Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső Szekszárd

Legújabb szekszárdi női társkeresők

Saci, 36 éves
Társkereső Szekszárd
3 napja tag

"Légy boldog, ha nem megy, légy elégedett...ha nem vagy elégedett változtass." 😊 Pozitív beállítottságú, komoly gondolkodású, humort imádó, talpraesett, precíz, örökmozgó, független nő vagyok, aki keresi a párját. Nem egy napra, nem is egy hétre, hanem egy életre! Ezért nagyon nem mindegy, milyen a másik, de erről majd később bővebben... Illetve élőben talán kiderül. És nagyon nem mindegy az sem, milyen vagyok én...sokat munkálkodtam magamon. Faragtam, toldottam, levettem, hozzávarrtam...még alakulok, de már egész jól haladok! Remélem, te is! 😉 Hisz\\\\\\\' saját magunkat kell önmagunk legeredetibb kiadására formálni. Amiről biztosíthatlak, hogy egyedi vagyok! 😉 Más semmi sem biztos! 🙂 Csak esetleg annyi, hogy másolni próbálnak. 😀 Régi értékeket képviselő, 30-as éveiben járó édesanya vagyok. Tisztességes, becsületes életet élek. Szeretem a természetet, az állatokat, a vidám és opimista embereket. Szeretek kirándulni, fényképezni, sportolni, zenéthallgatni, jókat főzni társaságban, barkácsolni, alkotni és sokat nevetni. Szeretek időnként csendben elvonulni, olvasni, és nagyon szeretem az időmet a lányommal tölteni. 🙂 Pláza, fodrász vagy manikűrös helyett szívesebben járok barkács és virágboltba, de szeretek adni a külsőmre is. Mily\\\\\\\' meglepő, van saját gondolatom, határozott döntéseim...nem kérem a tiédet. Véleményt viszont nagyon szívesen cserélek! 🙂 Szeretem mások szemszögéből is látni a dolgokat. Éltem már külföldön, és nem rettenek el akár a nagyobb változásoktól sem. Amit nem kedvelek, az a hazugság, veszekedés, agresszió, politika, pletyka, rosszindulat és az emberi értetlenség. Nincs diplomám, de nem is ettől lesz Ember az ember. Életből, életszeretetből, őszinteségből, megbízhatóságból, hitből, hűségből, kitartásból, tettrekészségből lediplomáltam és bármikor újravizsgázom!
Kata - társkereső Szekszárd - 47 éves nő
Kata, 47 éves
Társkereső Szekszárd
4 napja tag

Egy párkapcsolatban szeretném megélni a kettősséget, ami a nyugalmat, biztonságot, ugyanakkor az izgalmat, változatosságot jelenti.
Liza - társkereső Szekszárd - 58 éves nő
Liza, 58 éves
Társkereső Szekszárd
9 napja tag

...én egy vidám természetű és még bizakodó nő vagyok, aki szeretné megtalálni azt a hagyományos értékrendekkel bíró, kiegyensúlyozott Férfitársát, akivel még sok közös emlék, élmény várhat ránk.
Andrea, 42 éves
Társkereső Szekszárd
12 napja tag

Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.

Legújabb szekszárdi férfi társkeresők

Jani - társkereső Szekszárd - 60 éves férfi
Jani, 60 éves
Társkereső Szekszárd
3 napja tag

Szia, Jani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Csaba, 37 éves
Társkereső Szekszárd
4 napja tag

Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 42 éves
Társkereső Szekszárd
15 napja tag

Lehetőleg környékbeli társat szeretnék találni, a csak 7végi találkozások nem tesznek jót egy kapcsolatnak. Korombeli lányt szeretnék azaz +-10 év kb, aki hozzám hasonlóan megértő, toleráns, rugalmas, megoldásokban gondolkodik, a problémákat szereti megbeszélni, röviden egy előre néző, értelmes, nőies, kedves, vonzó személy. Introvertált, zárkózottabb, kevésbé társasági típus vagyok.
Endre, 43 éves
Társkereső Szekszárd
23 napja tag

43éves független srácvagyok,tartos kapcsolat céljábol 30-48év Közötti hölggyel megismerkednék Szekszárd,és környékéröl,Gyermek nem akadály,

