Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Színházkedvelő társkeresők

1 497 színházkedvelő társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A színdarabok sokszínű világa kiváló kulturális feltöltődést nyújt, de sokszor nehéz megtalálni azt a partnert, akivel igazán osztozni lehet a színház nyújtotta örömökben. A Randivonalon segítünk megismerni a megfelelő társat, akivel együtt élhetitek át a színházba járás élményét, így már csak azon kell megegyeznetek, hogy vígjátékot néznétek, vagy egy elvont Shakespare adaptációt. Keresd meg a színház iránt rajongó párod a profilodban beállítható egyedi címkék alapján. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg színházkedvelő társkeresőinkkel.

Néhány színházkedvelő társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb színházkedvelő társkereső nők

Móni, 48 éves
22 órája tag

Komolyan és valóban párt keresek a hétköznapokhoz. :) Sport, külföldi utazás, beszélgetés, színház, zene, film, barátok, olvasás... Létezik olyan Félisten, aki meghallotta a fohászomat és itt landolt a Föld bolygón? Gyere ide, hogy folytathassuk az utat, a bakancslista sorainak kipipálásával... :)
Gyöngyike - társkereső Székesfehérvár - 63 éves nő
Gyöngyike, 63 éves
23 órája tag

Életvidám pozitív gondolkodású vagyok keresztény életszemlélettel. Szeretek utazni, kirándulni, fürdőkbe járni. Szeretem Magyarországot. Kedves, megértő, türelmes, hűséges társam keresem. Ismerjük meg egymást. Ha írsz válaszolok.
Iringó, 33 éves
45 órája tag

Mindig is nagy adag szkepszissel és leereszkedéssel tekintettem az online társkeresőkre, és továbbra sem jósolok sok esélyt annak, hogy éppen itt és így találom majd meg az "Igazit" (ha egyáltalán); viszont belépve a krisztusi korba, be kellett látnom, hogy buliban ismerkedni már egyre nehezebb, többek azért is, mert már én se járok el :) A fő bajom a társkeresőkkel az, hogy mesterséges és ráadásul piaci alapú helyzetet teremtenek a találkozásra: ahelyett, hogy valamilyen közös pont mentén születnének ismeretségek, ahogy az emberi viszonyok természetes közegében történne, az online színtéren az egyetlen közös pont az, hogy mindenki nagyon szeretne megismerkedni valakivel. Ráadásul némiképp gyanakvással is tölthet el a tudat, hogy akárcsak veled, a többiekkel se igen stimmel valami, hiszen sorstársaid vélhetően már "odakint" is próbálkoztak, de valamiért nem jártak sikerrel... :) Online társkeresni felteszem olyan, mint webáruházon keresztül megrendelni mondjuk egy kanapét: szépen belövöd a paramétereket, milyen színű, hány centi, hány forint - annyi különbséggel, hogy itt a kiszemelt kanapéd maga is épp kanapékat browse-ol és eh... képzavar. Mindenesetre ha esetleg összefutnánk itt shoppingolás közben, ilyen és ehhez hasonló eszmefuttatásokra számíthatsz tőlem :) *moderálva*
Ágnes, 66 éves
4 napja tag

Tanító néni vagyok.Délutánonként a tanitványaimmal töltök pár órát.Szívesen sportolok: tornázom, jógázok, úszom a barátnőimmel.Sokat sétálok Pollyval a kutyámmal.Vágyom egy megértő partnerre, akivel megoszthatnám a nap eseményeit.Jó humorú, fiatalos, sportos , beszélgetni szerető , magára igényes, vonzó férfire vágyom.Gondoskodással, kedvességgel viszonoznám.

