Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társasjátékozós társkeresők

824 társasjátékozós társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ha a Ki nevet a végén? és a Gazdálkodj okosan világán kívül is szereted próbára tenni az ügyességi, taktikai vagy együttműködési készségeid, akkor te vérbeli társasjáték fan vagy. A Dixit elszállt képzeletvilágában érzed jól magad, esetleg jobban vonz a közös gondolkodás, hogy együtt mentsétek meg a Földet a pusztulástól a Pandemicben? Bármelyik is a zsánered, a lényeg, hogy megtaláld azt a társat, akivel közösen is játszhattok kedvenc társasjátékaitokkal, és később talán majd a közös gyermekeitekkel együtt folytatjátok a társasozást. Ha te is imádod a társasjátékokat, akkor állítsd be ezt a címkét a profilodban. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg társasjátékozós társkeresőinkkel.

Néhány társasjátékozós társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társasjátékozós társkereső nők

Iringó, 33 éves
3 napja tag

Mindig is nagy adag szkepszissel és leereszkedéssel tekintettem az online társkeresőkre, és továbbra sem jósolok sok esélyt annak, hogy éppen itt és így találom majd meg az "Igazit" (ha egyáltalán); viszont belépve a krisztusi korba, be kellett látnom, hogy buliban ismerkedni már egyre nehezebb, többek azért is, mert már én se járok el :) A fő bajom a társkeresőkkel az, hogy mesterséges és ráadásul piaci alapú helyzetet teremtenek a találkozásra: ahelyett, hogy valamilyen közös pont mentén születnének ismeretségek, ahogy az emberi viszonyok természetes közegében történne, az online színtéren az egyetlen közös pont az, hogy mindenki nagyon szeretne megismerkedni valakivel. Ráadásul némiképp gyanakvással is tölthet el a tudat, hogy akárcsak veled, a többiekkel se igen stimmel valami, hiszen sorstársaid vélhetően már "odakint" is próbálkoztak, de valamiért nem jártak sikerrel... :) Online társkeresni felteszem olyan, mint webáruházon keresztül megrendelni mondjuk egy kanapét: szépen belövöd a paramétereket, milyen színű, hány centi, hány forint - annyi különbséggel, hogy itt a kiszemelt kanapéd maga is épp kanapékat browse-ol és eh... képzavar. Mindenesetre ha esetleg összefutnánk itt shoppingolás közben, ilyen és ehhez hasonló eszmefuttatásokra számíthatsz tőlem :) *moderálva*
Zsuzsanna, 55 éves
5 napja tag

Szia, Zsuzsanna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Marianna, 49 éves
5 napja tag

Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ildikó, 45 éves
10 napja tag

Izgalmas embernek tartom magam, bármit írhatok ide, úgyis a személyes találkozón derül ki minden. Keresem azt a kölcsönösen szimpatikus embert akivel eltölthetném a szabadidőm, keresem a szerelmet, és az "együtt" szó lényegét. A tökéletes férfi számomra az lehet, aki motorozni is el tud vinni!

Legújabb társasjátékozós társkereső férfiak

Feri, 36 éves
23 órája tag

Üdvözöllek! Köszöntelek az adatlapomon:) Itt kell írni magamról pár sort de igazan a személyes találkozót részesítem előnyben . Akkor néhány dolgot megemlítenék magamról:) Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Ki tudja talán éppen itt találom meg azt akit keresek akivel sokat lehet beszélgetni, nevetni, kirándulni, bolondozni és a jövőt tervezni. Szeretek a természetben mászkálni néha túrázni és sok szép dolgot felfedezni kis hazánkban:) Ha felkeltettem az érdeklődésed keress bátran:) Köszönöm hogy elolvastad az adatlapomat!
Zsolti, 30 éves
39 órája tag

Sziasztok. Egy pár mondat rólam. Egyszerű embernek tartom magam, viccesnek, határozottnak néha kicsit hisztisnek és őszintének. A mai rohanó világban, az emberek csak a felszínes kapcsolatokat tartják előnyben, amit az interneten bonyolítanak le leginkább. Én inkább szeretek egy vizparton vagy parkban sétálva beszélgetni, vagy akár egy jó bor társaságában is. Számomra a belső fontosabb mint a külső. Van egy 3, 5 éves kislányom akit nagyon szeretek és az anyukájával él. Ahogy időm engedi úgy szoktam látogatni. Kifejezetten érdekel a csillagászat, amatőr szinten csillagászok is saját távcsővel és már van saját csillagom is. Ezen kivűl imádom a hajókat a mozdonyokat és az autók. Filmezős, beszélgetős, ősszebújós estéket legalább annyira szeretem mint a programokkal telieket.
Krisztián, 33 éves
4 napja tag

Jó fiú vagyok mert nem dobálom kővel a repülőt és anyukám megtanított köszönni is :) Ennél többet itt nem árulhatok el mert akkor mindenkit meg kéne öljek :D
Gergő - társkereső Kertészsziget - 28 éves férfi
Gergő, 28 éves
5 napja tag

