Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkereső férfiak

267 485 társkereső férfival ismerkedhetsz a Randivonalon.

Néhány férfi társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat!
Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb társkereső férfiak

Balázs, 19 éves
Párkereső férfi
14 órája tag

Zenét, koncerteket, mozit, kutyákat, természet kedvelő srác vagyok.
Tibor - társkereső Érd - 49 éves férfi
Tibor, 49 éves
Férfi keres társat
14 órája tag

Tibor vagyok, 49 éves, lakhelyem Érd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ádám - társkereső Baja - 28 éves férfi
Ádám, 28 éves
Társkereső férfi
14 órája tag

Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila, 21 éves
Férfi társkereső
14 órája tag

Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Ádám, 18 éves
Társkereső férfi
15 órája tag

Ádám vagyok, 18 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Dénes, 35 éves
Társkereső férfi
15 órája tag

Napközben whiskey marketing. Este római part, limonádé, café del mar, tollas, szerdai focik, netflix, trx. Lefekvés előtt mostanában Stephen King. Hétvégén Badacsonytomaj, úszás, kártya csillaghegyen, új éttermek bárhol az országban, bicikli, vodkaszóda, bloody mary, jan blomqvist, sharam. Hétvégén is 176 cm.

Online társkereső férfiak

Csaba, 47 éves
Társkereső férfi
1 perce lépett be

nehéz ide magamról írni.. szórakoztató,de ha kell nagyon komoly vagyok.. társam keresem 1 életre... ismerj meg és megtudod milyen vagyok..
István, 51 éves
Párkereső férfi
2 perce lépett be

Optimista , vidám , nyitott férfi vagyok általában. Egy óriási, nyitott ablak a világ számomra. Nem a nagy Ő-t, nem a másik felemet keresem, viszont egymás kiegészítését jó dolognak tartom. Van önbizalmam, de önkritikám is, szoktam gyakorolni, eredetinek születtünk, nem tökéletesnek. Érdekel a jövőm, mert az elkövetkező éveimet ott szeretném eltölteni. Egy mosoly, egy kedves szó olyan, mint a tavaszi napsütés az arcomon.
Peti, 33 éves
Férfi keres társat
2 perce lépett be

Mit is írhatnék ide, ezt igy elég nehéz megfogalmazni... Pár szòt írnek magamról. Időtöltésképpen szeretek barátokkal eljárni vacsorázni, hétvégente wellnessezni, koncertekre, színházba járni, önkénteskedni, utazgatni különleges *moderálva*
Máté, 32 éves
Férfi keres társat
2 perce lépett be

Sosincs késő egy kapcsolatnak, nincs olyan hogy elmúlt, elhalványodott, az érzések mindig ott lesznek az ember lelkének legmélyén, s ez így van jól. S talán csak egy megfelelő szikra, egy tökéletes pillanat kell, hogy felkeljenek tetszhalott állapotukból, s ekkorra talán már sokkal erősebbek is lesznek, mint valaha voltak. Zakály Viktória Címszavakban: Pozitív, életvidám srác keresi őszinte,megértő Párját. :)
József - társkereső Miskolc - 69 éves férfi
József, 69 éves
Férfi keres társat
3 perce lépett be

A hétköznap esténként otthon zenét hallgatok (szeretem az igényes klasszikus zenét, tánczenét), olvasok vagy rejtvényt fejtek. Ami igazán kikapcsol és megnyugtat az a horgászat. Gyakran kijárok a környékbeli tavakhoz, ahol nemcsak a legújabb technikákat próbálgathatom, hanem a jó levegőn tölthetem a szabad időmet. Testnevelő tanár lévén nagyon szeretem a sportot, mindent, ami ezzel kapcsolatos. Rendszeresen edzem, a fittség számomra életforma. Amikor csak tehetem meglátogatom Péteriben élő lányomat és unokámat, aki hamarosan 2 éves lesz. Keresem azt a Miskolcon vagy környékén élő hölgyet, akinek ugyanilyen fontos a család, a sport és komoly kapcsolatra vágyik, mint én.
Laci - társkereső Markaz - 72 éves férfi
Laci, 72 éves
Társkereső férfi
3 perce lépett be

