Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Legújabb társkeresők

18 576 új társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők csak azok, akik az elmúlt hónapban döntöttek úgy, hogy komolyan társat keresnek. A társkeresők többsége 3 hónap alatt találja meg a párját – ennyi idő alatt átlagosan 50 ezer új társkeresővel ismerkedhetsz meg.

Néhány új társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • Nóra (42), Debrecen
  Sziasztok!
  Feltünően csinos , latinos nő vagyok, szeretek sportolni, zumbazni, ha tobbet szeretnel tudni irj.
 • Gabi (45), Kecskemét
  Szia!
  Szeretnék egy társat találni, akivel ketten kiegészítjük egymást. Szeretek kirándulni, moziba járni, egy finom kávét meginni valakivel aki jó társaság. Gondolkodó típus vagyok. :)
 • Laci (40), Győr
  A víz szalad, a kő marad, a kő marad...
  Álmodtam egy világot magamnak. Amikor beteljesedni látszott hirtelen egyedül maradtam benne. Az álmok néha különböznek és a 20 gombócból is rengeteg, hát még még együtt töltött évből. Mint örök optimista természetesen nem szomorkodom , hanem a lehetőséget látom az újra, a másra. Garantáltan nem keresek lelki szemetes ládát és én sem szeretnék azzá válni. Nagyon laza alak vagyok, de bizonyos normákhoz ragaszkodom foggal-körömmel. Ilyen például a férfi-nő szerep. Egy kimondottan dekoratív (természetes!) hölgyet keresek. Mivel én csak egy fokkal vagyok szebb az ördögnél ,kettőnknek pedig átlag felettinek kell, hogy legyünk ,ezért ezt a részt Neked kell teljesíteni ! A gyerekeket imádom. Nekem is vannak, tehát, ez nem akadály, de nem is feltétel . A lojalitás nálam alap ,de ezt cserében el is várom. Hiszem , hogy többet nyújtok a legtöbb férfinél , nem pusztán materiális téren... Persze, kinek a pap, kinek a paplan... Ha kedvet kaptál írj pár sort magadról, vagy kérdez bátran ! Fényképet privátban természetesen küldök ...
 • Gyuri (37), Bük
  Sziasztok!
  Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt.
 • Nati (30), Budapest
  Tudatos, figyelmes, sokszínű
  Kiskorom óta szerelemre, vonzalomra képesen mégis reménytelenül bóklászok a kapcsolattal rendelkező emberek közt.
Új kapcsolat
Te is azok táborát erősíted, akik még nem találták meg a nagy Ő-t, pedig minden vágyad egy új kapcsolat? Akkor van egy jó hírünk számodra! Nálunk többszázezer társkereső keresi ugyanazt, amit te: egy jól működő, új kapcsolatot, amiben végre igazán teljesnek érezheti magát.

A Randivonalon a társkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ötből négyen fényképes adatlappal rendelkeznek, hogy ezzel is segítsék egy új kapcsolat létrejöttét.

Regisztrálj még ma, és találd meg a párod a Randivonalon! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan csaknem 150 ember hagyja el az oldalt, mert egy olyan új kapcsolat alakult ki közte és kiszemeltje közt, ami miatt felhagy a további keresgéléssel.

Te mire vársz még?

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Nálunk minden ötödik párkereső okostelefon segítségével keresi párját. Csatlakozz hozzájuk, és találd meg életed párját! Az oldal indulása óta már több mint 2,6 millióan választottak minket, hisz nálunk a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.