Szia őszinte becsületes vagyok odafigyelő rendes ember
Néhány társasjátékozós társkereső bemutatkozása
 • Zoltán (33), Budapest
  Vár egy vacsi!
  Céltudatos és önálló személyiség vagyok, akinek fontos a harmónia, a szenvedély. Velem tuti nem nem unatkozol :) Néha szükségem van egy kis egyedüllétre, de alapvetően extrovertált vagyok, igénylem a társaságot, és szeretem hasznosan tölteni az időmet. Pontosan tudom, hogy mit szeretnék elérni, és teszek is érte. Mindenem a zene, szeretek főzni, kreatív területen dolgozom felsővezetőként. Szeretnék többet látni a világból és minden érdekel, ami a komfortzónámon kívül van :) A maximumra törekszem, amit azért néha nem tartok a legnagyobb erényemnek :) Vakon bízom az intuíciómban, abszolút teremtő személyiség vagyok. Fontosak a barátaim, sokat hülyülünk, zenélünk, társasozunk, világmegváltunk'! Szeretem a sétát, a vízpartot, az esti fényeket. Rajongok a szép tárgyakért, a formatervezésért, színekért. Imádom a víz és a természet friss illatát, rajongok az állatokért. Bár a modern kor "szolgája" vagyok, nincs instám (és nem is lesz), taszít a felszínesség. Nem vagyok 180, kockás hasam maximum akkor van, ha ingbe bújok, viszont minden figyelmemre számíthatsz. Szeretném, ha a létra azonos fokán állnánk tudván, hogy úgysem szakad le alattunk. Szeretnélek levenni a lábadról, hogy aztán gyengéden megtartsalak. Szeretnék az a csatorna lenni, akit nem nyomsz el, ha reklám van. Szeretnék az a sorozat lenni, aminek folyamatosan várod az új részét. Sok viszonzatlan levelet írtam, ezért először már inkább csak jelölök. Ha ez kölcsönös, biztosan írok neked! :) Éltem már át hősszerelmes' állapotot, társas magányt és egyenlőtlen kapcsolatot is. Egy hozzám hasonló társra vágyom. Nem sörszolgát és nem is háziállatot keresek, hanem valakit, aki mellett jó ébredni.
 • Anita (34), Budapest
  Sziasztok!
  Kedves, vidám lány vagyok, párkapcsolat reményében regisztráltam. Szeretem ha zajlik az élet, szeretek programokat szervezni, és hasonlóan vidám párom keresem. :) Mozi, színház, társas, kirándulás, tenisz, bringa.
 • Barnabás (28), Budapest
  A puding próbája az evés
  Mit is írhatnék ide? Olyan vagyok mint mindenki más, van egy fejem, két fülem és örülök, hogy nem vagyok szatyor... Komolyabbra fordítva a dolgot: Őszinte, nyugodt jellem vagyok, többnyire megfontolt - ha meg nem, akkor az ösztöneimre hallgatok. Jobban preferálom a személyes beszélgetéseket, mint a chatet. Az év nagy részében vicces vagyok - néha egy idióta, szeretek mosolyt csalni az emberek arcára :) Ha a helyzet megköveteli azért a komolyság sem áll tőlem távol. További értelmes érdekességek : -otthonosan mozgok a konyhában és szeretek is főzni, kísérletezni - pártolom a biciklitúrákat, kirándulásokat, kellemes sétákat - este egy könnyed film vagy egy jó könyv bármikor -a többit személyesen ;) UI: néha nincs jobb mint a reggeli metrón egy kis Kázmér és Huba
 • Vica (37), Békés
  Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az e
  "Neki egy hős kell Egy igazi állat, egy férfi aki a szívébe zárja Úúúúgy, ahogy kislányként megálmodta...." "Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek. Miért van ez így? Azért, mert mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeik kiegészítsék a mieinket. Csak ha megküzdöttünk legtitkosabb démonjainkkal – megoldhatatlan problémáinkkal, amelyek azzá tesznek, akik vagyunk – akkor találhatjuk meg életünk társát, mert akkor fogjuk csak tudni, hogy egyáltalán mit is keresünk. Ezt a tökéletlen személyt keressük, de nem az első szembejövő tökéletlent, hanem az ‘igazit’. Azt, akire szeretettel nézhetünk, miközben azt gondoljuk: ‘Pontosan ilyen problémát akarok magamnak!“ :)" /A. Boyd/
 • Piri (41), Budapest
  Szerelem
  Szia kedves férfiak!😊 Keresem hű társam és bízom benne megtalálom.
Ha a Ki nevet a végén? és a Gazdálkodj okosan világán kívül is szereted próbára tenni az ügyességi, taktikai vagy együttműködési készségeid, akkor te vérbeli társasjáték fan vagy. A Dixit elszállt képzeletvilágában érzed jól magad, esetleg jobban vonz a közös gondolkodás, hogy együtt mentsétek meg a Földet a pusztulástól a Pandemicben? Bármelyik is a zsánered, a lényeg, hogy megtaláld azt a társat, akivel közösen is játszhattok kedvenc társasjátékaitokkal, és később talán majd a közös gyermekeitekkel együtt folytatjátok a társasozást. Ha te is imádod a társasjátékokat, akkor állítsd be ezt a címkét a profilodban. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg társasjátékozós társkeresőinkkel.

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.