Ha azt írnám jóképű vagyok, akkor lehet hogy pont Neked nem tetszenék. Ha azt írnám intelligens vagyok, akkor lehet hogy nagyképűnek tartanál. Ha azt írnám izgalmas vagyok, akkor lehet hogy csak kukán bámulnék Rád. Ha azt írnám romantikus vagyok, akkor egy szép holdfényes nyáréjszakán szúnyogokat kergetnénk. Ha azt írnám figyelmes vagyok, akkor az új frizurád helyett a kibomlott cipőfűződ venném észre. Ha azt írnám szerény vagyok, akkor nem hinnéd el, mert különben nem hangoztatnám. Szóval ebből is látszik, minden relatív. Azt hiszem olyan ember vagyok, aki akkor érzi magát jól és találja meg a helyét a világban, ha van mellette egy őszinte, megértő társ, akivel a hétköznapok nyűgjei sokkal elviselhetőbbek, és akivel a szép pillanatokat megosztani érdemes. Hát ezt a valakit keresem most itt. Hátha sikerül! Partneremre vonatkozó elképzeléseim Egy párkapcsolatban nagyon fontos a tolerancia, a megértés, a hasonló világ

Diplomás társkereső férfiak

Zsolt, 60 éves
Társkereső férfi
Főiskolai diplomás (műszaki )

Főiskolát végeztem . Szolid kedves nő barátságát, szeretetét keresem.
Pali, 55 éves
Férfi keres társat
Főiskolai diplomás (oktatás)

Intelligens, megbízható, természetet kedvelő, vidám társamat keresem Eger vagy vonzáskörzetéből. Nem vagyok előfizető, ha írsz vedd figyelembe kérlek! :)
Géza, 80 éves
Férfi társkereső
Egyetemi diplomás (épitö- és közlekedési mérnök)

Hallihalló!... Budapesttöl jó messze vagyok, de ez nem lehet ok arra, hogy ne találjuk meg egymást.... Itt 1975 óta élek, de már több mint 18 éve egyedül... és már 15 éve nyugdijasként. Van egy házam egy nagy kerttel a város szélén. Budapesten már csak az öcsém él mert a húgom pár éve meghalt. ... És van ott egy csomó barátom is, akiket idönként szintén meglátogatok. Sokat teniszezek, laikus módon festegetek ... Szeretek vendégeket fogadni és menni is, utazgatni is.... Örülnék ha lenne egy párom, akivel ezt együtt tehetném. és ha ez nem lehet, akkor legalább egy barátnöm a távolban, akivel gyakran összejönnénk, utazgatnánk .. Addig is ... várok
Attila, 39 éves
Férfi társkereső
Főiskolát végzett

Szeretnék megismerkedni egy olyan lánnyal, aki egy normális őszinte kapcsolatra vágyik. Aki vidám természetű, korrekt, van célja, szeret kirándulni, sportolni, jókat beszélgetni.
Ákos, 51 éves
Férfi társkereső
Egyetemet végzett

Én egy vidám természetű, kiegyensúlyozott, természetet kedvelő, bla-bla- bla… Na, ez egy nagy marhaság! Mondhatnék bármit, ha mások esetleg egyáltalán nem olyannak látnak. Mondhatnék sok szépet, ami talán nem is úgy van. Mondhatnám például, hogy 40 sem vagyok. Jól hangzik. El is hinnéd. Csak éppen nem igaz. Akkor meg minek?! Néhány Neked szóló mondat, egy beszélgetés, vagy egy pillantás egy személyes találkozó során ezerszer többet ér! Úgyhogy ezt a fajta „öntömjénezést” - ha lehet – kihagynám. Mókás dolog itt a „húspiacon” nézelődni, számomra ez egy teljesen új és idegen világ. Röpködnek a kilók, a centik, a csillagjegyek, az óhajok és a szigorú elvárások. Mögöttük pedig – valahol mélyen – biztosan ott lapulnak az EMBEREK is. Na, de kihámozni őket onnan - nem egyszerű. Persze mindenkinek van ideálja, vannak elvárásai és reményei. Például engem is mindig a vékony lányok vonzottak… Ugyanakkor természetem ellen valónak érezném, hogy szigorú megkötésekkel, kalap-, bugyi- és melltartóméret alapján keressek társat magamnak. Szabadidő: olvasás, filmek, természet, hegyek, mászás, víz, merülés, windsurf, kenu, utazás... Jószágok: macska, nyúl
László, 55 éves
Társkereső férfi
Egyetemet végzett

