összeszerelnem egy Ikeás komódot Fontos számomra a kölcsönös odafigyelés és elfogadás, éppen ezért olyan partnert keresek, aki figyelmes, elfogadó és támogató. Komoly párkapcsolatot keresek egy olyan emberrel, akivel megoszthatom hétköznapjaimat, és aki nem riad vissza egy kis humortól, bolondozástól sem.
Szereted a könyvek illatát? Esetleg e-book megszállott vagy? Falod a könyveket és egy olyan társra vágysz, aki szintén szeret olvasni? A könyvek olvasása szexi, ahogy a műveltség is. Ha te is olyan társra vágysz, aki örömét leli a könyvekben, jó helyen jársz. Összegyűjtöttük neked azokat a társkeresőket, akik még mindig hisznek abban, hogy egy könyv sokkal inkább átadja egy történet élményét, mint a filmek. Nincs is jobb, mint amikor a saját képzelőerődre van bízva a karakterek kinézete, hangja és lassan,d e biztosan bontakozhat ki előtted egy gyönyörű történet. Regisztrálj a Randivonal társkeresőre és találd meg olvasópartnered, aki az életben is partnerré válhat. Indítsd el közös történeteket akár még ma.

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.