Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Színházkedvelő társkeresők

1 466 színházkedvelő társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A színdarabok sokszínű világa kiváló kulturális feltöltődést nyújt, de sokszor nehéz megtalálni azt a partnert, akivel igazán osztozni lehet a színház nyújtotta örömökben. A Randivonalon segítünk megismerni a megfelelő társat, akivel együtt élhetitek át a színházba járás élményét, így már csak azon kell megegyeznetek, hogy vígjátékot néznétek, vagy egy elvont Shakespare adaptációt. Keresd meg a színház iránt rajongó párod a profilodban beállítható egyedi címkék alapján. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg színházkedvelő társkeresőinkkel.

Néhány színházkedvelő társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb színházkedvelő társkereső nők

Judit - társkereső Budapest - 49 éves nő
Judit, 49 éves
5 órája tag

Optimista, vidám nő vagyok, akinek gyermeke lassan kirepül a fészekből. A hétköznapokban alkalmazottként dolgozom az idegenforgalomban. Szabadidőmben koncertre, színházba, kiállításra megyek, szeretek utazni és kirándulni. Fontos számomra a nyitott, őszinte kommunikáció, a jó humor, az elfogadó, nyitott gondolkodás.
Kata, 41 éves
6 órája tag

Kata vagyok, 41 éves. Társam keresem Tárnok környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Móni, 40 éves
17 órája tag

40 éves nő vagyok, édesanya, aki egyedül neveli két kislányát. Őszinte, hűséges társam keresem, akivel lehet tervezni, megélni a mindennapok szépségeit és adott esetben persze a kevésbé szép dolgokat is. Optimista vagyok! Hiszek az emberi jósága an, szeretetben.... Csak ebben hiszek! 😊 Ha mégis érnél, bátran írj rám. Kérlek email címmel együtt. Köszönöm. Szép napot és sikeres pártalálást Mindenkinek!
Rita - társkereső Budapest - 51 éves nő
Rita, 51 éves
26 órája tag

Nem keresek tökéletes férfit, hiszen én sem vagyok az. De nem árt, ha az illető tud mosolyogni, van humora, korának megfelelő bölcsessége és még (helyesen) írni, fogalmazni is tud. Nem vesznek le a lábamról sem a menő autós fotók, sem a pecás képek, de a napszemüveg mögé bújósok és az edzőteremben feszítősök sem. Kizárólag függetlenekkel ismerkednék, ám a gyermek nem kizáró ok, nekem is van egy kiskorúm. Lelkileg még nem gyógyultak és a jogosítványomnál fiatalabbak kérem, kíméljenek!

Legújabb színházkedvelő társkereső férfiak

Jocó - társkereső Székesfehérvár - 29 éves férfi
Jocó, 29 éves
39 órája tag

Jocó vagyok, 29 éves, lakhelyem Székesfehérvár. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dani, 24 éves
3 napja tag

"Meggy\u0151z\u0151d\u00e9sem, hogy minden f\u00e9rfi sz\u00e1m\u00e1ra az igazi beteljes\u00fcl\u00e9s az, hogy ha kem\u00e9ny k\u00fczdelem \u00e1r\u00e1n el\u00e9ri kit\u0171z\u00f6tt c\u00e9lj\u00e1t, majd megf\u00e1radva, de m\u00e9gis diadalittasan elfekszik a csatat\u00e9ren.\r\n\r\nVan aki \u00e9sszel van aki p\u00e9nzzel\r\nVan aki egyszer\u0171 puszta k\u00e9zzel\r\nVan aki tudja van aki \u00e9rti\r\nVan aki az \u00e9let\u00e9t se\' f\u00e9lti\r\nVan aki mindig van aki egyszer\r\nVan aki gy\u0171l\u00f6l van akinek tetszel\r\nVan aki ellened van aki \u00e9rted\r\n\u00dagy kapod ahogy k\u00e9rted"
Szilveszter, 49 éves
3 napja tag