Útitárs kerestetik... Nem a másik felemet, hanem olyan valakit keresek, aki hozzám hasonlóan rendelkezik bizonyos szintű önismerettel és nélkülem is kereknek érzi az életét. A kettőnk kapcsolata pedig nem más, mint két individuum izgalmas közös utazása, ami egymás és önmagunk felfedezéséről, kiteljesítéséről és talán az ittlétünk értelmének megtalálásáról szólhat.. Plusz még mindenféle kulturális programok társát és 5letgazdáját is szeretném látni kedvesemben... :-) Imádom a Balatont, a vitorlázást és a közös főzőcskézéseket. Végül a legfontosabb, azt keresem, akinek ha a szemébe nézek, egy pillanat alatt megszépül az élet és amikor megfogjuk egymás kezét, úgy érezzük, -semmi sem lehetetlen.

Ingyenesen megismerhető társkereső férfiak

Martin - társkereső Budapest - 41 éves férfi
Martin, 41 éves
Társkereső férfi
Platina előfizető

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?
Jamie, 46 éves
Társkereső férfi
Platina előfizető

Hello! I moved to Budapest 5 years ago, through my job, expecting to only stay 2 years. Time has gone by and I am still here. I love Budapest and its people. I have a terrific job and friends and colleagues which keeps me here, and I can see myself staying for a long time. I like to relax with friends over a meal and a nice bottle of wine. My Hungarian skills are minimal - I can just about translate the menu! But that would not stop me from ordering something nice for you! So if you fancy a coffee and a chat, or something more, then just drop me a message!
Isti - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Isti, 38 éves
Társkereső férfi
Platina előfizető

Őszinte, humoros, szenvedélyes egyéniségnek tartom magamat. Nőies, intelligens, megbízható, nyitott lányt keresek :)
Jonatan, 37 éves
Társkereső férfi
Platina előfizető

Amerikában született Magyar vagyok. Budapesten élek 3 eve. Őszinteség, humor, empátia, elfogadás, támogatás, család, barátok, sport, utazás. Akinek ezek a dolgok fontosak, jó helyre jöttel :-)
Botond, 45 éves
Férfi társkereső
Platina előfizető

Szia. Botond vagyok, műveleti kockázatelemző, illegális migrációval foglalkozom. Az érdeklődési köreimről, gondolkodásomról, stb. szívesen írok, ha megkeresel levélben.
Péter, 64 éves
Párkereső férfi
Platina előfizető

170cm magas,68kg,átlagos alkat.Kedvelem a természetet a hosszú sétákat.Kedvenc együttesem a Queen. Szeretem a történelmi regényeket , fílmvígjátékokat és a termálfűrdőket.Nyugodt természetű vagyok.

Keresztény társkereső férfiak

István - társkereső Érd - 63 éves férfi
István, 63 éves
Párkereső férfi
vallása: református

Vidám alaptermészetű, viszonylag kevés szabadidővel rendelkező, átlagos megjelenésű férfi keresi káros szenvedélyektől mentes, kedves, kiegyensúlyozott végleges társát.
Zsolt, 44 éves
Férfi társkereső
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Zsolt vagyok, 44 éves. Társam keresem Pécs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Róbert, 43 éves
Férfi társkereső
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Szerelem , szeretet, őszinteség , összetartozás . Szeretném megtalálni életem párjat.
Gábor, 43 éves
Férfi keres társat
római katolikus vallású

Gábor vagyok..Svájcban,Luzern-ben élek és dolgozom.Nagyon szeretném megtalálni a Boldog Életet,amihez keresem leendő társamat,páromat.
Zoltán - társkereső Budapest - 66 éves férfi
Zoltán, 66 éves
Férfi keres társat
hívő római katolikus

Egy családi házban élek a volt élet társammal és a tíz éves kislányommal , Már három éve külön vagyunk,Így társkereső oldalakon keresem a társam
Károly - társkereső Pilis - 60 éves férfi
Károly, 60 éves
Párkereső férfi
hite: evangélikus (alkalmanként)

Barátságos öszinte ember vagyok kedvelem az életet, a jó zenéket,családi és baráti össze jöveteleket,jó filmeket,szeretem a szabad ídömet tartalmasan eltőlteni, nem vagyok elöfizetö ,a többit személyesen.