Legújabb színházkedvelő társkereső férfiak

Jocó - társkereső Székesfehérvár - 30 éves férfi
Jocó, 30 éves
8 napja tag

Jocó vagyok, 29 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dani, 24 éves
8 napja tag

"Meggy\u0151z\u0151d\u00e9sem, hogy minden f\u00e9rfi sz\u00e1m\u00e1ra az igazi beteljes\u00fcl\u00e9s az, hogy ha kem\u00e9ny k\u00fczdelem \u00e1r\u00e1n el\u00e9ri kit\u0171z\u00f6tt c\u00e9lj\u00e1t, majd megf\u00e1radva, de m\u00e9gis diadalittasan elfekszik a csatat\u00e9ren.\r\n\r\nVan aki \u00e9sszel van aki p\u00e9nzzel\r\nVan aki egyszer\u0171 puszta k\u00e9zzel\r\nVan aki tudja van aki \u00e9rti\r\nVan aki az \u00e9let\u00e9t se\' f\u00e9lti\r\nVan aki mindig van aki egyszer\r\nVan aki gy\u0171l\u00f6l van akinek tetszel\r\nVan aki ellened van aki \u00e9rted\r\n\u00dagy kapod ahogy k\u00e9rted"
Szilveszter, 49 éves
9 napja tag

Mosolygós pozitív intelligens özvegy életimádó Férfi vagyok. Zenét színház sportot utazás kedvelő . ...... Nem vagyok előfizető e mailban tudok válaszolni ((
Gábor, 43 éves
13 napja tag

Van két kis gyermekem, akik elég sokat vannak velem. Mivel ez sok időmet leköti, így szeretném megtalálni azt, akivel a kevés szabadidőmet tartalmasan eltölthetem. És a későbbiekben is el tudja őket fogadni, ahogy én is el tudám fogadni másokét.

Online színházkedvelő társkereső nők

Judit, 42 éves
31 perce lépett be

Egy új élet kezdetén állok, amelyhez keresem a társam, akivel együtt indulhatnánk el ezen az úton. Amire nagyon vágyom: vidámság, nevetés, az élet örömteli pillanatainak élvezete, tisztelet, megbecsülés, őszinteség, felelősségtudat, biztonság.
Lilla, 38 éves
40 perce lépett be

Budapesten élek és keresem a párom. Szeretek vidáman élni...szerintem ha optimista vagy egyszerűbb az élet. Örülök, ha jókat lehet beszélgetni egy partnerrel. Fontos az őszinteség a 0. perctől. Mindenki érdekel, kíváncsi és nyitott vagyok, szeretném megtalálni a másik felemet. Ha írsz nekem, megtisztellek azzal, hogy válaszolok Neked! .....és persze én is szeretek kirándulni, világot látni, bulizni, moziba, színházba járni, jókat enni, inni, barátokkal lenni.
Ildikó - társkereső Budapest - 68 éves nő
Ildikó, 68 éves
2 órája lépett be

Empatikus, melegszívű, toleráns, elfogadó nő vagyok. Önmagára és környezetére igényes, koránál fiatalabbnak tűnő, temperamentumos, életigenlő, romantikus hölgy vagyok. Szeretem a komoly és könnyű zenét egyaránt. Szívesen utazok, sétálok, úszok, járok színházba és kulturális programokra. Egyedül élek polgári lakásomban, minden tekintetben rendezett hátterem van. Hasonló érdeklődésű, gondolkodású férfit keresek. Csak komoly kapcsolat érdekel. *moderálva*email u*moderálva*
Csilla, 42 éves
2 órája lépett be

Egy őszinteségen alapuló,hosszútávú komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani az erre érdemleges szimpatikus,és vonzó társsal,akivel együtt valósíthatjuk meg közös álmainkat,és céljainkat.Egy kapcsolatban nekem fontos értékrend az őszinteség,a másik megbecsülése,tiszteletben tartása,oda-vissza,fontos az egymásra való odafigyelés,kölcsönös bizalom,szenvedély,vágy,az hogy nagyon szeressenek,és megbecsüljük kölcsönösen egymást.

