Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Táncoslábú társkeresők

1 403 táncoslábú társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Tánc közben olyan energiák szabadulnak fel két ember között, ami még közelebb hozza őket egymáshoz. Nem csak egy kellemes mozgásforma ez, de a mozdulatok a lélek mélyebb érzelmeit is kifejezhetik. Manapság rengeteg lehetőség van táncoktatásra járni, de megfelelő partnert már sokkal nehezebb megtalálni hozzá. Ha imádod a táncot, és már legszívesebben a hozzád illő társ oldalán salsáznál, akkor itt az idő, hogy szétnézz a Randivonalon. A profilodban beállítható címkék segítségével könnyedén megtalálhatod a párod, nem csak a táncban, de a szerelemben is. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg táncoslábú társkeresőinkkel.

Néhány táncoslábú társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb táncoslábú társkereső nők

Jucika, 77 éves
4 napja tag

Olyan társat keresek aki szeret beszélgetni, zenét hallgatni. Én egy pőrgős nagyi vagyok. Szeretek ismerkedni, barátkozni. Ha Te sem szeretsz "csak" úgy semmit tenni akkor írj :)
Csilla, 34 éves
5 napja tag

Testi, lelki, szellemi társamat keresem. Aki mellett igazi NŐ lehetek! Intelligens, érzékeny, szenvedélyes, bátor. igazi FÉRFI Rendelkezik érzelmi intelligenciával.
Szilvia, 48 éves
5 napja tag

Sokat dolgozom, de ahogy időm és energiám engedi szívesen megyek a hegyekbe, koncertekre, úszni, sétálni, finomakat enni, inni, cseverészni.....
Marianna, 49 éves
5 napja tag

Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb táncoslábú társkereső férfiak

Feri, 36 éves
23 órája tag

Üdvözöllek! Köszöntelek az adatlapomon:) Itt kell írni magamról pár sort de igazan a személyes találkozót részesítem előnyben . Akkor néhány dolgot megemlítenék magamról:) Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Ki tudja talán éppen itt találom meg azt akit keresek akivel sokat lehet beszélgetni, nevetni, kirándulni, bolondozni és a jövőt tervezni. Szeretek a természetben mászkálni néha túrázni és sok szép dolgot felfedezni kis hazánkban:) Ha felkeltettem az érdeklődésed keress bátran:) Köszönöm hogy elolvastad az adatlapomat!
Károly, 57 éves
39 órája tag

Szia, Károly vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Titusz, 44 éves
6 napja tag

Sziasztok. Azt keresem,aki nem nagyképű nem néz le más embereket, nem vág fel az iskolai végzetségére,sem a pénzére, sem a szépségére, nem az anyagi neki a legfontosabb,hanem az hogy ki van mellette,és csak simán önmaga emberi mivóltát éli meg .Jó emberismerőnek gondolom magam,de áldozatkész vagyok, szóval őnzők kíméljenek.Egy társat keresek,de egy életre.Bizalom, őszinteség ,meghittség kedvesség,ezek a fontosak.Csak ritkán iszom,dohányzok, de ha te vagy a nagy Ő, még erről is lemondok.Szeretem a természetet, zenében mindegy csak valami megfogjon benne,Nagyon nyitott és nyugodt , hűséges típus vagyok, de szeretem a spontanaitást.
Janos - társkereső Hull - 51 éves férfi
Janos, 51 éves
7 napja tag

51 éves vagyok. Jelenleg Angliában élek. Keresek társat, barátnőt, tartós kapcsolatot.

Keresztény táncoslábú társkereső nők

Margó, 56 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Komoly kapcsolatot keresek egy vidám kiegyensúlyozott nő vagyok! Keresek egy olyan férfit aki így elfogad amilyen vagyok szeretet kérek és én is adok!(A szerelem gazdag lenne de én szegény vagyok)Na vajon így kit kaphatok?
Ica, 64 éves
vallása: református (alkalmanként)