Fiatal társkereső férfiak

Máté, 25 éves
Társkereső férfi

Szia kedves látogató! Életvidám, folyton vidám hangulatú srác vagyok aki maximalista is egyben, így mindig szeretem a maximumot nyújtani. Nem vagyok nagy bulizó fajta, viszont egy kisebb baráti összejövetelre mindig nyitott vagyok. Az őszinteség fontos nekem, mert inkább egy fájó igazság mint egy kegyes hazugság. Olyan lányt keresek aki megbecsül olyannak amilyen vagyok, odaadó, és jól megértsük egymást, és jó pont ha szeret sütni :D mivel édesszájú vagyok :D. A viccet félre téve :) ha szimpatikusnak találsz írj nyugodtan.
Viktor, 26 éves
Párkereső férfi

Sziasztok. Komoly kapcsolat céljából vagyok itt.
Ádám, 25 éves
Férfi társkereső

Kedves jólelkű ember vagyok.Szeretem az állatokat,természetet technikai sportot kedvelem a jó zenéket és a finom ételeket.Fontos számomra a rendszeres munka,hogy a későbbiekben elengedhetetlen legyen a családalapítással kapcsolatban.Olyan társra vágyok,aki kedves,őszinte,és jó humora van.
Attila, 28 éves
Társkereső férfi

Kedves,őszinte,bevállalós srác vagyok ,aki szeretné megtalálni az igazit és ezáltal komoly kapcsolatot kialakítani.
Krisztián, 26 éves
Párkereső férfi

Abban a reményben vagyok itt, hogy megtalálom gyermekeim anyját.
Patrik, 22 éves
Férfi társkereső

Szeretek focizni! :) Szabadidőmben haverokkal vagyok! :)

30-as társkereső férfiak

Tibor, 33 éves
Férfi keres társat

Szia. Kösz ,hogy benéztél. Mit is mondhatnék magamról? Írj rám és megtudod.
Bálint, 33 éves
Társkereső férfi

Sziasztok! Keresem azt a lányt aki komoly és komolytalan, talpraesett de kezelhető, szelíd de mégis vad szóval aki nem a tucat kategóriába sorolja magát! Ha van annyi önbizalmad hogyha a tükörbe nézel és azt mondod: igen én vagyok a legjobb csaj akkor az már valami. Hazudnék ha azt mondanám hogy nem a külső alapján itélek meg valakit elsőre. Magamról: nem vagyok jó nem vagyok rossz, nem vagyok okos nem vagyok buta, ismerj meg és majd te megitéled! ;) puszi lányok
Tibi, 38 éves
Férfi társkereső

Életvidám humoros intelligens normális pasi vagyok. Szeretek utazgatni új embereket kulturákat megismerni.Elég sokfelé jártam, éltem mind belföldön mind külföldön, így rengeteg élettapasztalattal rendelkezem. Színes érdekes egyéniség vagyok mindennek probálom a jó oldalát látni. Tisztelettudó, önkritikával rendelkező határozott de nem egoista pasi vagyok akinek vannak céljai álmai. Tisztában vagyok a hibáimmal próbálok tenni ellenük. Nem vagyok egy veszekedös tipus, inkább a megbeszélés híve vagyok. Jó a probléma megoldó képességem. Szeretek táncolni főzni zenét hallgatni színházba moziba társaságba járni, de kettesben otthon kikapcsolodni is:) nagyokat beszélgetni nevetgélni:) Fontosnak tartom a kapcsolatban a közös fejlődést, egymás segitését, motiválását. Egészséges életmód híve vagyok!! Nem szeretem a savanyú pesszimista embereket, és az egoista beképzelteket sem.
Sanyi, 37 éves
Férfi társkereső

Más bemutatkozó szöveget kell kitalálnom, mert az eddigi nem hatott meg senkit! :)
Jani, 39 éves
Párkereső férfi