Diplomás színházkedvelő társkereső nők

Marianna, 59 éves
Főiskolai diplomás (külkereskedelem)

Alapjában véve rendben vagyok. Nagyon sok minden érdekel -olvasás, kultúra, újdonságok, tudományok, természet - ,a régi sebeim már begyógyultak, nem haragszom, nem utálok, sőt nem irigylek senkit. Tudok egyedül élni, nem vagyok magányos, de természetesen egy társsal az élet teljesebb, tartalmasabb, remélhetően jobb lenne. A személyes találkozásban hiszek, mert akkor minden azonnal kiderül.
Andrea, 54 éves
Főiskolát végzett

Életkorban ötvenes,de lélekben igazán fiatalos,pozitív,életigenlő hölgy vagyok. Közös élményekre vágyom,hosszú távra tervezek és keresem azt az urat,aki elfogadja,hogy kétlaki életet élek Budapest és a munkahelyem (Kunmadaras) között,hajlandó ismerkedni,a világot együtt felfedezni és később a világom részévé válni. Kalandorok és azok,akik egyéjszakás kalandot keresők kíméljenek!

Diplomás színházkedvelő társkereső férfiak

Karesz - társkereső Székesfehérvár - 53 éves férfi
Karesz, 53 éves
Főiskolai diplomás (Közgazdaságtan)

Józan gondolkodású, gyakorlatias, egészségtudatos, sportos, házias …. nem vagyok előfizető...……...de ha kedvelsz és írsz, válaszolok. :-)
Gábor, 41 éves
Főiskolát végzett

"Mindenki annyi örömöt talál az életben,amennyit hajlandó belőle észrevenni.";)
Miklós, 65 éves
Főiskolát végzett

“Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok – emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon. De te ne kapkodj, ne siettesd útjukat és közeledésüket. Ha nagyon sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos és személyesen tiéd. Várj, nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és lényeddel.” Márai Sándor
Gábor, 35 éves
Főiskolai diplomás (tanár)

Kedves Ismeretlen! Orulok, hogy olvasod soraim. Komoly szandekkal keresem tarsam ismet ezen az oldalon. Vagyom ra, hogy szeressenek, hogy akinek odaadom minden porcikam.... egyutt szarnyaljunk. Vannak celjaim,rovid-hosszu tavon, akar munkaban, akar a mindennapi eletben... Imadom a napfenyt, a tengert, a nevetest, bolondozast, komoly beszelgeteseket. Mar csak egy olyan tarsa vagyom aki ezeket ertekeli es viszont szeret. Vajon Te lennel az? Szép napot!

Keresztény színházkedvelő társkereső nők

Georgina, 53 éves
református vallású (nem gyakorlom)

Multikultúrával rendelkező személy vagyok, több országban éltem. Intelligencia, stílus, ápoltság, elegancia, igényesség - determinánsak az életemben. Ezeket a személyiségjegyeket értékelem a partnerem esetében is. Állandóan tanulok - jelenleg PhD, sokat utazok, szeretem a művészeteket, színházat, zenét. Lehetőség szerint egyedülálló, független férfi érdekel. Kérem, 180 cm-nél magasabb, sportos testalkatú férfiak írjanak.
Rita, 23 éves
hívő római katolikus (nem hiszek benne)

szeretek sétálni, kissé félénk vagyok de megszerethető. imádom az állatokat,és a horror filmeket. szeretnék valakit a korosztályomból aki tényleg komolyan gondolja de nem fojt meg a jelenlétével. olyan srácot szeretnék aki kedveli az anime-t és akár együtt is nézhessük az olyanok hagyjanak akik nem tudják miaz

Keresztény színházkedvelő társkereső férfiak

Gábor, 39 éves
hite: római katolikus (alkalmanként)

Csak jót tudok írni magamról. Nagyon szeretem a termálfürdőket pl:Zalaegerszegen a Gébárti Termál fürdőt.Az éjszakai a kedvencem,de sajnos álltalában egyedül szoktam menni,mert nincs partnerem aki eljönne velem.Úgy hogy csajok itt az alkalom jelentkezettek bátran,aki szereti a termált,a szaunát szívesen elmegyek vele......De a kedvencem a Tuning Találkozók,oda ha tehettem elszoktam menni a Nissanommal.Nekem nagyon tetszik a Tuning verdám,ha valakit érdekel csajok a tali én szivesen elviszem a talira.Bocsánat és a lényeg nagyon szeretem a Romantikát.Minden csajnak ezt üzenem:Puszi a csajoknak!!!!!(Pötyi)
Csaba, 39 éves
evangélikus vallású (nem gyakorlom)