Életvidám vagyok de , ha kell segítőkész is. Szeretek családommal barátaimmal lenni. Tavasztól szoktam kerékpározni,kirándulni úszni járok. Próbálok egészségesen élni. Hasonló érdeklődési körű párom keresem. Aki elfogad engem és az ő élete olyan ,amit én is el tudok fogadni. Tudja értékelni szeretetem ő is merjen szeretni engem. Az életünkben nagy kaland társunkat megtalálni. Ismerj meg és minden kiderül. Sikeres pár keresést kívánok mindenkinek. Ha szimpatikus vagyok ,írj levelet.
Zsuzsi, 19 éves
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Szia! komoly kapcsolat reményében vagyok itt Nem arany ásó pláza cica vagyok, ha valaki arra vágy ne nálam keresse! Mindenem megvan, van autóm, nem a hátsóm akarom fuvaroztatni és nem eltartót keresek! Őszinte embernek tartom magam, néha kegyetlen is... de én is bírom a kritikát, a kemény őszinteséget. Belátom előbb vagy utóbb, ha tévedek. Az "igazamat" ész érvekkel támasztom alá egy vitában és nem csak ugyan azt mondogatom. Szeretem "szívni a másik vérét" és a kapott "labdát" is vagy vissza ütöm vagy jót nevetek rajta. Arra vágyom, hogy szerethessek valakit és engem is viszont szeressenek. Nem hiszem, hogy itt fogom ezt megtalálni, de egy próbát megér. (nem baj ha szereted a lovakat és nem félsz tőlük, mert ez a szerelem sosem múlik el, róluk nem mondok le) Köszönöm, hogy elolvastad!
Aranka, 76 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Komoly kapcsolatot keresek, ami a hátra lévő életemre szólna. Személyes találkozás fontos!
Néhány táncoslábú társkereső bemutatkozása
 • Tibor (29), Budapest
  Komoly partnert keresek az élet kihívásai ellen
  Szeretek túrázni, futni, felülni a bringára és menni, vagy csak beülni a kocsiba és felfedezni az eldugott szép helyeket. A tánc sincs ellenemre, west coast swing a kedvencem, de más táncokat is tanulok. Emellett a filmezés és a társasjátékok is lekötnek, továbbá diy dolgokat készítek. Olyan társat keresek, aki nem csak az életben, hanem ezek egy részében is partner.
 • Lajos (70), Szabadbattyán
  A valóságot nehezebb eladni, mint a reményt.
  Igényes kapcsolatot szeretnék, Szeretem a természetet, virágokat. és az állatokat.Ha kell, bent vagyok egy jó kirándulásba, esetleg egy-egy vacsorába, nem baj ha zenés helyen. Szeretem a természet fotózást. Szeretek barkácsolni, a kertet gondozni, és békességben élni. Az otthon legyen barátságos, ahova jó haza jönni. Jó beszélgetések, meghitt együttlétek. Örömmel tölteni ki ezt a kis időt, a kölcsönös megfelelés jegyében. Csak, a futó kalandot, pletykapartit kedvelők kíméljenek. Továbbá a heti adott alkalmakra igénybe vevők is.
 • Tündi (51), Gyöngyös
  Ami majdnem az, az nem az...
  Egy mai Nő ma szinte mindenre képes, ráadásul egyedül, a férfi léte, jelenléte, közreműködése és segítsége nélkül, azonban a lelkét elvarázsolni, és a szívét azon a semmihez nem fogható módon megdobbantani csak a Férfi tudja. A Férfi, aki ha kell kiáll mellette, aki szükség esetén gondoskodik róla, aki mindig felelősséget vállal, aki nemcsak Nőnap alkalmából visz virágot, nemcsak a kampányidőszakban kedveskedik és bókol, és legfőképpen nemcsak a szavak szintjén köteleződik el mellette. Aki Nőként bánik vele, Gyerekként isteníti őt, Emberként érez iránta, és Férfiként viselkedik vele. Ha mindezt egótól vezérelve teszi, akkor a célja egyszerű és kiszámítható: a Nő gyengébb és törékenyebb fizikai voltát akarja kihangsúlyozni, elnyomást akar gyakorolni rajta és uralkodni akar felette. Kényszeresen és mindenáron, mert azt gondolja, hogy ettől férfi a férfi. Azonban ha a szeretet vezérli, akkor azért teszi, hogy hálát adjon. Alázatot az alázatért, megbecsülést a bizalomért, bizalmat a megbecsülésért, és mindenek előtt tiszteletet. Az élvezet mindig valami külső dologból származik, míg az öröm a belülről fakad, de amikor ezt együtt és kölcsönösen élik meg, az a teljesség. E teljesség megélésére csak egy lelkileg érett Nő és Férfi képes, akik megtanulták lecsendesíteni az egójukat, mert a szeretet ugyan sokféleképpen meg tud nyilvánulni, de leginkább a csöndben szólal meg. Az ő anyanyelve ugyanis a hangtalan nyelv.
 • Kálmán (44), Budapest
  életteli együttműködő kapcsolat
  Igen: - együttműködés, harmonia, kommunikáció, elfogadás, őszinteség, intimitás, csók, szex - ironia, törvényszerűségek, logika, igazságvágy, - egészség, energia, pozitivitás, zene, sport Nem: - ego, önállótlanság, ostobaság, hazugság, arrogancia
 • Margó (56), Hévízgyörk
  Aki a virágokat szereti, rossz ember nem lehet!
  Komoly kapcsolatot keresek egy vidám kiegyensúlyozott nő vagyok! Keresek egy olyan férfit aki így elfogad amilyen vagyok szeretet kérek és én is adok!(A szerelem gazdag lenne de én szegény vagyok)Na vajon így kit kaphatok?
Tánc közben olyan energiák szabadulnak fel két ember között, ami még közelebb hozza őket egymáshoz. Nem csak egy kellemes mozgásforma ez, de a mozdulatok a lélek mélyebb érzelmeit is kifejezhetik. Manapság rengeteg lehetőség van táncoktatásra járni, de megfelelő partnert már sokkal nehezebb megtalálni hozzá. Ha imádod a táncot, és már legszívesebben a hozzád illő társ oldalán salsáznál, akkor itt az idő, hogy szétnézz a Randivonalon. A profilodban beállítható címkék segítségével könnyedén megtalálhatod a párod, nem csak a táncban, de a szerelemben is. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg táncoslábú társkeresőinkkel.

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.