Mèg mindig az igazira vàrok, ès, hiszem hogy meglelem valahol
Misi - társkereső Fieberbrunn - 37 éves férfi
Misi, 37 éves
Férfi keres társat

Misi vagyok, 34 éves. Még nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú társkereső férfiak

Roland, 41 éves
Férfi társkereső

Sajna nem tudom mit irhatok ide. Minden ember más. (szerencsére) Minden embert a tettei alapján jellemzik. Próbálom a mindennapjaimat úgy élni hogy ne tudjak rám mondani, hogy rossz ember vagyok. Prananadival foglalkozom, szeretem a Buddhista filozófiát. A bővebb verzióért keress meg bátran. Szép napot.....
Laci, 40 éves
Párkereső férfi

Társam keresem Budapest környékéről. Egyenlőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, és ha többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Sándor, 43 éves
Férfi társkereső

Elsősorban kerékpáros programokhoz keresem azt a hölgyet, aki nagyobb távokat is bátran bevállal és szívesen csatlakozna hozzám. De másféle elfoglaltságokra is nyitott vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet és szeretsz kerékpározni, jelentkezz bátran.
Ádám, 47 éves
Társkereső férfi

Az embernek csak az arca látható. De az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan.
István, 46 éves
Társkereső férfi

Sziasztok! István vagyok, kapuvári, független pasi!Komoly kapcsolatra keresem a párom!
András - társkereső Budapest - 49 éves férfi
András, 49 éves
Párkereső férfi

Ide bármit írhatnék, de nem teszem. Szerintem a személyes tapasztalás a hiteles, így nem szeretnék hiteltelenné válni.

50 feletti társkereső férfiak

Lajos, 55 éves
Társkereső férfi

Én egy nyitott,őszinte,romantikus,szeretetetre váró és azt adni is tudó ember vagyok.Szeretném újra kezdeni az életem egy olyan Társsal,aki elfogadja tőlem a gondoskodást,odafigyelést szeretetet és a Szerelmet!Egymás kölcsönös megbecsülése,az őszinteség,bizalom-nálam-alapvető.Nem kérek többet,mint amit én adhatok.Szeretek utazni,táncolni és a konyha sem idegen terület számomra.
György - társkereső Gárdony - 72 éves férfi
György, 72 éves
Párkereső férfi

Öt éve élek özvegyen. Ez idő alatt kevés derűs órát számolhattam össze. Azt a kedves hölgyet keresem, akivel még sok derűs órát tölthetek el szeretetben, békességben. Minden egyéb kettőnkre tartozik.
János, 56 éves
Férfi társkereső

építőipari vállalkozó vagyok,barna hajú,szeretetre éhes,várom a hozzám illő társamat.
Albin, 64 éves
Párkereső férfi

Független műszaki keresi korban és identításban hasonló társát, komoly, tartós kapcsolat céljából
József, 60 éves
Férfi keres társat

Sziasztok! Csak a személyes találkozás alapján való bemutatkozásnak van igazán értelme! - Fotód nélkül nem tudok érdemlegesen dönteni. Magamról röviden: BM. állományából mentem nyugdíjba. Mogyoródon lakom, egyik nagykorú fiammal, aki nemrégen töltötte be a 26. életévét. - Talán már csak TE hiányzol az életemből! Tisztelt társkereső Hölgyeim! Ezúton kérlek benneteket, hogy aki szimpatikusnak vél, az a gyorsabb egymásra találás érdekében, jelöljön meg a kedvencek rovatában! Előre is köszönettel!!! Egyben sikeres társkeresést kívánok mindenkinek! Üdv.: József
Gábor, 73 éves
Férfi társkereső

Curriculum vitae Háború vége Mégis félelem éve. Így kezdődött az éltút. Apám anyámmal eggyésimult. Költészet napján Pápán születtem. Lelkészcsaládban cseperedtem. Két igazságban nevelkedtem, Lyukas zászlómat rejtegettem, Lobogása nélkül emberedtem. Szívet raboltam szerelemmel, Ó "tűrrös" lányka, Az Isten is áldja! Hunor és Botond lett Méhe varázsa, Sokra vágyó lelkem Megvalósult álma. Hitet kerestem emberekben, Olykor-olykor tévelyegtem. Életem pergett. Ma már csak ballagok, Pápai föld ölelje testem, Ha meghalok. Percnyi időben ennyi az életút,l Benne Nagymagyarország képe Szívembe szorult.