Éppen online szekszárdi társkereső nők

Irén - társkereső Szekszárd - 70 éves nő
Irén, 70 éves
Társkereső Szekszárd
19 perce lépett be

Olyan társat keresek, aki hozzám hasonlóan a hagyományos keresztyén(keresztény) emberi értékeket keresi. Legyen becsületes, művelt, intelligens, empatikus. Társkeresésében az érzelmek keresése domináljon. Én is ilyen vagyok.
ZSUZSANNA - társkereső Dunaföldvár - 64 éves nő
ZSUZSANNA, 64 éves
Társkereső Dunaföldvár
0 perce lépett be

Szeretek kirándulni tenger mellé ,táncolni ,szórakozni , autót vezetek ,kerékpározom , úszom . énekelek . Nem szeretem a dohányos és az iszákos férfit ,házi állat csak kint nem a lakásban . Fiatalos vagyok és a fiatalabb barátot keresek .Megfelelsz jól alakul akkor komoly is lehet a kapcsolat , Inteligens ,csinos , sportos férfit keresek káros szenvedély nélkül / pia ,cigi /.Ismerj meg és meglátod milyen vagyok .

Éppen online szekszárdi társkereső férfiak

István - társkereső Szekszárd - 55 éves férfi
István, 55 éves
Társkereső Szekszárd
11 perce lépett be

Pár kap. keresek Szeretek kirándulni -Wellneszelni. Párban szép az élet.
Ferenc, 43 éves
Társkereső Tolna
3 órája lépett be

Vidám vicces bevállalós szeretem a romantikus filmeket zenét

Diplomás szekszárdi társkereső nők

Bea, 32 éves
Társkereső Szekszárd
Főiskolát végzett

Égni százötven százalékon, míg a tűz mindent felemészt, majd a hamuból új életre kelni, és őrizni a mélyen izzó parazsat, amíg csak lehet.
Lídia - társkereső Dunaföldvár - 55 éves nő
Lídia, 55 éves
Társkereső Dunaföldvár
Főiskolát végzett

Önmagára igényes, csinos, fiatalos, rendszeresen sportoló, még a hagyományos értékekkel rendelkező Nő vagyok, aki szeret felnézni a Férfira egy kapcsolatban.

Diplomás szekszárdi társkereső férfiak

Christian, 51 éves
Társkereső Iregszemcse
Főiskolát végzett

Möchte auf diesen Weg eine liebe Frau kennenlernen die etwas Deutsch oder Englisch spricht und gemeinsam mit mir das Lebens geniessen will. Komme aus Deutschland lebe in der Schweiz und hab ein kleines Ferienhaus nähe Balaton
Ákos - társkereső Dunaföldvár - 45 éves férfi
Ákos, 45 éves
Társkereső Dunaföldvár
Főiskolát végzett

Kedves, jó humorú, átlagos külsejű,utazást kedvelő férfi keresi társát.Még nem adtam fel. Ne ítélj elsőre! Lehet, hogy elmulasztasz egy nagyszerű lehetőséget. Minden lehetséges, csak akarni kell.Komoly kapcsolatot keresek.
Szilárd, 48 éves
Társkereső Kölesd
Főiskolai diplomás (repülés)

ÉLJ ÚGY, HOGY HA LEPEREG ELŐTTED AZ ÉLETED FILMJE ÉRDEMES LEGYEN VÉGIGNÉZNI!!!........én igy élek!!! Érzelmileg és minden más módon stabil és rendezett önálló életet élek, csinos korban hozzám illő társat keresek hosszútávra. A személyes ismerkedésben hiszek.....néhány infó még rólam...szeretek főzni ...ez az egyik szakmam...és állítólag tudok is ....korábban 15 évig pilóta voltam.... ..nincsenek lezáratlan ügyeim, viszont van múltam ami igen csak tele van rengetek sztorival, élménnyel, csalódással, tapasztalással ....stb....de ettől vagyok az aki ma vagyok....vidéken születtem ezért nagyon szeretem a mezők, erdők illatát, nyugalmát....szakìtottam a nagyvárosi zajos élettel....egy eldugott kis faluban egy 100 éves paraszthåzban élek, ....falusi vendeglátással és kézműves füstölt hús termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozom.....nyugis csendes életet élek....
András - társkereső Paks - 54 éves férfi
András, 54 éves
Társkereső Paks
Főiskolát végzett

Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őriznünk optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk.

