Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Színházkedvelő társkeresők

1 360 színházkedvelő társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A színdarabok sokszínű világa kiváló kulturális feltöltődést nyújt, de sokszor nehéz megtalálni azt a partnert, akivel igazán osztozni lehet a színház nyújtotta örömökben. A Randivonalon segítünk megismerni a megfelelő társat, akivel együtt élhetitek át a színházba járás élményét, így már csak azon kell megegyeznetek, hogy vígjátékot néznétek, vagy egy elvont Shakespare adaptációt. Keresd meg a színház iránt rajongó párod a profilodban beállítható egyedi címkék alapján. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg színházkedvelő társkeresőinkkel.

Néhány színházkedvelő társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb színházkedvelő társkereső nők

Márti, 59 éves
25 órája tag

Most már szeretnék egy kicsit lazítani, kirándulni, táncolni, ölelni, szeretni! Várni az érkezésed, vagy sietni hozzád.
Georgina, 28 éves
29 órája tag

Szia, Georgina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Júlia - társkereső Budapest - 55 éves nő
Júlia, 55 éves
32 órája tag

Láttad a "Ki nevel a végén" című amerikai filmet? Ebben van egy jelenet, amikor a pszichológus - Jack Nicholson - arról faggatja páciensét, Dave-et - Adam Sandler-, hogy ki is ő. Most így érzem magam én is: a szokványos válaszok (pl. foglalkozás, munkahely, hobbi) nem mondják el a lényeget. Történelem rajongó tollforgató, aki imád süteményt sütni. Ez vagyok én röviden, de korántsem teljességemben.
Mónika - társkereső Székesfehérvár - 50 éves nő
Mónika, 50 éves
4 napja tag

Amit tudni érdemes rólam, hogy szeretem a zenét, táncot, filmeket, olvasást, utazást, programokat....és mostanában fázom.

Legújabb színházkedvelő társkereső férfiak

Tibor, 43 éves
5 napja tag

Nem Kalandot keresek. 11 éves Lányom és 13 éves Fiam van.
Tamas, 49 éves
7 napja tag

Vagyok, aki vagyok. Írhatok ide sok szépet és jót, lehet igaz vagy nem. Ha beszelgetünk, akkor megismerkedhetünk és kiderül valójában milyen vagyok. Alapvetően egyébként vidám természetű, optimista szemléletű embernek tartom magam. Szeretek utazni, lehetőség szerint kettesben a kedvesemmel. Gyakran kapom elő a kerékpárt is. Tudnod kell, hogy átmenetileg Tatan lakom, de a munkám Szombathelyhez köt. Rövidesen vissza is költözöm ezért Vasba. Hiszek abban, hogy minden a személyes találkozáson múlik. De addig el kell jutni. Az odavezető út viszont itt kezdődik. Ne halogassunk semmit, az idő gyorsan elmúlik. Már pedig én lassan a második ötvenet kezdem.
Pèter, 31 éves
14 napja tag

Peti vagyok! 31 èves veszprèmi sràc. Gèpèszmèrnökkènt dolgozom. Nagyon szeretek utazni, olvasni, szìnhàzba/moziba menni, stb. Viszonylag új hobbim a főzès. Bár ezen a tèren mèg gyerekcipőben jàrok, de lelkesen csinàlom. :-). Èrdeklődèsi körömben a tudomànyok àllnak. Első sorban hosszútàvú kapcsolatot keresek.
Imre, 45 éves
14 napja tag

Szia, Imre vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Online színházkedvelő társkereső nők

Marianna, 59 éves
36 perce lépett be

Alapjában véve rendben vagyok. Nagyon sok minden érdekel -olvasás, kultúra, újdonságok, tudományok, természet - ,a régi sebeim már begyógyultak, nem haragszom, nem utálok, sőt nem irigylek senkit. Tudok egyedül élni, nem vagyok magányos, de természetesen egy társsal az élet teljesebb, tartalmasabb, remélhetően jobb lenne. A személyes találkozásban hiszek, mert akkor minden azonnal kiderül.
Lilla, 38 éves
3 órája lépett be

Budapesten élek és keresem a párom. Szeretek vidáman élni...szerintem ha optimista vagy egyszerűbb az élet. Örülök, ha jókat lehet beszélgetni egy partnerrel. Fontos az őszinteség a 0. perctől. Mindenki érdekel, kíváncsi és nyitott vagyok, szeretném megtalálni a másik felemet. Ha írsz nekem, megtisztellek azzal, hogy válaszolok Neked! .....és persze én is szeretek kirándulni, világot látni, bulizni, moziba, színházba járni, jókat enni, inni, barátokkal lenni.