Elit társkereső férfiak

Dávid, 41 éves
Párkereső férfi
Felsővezető

Sziasztok! Azért vagyok itt, mert szeretnék egy igazi társra találni. Szerintem normális vagyok, közben bolondos, szeretek utazni, kirándulni, zenét hallgatni, furcsa dolgokat csinálni, újakat kipróbálni, nyitott vagyok minden jóra. Most ennyi, ha szimpatikusnak találsz, üzenj. kimoderálva Dávid
Roland, 38 éves
Párkereső férfi
Felsővezető

de sok mindent lehetne le írni, de ha mindent leírnék akkor mindent meg is tudnál, hogy milyen is vagyok ! De annyit elárulok Őszinte, jó szívű, segítőkész humoros, poénkodást azt szeretem, de ha kell tudok nagyon komoly is lenni ;) Szeretek kerékpározni, étterembe járni pizzázni :) és mostanában itthon 3 D filmnézés, de benne vagyok mindenben ami leköt és szórakoztat :)
Zoltán, 38 éves
Férfi keres társat
Középvezető

Ismerj meg .... *moderálva*
Imre, 33 éves
Társkereső férfi
Középvezető

Ide írhatnék bármit, megismerni engem nem lehet két sor leírásból. Inkább a személyes találkozók, kávézások, étkezések híve vagyok. Szívesen beszélgetek mindenről és jó hallgatóság vagyok, szóval nincs miért nemet mondani nekem. :)
Elemér, 51 éves
Párkereső férfi
Felsővezető

humoros, romantikus, sportos elegáns, spontán, ápolt, kíváncsi természetü, nyitott személyiség,
István - társkereső Budapest - 61 éves férfi
István, 61 éves
Párkereső férfi
Középvezető

A NŐ ÉS A FÉRFI MINDIG MÁST AKAR!!! A NŐ A FÉRFIT A FÉRFI A NŐT. EZ ÍGY TERMÉSZETES.TEGYÜNK ÉRTE !!!!

Fényképes társkereső férfiak

Attila, 41 éves
Társkereső férfi
13 fotóval

Helló! Az első szűrőn átmentem , jöhet a második, az írásbeli . Magamat egy biztonságosan kötődő embernek gondolom, tartós párkapcsolatra vágyom, szeretnék saját családot .Szeretek a természetben lenni, gyalog vagy bringával egyaránt .Szívesen lebegek a tenger felszínén is, és órákig el tudom bámulni az élővilágot a víz alatt . Van sok társasjátékom, melyekkel szívesen játszom ha van rá jó társaság . Többit később . Köszönöm, hogy elolvastad . Szia Attila
János - társkereső Szentes - 53 éves férfi
János, 53 éves
Párkereső férfi
2 fotóval

Igyekszem igényesnek lenni, magam és környezetemre.Romantikus, szerelmes, de nehezen elfogadó típus vagyok. érzelmeken alapuló komoly kapcsolatot szeretnék.
Attila, 49 éves
Társkereső férfi
6 fotóval

Egyszer minden a helyére kerül A kés vissza a fiókba, a csatabárd a föld alá, a megsárgult fotók a dobozba, az emlékek oda fel, a padlásra. A csecsemő a bölcsőbe, a gyermek a családba, az asszony a férfi jobb oldalára. A szép szavak ajkainkra, finom illatok az orrunkba, tiszta hangok a fülünkbe, puha bőr a simogató ujjaink alá. A párom keze a tenyerembe, az ölelésünk karjainkba, csókunk a kedves nyakába. A kabát az öltözőszekrénybe, két borospohár az asztalra. A gyertyafény a sejtelmes szobába, lágy sóhaj a lebegő összebújásba. Egyszer mindennek újra helye lesz énbennem…
Péter, 35 éves
Társkereső férfi
5 fotóval