Keresztény szekszárdi társkereső nők

Bella, 20 éves
Társkereső Szekszárd
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

sziasztok!40év feleti pasit keresek ,komoly kapcsolat szeretnék
Magdolna - társkereső Szekszárd - 58 éves nő
Magdolna, 58 éves
Társkereső Szekszárd
görög katolikus vallású (nem gyakorlom)

Magdolna vagyok szekszárdi lakos és komoly kapcsolatra keresem intelligens, vidám természetű, aktívan dolgozó értelmiségi párom.
Erzsébet, 61 éves
Társkereső Szekszárd
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Vidám fitt fiatalos vagyok. Szeretek utazni, kedvelem a természetet, és a vízpartot. A zene és a tánc közel áll hozzám. Szabadidőmben sportolok, kirándulok utazok. Keresek egy fitt fiatalos őszinte férfit,komoly kapcsolatra.
Julcsi - társkereső Szekszárd - 68 éves nő
Julcsi, 68 éves
Társkereső Szekszárd
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Keresem a párom 70 éves korig, egyedülálló vagyok, rossz egyedül.Írhatok ide bármit, úgy is a személyes találkozás a döntő.

Keresztény szekszárdi társkereső férfiak

Bandi, 43 éves
Társkereső Szekszárd
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

ismerj meg,és majd te eldöntöd hogy milyen vagyok,ez a gondolat jutott az eszembe.bocsi
Zsolt, 45 éves
Társkereső Szekszárd
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Sziasztok. Keresek egy ,csinos,független,intelligens, hűséges hölgyet akivel nagy boldogságban és szerelemben élhetnénk együtt életünk végéig,ha egyáltalán létezik még ilyen ebben a mai rohanó Világban?
Péter - társkereső Szekszárd - 32 éves férfi
Péter, 32 éves
Társkereső Szekszárd
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Szia Péter vagyok. Szekszárdon lakok. Ha szeretnél többet megtudni rólam írjál nyugodtan.
Miklós - társkereső Szekszárd - 75 éves férfi
Miklós, 75 éves
Társkereső Szekszárd
hívő római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Rendezett anyagi körülmények között élek. Szeretek fözni sütni zenét hallgatni kirándulni szeretek táncolni.

30-as szekszárdi társkereső nők

Beáta, 37 éves
Társkereső Györköny

Fiatal felfogású, életvidám nő vagyok. Szeretek társaságban lenni, új embereket megismerni.Korban hozzám illő,családcentrikus férfit keresek!
Gyöngyi, 39 éves
Társkereső Dombóvár

Komoly kapcsolatot szeretnék nem kalandot!Legyen öszite és hüséges!

30-as szekszárdi társkereső férfiak

Balázs, 32 éves
Társkereső Bonyhád

Kedves Látogató! Első ránézésre könnyűnek tűnhet, hogy meséljen az ember magáról, de ezt leírni már sokszor nehezebb, annak ellenére hogy mindenki saját magát ismeri a legjobban! Amit rólam érdemes tudni, szeretek kirándulni, számomra új helyeket felfedezni, szeretem a régi építményeket, legyen ez vár, kastély, vagy bármi más, a lényeg hogy legyen története, és tudjon magáról mesélni. :) Ezenkívül szabadidőmben szeretek futni, olvasni, vezetni, és dolgokat megszépíteni! De a konyha se áll olyan messze tőlem ;) Sokszor jól esik egy kis sétára indulni, ez legyen a városban, vagy egy csöndes tónál, persze ez annak is a függvénye hogy akkor éppen milyen a hangulatom! Ha jellemezhetném magam, akkor egy nagyon megfontolt, kedves, őszinte személynek mondanám magam. Általában mindenkivel hamar megtalálom a közös hangot! És ha megbántanék valakit, akkor a mihamarabbi megbékélésre törekszem, mert nem tudok sokáig haragot tartani! Bár könnyen ismerkedek, azért igazán közel kevés embert engedek magamhoz, de aki elnyeri a bizalmamat azzal ragaszkodó, hűséges és odaadó vagyok mind a barátságban mind a szerelemben! Egyszer azt mondtam egy ismerősömnek: "Nincs tökéletes ember, tehát tökéletes nő sincs." Mire ő kijavított és azt válaszolta: "Hibátlan ember valóban nincs, de attól, hogy vannak hibái, ő még neked lehet a tökéletes!" És azt hiszem, igaza volt, úgyhogy keresem a számomra tökéletes párt, aki szerető és hűséges társam lenne életem végéig!
Norbi - társkereső Dunaföldvár - 33 éves férfi
Norbi, 33 éves
Társkereső Dunaföldvár