Ha abban hiszel, hogy a párkeresés egy olyan folyamat, amelyben megismerünk valakit, aki érdekel, ezért az életünk részévé válik, és nem azért tesszük, hogy valaki része legyen az életünknek. A múlt csalódásai nem árnyékként vetülnek ki a friss kapcsolat felé, hanem arra, mint egy új lehetőségre tekintesz. Ha szereted, ha egy férfinak van stílusa, és képes nőként bánni veled, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj egy optimista, igényes, fejlődést kedvelő, világot járt férfival.
Néhány színházkedvelő társkereső bemutatkozása
 • Klára (63), Pécs
  Szerelem, szeretet
  Egy komoly,értékes kapcsolatot keresek. Öszinte, vidám természetü, pozitív ember vagyok. Szeretem a természetet, kultúrát, mozgást. Rendezett körülmények között élek.
 • Ede (46), Budapest
  Találjuk meg a boldogságot!
  Kedves Ismeretlen! Köszönöm, hogy meglátogattad az adatlapomat. Én egy pozitív gondolkodású, jó megjelenésűnek tartott férfi vagyok, akinek a feje sem üres, és aki keresi élete párját.
 • Erzsike (73), Budapest
  Üdvözletem mindenkinek
  Általában jó kedélyű vagyok de komoly is tudok lenni. A veszekedést, durva magatartást nem szeretem, szerintem mindent el lehet intézni békés hozzáállással, csak akarni kell. Szeretem az utazást, kirándulást, a zene minden műfaját, de a jó és letehetetlen könyveknek is jó barátja vagyok.
 • Napsugár (44), Budapest
  Nem szürkének születtél :)
  Keresem a párom...Rövidebb vagy hosszabb távra, de semmiképp sem egy éjszakára :) Életvidám, derűs nő vagyok, szeretetre és értelmes beszélgetésekre vágyom. Mindenképp írj, ha már legalább egy éve szabad vagy, a beszélgetés nem csak addig érdekel, amíg eljutunk az ágyig :) ha moziban inkább művészfilmet választasz Marvel helyett,külön előny. Ok, néha lehet egy kis marvel is, győzz meg :) Jazz és Foo Fighters is, garlic shrimp, online marketing és egy zseniális 6 éves kiskorú. Szeretek kirándulni, sorozatokat nézni, olvasni, koncertekre járni, vacsorázni, élni! Ehhez azért kéne egy társ is. Anélkül is jól megy, de együtt lesz igazi a kaland. Mit gondolsz? :)
 • Rita (47), Székesfehérvár
  Bizalom, kölcsönös szimpátia, egymás elfogadása.
  Sziasztok! Szeretnék olyan kapcsolatot kialakítani, melynek alapja a bizalom, a szeretet, a hűség és egymás elfogadása! Szeretek kirándulni, kerékpározni, egy jó kis színházi előadást megnézni, egy könyvvel elvonulni, de mindezek társ nélkül nem nyújtanak olyan kellemes élményt. Éljük át együtt ezeket a közös élményeket, amelyek akár kezdő lépései lehetnek egy új párkapcsolatnak. Célom egy harmónikus kapcsolat megteremtése. Még nem vagyok előfizető, kérlek írj egy elérhetőséget.
A színdarabok sokszínű világa kiváló kulturális feltöltődést nyújt, de sokszor nehéz megtalálni azt a partnert, akivel igazán osztozni lehet a színház nyújtotta örömökben. A Randivonalon segítünk megismerni a megfelelő társat, akivel együtt élhetitek át a színházba járás élményét, így már csak azon kell megegyeznetek, hogy vígjátékot néznétek, vagy egy elvont Shakespare adaptációt. Keresd meg a színház iránt rajongó párod a profilodban beállítható egyedi címkék alapján. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg színházkedvelő társkeresőinkkel.

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.