Mosolygós pozitív intelligens özvegy életimádó Férfi vagyok. Zenét színház sportot utazás kedvelő . ...... Nem vagyok előfizető e mailban tudok válaszolni ((
Nándi, 49 éves
4 napja tag

Nándi vagyok, 49 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás színházkedvelő társkereső nők

Marianna, 59 éves
Főiskolai diplomás (külkereskedelem)

Alapjában véve rendben vagyok. Nagyon sok minden érdekel -olvasás, kultúra, újdonságok, tudományok, természet - ,a régi sebeim már begyógyultak, nem haragszom, nem utálok, sőt nem irigylek senkit. Tudok egyedül élni, nem vagyok magányos, de természetesen egy társsal az élet teljesebb, tartalmasabb, remélhetően jobb lenne. A személyes találkozásban hiszek, mert akkor minden azonnal kiderül.
Andrea, 54 éves
Főiskolát végzett

Életkorban ötvenes,de lélekben igazán fiatalos,pozitív,életigenlő hölgy vagyok. Közös élményekre vágyom,hosszú távra tervezek és keresem azt az urat,aki elfogadja,hogy kétlaki életet élek Budapest és a munkahelyem (Kunmadaras) között,hajlandó ismerkedni,a világot együtt felfedezni és később a világom részévé válni. Kalandorok és azok,akik egyéjszakás kalandot keresők kíméljenek!
Judit, 42 éves
Főiskolai diplomás (pedagógia, pénzügy)

Egy új élet kezdetén állok, amelyhez keresem a társam, akivel együtt indulhatnánk el ezen az úton. Amire nagyon vágyom: vidámság, nevetés, az élet örömteli pillanatainak élvezete, tisztelet, megbecsülés, őszinteség, felelősségtudat, biztonság.
Lilla, 38 éves
Főiskolát végzett

Budapesten élek és keresem a párom. Szeretek vidáman élni...szerintem ha optimista vagy egyszerűbb az élet. Örülök, ha jókat lehet beszélgetni egy partnerrel. Fontos az őszinteség a 0. perctől. Mindenki érdekel, kíváncsi és nyitott vagyok, szeretném megtalálni a másik felemet. Ha írsz nekem, megtisztellek azzal, hogy válaszolok Neked! .....és persze én is szeretek kirándulni, világot látni, bulizni, moziba, színházba járni, jókat enni, inni, barátokkal lenni.

Diplomás színházkedvelő társkereső férfiak

Gábor, 35 éves
Főiskolai diplomás (tanár)

Kedves Ismeretlen! Orulok, hogy olvasod soraim. Komoly szandekkal keresem tarsam ismet ezen az oldalon. Vagyom ra, hogy szeressenek, hogy akinek odaadom minden porcikam.... egyutt szarnyaljunk. Vannak celjaim,rovid-hosszu tavon, akar munkaban, akar a mindennapi eletben... Imadom a napfenyt, a tengert, a nevetest, bolondozast, komoly beszelgeteseket. Mar csak egy olyan tarsa vagyom aki ezeket ertekeli es viszont szeret. Vajon Te lennel az? Szép napot!
Gábor, 41 éves
Főiskolát végzett

"Mindenki annyi örömöt talál az életben,amennyit hajlandó belőle észrevenni.";)
Miklós, 65 éves
Főiskolát végzett

“Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok – emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon. De te ne kapkodj, ne siettesd útjukat és közeledésüket. Ha nagyon sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos és személyesen tiéd. Várj, nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és lényeddel.” Márai Sándor
Karesz - társkereső Székesfehérvár - 53 éves férfi
Karesz, 53 éves
Főiskolai diplomás (Közgazdaságtan)

Józan gondolkodású, gyakorlatias, egészségtudatos, sportos, házias …. nem vagyok előfizető...……...de ha kedvelsz és írsz, válaszolok. :-)

Keresztény színházkedvelő társkereső nők

Georgina, 53 éves
református vallású (nem gyakorlom)