Nem tudom miért regisztráltam, de ha már itt vagyok....

Középkorú szekszárdi társkereső nők

Gabi, 40 éves
Társkereső Szekszárd

“Én csak egy egyszerű lány vagyok, akit az élet megtanított arra, hogyan kell erősnek lenni. Megtanított tűrni, nyelni, leküzdeni a dühömet. Tudom, hogy kell harcolni és tudom, mikor kell elengedni. Megtanultam, hogy kell felejteni és tudom, nem mindent kell elfelejteni. Látom már sok embert elveszítek, de mindig jönnek újak. Érzem, hogy kell változni, változtatni. Megtanultam bízni, remélni és csalódni is. Kaptam pofonokat, könnyeket és mosolyt is. A jó élmények feltöltenek, a rossz emlékek erőssé tesznek. De bármi is történik ez az én életem, nem bánok semmit sem, hisz én mindig csak több leszek. A sebek után maradt hegek és a mosolyok általi ráncok is az enyémek. És büszke vagyok rájuk, mert általuk vagyok az, aki lettem. ”
Andi - társkereső Szekszárd - 44 éves nő
Andi, 44 éves
Társkereső Szekszárd

A másik felemet keresem,aki elfogad olyannak,amilyen vagyok!Őszinte,néha cinikus,humoros,sorolhatnám még!Nem vagyok előfizető,de ha valakit érdeklek,akkor megtalálja a hozzám vezető utat! Nem vagyok előfizető adj elérhetőséget!
Mónika - társkereső Bonyhád - 41 éves nő
Mónika, 41 éves
Társkereső Bonyhád

Szia Komoly kapcsolatot keresek,mert nem jó egyedül. Vidám természetű vagyok és szeretek olvasni ,sétálni, moziba járni. Káros szenvedélyektől mentes vagyok :) Szeretném megtalálni a párom. Nem vagyok előfizető. *moderálva*
Andrea, 49 éves
Társkereső Tolnanémedi

keresem a párom .én egy romantikus hölgy vagyok .szeretném meg találni a párom egy dolgos hölgy keresi a párját nem tudok mindenkinek irni mert nem vagyok elöfizetö imail cimem (moderálva) ha tetszek nyugodtan irj nem tudom itt senki nem akar komoly kapcsolatot vagy mert csinosan fel öltözik egy nö akkor az nem tetszik vagy nem tudom

Középkorú szekszárdi társkereső férfiak

Ákos, 45 éves
Társkereső Szekszárd

Randizni szeretnék, hogy elkezdődhessen valami, amihez ketten kellünk.. " A két fél ugyanakkora erőfeszítéseket tesz a kapcsolatuk fennmaradásáért és fejlődéséért - fejtegette Amer. Ha én szeretlek téged, az a dolgom, hogy felvidítsalak, hogy feltöltselek, hogy megnyugtassalak. Az a dolgom, hogy erősebbé tegyelek, nagyobbá, okosabbá, szebbé, nyugodtabbá, boldogabbá. Ha szeretsz engem, neked is ez a kötelességed. Az igazi szerelem valahol errefelé található, egymás építésében, erősítésében, fejlesztésében, a kölcsönösségben. " (Kate Brroks & Duncan Shelley) Erre van szükségem, és vonzalomra.. :-) Jelenleg nem vagyok előfizető, kérlek, Írj nyugodtan, ha szimpatikusnak találsz. Köszönöm. A nap süssön Rád! :-)
Zoli - társkereső Szekszárd - 49 éves férfi
Zoli, 49 éves
Társkereső Szekszárd