Egy vidéki srác keresi Párját, itt a Kárpátmedence közepén. Szeretem az időm nagy részét a szabadban eltölteni, nézni a sárgulú repcét, a szőke ringatódzó búzát, a zöldellő mezőket. Szeretném ha a társam szeretné a természetet, a jó túrákat az ezzel megélt szép perceket. Peti
Richárd, 45 éves
Férfi keres társat
8 fotóval

Mit is lehet ide írni? Milyen vagyok? Ki milyennek lát? Így látom-e magamat is? ISMERJ MEG! Azért három előnyos tulajdonságom legalább van: nem horkolok, nem vagyok elveszett a komyhában és nem jár velem anyós sem.....:) Én a személyes találkozások, benyomások híve vagyok, a netes ismerkedés szükséges "rossz", egy remek fórum az igények összefésülésére, de személyesen dől el minden: van-e kémia, együtt rezgés, nevezzük bárhogy is, mert csak ez esetben lesz érdekes a másik megismerése. De hogy ide is írjak pár dolgot magamról: nyitott, megbízható, kedves, empatikus, őszinte, hűséges, precíz, optimista, mosolygós pasi vagyok. Komoly élsportolói (kézilabda) múlttal vezető orvoskênt ténykedem, de nem vagyok a munka rabja, magamra, barátaimra, családomra mindig van időm. Már régen elváltam, 2 gyermekem nagy (19 és 18 évesek múltak), nem velem élnek, de jó a kapcsolat velük, igaz egyre kevesebbet igényelnek a szabadidőben is, azaz egy új kapcsolatomban nem lehetnek korlátozó tényezők, mint nem is voltak. Színház, utazás, könyvek, zene, sport, baráti társaság, kulináris élvezetek. Köszönöm, hogy elolvastad. Bátraké és optimistáké a szerencse!
Mihály - társkereső Debrecen - 68 éves férfi
Mihály, 68 éves
Férfi társkereső
1 fotóval

Szeretem a szépet és a természetest, vidám jókedvű vagyok. A többit majd személyesen.

Most online társkereső férfiak

Géza - társkereső Balatonlelle - 59 éves férfi
Géza, 59 éves
Párkereső férfi
3 perce lépett be

Szeretem a foglalkozásomat, valamint az ezzel járó emberi kapcsolatokat.Imádom a települést, ahol élek. Imádom az inteligens és csinos nőket, szeretem a stabil kapcsolatot. Csak akkor írj, ha tudod miért teszed !
Attila, 41 éves
Párkereső férfi
3 perce lépett be

Helló! Az első szűrőn átmentem , jöhet a második, az írásbeli . Magamat egy biztonságosan kötődő embernek gondolom, tartós párkapcsolatra vágyom, szeretnék saját családot .Szeretek a természetben lenni, gyalog vagy bringával egyaránt .Szívesen lebegek a tenger felszínén is, és órákig el tudom bámulni az élővilágot a víz alatt . Van sok társasjátékom, melyekkel szívesen játszom ha van rá jó társaság . Többit később . Köszönöm, hogy elolvastad . Szia Attila
István - társkereső Budapest - 58 éves férfi
István, 58 éves
Férfi keres társat
4 perce lépett be

Szeretném , ha jól éreznénk magunkat az élet minden pillanatában...*moderálva* *moderálva* elérhetőség...
Balázs - társkereső Budapest - 43 éves férfi
Balázs, 43 éves
Társkereső férfi
4 perce lépett be

Kedves Látogató! Örülök, hogy benéztél hozzám. :) Életvidám, aktív és megbízható férfinak tartom magam, fontos számomra a család, a hit és az értékrend, amit otthonról hoztam. Szeretem a tartalmas időtöltést, a kultúrát, a sportot, szeretek a természetbe kiruccanni, akár bringa nyeregben is és zene nélkül nem tudnám elképzelni az életet. Szeretnék már megállapodni és egy szeretetteljes családot alapítani egy olyan nővel, akinek hasonló álmai vannak. :) Nem igazán az én műfajom a virtuális ismerkedés, az én terepem inkább egy jó beszélgetés, úgy gondolom, hogy a személyes benyomást nem helyettesíti egy csili-vili adatlap, ezért nem is viszem most túlzásba... Szép napot/estét! :)
László - társkereső Nagykanizsa - 51 éves férfi
László, 51 éves
Párkereső férfi
4 perce lépett be