Multikultúrával rendelkező személy vagyok, több országban éltem. Intelligencia, stílus, ápoltság, elegancia, igényesség - determinánsak az életemben. Ezeket a személyiségjegyeket értékelem a partnerem esetében is. Állandóan tanulok - jelenleg PhD, sokat utazok, szeretem a művészeteket, színházat, zenét. Lehetőség szerint egyedülálló, független férfi érdekel. Kérem, 180 cm-nél magasabb, sportos testalkatú férfiak írjanak.
Éva, 62 éves
hívő evangélikus (nem gyakorlom)

Szeretem a szép a jót, a vidámságot. Szeretek utazni meleg vizű standra járni.
Néhány színházkedvelő társkereső bemutatkozása
 • Ildikó (43), Budapest
  Keresnélek, ha te találnál rám elöbb jelez kérlek.
  Sziasztok kedves társkeresők! Szeretném megtalálni azt a személyt, akivel együtt jól tudnák érezni magunkat. Van egy kis királylányom aki 7éves szülésétől fogva egyedül nevelem. Jelenleg ő tölti ki az életemet. Kérlek titeket, csak olyan írjon nekem aki ismeri a komoly kapcsolat fogalmát. Várom szeretettel a leveleket, csak bizzni tudok abban megtaláljuk egymást.
 • Edus (47), Budapest
  Néha látni véllek az utcán, a téren...
  "És látlak a lelki szemeimmel mindenhol, Ahogy felkelsz, vagy épp elalszol, Tudod jó lenne beszélni kéne még , Arról, amit nem az ész, csak a Szíved ért" /Kowalsky/ Tartalmas, szép kapcsolatot szeretnék.Szeretem az utazást, színházat, koncerteket, vizet, napfényt, hegyeket. Lényeg, hogy egy hullámhosszon legyünk, sokat nevessünk, és a komoly dolgokat is meg tudjuk beszélni.
 • Olivér (67), Dunakeszi
  Semmi extra!50-60 év között Bp és 25 km -es körzete hölgyet kere
  Egyedülélő főiskolát végzett nyugdijas testnevelő tanár 182/80 kg Dunakeszi lakos! Hobbym a sport meg az autóversenyzés is de minden kulturális program is érdekel! Egész Európát már autóval beutaztam de szivesen utazók bárhová! Toleráns megértő nem veszekedős tipusú férfi vagyok ! Velem mindenről lehet beszélgetni szükség esetén segitőkész is ! Természetesen a személyes találkozás a döntő
 • Judit (54), Tata
  Szép az élet
  Elváltam, hosszú távú kapcsolatot keresek. Szeretek színházba, moziba, koncertre járni. Pozitív életszemléletű ember vagyok, sok baráttal, programokkal. Keresem független, hasonló beállítottságú páromat
 • Ágnes (57), Monor
  Humor, vidàmsàg, mozgalmas élet
  Kedves ismeretlen! Kezdem a közhelyekkel: modern gondolkodàsú, jóhumorú, lelkes tàrs vagyok, de ehhez egy megfelelő partner kell, akii motivàl. A humanizmus, elfogadàs, empàtia fontos szempontok szàmomra. Ebben a korban az ember sokféle dolgot tapasztal. Jót is, rosszat is. Nàlam a jó győz, örök optimista vagyok. Minden apró dolognak örülök, ami boldoggà tesz. Az is, ha màsokat boldoggà tehetek. Nagy kedvelője vagyok a művészeteknek, inspiràlnak, tàplàlkozom belőlük! Ha ezek a szempontok szàmodra is fontosak, kérlek,jelentkezz, hogy színesebbé tehessük egymàs életét!
A színdarabok sokszínű világa kiváló kulturális feltöltődést nyújt, de sokszor nehéz megtalálni azt a partnert, akivel igazán osztozni lehet a színház nyújtotta örömökben. A Randivonalon segítünk megismerni a megfelelő társat, akivel együtt élhetitek át a színházba járás élményét, így már csak azon kell megegyeznetek, hogy vígjátékot néznétek, vagy egy elvont Shakespare adaptációt. Keresd meg a színház iránt rajongó párod a profilodban beállítható egyedi címkék alapján. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg színházkedvelő társkeresőinkkel.

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.