Sziasztok! Zoli vagyok. 43 éves, 180 cm magas és 92 kg, testalkatom pedig Átlagos. Szemem színe kék, hajam szőkésbarna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt idom többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
sanyi, 44 éves
Társkereső Madocsa

Sziasztok! sanyi vagyok, becenevem csinti. 33 éves, 178 cm magas és 112 kg, testalkatom pedig mackós. Szemem színe zöld, hajam barna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt idom többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
István - társkereső Gyönk - 40 éves férfi
István, 40 éves
Társkereső Gyönk

Ha ismerkedni szeretnél,azért vagyok hogy megtedd.Szeretek kirándulni,ha módomban áll a tengerparton.Szeretnék végre olyan barátnőt találni,aki hozzám bújik,cirógat,és közösen megtudjuk beszélni a mindennapos gondjainkat. Rendes,becsületes,őszinte,nem dohányzó,rend szerető,ünnepekkor iszom alkoholt mértékkel! Köszönöm,hogy meglátogattál. Amennyiben szimpatikus lettem,ne habozz,vedd fel Velem a kapcsolatot!!!!!!!!!!!!!!

50 év feletti szekszárdi társkereső nők

Eva - társkereső Szekszárd - 55 éves nő
Eva, 55 éves
Társkereső Szekszárd

Kos-Skorpiò aszcendens, igènyes (kulso-belso) spirituàlis beàllitottsàgù,szelektiv, gyakorlatias ès kreativ, egèszsèges èletmòd (sport, vegàn ètkezès) elvàlt (28 ève) de nem magànyos :) hobby :sport , nyitott, szabad-màskèppgondolkodàsù,, korlàtokat nem turo, èrdeklodo a vilàgban tortèno esemènyek irànt :) 18 èvig kulfoldon èltem :) "Csak az az ember, aki tudja, hogyan kell egyedül és örömmel létezni, telik meg olyannyira szeretettel, hogy képes legyen megosztani. Akár idegenekkel is. " (OSHO) Ha nem vàlaszolok,az azt jelenti,hogy valami miatt nem keltetted fel az èrdeklodèsemet ;)
Ágnes - társkereső Szekszárd - 67 éves nő
Ágnes, 67 éves
Társkereső Szekszárd

Honnan jöttünk,hová megyünk, mik vagyunk?Színház az élet és színész benne minden férfi és nő.A Sors nagy rendező.Cél:egy hasonlóan spirituális beállítottságú, komoly gondolkodású férfi barátsága hosszú távra,aki a szabadidejéből áldoz rám-utazások ,kirándulások, túrák ,jó beszélgetések ,tánc, Isten titkainak kifürkészése stb. Érdekel :magyarság eredete, a magyar nyelv szerkezete, művészetek , agykutatás , pszichológia mint iker jegyű a pénzen kívül minden. De sok mindent szeretnék tanulni Tőled is.
Ibolya, 61 éves
Társkereső Szekszárd

Szeretem az őszinte embereket ,Mert én is annak érzem magam . Jó érzés adni de viszont kapni is !! Ha szimpi vagyok Írjatok rám . Köszönöm
gabi, 72 éves
Társkereső Szekszárd

Férjem halála után két évvel elérkezettnek látom az időt egy meghitt, szeretetteljes őszinte kapcsolatban megélni

50 év feletti szekszárdi társkereső férfiak

Imre - társkereső Szekszárd - 56 éves férfi
Imre, 56 éves
Társkereső Szekszárd

Semmi frappáns jófejség nem jut eszembe, majd később
Árpád, 52 éves
Társkereső Szekszárd

Mindannyian keresünk valakit. Azt a különleges embert, aki mindazt nyújtja majd számunkra, ami hiányzik az életünkből. Valaki, aki társaságot, támogatást vagy biztonságot ajánlhat. Néha, ha elég erősen keresünk, találunk valakit, aki mindhármat tudja nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit. Ha nem találjuk meg, csak imádkozhatunk, hogy ő talál meg minket.
István, 57 éves
Társkereső Szekszárd

