Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Legújabb társkeresők

15 908 új társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők csak azok, akik az elmúlt hónapban döntöttek úgy, hogy komolyan társat keresnek. A társkeresők többsége 3 hónap alatt találja meg a párját – ennyi idő alatt átlagosan 50 ezer új társkeresővel ismerkedhetsz meg.

Néhány új társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • Attila (30), Dunaújváros
  Aztaaa
  Egyedülálló/ nincs gyerek/ nem érdekel a vallás/ a politikától is herótom van, de kötelességemet teljesítem a lehetőségekhez mérten/szeretem a kiruccanásokat, akár spontán is, bár egyre ritkábban megy az ilyen "buli"
 • Krisztina (21), Vecsés
  Sziasztok!
  Sziasztok egyedül álló 2gyerekes anyuka vagyok! Csak komoly kapcsolat jöhet szoba semmi más.
 • Roli (23), Magyarpolány
  Sziasztok!
  Sziazstok a nevem Roland. Komoly kapcsolatot keresek ami akár 1 életre szól. Nem vagyok az a sejemfiu fajta ha arra vágysz inkább hagy békén . De felkeltettem az érdeklődésed viszont ne habozz nyitott vagyok beszelek németül emelt szinten és angolul alapfokon . Mosonmagyaróváron lakok . Szeretek étterembe járni és közösségekbe.
 • Jani (68), Budapest
  Nincsenek tabuk, mindent meg kell beszélni
  Szia! Másodszor futok neki ennek a rövid bemutatkozásnak. Most vettem észre, hogy amit tegnap írtam azt nem sikerült elmentenem. Kudarc, de nem adom fel! Tizenöt éve éve élek külön a feleségemtől saját lakásomban rendezett körülmények között. Azért kezdem ezzel. mert tapasztalatom szerint sokak szerint nem vagyok független, így rögtön tovább lépnek. Én mindig nyílt lapokkal játszok , nem akarok senkit becsapni, de szerintem független vagyok. Vannak jó tulajdonságaim: optimizmus, megértés jókedv..és minden bizonnyal vannak rossz szokásaim is. Nagyon kedvelem a Balatont és környékét, kora tavasztól késő őszig igyekszem minél több időt ott tölteni. Csak akkor jövök Budapestre, ha dolgom van, vagy az unokáim megkérnek rá, hogy húzzak el, mert bulizni szeretnének. Külföldre idegen nyelvtudás hiánya miatt nem szeretek utazni, és különben annyi szép hely van kis hazánkban is. Sok barátom van, szeretek színházba , moziba koncertre járni. Mindenevő vagyok, de alapvetően a vidám dolgokat szeretem. Röviden ennyit szerettem volna írni , remélem ez meg fog jelenni az adatlapomon. János
 • Attis (40), Székesfehérvár
  Sziasztok!
  Sziasztok...Nem kapcsolatot keresek..ismerkedem,beszélgetek,vagy ha valami kialakúl,hát legyen..:D..de komolykapcsolatot nem keresek!!!
Új kapcsolat
Te is azok táborát erősíted, akik még nem találták meg a nagy Ő-t, pedig minden vágyad egy új kapcsolat? Akkor van egy jó hírünk számodra! Nálunk többszázezer társkereső keresi ugyanazt, amit te: egy jól működő, új kapcsolatot, amiben végre igazán teljesnek érezheti magát.

A Randivonalon a társkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ötből négyen fényképes adatlappal rendelkeznek, hogy ezzel is segítsék egy új kapcsolat létrejöttét.

Regisztrálj még ma, és találd meg a párod a Randivonalon! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan csaknem 150 ember hagyja el az oldalt, mert egy olyan új kapcsolat alakult ki közte és kiszemeltje közt, ami miatt felhagy a további keresgéléssel.

Te mire vársz még?

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Nálunk minden ötödik párkereső okostelefon segítségével keresi párját. Csatlakozz hozzájuk, és találd meg életed párját! Az oldal indulása óta már több mint 2,6 millióan választottak minket, hisz nálunk a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.