Online színházkedvelő társkereső férfiak

Péter, 41 éves
14 perce lépett be

Mit mondanék el magamról? Ember vagyok. Vágyakkal,örömökkel,lelkesedéssel,kudarcokkal,fájdalmakkal és félelmekkel egyaránt. Úgy érzem,az egyenrangú párkapcsolat színvonalát az együtt megélt örömök,a problémamegoldás és a kommunikáció minősége adja. Teljesen értelmetlen számomra,a cigaretta és alkohol fogyasztás,a foci,valamint a TV nézés. Személyiségemre a gyors,kommunikatív,megoldásorientált (kolerikus temperamentum),valamint az életvidám,örök optimista (szangvinikus) jellemző. Nincs igényem,se türelmem az érzelmileg zárkózott,csendes,visszahúzódó,áldozat szerepet alkalmazó viselkedésre. Környezetem is,leginkább építő (konstruktív) önmegvalósító társaság,akikkel inspiráljuk egymást és időnként olyan sírva röhögős,komfort zónát elhagyó programokat szervezünk,amely hozzánk ad és emel. Igazán lélek emelő,ahogy letesszük önkorlátozó hiedelmünket,mélyebben felfedezzük önmagunk és átéljük az áramlat-élményt (flow). Nagy kedvencem a kisrepülőgép vezetés,éjszakai erdei túravezetés,parázsjárás,stb. Rendszeresen igénylem a kultúra világát. Legyen az operett,vagy más önfejlesztő előadás.Egy mestercoach mellett asszisztensként önkénteskedem és örömmel felkonferálom,miközben fülem ég mint a rezsó. A szívességek,apró gesztusok elfogadása mélyen megérintenek,akárcsak az ölelés,az órákon át tartó intellektuális beszélgetés,valamint alkohol helyett,egy pohár gyömbér. Így érzem azt,hogy szeretnek. A HALADÓ,JOBBÍTÓ SZÁNDÉK VEZÉREL ÉS SZEREZ ÖRÖMET! Tényleges mindenevőként,egészségügyi problémáktól mentesen,ínyencként,igénylem a hagyományos konyha ízei mellett, az új ízek felfedezését,melyet rendszeresen otthon elkészítek. Távol áll tőlem és elképzelhetetlen számomra anyukával a párkapcsolat. Idegen érzést vált ki belőlem,ahogy a "Mingli" kapcsolat is. Most csak drukkolni tudok,hogy átmenjen üzenetem és hinni benned.
Miklós, 65 éves
1 órája lépett be

“Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok – emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon. De te ne kapkodj, ne siettesd útjukat és közeledésüket. Ha nagyon sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos és személyesen tiéd. Várj, nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és lényeddel.” Márai Sándor

Diplomás színházkedvelő társkereső nők

Judit, 42 éves
Főiskolai diplomás (pedagógia, pénzügy)

Egy új élet kezdetén állok, amelyhez keresem a társam, akivel együtt indulhatnánk el ezen az úton. Amire nagyon vágyom: vidámság, nevetés, az élet örömteli pillanatainak élvezete, tisztelet, megbecsülés, őszinteség, felelősségtudat, biztonság.
Katinka, 60 éves
Főiskolát végzett

Mindenkiben van valami érdekes és jó. ......csak meg kell keresni/találni

Diplomás színházkedvelő társkereső férfiak

Karesz - társkereső Székesfehérvár - 53 éves férfi
Karesz, 53 éves
Főiskolai diplomás (Közgazdaságtan)

Józan gondolkodású, gyakorlatias, egészségtudatos, sportos, házias ….
Gábor, 35 éves
Főiskolai diplomás (tanár)

Kedves Ismeretlen! Orulok, hogy olvasod soraim. Komoly szandekkal keresem tarsam ismet ezen az oldalon. Vagyom ra, hogy szeressenek, hogy akinek odaadom minden porcikam.... egyutt szarnyaljunk. Vannak celjaim,rovid-hosszu tavon, akar munkaban, akar a mindennapi eletben... Imadom a napfenyt, a tengert, a nevetest, bolondozast, komoly beszelgeteseket. Mar csak egy olyan tarsa vagyom aki ezeket ertekeli es viszont szeret. Vajon Te lennel az? Szép napot!