Azért vagyok itt, hogy besegítsek a sorsnak!Mivel még :nem költöztél a szomszédomba, még nem mutattak be egymásnak a barátaink, nem löktél fel az utcán, nem léptél a lábamra a tömött buszon, nem ültél mellém a kávézóban, nem tolattál az autómnak sem.Ergó tennem kell az ügyért.Ugyan is azt gondolom, hogy nincs kedvesebb, barátságosabb, és gyönyörűbb egy jó KAPCSOLATNÁL.Amire egy FÉRFI és egy NŐ vágyhat.A... Semmi nem tud akkora boldogságot adni, mint a szeretet. Mindannyian szeretetre vágyunk: arra, hogy szeressenek bennünket és arra, hogy szerethessünk. A szeretet bennünk van, ez lényünk magja. Izek ,imak, szerelmek. Hosszu ideig eltem kulfoldon...
Péter - társkereső Szekszárd - 54 éves férfi
Péter, 54 éves
Társkereső Szekszárd

Pár szóban sok mindent nem lehet elmondani,de próbálkozom.Nagyon sok mindent szeretek,ami számomra nem kellemetlen és zavaró.Szeretem az igazán finom és ízletes ételeket,italokat,ezért hajlandó vagyok sütni-főzni,viszont mosogatni utálok. Kedvenc időtöltésem a vízpart és a vízi sportok,valamint a grillezés,bár még most tanulgatom.Hát pár szóban ennyit,írj és válaszolok.
Néhány társkereső bemutatkozása
 • Józsi (25), Szekszárd
  Figyelemes, odaadó fiú
  Szia! :) Először is: köszönöm, hogy ellátogattál a profilomra, és elolvasod a rövid bemutatkozásomat, igazán rendes vagy! Én egy 25 éves szekszárdi villamosmérnök srác vagyok, aki kedves, romantikus és végtelenül odaadó ???? Keresem a páromat egy mosolygós leány személyében ???? Ha esetleg magadra ismertél, úgy kérlek, jelölj kedvencnek vagy írj üzenetet! ???? További szép napot kívánok! :)
 • Zoltán (54), Szekszárd
  SZIASZTOK
  ZOLTÁN VAGYOK. SZEKSZÁRDI. ELVÁLT. TARTÓS, ŐSZINTE KAPCSOLATOT KERESEK. SZERETEK OLVASNI, KERÉKPÁROZNI, KIRÁNDULNI. S T B.
 • Elvira (36), Szekszárd
  Sziasztok!
  Az életvidámság és a világmegváltás között egyensúlyozó, szerető szívű nő vagyok, kellő intelligenciával és jól kezelt árnyékos oldallal, öniróniával és tudatossággal, aki megvívta már a maga harcait, és nem akar többé harcolni, csak áramolni azzal, ami van. Mindezt jobb lenne valakivel együtt, játszmáktól mentesen, de legalábbis rálátva a játszmákra, élvezetesen, humorral, tisztelettel. Szekszárd - Budapest Hobbik: túra, bicikli, futás, buli és barátok (szekszárdi borok :) ), könyvek, filmek, zene, színház, önismeret. Ebben nem baj, ha van közös halmazunk, de nyitott vagyok új dolgok megismerésére is.
 • Gyuri (29), Szekszárd
  Think different!
  Sziasztok! 29 éves fiatalember vagyok. Jelenleg Szekszárdon élek, közalkalmazottként dolgozom. Több végzettséggel is rendelkezem. Jószívű, megértő és türelmes, barátságos, csendes és segítőkész embernek tartom magam. Néha szétszórt vagyok, közösségben nehezen oldódok. Szeretek táncolni, sportolni, vezetni, zenét hallgatni, túrázni és a barátokkal lenni. Imádom az állatokat. Célom, hogy pl.: megtanuljak zongorázni. Szeretem a rock, blues, pop, klasszikus és komoly zenéket. Kedvenc hangszerem a zongora. Az akciófilmeket, thriller, dráma, krimi, romantikus és animációs filmeket is szívesen nézek. Kedvenc színészem: Denzel Washington, Stallone. Amit gyakran hallgatok: Moonligth sonata, pink floyd, egyéb rock