Szia!Egy igazi iker vagyok,aki érzelmes és romantikus..Egy kicsit ördög, egy kicsit angyal,de talán hozzád való vagyok.Rendes, és jó vagyok. ,de talán döntsd el te magad, ha találkozunk.A kép rólam amit látsz nem régi ilyen vagyok. Nekem is vannak hibáim mint bárki másnak,de nagyon tudok szeretni, mint az ikrek általában.Én az a férfi vagyok a számodra,aki nem felejti el az évfordulókat,a névnapodat születésnapodat.Örül ha nevetni lát,És nem fontosabb neki egy focimeccs a sörrel, a haverokkal mint,hogy veled lehessen..A szenvedély az érzelmes csókokhoz bennem van, csak várok a csodálatos nőre ,aki kihozza belőlem.A képen olyan komoly vagyok mint a vakbélgyulladás ..Jókedvű vicces vagyok. A szívemre hallgattam amikor ezeket a sorokat leírtam.Nekem nem kellenek a mások versidézetei, csak az őszinte szívből írt levelek.Mert annál nem tudok szebbet elképzelni mikor egy nő ír szívből ,és érzem, hogy szeret, és fontos vagyok a számára. Csak engem, és én is őt, és senki mást.Már nagyon várom, hogy egy szív nyisson rám. Hűséges romantikus típus vagyok aki a szívembe csak ő létezik a számomra és senki más.Szeretek moziba színházba menni, egy jó koncertre kimenni.Szeretek sportolni, tornázom, és lovagolok.
István - társkereső Budapest - 35 éves férfi
István, 35 éves
Társkereső férfi
4 perce lépett be

Amennyiben ezt elolvastad, az már jó alap.
Néhány társkereső férfi bemutatkozása
 • Tibor (41), Hajdúböszörmény
  Sziasztok!
  Párt társat keresek, komoly tartós kapcsolatra....
 • Norbi (28), Dunakeszi
  minden nap új remény
  Norbi vagyok, 28 éves, lakhelyem Dunakeszi. Kedves aranyos barátságos meg bízható humoros nyugodt természetű csendes. Nem vagyok ideges nem vagyok féltékeny nem cigizek nem iszok alkoholt. Komoly kapcsolat és baràti kapcsolat céljából regisztráltam.
 • Krisztián (25), Zalaegerszeg
  Ahogy alakú!
  Sziasztok! Krisztián vagyok 26 éves. Sokat nem akarok ide mert szerintem felesleges. Ennyiből nem ismerjük ki egymást. Ha szimpatikusnak találtok írjátok. Keressetek.
 • Zoli (25), Mezőberény
  Sziasztok!
  Egy kedves és megértő srác vagyok, aki keresi az igaz szerelmet. Szabadidőm nagy részét a szabadban töltöm. Igazi örökmozgó vagyok, minden nap megyek futni és kerékpározni.
 • János (44), Ózd
  Sziaztok
  Sziaztok,káros szenvedèlyektől mentes vagyok,Szeretek sportolni,kirándulni...
Ingyenes társkereső
Eleged van abból, hogy minden társkereső oldalon rögtön fizetned kell? A Randivonalon ez nem így van! Ingyenes társkereső oldalunkon nyugodtan nézelődhetsz, és kifejezheted tetszésedet a kiszemeltednek.

Ha nyitott vagy az új dolgokra, vagy nincs időd órákig a számítógép előtt ülni, töltsd le ingyenes mobil alkalmazásunkat és tudd meg, ki az, aki épp a közeledben van a társkeresők közül!

Ha meg szeretnéd találni életed párját anélkül, hogy több ezer, esetleg többtízezer forintot költenél rá, keresd nálunk a szerelmet – hisz a Randivonalon egyszerre több ezer ember keresi társát. Csatlakozz hozzánk és élvezd ingyenes szolgáltatásainkat!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy már minden ötödik felhasználónk okostelefon segítségével keres társat magának az oldalon? Ne hagyj ki egy randit se, randivonalazz mobilon is, hogy biztosan rád találjon a szerelem! A Randivonal az ország egyik legrégebbi, legnagyobb ingyenes társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ahol a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.