Keresztény színházkedvelő társkereső nők

Csilla, 42 éves
hívő református (hiszem, de nem gyakorlom)

Egy őszinteségen alapuló,hosszútávú komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani az erre érdemleges szimpatikus,és vonzó társsal,akivel együtt valósíthatjuk meg közös álmainkat,és céljainkat.Egy kapcsolatban nekem fontos értékrend az őszinteség,a másik megbecsülése,tiszteletben tartása,oda-vissza,fontos az egymásra való odafigyelés,kölcsönös bizalom,szenvedély,vágy,az hogy nagyon szeressenek,és megbecsüljük kölcsönösen egymást.
Rita, 23 éves
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)

szeretek sétálni, kissé félénk vagyok de megszerethető. imádom az állatokat,és a horror filmeket. szeretnék valakit a korosztályomból aki tényleg komolyan gondolja de nem fojt meg a jelenlétével. olyan srácot szeretnék aki kedveli az anime-t és akár együtt is nézhessük az olyanok hagyjanak akik nem tudják miaz
Evelin, 53 éves
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Elèg règóta egyedül èlek, de nem magányosan.. Most már megnèzem kire szavazok igent...
Ildikó - társkereső Budapest - 68 éves nő
Ildikó, 68 éves
vallása: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Empatikus, melegszívű, toleráns, elfogadó nő vagyok. Önmagára és környezetére igényes, koránál fiatalabbnak tűnő, temperamentumos, életigenlő, romantikus hölgy vagyok. Szeretem a komoly és könnyű zenét egyaránt. Szívesen utazok, sétálok, úszok, járok színházba és kulturális programokra. Egyedül élek polgári lakásomban, minden tekintetben rendezett hátterem van. Hasonló érdeklődésű, gondolkodású férfit keresek. Csak komoly kapcsolat érdekel. *moderálva*email u*moderálva*
Néhány színházkedvelő társkereső bemutatkozása
 • István (54), Kaposvár
  Sziasztok!
  Sziasztok! István vagyok, Kaposváron élek, állami tisztviselő vagyok, most hirtelen nem tudtam többet írni, ha felkeltette érdeklődésedet ez a botcsinálta bemutatkozás, akkor írj, vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
 • Ildikó (44), Dunakeszi
  Megélni a jelent, építeni a jövőt
  Milyen is vagyok? Egyrészt kedvelek társaságban lenni, másrészt az otthon nyugalma, melegsége is fontos számomra. Életemet inkább a szervezettség, a sokszínűség jellemzi, néha azonban jól esik spontán és kötetlenül, önfeledten cselekedni. Szeretem megélni a pillanatokat, hiszek benne, hogy a hagyományos, klasszikus értékeknek fontos szerepe van életünkben. Azt gondolom, hogy egy kapcsolatban fontos az egymás iránti tisztelet, megbecsülés, bizalom, egymás kölcsönös elfogadása, a hagyományos férfi- női szerepkör. Nagyon fontosnak tartom megélni a jelent, a minőségi időt, amiből a jövőt építjük. Ha Te is hasonló értékeket képviselsz és keresel, továbbá felsőfokú végzettségű vagy (főiskola, egyetem), akkor hasznos lenne megismerkednünk.
 • Virag (47), Pécs
  Siker kulcsa benned lakozik, csak meg kell találni.
  Pécsi vagyok, hosszù ideig éltem külföldön. Keresem társam. Nem szeretnék senkit megbántani, igyekszem kivül belül fejlődni, hasonló igényű párom keresem. Belga elérhetőségem van, ha esetleg ☺️.
 • Feri (39), Budapest
  Páromat keresem
  Határozott, intelligens, őszinte és kedves férfi vagyok. Széles az érdeklődési köröm. Hobbim a futás és az olvasás. Amatőr ultrafutó vagyok. Szeretek utazni, színházba és kiállításokra járni. A személyes találkozás híve vagyok. Páromat keresem komoly kapcsolatra egy kedves, intelligens és sportos nő személyében. Fontos, hogy legyen közös érdeklődési területünk és elfogadjuk egymást olyannak, amilyen.
 • Péter (45), Miskolc
  Sziasztok!
  Kedves hölgyeim! Én egy 44- éves egyedülálló gyermektelen fiatalember vagyok.Szeretnék megismerkedni egy szintén egyedülálló korban hozzám illő hölggyel.Nem dohányzom nem italozom kedves szeretetre vágyó pasi vagyok.
A színdarabok sokszínű világa kiváló kulturális feltöltődést nyújt, de sokszor nehéz megtalálni azt a partnert, akivel igazán osztozni lehet a színház nyújtotta örömökben. A Randivonalon segítünk megismerni a megfelelő társat, akivel együtt élhetitek át a színházba járás élményét, így már csak azon kell megegyeznetek, hogy vígjátékot néznétek, vagy egy elvont Shakespare adaptációt. Keresd meg a színház iránt rajongó párod a profilodban beállítható egyedi címkék alapján. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg színházkedvelő társkeresőinkkel.

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.