számok és zongora művek. Az azúr kék az én színem. Szeretem a chilis babot, lecsót, pizzát, rakott krumplit és a hagymakrém levest. Amit nem szeretek: kocsonya és társai. Gyakran sütök tojásrántottát is :D. A konyhában is jól boldogulok. Nagy kézügyességem nincs, de próbálok viccesen hozzáállni a dologhoz. Bármit írhatok magamról, igazán csak akkor leszek hiteles mások szemében, ha személyesen ismernek meg engem. Ez lehet pár óra, pár alkalom, vagy hosszabb idő. Számomra fontos, hogy olyan emberként ismerjenek meg, akire azt mondják: ő megbízható és szerethető még az esetleges rossz tulajdonságai ellenére is. Kedves ismeretlen Hölgy! Szeretnélek jobban megismerni. Pár sort azért írtam magamról, hogy lásd azt, hogy érdemes-e nekem esélyt adni az ismerkedésre. Ha te találnál rám előbb, és adsz esélyt az ismerkedésre, akkor keress bátran. Szeretném megtalálni azt a kedves nőt, aki jól érzi majd magát mellettem és szívemmel, lelkemmel szerethetem, akivel közös jövőt építhetek. Még nem találtam meg a párom. Még egy fontos dolgot el kell mondanom: Hallássérült vagyok, de ettől ne ijedjetek meg, mert jól boldogulok az életben. Üdvözlettel: *moderálva*.Gy.
 • Andrea (26), Szekszárd
  Írj elérhetőséget levelezés esetén!
  Azt hiszem szükséges megejteni néhány kitételt. NEM SZEXET KERESEK!!! Az hogy mire tartasz érdemesnek ** nem érdekel! Be se próbálkozz! Bunkók kiméljenek mert tiltók! LEVELEZÉS ESETÉN ÍRJ ELÉRHETŐSÉGET MERT NEM FIZETŐ VENDÉG VAGYOK! ÍGY NEM BIZTOS HOGY VISSZATUDOK ÍRNI! FACE, MAIL, VIBER ELÉRHETŐSÉG! KÖSZI! Az esetem elfogadja, hogy van egy kislányom (és nem próbál megszabadulni tőle, ha neked van nem gond) min. 190 cm magas és min. 90 kg valahol 28 és 38 év között. Valahol Szekszárd és környékén de mindenképp Dunántúlon lakik. Az összeköltözés bármely oldalról nem gond (akár külföldre is) de csak megfelelő ismeretség után! Normális közösségi életet tud élni (kiveszi a részét az anyagiakból, a házimunkában BESEGÍT, nem lóg anyuciék és a haverok **, a család vagyis a párom és a gyerek az elsők és nem mindenki más, elfogadja hogy nekem a gyerek az első)! Aki cselédet keres az menjen haza anyucihoz de előtte lépjen tovább! Aki nem tud írni magáról pár mondatot (nem a jó tulajdonságaid érdekelnek azt majd én eldöntöm) az életedről mesélj! Ha eddig eljutottál akkor mesélek magamról. 26 éves vagyok Szekszárdon élünk a 2,5 éves kislányommal. Jelenleg itthon vagyok vele de hamarosan bölcsis lesz. Szereti az állatokat főleg a cicákat, az édességet, sokat játszanak vele, labdázni, bújócskázni (sajátos módszer), játszótérre menni, rajzolni, ha szeretgetik (csiki, puszi, ölelés). Nagyon barátkozós, hamar megtud szeretni embereket főleg a gyerekeket. Lehetetlen kirobbantani játszótér, egyes emberek, gyerekek mellől. Vagy csak hiszti árán.
Társkeresés Szekszárdon

TárskeresésSzekszárdon

Szekszárd „Budapest óta a legszebb fekvésű táj” – de nem csak Széchenyi István gondolta így, hanem az itt megforduló turisták és a környék lakói is.

Ha Szekszárdon ejtitek meg az első randit, sok-sok program közül válogathattok, ám mivel olyan gyönyörű területen fekszik, inkább szabadtéri helyszíneket érdemes meglátogatnotok.

Ha a városban indultok egy kellemes sétára, látogassatok el a Munkácsy úton található Mézeskalács Múzeumba. Az itt élő Petrits család már 1825 óta foglalkozik mézeskalács készítéssel, 2003-ban pedig megnyitották „Mézédes Emlékeink” című mézeskalácsos, gyertyaöntő és cukorkakésztő múzeumukat. Ha végignéztétek a szebbnél szebb darabokat, lepd meg partneredet egy gyönyörű mézeskalács szívvel, hogy örökemlék maradjon ez a nap.

Érdemes felsétálni a Bartina hegyen található Kálvária kilátóhoz is, ahonnan mesés panoráma nyílik a városra, sőt szép időben még Paks és Baja magasabb épületei is kivehetők a távolban. A domboldalon körbe-körbe szőlősorok sorakoznak, ami jól idézi a borvidék hangulatát. Itt található a város egyik jelképe, a Szőlőszobor.

Ha Szekszárd, akkor bor! Ez a vidék Magyarország legősibb bortermelő területe, a szőlőűvelés hagyományai egészen a rámai korig visszanyúlnak. Látogassatok el az Istifán-gödre pincesorhoz. Ez a város egyetlen megmaradt pincesora, itt betérhettek a Ribling-pincébe, ami 150 éves múltra tekint vissza. A városban egyébként többtíz borászat működik, amik közül szabadon választhatjátok ki a nektek legszimpatikusabbat. Egy dologban biztosak lehettek: rossz bort egyikben sem fogtok találni.

Ha szerettek sétálni, végigjárhatjátok Szekszárd pincéit. Érdemes a kék jelzésen elkezdenetek, például a Babits-háznál. Útközben érdemes megnézni a Remete-kápolnát, de az útvonalat követve elhaladtok majd a Csatári-völgy bejárata előtt és a Gyűszű-völgy alatt is.

Természetesen más túraútvonalak is vannak a környéken, kedvelt közülük a Sötét-völgy nevezető Sötétvölgy Kakas környékén található, a kék keresztel jelölt úton haladva bebarangolhatjátok a területet. Ide eljöhettek biciklivel is, hisz az útvonal picit hosszabb az előznél.

Szintén remek randihelyszín lehet a Gemenc, ami az őstermészet egyik hazai szimbóluma. A terület 35 kilométer hosszan húzódik a Duna mentén, és sok helyen egy vízi őserdőhöz hasonlít. A Gemenci Kirándulóközpont a terület Szekszárdhoz legközelebb eső része, itt kedvetekre andaloghattok a sűrű lombok közt. AZ erdőben egyénileg, szervezetten, gyalog, biciklivel, sőt akár kisvasúttal, hajóval, katamaránnal, kenuval vagy lovaskocsival is megcsodálhatjátok.

Végigsétálhattok a Benedek-szurdik tanösvényen, amin a Benedek-völgyön vezet át a Cserhát-tetőre, ahonnan gyönyörű kilátás tárul majd elétek a túra végén.

Jó időben klassz program lehet a Szálkai tónál ejtőzni. Itt nagyokat sétálhattok, de akár meg is mártózhattok a tó vizében. A kialakított strandon gyakran találkozhattok rendezvényekkel, de sokan az esküvőjüket is itt tartják, olya szép, meghitt és romantikus a tó és környéke.

A kávé szerelmeseinek kötelező állomás A Kávé Háza. Isteni kávékülönlegességeket kóstolhattok itt, hisz csak a legkiválóbb alapanyagokat használják a tulajdonosok. Nem hiába kapta meg az Év Kávéháza címet 2011-ben és 2012-ben is. A Kávé Házában gyakran rendeznek tematikus napokat, olykor francia napot, vagy éppen macaron napot.

Egy jól sikerült randi végén akár egy szerelemlakatot is elhelyezhettek a 12 éves lakatfalon, hogy örökké emlékezzetek erre a tökéletes randira.

Viszont nem mindenkinek sikerül ilyen szuperül a találkozója. Akarsz egy jót nevetni? Nézz szét a felhasználóink által beküldött elcseszett randik közt!

Szekszárd
Szekszárd

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.